Cubigon Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 ^^ αφου βγήκε ιδη για κινα και κορεα αποκλειεται να μην ερθει και στα αγγλικα, ελεος! απο την αλλη πιστευω οτι θα ειναι η τελευταια αναβαθμιση που θα παρει το κινητο μας, ενω θα εβλεπα ιδανικο να τελειωσουν τα updates στην 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 ^^ αφου βγήκε ιδη για κινα και κορεα αποκλειεται να μην ερθει και στα αγγλικα, ελεος! απο την αλλη πιστευω οτι θα ειναι η τελευταια αναβαθμιση που θα παρει το κινητο μας, ενω θα εβλεπα ιδανικο να τελειωσουν τα updates στην 4.1 χαχα... εσυ βλέπεις το ποτήρι ξεχειλισμένο οχι απλα μισογεμάτο! ας μας ερθει η ics λειτουργικη και δεν νομιζω να 'χει κανεις απαιτησεις για jelly bean Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 αρχίζω να φοβάμαι πως τελικά δεν θα την πάρουμε την αναβάθμιση σε ICS ιδίως μετά την ανακοίνωση της htc για to desire hd 4 Μερούλες ακόμη παίδες....εάν μπορουμε να το πούμε υπομονή :=) Θεωρώ οτι το τηλέφωνο μπορει να πάρει και JB αλλα ποιός τ'ακούει στήν HTC Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδιά έχω το κινητό εδώ και αρκετό καιρό και ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και μου ξαναέτυχε σήμερα. Όταν κατεβάζεις κάτι από το play store , αν είναι μεγάλο αρχείο π.χ. 1.3 GB που κατεβάζω τώρα αργάει πολύ μπορεί και 3-4 ώρες. Η σύνδεση του ίντερνετ είναι οκ και κατεβάζει πολύ γρήγορα αν είμαι σε υπολογιστή( π.χ. 1.5 GB σε 20 λεπτά), από το κινητό όμως νομίζω δεν πιάνει την μέγιστη ταχύτητα και νομίζω οφείλεται στο κινητό . Τι φταίει ? το κινητό ? και αν διορθώνεται κάπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδιά έχω το κινητό εδώ και αρκετό καιρό και ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και μου ξαναέτυχε σήμερα. Όταν κατεβάζεις κάτι από το play store , αν είναι μεγάλο αρχείο π.χ. 1.3 GB που κατεβάζω τώρα αργάει πολύ μπορεί και 3-4 ώρες. Η σύνδεση του ίντερνετ είναι οκ και κατεβάζει πολύ γρήγορα αν είμαι σε υπολογιστή( π.χ. 1.5 GB σε 20 λεπτά), από το κινητό όμως νομίζω δεν πιάνει την μέγιστη ταχύτητα και νομίζω οφείλεται στο κινητό . Τι φταίει ? το κινητό ? και αν διορθώνεται κάπως? δεν φταιει το κινητο αλλα ο σερβερ που δινει το υλικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 δεν φταιει το κινητο αλλα ο σερβερ που δινει το υλικο... είναι δυνατόν ? Δεν έχουν καλούς server τη στιγμή που υπάρχει τόσος κόσμος να εξυπηρετήσουν ? και δηλαδή θεωρούν φυσιολογικό ότι για να κατεβάσει και να παίξει κάποιος το παιχνίδι του πρέπει να περιμένει 5-6 ώρες ( τόσο το κόβω να πάει αυτό που κατεβαίνει τώρα αφού σε 2 ώρες έφτασε στο 20% ) ? Πραγματικά γιατί ? Δεν έχει δυνατότητα η google ή δεν έχει λεφτά ή δεν θέλει να έχει ευχαριστημένους πελάτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seilogeo Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Θα ήθελα να πληροφορήσω αυτούς που είναι ροοτ ότι έχει κυκλοφορήσει kernel που έχει φτιαχτεί για το κινητό μας απο την htc και είναι leaked. Η καλύτερες ρομ που κυκλοφορούν με sense 4α με αυτόν τον kernel λέγονται η μια fallout και η αλλή Primo S . ΕΙναι τρομερά σταθερές και οι δύο . Εγω χρησιμοποιώ την πρώτη και όσο πάει και γίνεται και καλύτερη. Την συστήνω ανεπιφύλακατα .Ακομα και να βγεί εκδοση ICS για το desire επίσημα δεν νομίζω να ξεπεράσει αυτές τις δύο ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 ενταξει κατσε να βγει πρωτα η επισημη και μετα βγαζουμε αποψη. δεν μπορουμε να συγκρινουμε 2 πραγματα απ'τη στιγμη που το εναν εκ των δυο δεν υπαρχει ακομα. επισης αν μπορεις δωσε καποιο λινκ απ'τις roms που λες να ριξουμε μια ματια :). Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seilogeo Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Απλα αν η επίσημη έκδοση θα είναι σε sense 3.6 θα είναι λίγο ξεπερασμένη συγκρινόμενη με τα one που είναι sense 4. Χρησιμοποιώντας την rom που αναφέρω το κινητό νομίζει ότι είναι το One V και το επιτυνχάνει σε σχεδόν τέλειο βαθμό. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1679125 Υπάρχουν και μερικά addon για όσους το ψάξουν παραπάνω. Συστήνω και καθάρισμα των άσχηστων προγραμμάτων με το root explorer και η ρομ γίνεται πολύ smooth. To παλικάρι που την έκανε έχει στο ενεργητικό του και την endymion που θεωρείται η καλυτερη ρομ με 3.5 sense που κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Λέτε να τήν δούμε σήμερα;;;;Δευτέρες οι ακατανόμαστοι συνήθως αναβαθμίζουν ;-Ρ Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Κάτι σαν την Δευτέρα Παρουσία... ;. Ντροπή τους πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Λές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παιδιά τι βελτιώσεις θα φέρει η ics? Τουλάχιστον θα έχει καλύτερη διαχείριση της ραμ? Δηλαδή θα καταναλώνει λιγότερη ραμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Υποθετικά θα φέρει πολλά καλά. Πρακτικά θα δούμε το πως θα το ενσωματώσει η HTC ώστε να δούμε τελικά τι καλύτερο θα υπάρξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Κάτι σαν την Δευτέρα Παρουσία... ;. Ντροπή τους πάντως. Και χειρότερα.....πολύ χειρότερα!! Λές; Και κάτι του είπαν του χριστιανού!!!Πάντως στο HTC Blog, όλοι είναι έτοιμοι με τα όπλα παρατέταμένα...και εκει θα βαράνε οι Χρήστες S & HD χωρίς έλεος!Είδα και πεντεξι Έλληνες, να τα χώνουν! Είναι μεγάλοι πεθαμενταζήδες.... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 31, 2012 by kollatos Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Από εχτες στον καιρό δεν μου βγάζει την πόλη που βρίσκομαι αλλά Στερεά Ελλάδα!!Ξέρει κανείς τι παίζει;;Έχει κανείς αντίστοιχο θέμα; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Μήπως έχει πρόβλημα το accuweather ?. Γιατί από εκεί παίρνει τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, Επειδή εχθές κατα τύχη έπαιζα με τα antutu, εάν πάτε σε συγκριτικά αποτελέσματα αναφορικα με τι έκδοση λειτουργικου τρέχουν τα τηλέφωνα ανα τον κοσμο , θα δειτε Κίνα Κορέα Ρωσία, με 4.0.3 και με 4.0.4. Έχω αρχίσει και απορώ με τι σκατά κάνει αυτή η εταιρια...ειλικρινά είναι για κλωτσές @πετρος Φίλε αυτό είναι πρόβλημα τρου λειτουργικου, και πρεπει να το φτιάξουν!Και μέχρι στιγμης δέν κάνουν κάτι! Επειδη στο φουμπού στην σελιδα της HTC εχει αναφερθει πολλές φορες το πρόβλημα απο χρήστες. η HTC προτείνει απο τους χρήστες να κάνει ο καθε χρήστης επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεών.Η λύση που προτείνουν δέν διορθώνει κάτι!!!Πρέπει ΑΥΤΟΙ να το διορθώσουν, και προτεινουν στο κόσμο παπατζιλίκια!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 31, 2012 by kollatos Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Το ίδιο πρόβλημα με την τοποθεσία το έχω εδώ και πέντε μέρες αντί για Λάρισα μου εμφανίζει Θεσσαλία Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ εδώ και λίγες μέρες με την τοποθεσία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έτσι ξαφνικά να χαλάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Οι υπηρεσίες τοποθεσίας δέν δουλεύουν ,και καμία εφάρμογή δεν συνεργάζεται.Οπως προείπα είναι θέμα της HTC να το φτιάξουν. Δείτε τήν εικόνα,και καταλάβετε γιατι στην HTC γενικότερα είναι αλλού για αλλού!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 31, 2012 by kollatos Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Οι υπηρεσίες τοποθεσίας δέν δουλεύουν ,και καμία εφάρμογή δεν συνεργάζεται.Οπως προείπα είναι θέμα της HTC να το φτιάξουν. Δεν είναι θέμα της HTC, το Google Maps που δίνει την τοποθεσία έχει αλλάξει. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewschumi Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση παιδιά...είναι και θέμα εντοπισμού μέσω κεραιών. Εγώ μένω στο Αγρίνιο, και όταν είμαι στο γραφείο μου στο κέντρο σχεδόν της πόλης τότε μου λέει Αγρίνιο, όταν είμαι σπίτι μου που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης μου λέει Δυτική ελλάδα. Κάποια αναβάθμιση μιας εφαρμογής από τις συνυπεύθυνες του καιρού δημιουργει το πρόβλημα Παράθεση MOBILE: HTC Desire S (2012-2015), Xiaomi Mi4 LTE(2015-), SII I9100 (2015- For Fun, Flashing CM roms etc) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Καλησπερα σε όλους...μήπως λέω μήπως...είδατε καμια αναβάθμιση;;; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Το ίδιο πρόβλημα με την τοποθεσία το έχω εδώ και πέντε μέρες αντί για Λάρισα μου εμφανίζει Θεσσαλία και εμενα που βρισκομαι Λαμια εχει ακριβως το ιδιο θεμα (λεει Θεσσαλια)... Καλησπερα σε όλους...μήπως λέω μήπως...είδατε καμια αναβάθμιση;;; οχι φιλε μου τιποτα.. αν και μεχρι τα ξημερωματα θα ειμαστε σε standby εφοσον συμφωνα με τα λεγόμενα της htc.. "We’re happy to confirm that we are still on schedule to deliver ICS to the Desire S. Stay tuned for more details!" Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts