Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βελτιώθηκε η αυτονομία?! Άντε να έρθει και στους υπόλοιπους, με εχει φάει η περιέργεια!!! Από τις ρυθμίσεις ->σχετικά με το τηλέφωνο-> ενημερώσεις λογισμικού-> έλεγχος τώρα δεν την κάνατε?! Δεν κάνω κάτι λάθος,σωστά?!

Ετσι ακριβως.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό τώρα με το καινούριο Market; Ούτε αγοράζεις και χθες έκανε κανονικά ενημερώσεις στις εφαρμογές μου. Σήμερα αρνείται πεισματικά να κάνει,όλο στο περιμένετε είναι.....και σε μια, χθες έκανε σε τρεις.
για να λειτουργησει κανονικα πρεπει η γλωσσα του κινητου να ειναι στα αγγλικα!

γινεται να επιστρεψουμε στο παλιο μαρκετ και ΝΑ ΜΗΝ γυρισει μονο του στο καινουργιο μετα απο λιγο?

Μόλις παρατήρησα το εξής: μετά την αναβάθμιση άλλαξε και το πληκτρολόγιό της HTC. Πλέον μπορείς να γράψεις όπως στο swype. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του touch input και επιλέγετε διαδραστικό πληκτρολόγιο

24 ωρες και ακομα η μπαταρια ειναι στο 75%!!!!!με συνεχεια το bt,wifi,συγχρονισμους ανοιχτους,μιαμιση ωρα ανοιχτη οθονη,(βεβαια χωρις 3g)!!!!χτες βραδυ το αφησα στο 75% και σημερα το πρωι παλι 75% ειναι!!!το GPS κλειδωνει πολυ γρηγορα πλεον και χωρις αλλη εφαρμογη!!ΤΩΡΑ για μενα ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε!

Δηλαδή υπόσχεσαι ότι δεν θα ξαναγκρινιάξεις ; :p . Είναι κορυφή το Desire S. Kαι σκέψου να του βάλεις και custom rom!

Δηλαδή υπόσχεσαι ότι δεν θα ξαναγκρινιάξεις ; :p . Είναι κορυφή το Desire S. Kαι σκέψου να του βάλεις και custom rom!

υποσχομαι! μπα δεν ειμαι εγω για custom roms!δεν μου αρεσουν οι πειραματισμοι :p

τωρα πλεον μιλαμε για το πιο κομπλε πακετο σε κινητο!

την μεγαλυτερη αυτονομια την εχετε δει και εσεις η ειναι η ιδεα μου?

Tρέξε το GPS Status και κάνε reset A-GPS και μετά download Α-GPS. Μετά αφού κλειδώσει, κλείσε το wifi ή το 3G, άσε ανοιχτό μόνο το GPS και άνοιξε ένα πρόγραμα πλοήγησης. Και δες αν σου κλειδώνει ή όχι γρήγορα.

Πως κλεινει το κινητο μετα την αναβαθμιση?

Και δεν μου εμφανιζει πλεον τις επαφες απο sim ενω ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη

Πως κλεινει το κινητο μετα την αναβαθμιση?

Και δεν μου εμφανιζει πλεον τις επαφες απο sim ενω ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη

μην ασχολησε πλεον με τις επαφες απο σιμ βρε!τα smartphones εχουν προχωρησει τοσο που οι επαφες στην sim ειναι απαρχαιωμενη μεθοδος αποθηκευσης επαφων.αποθηκευεσε τες η στο gmail η στο τηλεφωνο!

το τηλεφωνο κλεινει οπως πριν.

ευχαριστω για τη συμβουλη.

Το κινητο δυστυχως δεν κλεινει οπως πριν,οποτε να βγαλω μπαταρια ισως?

Δυστυχώς θα χρειαστείς επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων... Το ίδιο συνέβη κ σε μενα αλλα έτσι εφτιαξε πλέον!

Τι εννοείς δεν κλείνει όπως πριν: Όπως πριν κλείνει.Αν βέβαια λες ότι δε σβήνει,ίσως, η οθόνη απλά κλείστο και άνοιξε το ξανά ή κάνε μια επανεκίνηση,συνήθως φτιάχνει έτσι. Τώρα αν δε δουλεύει το πάνω κουμπί βγάλε μπαταρία και δοκίμασε,αν δε δουλέψει πάλι, τότε service

το πανω κουμπι δουλευει,γιατι οταν το κλειδωνω ειναι οκ.Απλα οταν το κραταω πατημενο δεν εμφανιζει τις 3 επιλογες που εμφανιζε πριν.Κι οταν το αφηνω απλα κλειδωνει την οθονη

Aπλά ξεκλείδωσε την οθόνη και πάτα το κουμπί,θα σου δείξει τις επιλογές

Δεν λειτουργει... δεν ξερω τι μπορει να φταιει!

Δεν λειτουργει... δεν ξερω τι μπορει να φταιει!

μετα την αναβαθμιση νομιζω θελει πιο πολυ ωρα κρατημενο το πανω κουμπι για να δειξει τις τρεις επιλογες.κρατα το λιγο παραπανω αλλιως βγαλε-βαλε την μπαταρια και δες το παλι

Παιδιά εμένα δεν μου εμφανίζει ακόμα update. Μήπως φταίει που έχω πάρει το κινητό από amazon uk ; Δεν το έχω πειράξει με επίσημη ρομ είμαι.

Βέβαια όταν το αγόρασα αρχές Σεπτέμβρη με το που το άνοιξα μου έκανε ένα update. Οπότε λογικά δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα που το κινητό είναι αγορασμένο από Αγγλία.

Θέλω και γω sense 3.0 :cry:

Edited by efo

για uk και για περιοχες τις ασιας δεν εχει βγει ακομα το update.

μεσα στην βδομαδα λογικα θα ερθει..

24 ωρες και ακομα η μπαταρια ειναι στο 75%!!!!!με συνεχεια το bt,wifi,συγχρονισμους ανοιχτους,μιαμιση ωρα ανοιχτη οθονη,(βεβαια χωρις 3g)!!!!χτες βραδυ το αφησα στο 75% και σημερα το πρωι παλι 75% ειναι!!!το GPS κλειδωνει πολυ γρηγορα πλεον και χωρις αλλη εφαρμογη!!ΤΩΡΑ για μενα ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε!

Πλακα κανεις;;;

Θα με κανεις να αλλαξω το Desire μου....βελτιωθηκε σε τετοια επίπεδα η αυτονομία;;

Ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Πλακα κανεις;;;

Θα με κανεις να αλλαξω το Desire μου....βελτιωθηκε σε τετοια επίπεδα η αυτονομία;;

Ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα....

Αυτά τα νούμερα χωρίς 3g και γενικά χωρίς σερφαρισμα ίντερνετ πού μαμαει την μπαταρία.με 3g υπολόγισε 30% λιγότερα.

Screenshot την οθόνη μπορούμε να κάνουμε τώρα η θα γίνεται με την 4.0?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

για uk και για περιοχες τις ασιας δεν εχει βγει ακομα το update.

μεσα στην βδομαδα λογικα θα ερθει..

Αχα οπότε περιμένω λίγο ακόμα, ευχαριστώ για την διευκρίνηση

http://tapatalk.com/mu/d4985560-185d-fed2.jpg

Αυτά τα νούμερα χωρίς 3g και γενικά χωρίς σερφαρισμα ίντερνετ πού μαμαει την μπαταρία.με 3g υπολόγισε 30% λιγότερα.

Screenshot την οθόνη μπορούμε να κάνουμε τώρα η θα γίνεται με την 4.0?

Απαντάω μόνος μου!ΝΑΙ παίρνει screenshot πλέον το κινητό!να και μια φώτο της αρχικής μου οθόνης!

Απαντάω μόνος μου!ΝΑΙ παίρνει screenshot πλέον το κινητό!να και μια φώτο της αρχικής μου οθόνης!

Πως γίνεται αυτό; Τι κουμπιά πατάς ; Που αποθηκεύετε ?

Edited by kapar

Πως γίνεται αυτό; Τι κουμπιά πατάς ;

Κράτα πατημένο το πάνω κουμπί και πατά το αριστερό εικονικό πλήκτρο πού είναι σαν σπιτάκι.ακούγεται ο ήχος της κάμερας και η φώτο αποθηκεύεται στον φάκελο dcim !!!!!

υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση με το τι νέο έχει προσθέσει αυτή η αναβάθμιση ; Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι.

- βάλανε swype στο πληκτρολογιο

- δυνατότητα να παίρνεις screenshot

- βελτιώθηκε η μπαταρία

- βελτιώθηκε το gps ( δεν το δοκίμασα αλλά έτσι λένε )

.....