volcom Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Λιγες σελιδες πιο πισω εχει συζητηθει αυτο. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk ειναι ο ιδιος που εχει ρωτησει και ποιο πισω...!!:) καλημερα, παιδεια επιδη με καιει το θεμα, σε σας κανει αυτη την διαροη φωτισμου στις κατω γωνιες της ιοθονης οταν ειναι σκοτεινα ? Δεν το πηγες στην ΗΤC ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 καλημερα, παιδεια επιδη με καιει το θεμα, σε σας κανει αυτη την διαροη φωτισμου στις κατω γωνιες της ιοθονης οταν ειναι σκοτεινα ? ρε συ παλι τα ιδια ρωτας?πηγαινε το στην htc να το δουνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Κανε τη δουλεια σου οσο πιο οικονομικα γινετε...στα επωνυμα καταστηματα πληρωνεις το προσωπικο τους,τις διαφημισεις τους,την αναγκη τους για μεγαλυτερο κερδος κτλπ. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολλά καταστήματα φέρνουν συσκευές αγνώστου προελεύσεως και υπάρχει πρόβλημα με το θέμα της εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολλά καταστήματα φέρνουν συσκευές αγνώστου προελεύσεως και υπάρχει πρόβλημα με το θέμα της εγγύησης. ακριβως ετσι ειναι αρκει να συννενοηθεις πριν απο καποια αγορα για το θεμα εγγυησης η γνησιοτητας ενος προιοντος....οσο αφορα την εγγυηση μονο εδω στο ελλαδισταν υπαρχουν λαμογιστηκες τροπολογιες των νομων περι καλυψης ενος προιοντος που ειναι αγορασμενο εντος ευρωπαικης ενωσης... Η εγγυηση ειναι ιδια για ολη την ευρωπη και η καλυψη ειναι 2χρονια ειτε το θελουν οι αντιπροσωπειες ειτε οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 ακριβως ετσι ειναι αρκει να συννενοηθεις πριν απο καποια αγορα για το θεμα εγγυησης η γνησιοτητας ενος προιοντος....οσο αφορα την εγγυηση μονο εδω στο ελλαδισταν υπαρχουν λαμογιστηκες τροπολογιες των νομων περι καλυψης ενος προιοντος που ειναι αγορασμενο εντος ευρωπαικης ενωσης... Η εγγυηση ειναι ιδια για ολη την ευρωπη και η καλυψη ειναι 2χρονια ειτε το θελουν οι αντιπροσωπειες ειτε οχι... Αυτό ακριβώς είναι που θέλω να αποφύγω. Όχι ότι και επώνυμα μαγαζιά δεν κάνουν λαμογιες (τρανταχτο παράδειγμα παραεισαγωγες Sony Ericsson & nokia χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο που όταν απευθυνοσουν στην αντιπροσωπεία και κοιτούσαν τον σειριακό σου λέγανε ότι είναι για άλλη χώρα και δεν ισχύει η εγγύηση). Αλλα και πάλι τους παίρνεις τηλέφωνο πριν παραγγειλεις, τους ρωτάνε για το θέμα της εγγύησης, σου λεν όλα καλα αλλα μετά μην τον είδατε τον Παναή. Γι αυτό ρωτάω αν αξίζει να δώσεις τα 50-70 παραπάνω ευρώ και να έχεις το κεφάλι σου ησυχο Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 ακριβως ετσι ειναι αρκει να συννενοηθεις πριν απο καποια αγορα για το θεμα εγγυησης η γνησιοτητας ενος προιοντος....οσο αφορα την εγγυηση μονο εδω στο ελλαδισταν υπαρχουν λαμογιστηκες τροπολογιες των νομων περι καλυψης ενος προιοντος που ειναι αγορασμενο εντος ευρωπαικης ενωσης... Η εγγυηση ειναι ιδια για ολη την ευρωπη και η καλυψη ειναι 2χρονια ειτε το θελουν οι αντιπροσωπειες ειτε οχι... Δεν ξέρω που θέλεις να καταλήξεις μιας και εσύ μιλάς εντελώς θεωρητικά και εγώ πρακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολλά καταστήματα φέρνουν συσκευές αγνώστου προελεύσεως και υπάρχει πρόβλημα με το θέμα της εγγύησης.Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Στα μαγαζιά, φυσικά και ιντερνετικά, που βρίσκεις τόσο μεγάλες διαφορές στην τιμή το πιό πιθανό είναι πως τα κινητά είναι παραεισαγωγής με ό,τι συνεπάγεται αυτό (εγγύηση κλπ) Για δείτε και στο thread του Galaxy S να δείτε τί γίνεται με παραεισαγωγές κινητών που τα έχουν ανοίξει, έχουν κάνει upgrade το android σε 2.3 και τα έχουν ξανακλείσει πουλώντας τα για καινούργια Στην προκειμένη περίπτωση το φτηνότερο δεν είναι και καλύτερο Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 και εγω το ειχα βρει στο skroutz.gr φιλε..αλλα προτιμησα να το παρω απο το πλαισιο...ωστε να ειμαι πληρης καλυμενος ( αν γινει κατι )!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Τελικα δεν ξερω τι να αποφασισω.Επειδη εχω επιδοτηση ειμαι ενα βημα πριν την αλλαγη του desire μου με το desire s. Ξερω τις διαφορες στα specs αλλα απλα φοβαμαι μηπως μετα απο κανα μηνα νομιζω οτι εχω το ιδιο τηλ Υπαρχει κανεις απο εδω που πηγε απο το απλο στο s,να με συμβουλευσει? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Τελικα δεν ξερω τι να αποφασισω.Επειδη εχω επιδοτηση ειμαι ενα βημα πριν την αλλαγη του desire μου με το desire s. Ξερω τις διαφορες στα specs αλλα απλα φοβαμαι μηπως μετα απο κανα μηνα νομιζω οτι εχω το ιδιο τηλ Υπαρχει κανεις απο εδω που πηγε απο το απλο στο s,να με συμβουλευσει? Ειναι αρκετες οι διαφορες.Δεν ειχα Desire αλλα εχει ο κολλητος μου.Πραγματικα ειναι αλλο κινητο σε ταχυτητα.Φυσικα ειναι και αρκετα διαφορετικο και εξωτερικα.Στα χαρτια φαινονται μικρες οι διαφορες,στην πραξη ομως ειναι πιο μεγαλες. Το μονο που μπορει να σε ξενερωσει για την ωρα αν ασχολιοσουν ειναι ο κλειδωμενος του bootloader που χωρις S-off δεν εχει ουτε root,ουτε custom roms(ρομς οκ ακομα δεν εχουν προλαβει να βγουν,μονο μια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Μόνο και μόνο η 2.3 καθώς και οι αναβαθμίσεις που θα προσφέρει η HTC -σε αντίθεση με άλλες εταιρείες- καθιστούν το desire S ένα από τα καλύτερα android 2.3 κινητά που μπορεί να αγοράσει κανείς. Μετά από ένα δεκαήμερο συμβίωσης μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ένα άριστο και ποιοτικό κινητό... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδια ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.....βουρ για το s λοιπον. ΥΓ: οι λεξεις root και rom σε μενα εχουν μπει πλεον στο συρταρι απο την εποχη της μεταβασης μου απο wm σε android Και ουτε προκειται να ξαναασχοληθω με τετοια πραγματα,θεωρω πως στα wm ηταν αναγκαια και τωρα σε android τα θεωρω περιττα Αυριο παω να παραγγειλω το s λοιπον. Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδια ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.....βουρ για το s λοιπον. ΥΓ: οι λεξεις root και rom σε μενα εχουν μπει πλεον στο συρταρι απο την εποχη της μεταβασης μου απο wm σε android Και ουτε προκειται να ξαναασχοληθω με τετοια πραγματα,θεωρω πως στα wm ηταν αναγκαια και τωρα σε android τα θεωρω περιττα Αυριο παω να παραγγειλω το s λοιπον. Να πας και δε θα το μετανιώσεις!! Απλά δες πώς τώρα κουμπώνει και ξεκουμπώνει το πίσω καπάκι σε σχέση με το desire το απλό!! Θα δεις τεράστια διαφορά,όπως είδα κι εγώ άλλωστε. Και φυσικά και άλλες πολλές αλλαγές που θα τις δεις και θα σε εκπλήξουν,όπως για παράδειγμα η κάμερά του που πραγματικά δεν την περίμενα τόσο καλή! Δε θα χρειαστείς root εδώ και μνήμη έχει και 2.3.3 έχει και 2.1 sense έχει και μπαταρία θαυμάσια έχει!! Αν δεν πάρει το 3.0 το sense τότε ειναι συζητήσιμο... επειδη θεωρω το back up ασφαλειας απαραιτητο στα νεα κινητα ,δεν θα χρειαστει root για να κανει back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 επειδη θεωρω το back up ασφαλειας απαραιτητο στα νεα κινητα ,δεν θα χρειαστει root για να κανει back up? Ναι... χρειάζεσαι root. Ρωτάς κάτι διαφορετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Ειχα το diamond2 και χρησιμοποιουσα το quick gps για να κουμπωνει γρηγορα δορυφορους....ποια εφαρμογη προτεινετε γιατι το desire s κανει πολυ ωρα να βρει δορυφορους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Το GPS Status. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VSPZ Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Καλημέρα παιδιά να σας ρωτήσω εάν το πάρω από την Αγγλία (ebay) θα μπορώ να το γυρίσω στα ελληνικά ή θα έχω μόνο το ελληνικό πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Καλημέρα παιδιά να σας ρωτήσω εάν το πάρω από την Αγγλία (ebay) θα μπορώ να το γυρίσω στα ελληνικά ή θα έχω μόνο το ελληνικό πληκτρολόγιο; Αν είναι ευρωπαϊκή συσκευή λογικά θα έχει κανονικά ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολλά καταστήματα φέρνουν συσκευές αγνώστου προελεύσεως και υπάρχει πρόβλημα με το θέμα της εγγύησης. Να ρωτήσω πιο συγκεκριμένα. Αν το αγοράσω από εδώ http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=22950 το κινητό θα είναι το ίδιο σαν να το αγόραζα π.χ. από το Πλαίσιο? (εκτός όλων των άλλων με τα Ελληνικά τι γίνεται, θα έχει?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μπορεί ναι μπορεί και όχι, ποτέ δεν ξέρεις τί θα σου τύχει αγοράζοντας από τέτοια μαγαζιά. Εγώ πάντως τα αποφεύγω Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 http://www.pestaola.gr/htc-desire-s-wifi-death-grip-video/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 http://www.pestaola.gr/htc-desire-s-wifi-death-grip-video/ Σε μενα το κανει αυτο.Δεν με ενοχλει βεβαια μιας και δεν πιανω ποτε το κινητο ετσι αλλα δεν παυει να ειναι @@ της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 με θηκη σιλικονης αραγε τι γινεται με το wifi χανει το σημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Πολύ καλά τα δείχνει στο video αλλά είναι απλά για να λέμε κάτι!! Εγώ πήγα από το γραφείο στο σαλόνι μετά από τρεις τοίχους έκρυψα το πάνω μέρος το σήμα μειώθηκε,όπως δείχνει στο video, αλλά κατέβαζε σελίδες το ίδιο καλά όπως πριν,όπως δείχνει το video!! Οπότε είναι μάλλον για να λέμε κάτι και όχι ένα ουσιαστικό πρόβλημα. Τελικα εχεις δικιο!Οταν το εκανα εγω δεν κοιταξα να ανοιξω καποια σελιδα ή να κατεβασω κατι κι εμεινα στο γεγονος πως μειωνεται το σημα του wifi.Παραξενο παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 costsa41 σωστος!Αυτο που με εχει κερδισει περισοοτερο απο ολα ειναι η ταχυτητα του!Ειναι απιστευτα γρηγορο το ατιμο για μονοπυρηνο.Οσες εφαρμογες κι αν εχω ανοιχτες ειναι το ιδιο γρηγορο και σκεψου εγω ουτε restart το κανω ουτε το κλεινω.Δεν χρειαστηκε καμια φορα! Μεχρι να βγει αυτο νομιζα πως θα μεινω για παντα με το Blade αφου το galaxy S μου αρεσε πολυ αλλα δεν μπορουσα να συνηθισω στην ιδεα οτι θα εχω τοσο τεραστιο κινητο.Καλα για 4,3" δεν το συζηταω καν.Ολα τα καλα κινητα και γρηγορα ηταν τεραστια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts