iGNiTEd Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 - Για το πρόβλημα με το WiFi υπάρχει FIX στο xda. Η HTC έχει κάνει μλκια με το calibration του WiFi.... -σήμερα ήθελα να συνδέσω με το SDK το κινητό αλλα δεν βρίσκει ένα driver. Προσπάθησα να βάλω, τον driver που δεν βρίσκει το pc, χειροκίνητα αλλά δεν δούλεψε. Προσπάθησα με το driver apo to fakelo usb_driver που υπάρχει στο SDK μέσα. Έχει συνδέσει κανένας το κινητό με το pc? Που βρήκε τον driver Που λείπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 - Για το πρόβλημα με το WiFi υπάρχει FIX στο xda. Η HTC έχει κάνει μλκια με το calibration του WiFi.... -σήμερα ήθελα να συνδέσω με το SDK το κινητό αλλα δεν βρίσκει ένα driver. Προσπάθησα να βάλω, τον driver που δεν βρίσκει το pc, χειροκίνητα αλλά δεν δούλεψε. Προσπάθησα με το driver apo to fakelo usb_driver που υπάρχει στο SDK μέσα. Έχει συνδέσει κανένας το κινητό με το pc? Που βρήκε τον driver Που λείπει; Μπορεις να δωσεις ενα link για το wifi γιατι δεν το βρισκω; Για το δευτερο το εχω συνδεσει εγω αλλα επειδη εχω Windows 7 μου βρηκε τον driver μονο του.Με το SDK δεν το εχω συνδεσει ομως για να σε βοηθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Για το callibration του wifi δεν πρέπει να είσαι root και S-OFF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Για το callibration του wifi δεν πρέπει να είσαι root και S-OFF? Αν εννοει αυτο ο φιλος τοτε ναι.Χωρια που δεν ειναι για το προβλημα(βασικα δεν ειναι προβλημα αφου ουσιαστικα δεν αποσυνδεεται) που λεγαμε εμεις αλλα για καποιους που αποσυνδεεται το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Το εχω φορτισει απο προχθες...ειμαι στην 3η μερα...εχω κανει χρηση ( sms / τηλεφωνα / wifi / λιγο angry ) και εχει ακομα 4 μπαρες!! υπαρχει καποια ρυθμιση να βλεπω ποσο τις % εχει μπαταρια στην αρχικη οθονη!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Κατέβασε το battery monitor free. To βλέπεις και επάνω στην μπάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Αν εννοει αυτο ο φιλος τοτε ναι.Χωρια που δεν ειναι για το προβλημα(βασικα δεν ειναι προβλημα αφου ουσιαστικα δεν αποσυνδεεται) που λεγαμε εμεις αλλα για καποιους που αποσυνδεεται το wifi. Δλδ εσείς εννοούσατε ότι πρόβλημα είναι που πέφτει από τις 4 στις 2 μπάρες? Αν δεν αποσυνδέετε εγώ δεν το θεωρώ πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δλδ εσείς εννοούσατε ότι πρόβλημα είναι που πέφτει από τις 4 στις 2 μπάρες? Αν δεν αποσυνδέετε εγώ δεν το θεωρώ πρόβλημα... Δες το βιντεακι μερικα ποστ πιο πριν. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δες το βιντεακι μερικα ποστ πιο πριν. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Το έχω δει, υπάρχει περίπτωση να σφίξεις έτσι στο χέρι σου το κινητό έτσι ώστε να χάσει το σημα; το να πέσει λίγο η ταχύτητα δεν πιστεύω να είναι τεράστιο πρόβλημα! Το να χάνει το δίκτυο από την άλλη, είναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 εγω σήμερα έφαγα το πρώτο μου reset ενω μιλούσα για περίπου 7 λεπτα και η μπαταρία ηταν γυρω στο 50%....:worry: Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grandros Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 εγω σήμερα έφαγα το πρώτο μου reset ενω μιλούσα για περίπου 7 λεπτα και η μπαταρία ηταν γυρω στο 50%....:worry: Welcome to the club!! Μην τρελαίνεσαι όμως!!Δεν είναι κάτι σοβαρό. Μου το παρουσίασε και εμένα πριν το πάσχα, αλλά είμαι σίγουρος πλέων ότι κάποια εφαρμογή τρώει φρίκη και το σκαέι. Μην σε ανησυχεί. Δεν υπάρχει κάποιο patern σε αυτά τα restart και είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί με κάποιο patch. Μου το έχει κάνει μετά από μία ώρα και μετά από 200 ώρες.... Όσο για το θέμα με το σήμα του wifi, αν μετά από ένα μήνα κυκλοφορίας, αυτό κατάφεραν να ανακαλύψουν σαν πρόβλημα, με κάνει δύο φόρες πιο ευτυχισμένο για την επιλογή μας σε αυτό το κινητο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ρε συ παλι τα ιδια ρωτας?πηγαινε το στην htc να το δουνε! Φυσικα και το πηγα στην htc που φημιζεται για το καλο της service, και αφου μου το κρατησαν εκει για μια βδομαδα μου ηπαν τελικα πως η μαμα htc λεει πως δεν ειναι προβλημα ,ουτε αλλαγη κινητου ,ουτε αλλαγη εστω οθονης, απιστευτο ξενερωμα. Δεν ξερω αν ειμαι εγω υπερβολικος, αλλα σε αυτους που λενε οτι δεν ειναι προβλημα 2 πραγματα θα πω 1 γιατι δεν το κανει σε ολες τις συσκευες? 2 γιατι το κανει μονο στις κατω γωνιες και οχι κ στις πανω αφου ειναι κατι φυσιολογικο? εχω ξενερωσει απιστευτα και ειναι κριμα γιατι λειτουργικα το κινητο ειναι super Τελος sory αν σας εχω ζαλισει, αλλα me exei peiraksei poly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ειναι κατι που παρουσιαζεται σε ΟΛΕΣ τις lcd οθονες...σε ολους παρουσιαζεται αυτο το πραγμα...και πρεπει να το κοιταξεις πολυ προσεκτικα για να το προσεξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ειναι κατι που παρουσιαζεται σε ΟΛΕΣ τις lcd οθονες...σε ολους παρουσιαζεται αυτο το πραγμα...και πρεπει να το κοιταξεις πολυ προσεκτικα για να το προσεξεις... φιλε μηπως δεν καταλαβες τι ενοω? ενοω διαροη φωτος στις κατω γωνιες στο κενο αναμεσα στην οθονη και το υπολοιπο τηλεφωνο, δεν το εχω ξαναδει αυτο ουτε σε συσκευες των 100 ευρω. Τωρα για το αν κανει σε ολες τις συσκευες απο οτι εχω δει εδω μεσα απο διαφορους που το εχουν ,δεν το κανει σε ολους , επομενως καποιο θεμα εχουν ορισμενες συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μπορεις σε παρακαλω να βαλεις φωτογραφιες να το δουμε και εμεις ? να εχουμε μια εικονα?? Eιδε ή δοκιμασε κανεις το Eset ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305252 ) ??? λεω να το δοκιμασω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 να φανταστεις ποσο με εχει ξενερωσει που απο την τριτη που μιλησα με την htc ακομα δεν εχω παει να παραλαβω το τηλεφωνο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μπορεις σε παρακαλω να βαλεις φωτογραφιες να το δουμε και εμεις ? να εχουμε μια εικονα?? Eιδε ή δοκιμασε κανεις το Eset ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305252 ) ??? λεω να το δοκιμασω!!! διστυχως ειναι δυσκολο να βγει φωτογραφια αυτο, γιατι για να φανει πρεπει να υπαρχει σκοταδι κ πως θα βγαλω φωτο σε σκοταδι? αν αναψω φλασ δεν θα φανει, αλλα το προβλημα ειναι οταν αναβουν τα πληκτρα σε σκοτεινο περιβαλλον, φαινεται να φωτιζει στις κατω γωνιες, αναμεσα στην σχισμη που δημιουργητε μεταξυ οθονης και τηλεφωνου, σαν να υπαρχει κενο (ενω δεν υπαρχει) ωστε να περναει φως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ειναι κατι που παρουσιαζεται σε ΟΛΕΣ τις lcd οθονες...σε ολους παρουσιαζεται αυτο το πραγμα...και πρεπει να το κοιταξεις πολυ προσεκτικα για να το προσεξεις... Και σε μενα το κανει στο κατω μερος αλλα για να το προσεξεις πρεπει να εχεις το κινητο σε απολυτο σκοταδι και σχεδον καθετα στο προσωπο σου.Σα να φευγει φως απο το γυαλι μοιαζει κι οχι σαν κενο.Τωρα για ποιο λογο μπορει να ενοχλει καποιον αυτο δεν εχω ιδεα... Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Και σε μενα το κανει στο κατω μερος αλλα για να το προσεξεις πρεπει να εχεις το κινητο σε απολυτο σκοταδι και σχεδον καθετα στο προσωπο σου.Σα να φευγει φως απο το γυαλι μοιαζει κι οχι σαν κενο.Τωρα για ποιο λογο μπορει να ενοχλει καποιον αυτο δεν εχω ιδεα... Sent from my HTC Desire S using Tapatalk τι να πω, εμενα τιο κανει αρκετα κ ειναι ορατο οχι μονο σε απολυτο σκοταδι, αλλα κ σε χαμηλο φωτισμο, τοσο να φανταστεις οσο για να αναψουν τα πληκτρα, το ενοχλητικο εχει να κανει γιατι αφ ενος ειναι μονο στο κατω μερος κ αφ ετερου σου δινει την αισθηση πως η οθονη ειναι ξεκολλημενη απο κατω παντως ειλικρινα ζηταω συγνωμη αν φαινομαι κοθουραστικος κ επαναλαμβανομαι για καποιους ,αλλα ειναι κατι που με στεναχωρει πολυ κ γι αυτο το λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 αν ειναι τοσο ορατο οσο λες..δεν χρειαζεται να βαλει φλας...θα φανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 αν ειναι τοσο ορατο οσο λες..δεν χρειαζεται να βαλει φλας...θα φανει! OK οταν το παρω πισω θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο να το δειτε, το θεμα ειναι πως με ξενερωσε η συμπεριφορα τους, δεν εκαναν απολυτως τιποτα για να το διορθωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το πηρα το πηρα το πηρα:D:D Και τωρα το φορτιζω...... Τις επαφες θα εισαγω απο το Outlook αλλα ολα τα αλλα? Τα προγραμματα που ειχα απο το μαρκετ πρεπει ολα να τα ξανακατεβασω η υπαρχει συντομοτερη μεθοδος? Αυριο φευγω για γερμανια και δεν ξερω αν θα προφτασω να το εχω σεταρει:mad: Ουτε θηκουλα δεν προλαβα να παρω,θα κοιταξω στη γερμανια για καμια case mate(μου φαινονται αρκετα ποιοτηκες) Μολις το πρωτοδουλεψω αν εχω καμια απορια θα την ποσταρω εδω.... Ο χρονος πιεζει μεχρι αυριο.... χιχιχιχι Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά,το Desire S έχει το Sense που είδαμε πρόσφατα και στο Sensation?? Την έκδοση 3.0 δεν έχετε? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Σε λίγη ώρα θα έχει πρασινίσει το φωτάκι;) Οπότε προλαβαίνεις τα πάντα!! Δε χρειάζεται να το αφήσεις παραπάνω να φορτίζει! Αν βρεις καμιά καλή case εκεί βάλε καμιά φωτό μήπως μας φέρεις κι εμάς:) μωρε θα επαιρνα και απο ελλαδα αλλα δεν προλαβαινω Λεω μπας και βρω αυτη... http://www.case-mate.com/HTC-Desire-S-Cases/Case-Mate-HTC-Desire-S-Barely-There-Cases.asp καλη φαινεται..... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το εχω φορτισει απο προχθες...ειμαι στην 3η μερα...εχω κανει χρηση ( sms / τηλεφωνα / wifi / λιγο angry ) και εχει ακομα 4 μπαρες!! υπαρχει καποια ρυθμιση να βλεπω ποσο τις % εχει μπαταρια στην αρχικη οθονη!? Το widgetάκι της HTC! Δεν θυμάμαι εαν το κατέβασα ή το είχε μέσα, όπως και να έχει πήγαινε Γραφικό Στοιχείο --> Λήψη περισσότερων --> Μπαταρία. Θα κολλήσεις :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts