airtim Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 σπέρα, και εγώ ακολούθησα πριν μήνες αυτή την μέθοδο (που πόσταρε ο Αντώνης) έβαλα custom rom, όλα καλά, όμως το κινητό μου παραμένει s-on. μετά απο αρκετές δοκιμές κατέληξα σε μία ΑΟΚΡ 4,2,2. γρήγορη και πλήρως λειτουργική Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 σπέρα, και εγώ ακολούθησα πριν μήνες αυτή την μέθοδο (που πόσταρε ο Αντώνης) έβαλα custom rom, όλα καλά, όμως το κινητό μου παραμένει s-on. μετά απο αρκετές δοκιμές κατέληξα σε μία ΑΟΚΡ 4,2,2. γρήγορη και πλήρως λειτουργική Να.φανταστώ ότι και εσυ είσαι με την 2.3.5 ε;να δω εγώ με την ics που θα βρω έναν απλό οδηγό γιατί στο xda χάνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Εχει βάλει κανείς ROM Jelly Bean να μας πει εντυπώσεις ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Εχει βάλει κανείς ROM Jelly Bean να μας πει εντυπώσεις ; δοκίμασα διάφορες ΑΟΚΡ 4.1.2, βρήκα μία που δεν έβγαζε πρόβλημα, την aokp redefined saga V2.1, όλα δουλεύουν καλά και γρήγορη Να.φανταστώ ότι και εσυ είσαι με την 2.3.5 ε;να δω εγώ με την ics που θα βρω έναν απλό οδηγό γιατί στο xda χάνομαι ήμουν με την επίσημη 4.0.4, μετά ακολούθησα τον εν λόγω οδηγό, s-on είμαι ακόμα Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 δοκίμασα διάφορες ΑΟΚΡ 4.1.2, βρήκα μία που δεν έβγαζε πρόβλημα, την aokp redefined saga V2.1, όλα δουλεύουν καλά και γρήγορη ήμουν με την επίσημη 4.0.4, μετά ακολούθησα τον εν λόγω οδηγό, s-on είμαι ακόμα Σε ποιον οδηγό αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 γειά και χαρά σας να ρωτήσω κάτι παιδιά έγινε αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 γειά και χαρά σας να ρωτήσω κάτι παιδιά έγινε αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich ???? Ναι αλλα πρέπει να την κάνεις μόνος σου την αναβάθμιση.Μπες στο σάιτ της HTC ,βρες το Αρχείο της ics για το κινητό μας και ακόλουθα τις οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 σε ευχαριστώ για την απάντηση, να ρωτήσω κάτι τελευταίο αξίζει ο κόπος??? το ρωτάω γιατί το κινητό είναι ¨μαμά¨ θα υπάρχει πουθενα διαφορά??? συγνώμη αν είναι χαζή ερώτηση αλλα έχω νύκτα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 σε ευχαριστώ για την απάντηση, να ρωτήσω κάτι τελευταίο αξίζει ο κόπος??? το ρωτάω γιατί το κινητό είναι ¨μαμά¨ θα υπάρχει πουθενα διαφορά??? συγνώμη αν είναι χαζή ερώτηση αλλα έχω νύκτα...:p Σίγουρα αξίζει γιατί κανει καλύτερη διαχείριση ραμ ,παίρνει εφαρμογές που ειναι για ics και πάνω.ένα μείον έχει ότι σε εφαρμογές τύπου whatsapp όταν σου στέλνουν ένα λινκ αν το πατήσεις κρασαρει η εφαρμογή.αυτό λύνεται εύκολα με root συσκευή βέβαια αλλα εγώ ακόμα είμαι "μαμα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 και πάλι ευχαριστώ...είμαι στο σάιτ τις HTC αλλά δεν βρίσκω το Android 4.0 Ice Cream Sandwich.....μήπως ξερεις που πρέπει να μπω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Πήγαινε πίσω στις σελίδες 272 και μετά και θα δεις πως γίνεται. Είναι εύκολο όμως έχε υπόψη σου πως επειδή δεν είναι αναβάθμιση με ΟΤΑ θα χαθούν όλα από το κινητό, πάρε backup ότι χρειάζεσαι Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Και πάνω που πήγαινα να κάνω root το κινητό είδα ότι ξεκλειδωνοντας τον bootloader μέσω htcdev χάνονται τα δεδομένα όλα της συσκευής;δηλαδή για να.κάνω ρουτ πρέπει αναγκαστικά να χάσω όλα τα δεδομένα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grimmjow Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Γειά σας Παιδιά έχω ένα προβλημα με το κινητό μου Htc Desire s, σήμερα ανέβασε ψηλά θερμοκράσια και έκλεισε όταν το είχα στη φόρτιση στο αυτοκίνητο.. για να μπω στο θέμα μου γρήγορα ενώ ανοίγει το κινητό κανονικά , κλείνει μόνο του σε άσχετη στιγμή ή όταν πάω να κάνω κλήση ή με καλούν, έτσι στο άσχετο και δεν φταίει η μπαταρία. Μήπως ξέρει κάποιος αν έπαθε ζημιά η πλακέτα! Ευχαριστώ για το χρόνο σας! και θα ήθελα τη βοήθεια σας... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Γενικώς έχεις πειράξει κάτι στη συσκευή τελευταία; Έχεις κάνει root; Προσωπικά θα έκανα μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (κάνοντας πρώτα backup εννοείται) και στη συνέχεια θα το πήγαινα στο service αν το πρόβλημα δε λυνόταν ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grimmjow Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Γενικώς έχεις πειράξει κάτι στη συσκευή τελευταία; Έχεις κάνει root; Προσωπικά θα έκανα μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (κάνοντας πρώτα backup εννοείται) και στη συνέχεια θα το πήγαινα στο service αν το πρόβλημα δε λυνόταν ;) Φίλε μου ναι του έχω κάνει root .. και υποθέτω ότι επειδή είχε διαρροή ρεύματος το καλώδιο φόρτισης έκανε ζημιά στη συσκευή! Η εγγύηση είναι 2 χρόνια σωστά? οπότε να το πάω στην αρχική του έκδοση Android και αν δεν βγάλω άκρη να το στείλω στο service. Αλλά ισχύει η εγγύηση εφόσον το έχω κάνει root? ή όχι. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Φίλε μου ναι του έχω κάνει root .. και υποθέτω ότι επειδή είχε διαρροή ρεύματος το καλώδιο φόρτισης έκανε ζημιά στη συσκευή! Η εγγύηση είναι 2 χρόνια σωστά? οπότε να το πάω στην αρχική του έκδοση Android και αν δεν βγάλω άκρη να το στείλω στο service. Αλλά ισχύει η εγγύηση εφόσον το έχω κάνει root? ή όχι. ? Αν το έχεις κάνει root τότε δεν ισχύει η εγγύηση. Κάνε το unroot πριν το στείλεις στο service Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) Υπάρχει κάποιος πλήρης οδηγοσ για το πως θα περάσω την τελευταία custom Rom μεσο ClockworkMod γιατί δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ Edited August 10, 2013 by Athanasios Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 γεια καi χαρά σας έβαλα το IGO αλλά δεν μπορεί να βρεί GPS καμιά ιδέα κανείς η που να κοιτάξω για ρυθμίσεις?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Χθες πηρα απο καποιο συγγενη ενα HTC DESIRE S και προσπαθησα να του βαλω καποιες custom rom.Η ICE εγκατασταθηκε με επιτυχια,αλλα,δεν δουλευει το wifi.Το ιδιο και με αλλη μια rom. Απο το Htc Dev κατεβασα μια original saga-gb-mr-2.6.35 αλλα δεν ξερω πως να την εγκαταστησω. Πως μπορω να βαλω μια original stock rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Χθες πηρα απο καποιο συγγενη ενα HTC DESIRE S και προσπαθησα να του βαλω καποιες custom rom.Η ICE εγκατασταθηκε με επιτυχια,αλλα,δεν δουλευει το wifi.Το ιδιο και με αλλη μια rom. Απο το Htc Dev κατεβασα μια original saga-gb-mr-2.6.35 αλλα δεν ξερω πως να την εγκαταστησω. Πως μπορω να βαλω μια original stock rom? Είσαι σίγουρος ότι με το mifi και τον κωδικό του όλα δουλεύουν καλά? Η stock rom εγκαθίσταται στο κινητό σου τρέχοντας το αρχείο RUU από το pc σου και συνδέοντας το κινητό με το πισί. Σου έχει σχετικές οδηγίες την στιγμή εκείνη. Εννοείται πως χάνονται όλα από το κινητό για αυτό κάνε συγχρονισμό. Α, υπάρχουν stock rom και android 4.0.4 για το Des S. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Είσαι σίγουρος ότι με το mifi και τον κωδικό του όλα δουλεύουν καλά? Η stock rom εγκαθίσταται στο κινητό σου τρέχοντας το αρχείο RUU από το pc σου και συνδέοντας το κινητό με το πισί. Σου έχει σχετικές οδηγίες την στιγμή εκείνη. Εννοείται πως χάνονται όλα από το κινητό για αυτό κάνε συγχρονισμό. Α, υπάρχουν stock rom και android 4.0.4 για το Des S. Εχω δοκιμασει με ruu αλλα δεν μπορει να τρεξει ολη τη διαδικασια.Αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παιδιά καλημέρα έχω πρόβλημα με το εν λόγο κινητό χθες το πρωί το βγήκα κλεισμένο το άνοιξα κανονικά. Σήμερα πάλι τα ίδια ανοίγει δείχνει το λογότυπο της HTC με τον χαρακτηριστικό ήχο και όταν φτάνει στο σημείο να ανοίξει η οθόνη σβήνει πιστεύω πήρε ιό τι μπορώ να κάνω;Δεν το εχω κάνει ROΟT και η εγγύηση έχει λήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παιδιά όσοι από εσάς πήρατε 2η μπαταρία πόσο σας κρατάει ; Εγώ πήρα μια από το ebay καινούργια αλλά η απόδοσή της είναι σαν την εργοστασιακή μετά από 2 χρόνια χρήσης Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παιδιά όσοι από εσάς πήρατε 2η μπαταρία πόσο σας κρατάει ; Εγώ πήρα μια από το ebay καινούργια αλλά η απόδοσή της είναι σαν την εργοστασιακή μετά από 2 χρόνια χρήσης Τι μάρκα πήρες και πόσα mAh;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Την original πήρα με τα 1450 mAh Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts