Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σπέρα, και εγώ ακολούθησα πριν μήνες αυτή την μέθοδο (που πόσταρε ο Αντώνης)

έβαλα custom rom, όλα καλά, όμως το κινητό μου παραμένει s-on.

μετά απο αρκετές δοκιμές κατέληξα σε μία ΑΟΚΡ 4,2,2. γρήγορη και πλήρως λειτουργική

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σπέρα, και εγώ ακολούθησα πριν μήνες αυτή την μέθοδο (που πόσταρε ο Αντώνης)

έβαλα custom rom, όλα καλά, όμως το κινητό μου παραμένει s-on.

μετά απο αρκετές δοκιμές κατέληξα σε μία ΑΟΚΡ 4,2,2. γρήγορη και πλήρως λειτουργική

Να.φανταστώ ότι και εσυ είσαι με την 2.3.5 ε;να δω εγώ με την ics που θα βρω έναν απλό οδηγό γιατί στο xda χάνομαι

Εχει βάλει κανείς ROM Jelly Bean να μας πει εντυπώσεις ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Εχει βάλει κανείς ROM Jelly Bean να μας πει εντυπώσεις ;

δοκίμασα διάφορες ΑΟΚΡ 4.1.2, βρήκα μία που δεν έβγαζε πρόβλημα, την aokp redefined saga V2.1, όλα δουλεύουν καλά και γρήγορη

Να.φανταστώ ότι και εσυ είσαι με την 2.3.5 ε;να δω εγώ με την ics που θα βρω έναν απλό οδηγό γιατί στο xda χάνομαι

ήμουν με την επίσημη 4.0.4, μετά ακολούθησα τον εν λόγω οδηγό, s-on είμαι ακόμα

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

δοκίμασα διάφορες ΑΟΚΡ 4.1.2, βρήκα μία που δεν έβγαζε πρόβλημα, την aokp redefined saga V2.1, όλα δουλεύουν καλά και γρήγορη

ήμουν με την επίσημη 4.0.4, μετά ακολούθησα τον εν λόγω οδηγό, s-on είμαι ακόμα

Σε ποιον οδηγό αναφέρεσαι;

γειά και χαρά σας να ρωτήσω κάτι παιδιά έγινε αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich ????

Ναι αλλα πρέπει να την κάνεις μόνος σου την αναβάθμιση.Μπες στο σάιτ της HTC ,βρες το Αρχείο της ics για το κινητό μας και ακόλουθα τις οδηγίες

σε ευχαριστώ για την απάντηση, να ρωτήσω κάτι τελευταίο αξίζει ο κόπος??? το ρωτάω γιατί το κινητό είναι ¨μαμά¨ θα υπάρχει πουθενα διαφορά??? συγνώμη αν είναι χαζή ερώτηση αλλα έχω νύκτα...:p

σε ευχαριστώ για την απάντηση, να ρωτήσω κάτι τελευταίο αξίζει ο κόπος??? το ρωτάω γιατί το κινητό είναι ¨μαμά¨ θα υπάρχει πουθενα διαφορά??? συγνώμη αν είναι χαζή ερώτηση αλλα έχω νύκτα...:p

Σίγουρα αξίζει γιατί κανει καλύτερη διαχείριση ραμ ,παίρνει εφαρμογές που ειναι για ics και πάνω.ένα μείον έχει ότι σε εφαρμογές τύπου whatsapp όταν σου στέλνουν ένα λινκ αν το πατήσεις κρασαρει η εφαρμογή.αυτό λύνεται εύκολα με root συσκευή βέβαια αλλα εγώ ακόμα είμαι "μαμα".

και πάλι ευχαριστώ...είμαι στο σάιτ τις HTC αλλά δεν βρίσκω το Android 4.0 Ice Cream Sandwich.....μήπως ξερεις που πρέπει να μπω??

Πήγαινε πίσω στις σελίδες 272 και μετά και θα δεις πως γίνεται.

Είναι εύκολο όμως έχε υπόψη σου πως επειδή δεν είναι αναβάθμιση με ΟΤΑ θα χαθούν όλα από το κινητό, πάρε backup ότι χρειάζεσαι

Και πάνω που πήγαινα να κάνω root το κινητό είδα ότι ξεκλειδωνοντας τον bootloader μέσω htcdev χάνονται τα δεδομένα όλα της συσκευής;δηλαδή για να.κάνω ρουτ πρέπει αναγκαστικά να χάσω όλα τα δεδομένα μου;

• 2 weeks later...
Γειά σας Παιδιά έχω ένα προβλημα με το κινητό μου Htc Desire s, σήμερα ανέβασε ψηλά θερμοκράσια και έκλεισε όταν το είχα στη φόρτιση στο αυτοκίνητο.. για να μπω στο θέμα μου γρήγορα ενώ ανοίγει το κινητό κανονικά , κλείνει μόνο του σε άσχετη στιγμή ή όταν πάω να κάνω κλήση ή με καλούν, έτσι στο άσχετο και δεν φταίει η μπαταρία. Μήπως ξέρει κάποιος αν έπαθε ζημιά η πλακέτα! Ευχαριστώ για το χρόνο σας! και θα ήθελα τη βοήθεια σας... :worry:

Γενικώς έχεις πειράξει κάτι στη συσκευή τελευταία; Έχεις κάνει root; Προσωπικά θα έκανα μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (κάνοντας πρώτα backup εννοείται) και στη συνέχεια θα το πήγαινα στο service αν το πρόβλημα δε λυνόταν ;)
Τhe end of an era...

Γενικώς έχεις πειράξει κάτι στη συσκευή τελευταία; Έχεις κάνει root; Προσωπικά θα έκανα μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (κάνοντας πρώτα backup εννοείται) και στη συνέχεια θα το πήγαινα στο service αν το πρόβλημα δε λυνόταν ;)

Φίλε μου ναι του έχω κάνει root .. και υποθέτω ότι επειδή είχε διαρροή ρεύματος το καλώδιο φόρτισης έκανε ζημιά στη συσκευή! Η εγγύηση είναι 2 χρόνια σωστά? οπότε να το πάω στην αρχική του έκδοση Android και αν δεν βγάλω άκρη να το στείλω στο service. Αλλά ισχύει η εγγύηση εφόσον το έχω κάνει root? ή όχι. ?

Φίλε μου ναι του έχω κάνει root .. και υποθέτω ότι επειδή είχε διαρροή ρεύματος το καλώδιο φόρτισης έκανε ζημιά στη συσκευή! Η εγγύηση είναι 2 χρόνια σωστά? οπότε να το πάω στην αρχική του έκδοση Android και αν δεν βγάλω άκρη να το στείλω στο service. Αλλά ισχύει η εγγύηση εφόσον το έχω κάνει root? ή όχι. ?

Αν το έχεις κάνει root τότε δεν ισχύει η εγγύηση. Κάνε το unroot πριν το στείλεις στο service

• 1 month later...
Υπάρχει κάποιος πλήρης οδηγοσ για το πως θα περάσω την τελευταία custom Rom μεσο ClockworkMod γιατί δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ Edited by Athanasios
ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ...

• 1 month later...
γεια καi χαρά σας έβαλα το IGO αλλά δεν μπορεί να βρεί GPS καμιά ιδέα κανείς η που να κοιτάξω για ρυθμίσεις?? :)

Χθες πηρα απο καποιο συγγενη ενα HTC DESIRE S και προσπαθησα να του βαλω καποιες custom rom.Η ICE εγκατασταθηκε με επιτυχια,αλλα,δεν δουλευει το wifi.Το ιδιο και με αλλη μια rom.

Απο το Htc Dev κατεβασα μια original saga-gb-mr-2.6.35 αλλα δεν ξερω πως να την εγκαταστησω.

Πως μπορω να βαλω μια original stock rom?

• 3 weeks later...
Χθες πηρα απο καποιο συγγενη ενα HTC DESIRE S και προσπαθησα να του βαλω καποιες custom rom.Η ICE εγκατασταθηκε με επιτυχια,αλλα,δεν δουλευει το wifi.Το ιδιο και με αλλη μια rom.

Απο το Htc Dev κατεβασα μια original saga-gb-mr-2.6.35 αλλα δεν ξερω πως να την εγκαταστησω.

Πως μπορω να βαλω μια original stock rom?

Είσαι σίγουρος ότι με το mifi και τον κωδικό του όλα δουλεύουν καλά?

Η stock rom εγκαθίσταται στο κινητό σου τρέχοντας το αρχείο RUU από το pc σου και συνδέοντας το κινητό με το πισί. Σου έχει σχετικές οδηγίες την στιγμή εκείνη. Εννοείται πως χάνονται όλα από το κινητό για αυτό κάνε συγχρονισμό.

Α, υπάρχουν stock rom και android 4.0.4 για το Des S.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Είσαι σίγουρος ότι με το mifi και τον κωδικό του όλα δουλεύουν καλά?

Η stock rom εγκαθίσταται στο κινητό σου τρέχοντας το αρχείο RUU από το pc σου και συνδέοντας το κινητό με το πισί. Σου έχει σχετικές οδηγίες την στιγμή εκείνη. Εννοείται πως χάνονται όλα από το κινητό για αυτό κάνε συγχρονισμό.

Α, υπάρχουν stock rom και android 4.0.4 για το Des S.

Εχω δοκιμασει με ruu αλλα δεν μπορει να τρεξει ολη τη διαδικασια.Αλλος τροπος?

• 2 weeks later...
Παιδιά καλημέρα έχω πρόβλημα με το εν λόγο κινητό χθες το πρωί το βγήκα κλεισμένο το άνοιξα κανονικά. Σήμερα πάλι τα ίδια ανοίγει δείχνει το λογότυπο της HTC με τον χαρακτηριστικό ήχο και όταν φτάνει στο σημείο να ανοίξει η οθόνη σβήνει πιστεύω πήρε ιό τι μπορώ να κάνω;Δεν το εχω κάνει ROΟT και η εγγύηση έχει λήξει.

Παιδιά όσοι από εσάς πήρατε 2η μπαταρία πόσο σας κρατάει ;

Εγώ πήρα μια από το ebay καινούργια αλλά η απόδοσή της είναι σαν την εργοστασιακή μετά από 2 χρόνια χρήσης

Παιδιά όσοι από εσάς πήρατε 2η μπαταρία πόσο σας κρατάει ;

Εγώ πήρα μια από το ebay καινούργια αλλά η απόδοσή της είναι σαν την εργοστασιακή μετά από 2 χρόνια χρήσης

Τι μάρκα πήρες και πόσα mAh;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα