Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

διαβαστε κι αυτο για την μπαταρια και θα καταλαβετε πολλα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1023927

ας αρχισουμε κι εδω κατι παρομοιο για να δουμε αν δουλευουν καλα οι μπαταριες μας

λοιπον με το currentwidget , με κλειστη οθονη, ανοικτο wifi, live wallpaper το light grid pro, gmail να δουλευει με 3 λογαριασμους συνεχως, και auto-sync facebook και twitter καθε 4 ωρες και τον καιρο στις 3, δινει καταναλωση καταναλωση 18 με 25mA με μεσο όρο τα 20.

απενεργοποιηστε το pocket mode τρωει πολυ μπαταρια, προσοχη στις υψηλες θερμοκρασιες

αν δειτε και το ποστ # 81 στο λινκ παραπανω, μαλλον λογω gingerbread, υπαρχει ανακριβεια στις πληροφοριες της μπαταριας, γι αυτο και σε εμενα ενω εχει φορτισει πληρως στις 2 το πρωι ανοικτο μεχρι τις 12 το μεσημερι δειχνει 100% ενω προφανως και εχει καταναλωσει ενεργεια, ενω μετα απο κανα μισαωρο σερφαρισμα πεφτει το ποσοστο ξαφνικα

να προσθεσω πως το φορτιζω καθε βραδυ και πως αν τα 20mA ειναι ακριβή μέτρηση δινουν 72.5 ωρες στην αναμονη ή 3 μερες! το DS ομως δεν ειναι απλα ενα κινητο τηλεφωνο... κανει παπαδες (οπως ολα της κατηγοριας του για να μην παρεξηγηθω) και πρεπει να το λειωνεις :) γιατι του αξιζει. Α, εχω κι ενα φορτιστη στο αυτοκινητο για πλοηγηση, μουσικη στα ταξιδια.

Edited by mixalakis32

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
καλησπερα σε ολους.αγορασα ενα htc disaire s και στις 18 ημερες που το ειχα ξαφνικα οταν πηγα να το ανοιξω κολουσε στην αρχικη οθονη με το σημα της htc.προσπθησα να το επαναφερω με reset αλλα τιποτα .το εχω παει στο επισημο σερβις τησ htc και απο οτι μου ειπαν θελει αλαγη ο γενικος πινακας.ανταλακτικο δεν εχουν και το περιμενουν....εχω δωσει τοσα λεφτα και τηλεφωνο δεν εχω.και το κυριοτερο δεν επιστευουμε ξανα το συγκικριμενο τηλεφωνο .:(

Απλά ήσουν άτυχος, δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στις συσκευές της συγκεκριμένης εταιρίας. Υπομονή λοιπόν και θα σου έρθει η συσκευή σαν καινούργια.

Modpic.gif

ας αρχισουμε κι εδω κατι παρομοιο για να δουμε αν δουλευουν καλα οι μπαταριες μας

λοιπον με το currentwidget , με κλειστη οθονη, ανοικτο wifi, live wallpaper το light grid pro, gmail να δουλευει με 3 λογαριασμους συνεχως, και auto-sync facebook και twitter καθε 4 ωρες και τον καιρο στις 3, δινει καταναλωση καταναλωση 18 με 25mA με μεσο όρο τα 20.

απενεργοποιηστε το pocket mode τρωει πολυ μπαταρια, προσοχη στις υψηλες θερμοκρασιες

αν δειτε και το ποστ # 81 στο λινκ παραπανω, μαλλον λογω gingerbread, υπαρχει ανακριβεια στις πληροφοριες της μπαταριας, γι αυτο και σε εμενα ενω εχει φορτισει πληρως στις 2 το πρωι ανοικτο μεχρι τις 12 το μεσημερι δειχνει 100% ενω προφανως και εχει καταναλωσει ενεργεια, ενω μετα απο κανα μισαωρο σερφαρισμα πεφτει το ποσοστο ξαφνικα

να προσθεσω πως το φορτιζω καθε βραδυ και πως αν τα 20mA ειναι ακριβή μέτρηση δινουν 72.5 ωρες στην αναμονη ή 3 μερες! το DS ομως δεν ειναι απλα ενα κινητο τηλεφωνο... κανει παπαδες (οπως ολα της κατηγοριας του για να μην παρεξηγηθω) και πρεπει να το λειωνεις :) γιατι του αξιζει. Α, εχω κι ενα φορτιστη στο αυτοκινητο για πλοηγηση, μουσικη στα ταξιδια.

να πω την αληθεια δεν καταλαβα τι εννοεις? :O

εισαι ικανοποιημενος με την μπαταρια η οχι?μετα το 100% που λες και σερφαρεις μιση ωρα ποσο πεφτει ,που λες,ξαφνικα?

να πω την αληθεια δεν καταλαβα τι εννοεις? :O

εισαι ικανοποιημενος με την μπαταρια η οχι?μετα το 100% που λες και σερφαρεις μιση ωρα ποσο πεφτει ,που λες,ξαφνικα?

Με τη μπαταρία είμαι ικανοποιημένος αλλά θα θελα να κρατάει και για μια βδομάδα. Δεν γίνεται ομως πλέον με αυτα τα κινητά. Το προηγούμενο μου κινητό το φόρτιζα κάθε 4 μέρες, πλέον κάθε βράδυ το βάζω στην πρίζα και εχω συνηθίσει. Όπως σωστά είχε αναφέρει και κάποιος προηγούμενα, σερφαρε με ένα laptop 4 ώρες και δες την μπαταρία που έχει πέσει. Το macbook pro που εχω έχει πάρει φωτιά στις 3 ώρες.

Τώρα για το άλλο που ρωτάς είναι το παράξενο του λογισμικού και της μπαταρίας ότι ενώ είναι στο 100% παρότι δουλεύεις μίση ή και μια ώρα δεν έχει πέσει ούτε 1% ενώ προφανώς έχει καταναλώσει ενέργεια. Δεν υπάρχει καμία γραμμικοτητα στην καμπύλη της κατανάλωσης και όπως λένε και στο xda ούτε στην ενδειξη των mA.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Με τη μπαταρία είμαι ικανοποιημένος αλλά θα θελα να κρατάει και για μια βδομάδα. Δεν γίνεται ομως πλέον με αυτα τα κινητά. Το προηγούμενο μου κινητό το φόρτιζα κάθε 4 μέρες, πλέον κάθε βράδυ το βάζω στην πρίζα και εχω συνηθίσει. Όπως σωστά είχε αναφέρει και κάποιος προηγούμενα, σερφαρε με ένα laptop 4 ώρες και δες την μπαταρία που έχει πέσει. Το macbook pro που εχω έχει πάρει φωτιά στις 3 ώρες.

Τώρα για το άλλο που ρωτάς είναι το παράξενο του λογισμικού και της μπαταρίας ότι ενώ είναι στο 100% παρότι δουλεύεις μίση ή και μια ώρα δεν έχει πέσει ούτε 1% ενώ προφανώς έχει καταναλώσει ενέργεια. Δεν υπάρχει καμία γραμμικοτητα στην καμπύλη της κατανάλωσης και όπως λένε και στο xda ούτε στην ενδειξη των mA.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

εσυ που εγραψες οτι ενω μετα απο τοσες ωρες ειναι στο 100% σερφαρεις μιση ωρα και πεφτει ξαφνικα πολυ.στο ποσο ποσοστο??

Όσο ανοιχτές τις αυτόματες ενημερώσεις και με ομιλία 10 λεπτά και 5 λεπτά gaming από το πρωί έως το απόγευμα η μπαταρία είχε πέσει στο 60%.

Έκανα τα ακόλουθα:

1. 3G off

2. Δεδομένα φόντου (συγχρονισμός) off

Και με ίδια χρήση η μπαταρία είναι στο 90%.

Αν δεν είναι το δικό μου ελλατωματικό, δεν υπάρχει περίπτωση με ανοικτά τα δεδομένα φόντου και το 3g να ξεπεράσεις τις 40 ώρες.

Είσαι σίγουρος για αυτό;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Το δικό μου χτές από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ ήταν ακόμη στο 100% με 20 λεπτά κλήσεις, 2-3 μηνύματα και 3 φορές ανανέωση καιρού. Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το 100% το τσέκαρα με 2 διαφορετικά προγράμματα
Να προσθέσω όλα αυτά πάντα με χρήση bluetooth, 3G δικτύου και κλειστούς τους αυτόματους συγχρονισμούς (πχ δεδομένα φόντου στο manually)

αρα δεν υπαρχει περιπτωση ,τo δικo μoυ εχει πρoβλημα!εμενα χωρις να τo ακoυμπησω πεφτει σε δυo ωρες περιπoυ 10%!με 20 λεπτα κλησεις καπoυ στo 85% θα ηταν στo διωρo!και με κλειστoυς oλoυς τoυς συγχρoνισμoυς!

και πιστευω oτι oλoι oσoι εχoυν διαρκεια μπαταριας 24 με 40 ωρες εχoυν και αυτoι πρoβλημα!ελπιζω να ειναι η μπαταρια και να λυνεται με απλη αντικατασταση της κι oχι καπoιo κυκλωμα τoυ τηλεφωνoυ και να θελει oλo αλλαγμα!

Πάντως την 2η μέρα πέφτει πιό γρήγορα η μπαταρία, χτες βράδυ είχε πέσει στο 50% και πιθανολογώ πως απόψε θα το φορτίσω (σσ 3η μέρα). Αν το παρατραβήξω πάντως μπορεί να βγάλει και την μισή τέταρτη

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Να προσθέσω όλα αυτά πάντα με χρήση bluetooth, 3G δικτύου και κλειστούς τους αυτόματους συγχρονισμούς (πχ δεδομένα φόντου στο manually)

Πάντως την 2η μέρα πέφτει πιό γρήγορα η μπαταρία, χτες βράδυ είχε πέσει στο 50% και πιθανολογώ πως απόψε θα το φορτίσω (σσ 3η μέρα). Αν το παρατραβήξω πάντως μπορεί να βγάλει και την μισή τέταρτη

αρα οτι λαθη και να γινονται στην μετρηση της μπαταριας η ουσια ειναι οτι σε μερικους κραταεις 3 μερες και σε αλλους μονο μια!αρα υπαρχει προβλημα και εαν μου πουν καμμια μακακια θα παω απο εκει και θα γινει χαμος!το εχω κανει με την νοκια δεν το εχω σε τιποτα να το ξανακανω τον χαμο!

αρα οτι λαθη και να γινονται στην μετρηση της μπαταριας η ουσια ειναι οτι σε μερικους κραταεις 3 μερες και σε αλλους μονο μια!αρα υπαρχει προβλημα και εαν μου πουν καμμια μακακια θα παω απο εκει και θα γινει χαμος!το εχω κανει με την νοκια δεν το εχω σε τιποτα να το ξανακανω τον χαμο!
Σίγουρα με την χρήση που του κάνεις θα έπρεπε να κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες. Το ότι αδειάζει πολύ γρήγορα μετά την φόρτιση δείχνει ελάττωμα και σε αυτό πρέπει να εστιάσεις ζητώντας ίσως αλλαγή της μπαταρίας, με κόσμιο τρόπο όμως αν θέλεις να σε εξυπηρετήσουν γιατί αλιώς θα πατήσουν στο ότι το κινητό σου δουλεύει και δεν θα κάνουν τίποτε !

Οπως έχουμε ξαναπεί η αυτονομία της μπαταρίας εξαρτάται κυρίως απο την χρήση που γίνεται και δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Σίγουρα με την χρήση που του κάνεις θα έπρεπε να κρατάει τουλάχιστον 2 μέρες. Το ότι αδειάζει πολύ γρήγορα μετά την φόρτιση δείχνει ελάττωμα και σε αυτό πρέπει να εστιάσεις ζητώντας ίσως αλλαγή της μπαταρίας, με κόσμιο τρόπο όμως αν θέλεις να σε εξυπηρετήσουν γιατί αλιώς θα πατήσουν στο ότι το κινητό σου δουλεύει και δεν θα κάνουν τίποτε !

Οπως έχουμε ξαναπεί η αυτονομία της μπαταρίας εξαρτάται κυρίως απο την χρήση που γίνεται και δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ

κoιτα να δεις,δεν ειμαι χτεσινoς στα κινητα.oταν βλεπω τo πρoβλημα τo καταλαβαινω και δεν υπερβαλλω.με δεκα λεπτα oμιλιας και 20 λεπτα σερφαρισμα και oλoι oι συγχρoνισμoι κλειστoι,απo τo πρωι στις δεκα και στις 3 τo μεσημερι να ειναι 62% και στις 9 τo βραδυ με αλλα εικoσι λεπτα σερφαρισμα να ειναι 32% ,τoτε ειναι ΤΡΑΓΙKΑ λιγoτερη η διαρκεια της μπαταριας απo αλλα παιδια εδω μεσα!

Υπάρχει τρόπος να μετρηθεί η μπαταρία, αρκεί να μη βαριέται ο τεχνικός που θα αναλάβει τη συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

και εδω θα δειτε το πρωτο s-off βλ. ξεκλειδωτο χωρις τη χρηση xtc-clip :w00t: :w00t: :w00t:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1136276

η ωρα πλησιαζει

να προσθεσω πως το φορτιζω καθε βραδυ και πως αν τα 20mA ειναι ακριβή μέτρηση δινουν 72.5 ωρες στην αναμονη ή 3 μερες! το DS ομως δεν ειναι απλα

ενα κινητο τηλεφωνο... κανει παπαδες (οπως ολα της κατηγοριας του για να

μην παρεξηγηθω) και πρεπει να το λειωνεις :) γιατι του αξιζει. Α, εχω κι ενα

φορτιστη στο αυτοκινητο για πλοηγηση, μουσικη στα ταξιδια.

Πως απενεργοποιουμε το pocket mode??

στις ρυθμισεις κοιτα...εκει ειναι ολα...ασχολειθειτε και λιγο με το τηλεφωνο που εχετε...ψαχτε το...ΜΗΝ τα θελετε ΟΛΑ στο πιατο!!!

στις ρυθμισεις κοιτα...εκει ειναι ολα...ασχολειθειτε και λιγο με το τηλεφωνο που εχετε...ψαχτε το...ΜΗΝ τα θελετε ΟΛΑ στο πιατο!!!

Σιγουρα η πραξη ειναι ο καλυτερος δασκαλος,αλλα αν το ξερει καποιος δεν θα πεσει η θεση του να βοηθησει καποιον,που ισως να μην εχει κ τον πολυ ελευθερο χρονο.Μην εισαι τοσο αυστηρος φιλε μου. :).

Υ,Γ.Τελικα ξερεις πως απενοργοποιυμε το pocket mode?

Αν κατάλαβα καλά

Ρυθμίσεις--> Ήχος --> λειτουργία τσέπης.

Όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας, ακολουθώντας αυτά που σας είπα, έχω το τηλέφωνο ανοικτό 2 ημέρες και 9 ώρες και η στάθμη είναι στο 32%.

Η χρήση που κάνω παραμένει η ίδια.

Αν κατάλαβα καλά

Ρυθμίσεις--> Ήχος --> λειτουργία τσέπης.

Όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας, ακολουθώντας αυτά που σας είπα, έχω το τηλέφωνο ανοικτό 2 ημέρες και 9 ώρες και η στάθμη είναι στο 32%.

Η χρήση που κάνω παραμένει η ίδια.

Eυχαριστω για την απαντηση.Παρατηρησα οτι σε plane mode που το εβαλα το βραδυ,το πρωι το battery monitor μου εδειχνε περιπου 60 mAh batt drain.

4η εργασιμη σημερα και ακoμα δεν τo εχoυν κoιταξει καν τo κινητo!α ρε φoβερη υπoστηριξη η ace hellas!2 με 3 μoυ ειπαν oταν τo παρελαβαν τωρα παμε για 2η εβδoμαδα....αλλα βεβαια oταν εχεις ΕΝΑ σερβις για oλη την αθηνα τι περιμενεις....και ελεγα η νoκια ηταν η χειρoτερη στo σερβις.. Edited by ilka71

Σημερα το βραδυ παρατηρησα οτι αραια και που βλεπω η οθονη να κανει ενα αναβοσβημα σαν φλας.Αναιπαισθητο θα ελεγα.Ισα που παει να αναψει και σβηνει αμεσως.Αυτο γινεται σε φαση αναμονης και το καταλαβα σε σκοταδι.Το χει παρατηρησει αλλος?

AΜΕΕΕΕ join the club χαχαχα και εμενα το κανει....Πηρα τηλ την Htc και μου ειπανε οτι κατι τετοιο δεν εχει ξαναανφερθει και αν θελω να τους το στειλω.Προς το παρον δεν το εχω στειλει ακομα.Ετσι και αλλιως ενα μηνα το εχω οποτε ειμαι μεσα στην εγγυηση.

4η εργασιμη σημερα και ακoμα δεν τo εχoυν κoιταξει καν τo κινητo!α ρε φoβερη υπoστηριξη η ace hellas!2 με 3 μoυ ειπαν oταν τo παρελαβαν τωρα παμε για 2η εβδoμαδα....αλλα βεβαια oταν εχεις ΕΝΑ σερβις για oλη την αθηνα τι περιμενεις....και ελεγα η νoκια ηταν η χειρoτερη στo σερβις..

εγω το ειχα παει δευτερα και τεταρτη το ειχα πισω.. μαλλον ημουν απο τους τυχερους! υπομονη... περιμενουμε τα νεα σου παντως.

σε εμενα ειχε χαλασει η θυρα usb και το επισκευασαν συντομα

εγω το ειχα παει δευτερα και τεταρτη το ειχα πισω.. μαλλον ημουν απο τους τυχερους! υπομονη... περιμενουμε τα νεα σου παντως.

σε εμενα ειχε χαλασει η θυρα usb και το επισκευασαν συντομα

επρεπε να εχει σαββατοκυριακα η εβδομαδα γμτ? :lol:

καθε φορα με πανε πισω :p

Θελω να κανω format thn Sd,αν λοιπον μεταφερω στο τηλεφωνο καποιες εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες στην Sd,κ μετα ξανα πισω,θα ειναι ενταξει η πρεπει να εγκατασταθουν οι εφαρμογες απο την αρχη?.

AΜΕΕΕΕ join the club χαχαχα και εμενα το κανει....Πηρα τηλ την Htc και μου ειπανε οτι κατι τετοιο δεν εχει ξαναανφερθει και αν θελω να τους το στειλω.Προς το παρον δεν το εχω στειλει ακομα.Ετσι και αλλιως ενα μηνα το εχω οποτε ειμαι μεσα στην εγγυηση.

Ενημερωσε μας αν το στειλεις

Παιδια θελω να μου πειτε σε οσους κραταει 2-3 μερες, στα στατιστικα πχ της πρωτης μερας η οποιας να ναι ποσο γραφει οτι ειναι αναμενη η οθονη;οχι το ποσοστο!ποση ωρα ηταν αναμενη η οθονη θελω!

σορρυ για κεφαλαια αλλα γραφω απο ενα παλιο κινητο και ειναι σπαστικο να τα ξαναγραψω μικρα!

Edited by kollatos
Κεφαλαία.

Φιλοι μια βοηθεια.Θελω να κανω format την SD του DS.Απο τις ρυθμισεις επελεξα το "Αφαιρεση" κ μετα επελεξα το "Διαγραφη".Δεν βλεπω επιλογη για Format ομως.Αν ξερει καποιος κ μπορει να βοηθησει.

Αν κανω format απο το PC,ειναι το ιδιο,θα προτιμουσα βεβαια μεσω του κινητου,αλλα δεν βλεπω επιλογη για Format.

Ευχαριστω πολυ.