WindowsNT Δημ. July 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 24 Ιουλίου είναι της Αγ. Χριστίνας για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 και εγώ που έχω 5 Χριστίνες γιατί δε μου βγάζει καμία, αλλά γράφει ''κοντινές εορτές''? :) btw, τα notifications ανάλογα με την όρεξή του συνεχίζονται...συνήθως έρχονται όταν είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο, ή μετά από μια αναπάντητη κλήση κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. July 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Γιατί άμα σου θυμίσει τις 5 Χριστίνες θα πρέπει να πληρώσεις όλη σου τη σύνταξη σε δώρα για αυτό δε στο λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 = είναι πολλές και δεν χωράνε..?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ...έχουμε κανά νέο για τις συνεχείς ειδοποιήσεις..?? γιατί βαράει και το βράδυ και είναι λίγο εκνευριστικό.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. July 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Τι να πώ εμένα δεν το κάνει. Το κάνει κανονικά όταν αλλάζει η μέρα. Για πές μου τι άλλα home screen plugins εχεις και μόλις γυρίσω το Σάββατο από Ντουμπάι το κοιτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 έλα ρε πατριώτη..:p ;) smooth calendar και eortologio Greek είναι αυτά που ίσως επηρεάζουν...το περίεργο είναι ότι δε το κάνει συστηματικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά πραγματικά όποτε να'ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. July 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Μήπως το "σκοτώνεις" σαν process με κάποιο τρόπο ή έχεις βάλει να σκοτώνεται από κάποιο άλλο πρόγραμμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 όχι...δεν έχω αχοληθεί καθόλου με task manager και kill processes .. εκτός αν το ίδιο το λειτουργικό το σκοτώνει από έλλειψη πόρων κάποια στιγμή, λόγω πχ ανοίγματος άλλων εφαρμογών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. July 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Ναι αυτό είναι ένα ενδεχόμενο και νομίζω ότι θα το λύσω σε λίγο, απλά το android market ειναι offline και δεν μπορείς να κανεις update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 οκ..όταν ανεβάσεις το update , πες μου να το τσεκάρω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. July 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Check it. Σας χαιρετώ.Επιστροφή το Σάββατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Δυστυχώς δεν άντεξα άλλο και το έβγαλα από την οθόνη. Κάθε 30-40 λεπτά έβγαζε ειδοποίηση... ευτυχώς στην τελευταία αναβάθμιση απενεργοποίησες τον ήχο και ήταν καλύτερα κάπως αλλά και πάλι το ότι μου άναβε το λεντάκι και νόμιζα συνεχώς πως έχω μήνυμα δεν παλευόταν... Θα ξαναμπεί με το καλό στην επόμενη αναβάθμιση! Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 έχει όντως θέμα..και η ηχητική ειδοποίηση δε βγήκε 100%...μια χτυπάει, μια δε χτυπάει...τα notifications δε, συνεχίζουν ανά άσχετα χρονικά διαστήματα...επιπλέον κάποιες φορές το widget είναι κατάμαυρο και επανέρχεται σε ανύποπτο χρόνο...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. July 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Θα το δώ τώρα που γύρισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. July 26, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Έτοιμο παιδιά (νομίζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 (edited) σε 20' βγαίνει από την πρίζα, το δοκιμάζω και σου λεώ..:) edit: έκανα το update και προς το παρόν δείχνει καλά...θα περιμένω μέχρι αύρο μπας και αρχίσει τα notifications πάλι και ενημερώνω..;) Edited July 26, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 so far so good..:) μία μόνο ειδοποίηση στις 00:10, όπως πρέπει δηλαδή.. ερώτηση: πόσο εύκολο είναι να γίνει σίγαση της ειδοποίησης ή απλά να μπορεί να επιλεγεί ώρα για το refresh της εφαρμογής..? πχ αν εγώ κοιμηθώ στις 11 να μη χτυπήσει στις 12:10 για να με ενημερώσει ότι γιορτάζει η Μαρία η Πενταγιώτισσα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. July 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 (edited) Θα κοιτάξω να βάλω επιλογές προς το παρόν δεν το κάνει. Επίσης δεν κάνει update αν κλείσει και ξαναανοίξει το τηλέφωνο και έβγαλα τον ήχο. Edited July 27, 2010 by WindowsNT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Με την χθεσινή αναβάθμιση όλα καλά. Δεν έβγαλε άλλες φορές ειδοποίηση. Έκανα και την σημερινή... Στο χέρι του είναι?! Θα στρώσει! Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Ένα μπράβο στο παλικάρι @WindowsNT από μένα που προσπαθεί φιλότιμα! Keep posting feedback και θα γίνει πολύ χρήσιμο application! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 λοιπόν, αν εξαιρέσω ένα (τυχαίο ίσως) force close, που πετάχτηκε με το τελευταίο update, τα υπόλοιπα φαίνονται οκ...η ανανέωση στην αλλαγή της μέρας έγινε κανονικά και αθόρυβα :) τσέκαρε αν θες λίγο το θεματάκι με την μαυρίλα στο widget...το πρωί το ξαναβρήκα μαύρο και επανέρχεται μόνο του σε ανύποπτο χρόνο.. thanks..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Ευτυχώς μαύρη οθόνη δεν έχω δει ή δεν έτυχε τουλάχιστον. Το περίεργο είναι με τις σημερινές γιορτές που δεν έχει την Ειρήνη, που είναι και βασική εορτή. (Εκτός και αν είναι εκτός ορίων και δεν φαίνεται τι να πω.) :wacko: Κατά τα άλλα καλά πάμε, σε ευχαριστούμε, keep programing! Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. July 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 5 Μαϊου είναι της Αγ. Ειρήνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μετά από κλήσεις,το widget μαυρίζει και χάνει τα ονόματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts