Jump to content

Cosmote info

Κοινοποίηση

Recommended Posts

περιπτώσεις απο τα μηνύματα που στέλνει η cosmote, αν δεν υπάρχουν γράφτα μου! κ αν υπάρχουν πες μου ποια μηνυματα είναι ακριβως... ;)

φυσικα για να τα λαβεις, είτε κανε kill την εφαρμογη ωστε να μην τα φιλτράρει κ να τα παρεις στα εισερχόμενα είτε απεγκατέστησε την εφαρμογη!

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..

http://nikolocogr.blogspot.com

• Απαντήσεις 603
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

YΠOΛOIΠO XPONOY OMIΛIAΣ KAI BINTEOKΛHΣEΩN ΠPOΣ COSMOTE: 1132:59 KAI SMS ΠPOΣ COSMOTE: 1209 EΩΣ 13/04. TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 08/04 03:13:11.

YΠOΛOIΠO XPONOY OMIΛIAΣ KAI BINTEOKΛHΣEΩN ΠPOΣ AΛΛA EΘNIKA ΔIKTYA EKTOΣ COSMOTE: 6:05.IΣXYOYN EΩΣ 13/04.TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 02/04 20:52:09.

YΠOΛOIΠO SMS ΠPOΣ ΣTAΘEPA KAI EΘNIKA ΔIKTYA KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ EKTOΣ COSMOTE: 8 KAI YΠOΛOIΠO MB: 82,620 EΩΣ 13/04. TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 04/04 21:51:24.

Αυτα ειναι τα μηνυματα απο κοσμοτε και σε desire hd δυστυχως εμφανιζει μονο προς αλλα δικτυα και τα sms λαθος. Η αληθεια ειναι πως καταλεξη δεν ταιριαζει με καμια απο τις 3 περιπτωσεις που αναφερεις..αλλα ειναι σχεδον ιδια με την τριτη περιπτωση..μακαρι να διορθωθει γιατι σαν ιδεα ειναι πολυ καλη

Sent from my Desire HD using Tapatalk

ελεξες τις περιπτώσεις που έχουμε αναφέρει απο την αρχή?

μήπως η περίπτωση σου δεν υπολογίζεται? διαβασε πιο κατω..

αυτα τα x10 mini είναι πολύ ιδιαίτερα και δεν εχω να δοκιμάσω :(

Αντιγράφω τις περιπτώσεις ξανά για όσους έχουν προβλημα παρακαλώ πολυ να το τσεκάρουν!

και να μου γράψουν τα μηνύματα τους να το φτιάξω!

Περίπτωση #1

1) ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ VIDEO ΚΛΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ COSMOTE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ: 1366:11 ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ SMS ΠΡΟΣ COSMOTE: 1492 ΕΩΣ 27/03. ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 25/03 00:07:28

2) ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ VIDEO ΚΛΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ COSMOTE: 55:11. ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ 27/03. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24/03 12:00:23.

3) ΥΠΟΛΟΙΠΟ SMS ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ COSMOTE: 118. ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ 27/03. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 03/03 20:35:44.

Υποπερίπτωση (Με Internet):

3) ΥΠΟΛΟΙΠΟ SMS ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΚΤΟΣ COSMOTE: 73 ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ MB: 349,521 ΕΩΣ 24/03. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:40:56

Περίπτωση #2

1) YΠOΛOIΠO XPONOY OMIΛIAΣ KAI VIDEO KΛHΣEΩN TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ ΓIA EΘNIKEΣ KΛHΣEIΣ: 73:36 KAI MHNYMATΩN: 104 EΩΣ 01/04. TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 27/03 17:12:51.

2) YΠOΛOIΠO ΔΩPEAN MB TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔAΣ: 406,324 MB EΩΣ 01/04. TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 27/03 18:59:02.

3) ΠAKETO 600 ΛEΠTA KAI 600 SMS ΠPOΣ COSMOTE. YΠOΛOIΠO XPONOY OMIΛIAΣ EΘNIKΩN KΛHΣEΩN: 524:12 KAI YΠOΛOIΠO SMS: 501, EΩΣ 01/04. TEΛ. ENHMEPΩΣH 27/03 15:38:10.

Περίπτωση #3

1) YΠOΛOIΠO XPONOY OMIΛIAΣ KAI VIDEO KΛHΣEΩN ΓIA KΛHΣEIΣ ΠPOΣ COSMOTE: 1421:46 KAI SMS ΠPOΣ COSMOTE: 1480 EΩΣ 24/03. TEΛEYT. ENHMEPΩΣH 21/03 17:24:13.

2) YΠOΛOIΠO XPONOY OMIΛIAΣ ΓIA KΛHΣEIΣ ΠPOΣ ΣTAΘEPA KAI ΔIKTYA KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ EKTOΣ COSMOTE: 0:00. IΣXYOYN EΩΣ 24/03. TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 22/03 10:54:14.

3) YΠOΛOIΠO SMS ΠPOΣ ΣTAΘEPA KAI ΔIKTYA KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ EKTOΣ COSMOTE: 18 KAI YΠOΛOIΠO MB: 21,473 EΩΣ 24/03. TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 22/03 00:49:56.

περιπτωση 2 (το 1 και 2) φιλε μου

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Έχω το χ10 μίνι και μου βγάζει τα εξής:

Internet: 70ΜΒ

Χρόνος ομιλίας προς άλλα δίκτυα: 25

SMS προς άλλα δίκτυα: 19

Τα υπόλοιπα πεδία είναι πάντα κενά, αλλά το θέμα είναι πως οι πιο πάνω τιμές δεν αλλάζουν ποτέ. ΠΑΝΤΑ είναι οι ίδιες παρότι πατάω ανανέωση. Κακό αυτό, ε;

Χαρη στον Sober13 συνενοηθήκαμε, θα το πω το κλασσικο που βλέπεις σε όλα τα thread, γιατι δεν διαβάζετε το thread απο την αρχή?.....

Εχουμε πει οτι η Cosmote αναλογα το πακέτο του καθενος στέλνει και διαφορετικά μηνύματα, όσα παιδια μου έστειλαν τα μηνυματα τα φτιάξαμε, η περίπτωση του sober και του Teacher ΔΕΝ δουλεύει γιατι τα μηνύματα τους είναι διαφορετικά!!! και δεν τα ανέφερε κανεις!

Οποτε θα τα φτιάξω σήμερα και άυριο θα έχετε νεα έκδοση working!!!

tyel η εφαρμογή είναι στο μαρκετ και εδω:

Ετοιμη η εφαρμογή και για τα sms που μου είπατε, εφτιαξα επιτέλους και 2o widget, size 1x4.

Θα την ανεβάσω αύριο καποια στιγμη και θα σας ενημερώσω να κάνετε update!

ss-0-320-480-160-1-440cbedc683ec873d63f81bce7217f0b2fee02b2

Ωραίο το 1x4! Έχεις δεν έχεις θα με κάνεις να αλλάξω έκδοση!!!:p

Btw, το 1ο widget που έχει δεδομένα για θερμοκρασίες και μνήμη πιο είναι??

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καταρχας να πουμε ετσι κι αλλιως ενα ευχαριστω στο παιδι που δεν μας χρωσταει και τιποτα μα ασχολειται με τα προβληματα..Ελπιζω να ναι πλεον οκ..σε καθε περιπτωση παντως μπραβο για την αμεση ανταποκριση και προσπαθεια

Υ.Γ φιλε σκεφτομουν και κατι που ισως θα ταν πολυ ομορφο να ενσωματωθει..Αν στειλεις Λ στο 1256 σου απανταει το υπολοιπο του λογαριασμου..Εγω πχ παντα μαθαινω το λογαριασμο πριν μου ερθει σπιτι,μαυτον τον τροπο..Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει παντως θα ταν χρησιμο επισης.. ;)

Είχα πολύ καιρό να ενθουσιαστώ με εφαρμογή , μπράβο , μπράβο και πάλι μπράβο!

Μόλις "πέταξα" 3g watchdog" και droidstats!

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

eltsele: Ειναι το: Sense Analog Small Clock (απ το μαρκετ..)

sober13 δεν το ήξερα αυτο με το Λ... Θα το βάλω στην εφαρμογή σήμερα οπότε θα είναι στη νεα έκδοση!

Ευχαριστώ voltaire, καντε κανα rating + comment απ το market :)

Να δώσω και εγώ μια ιδέα ; Μήπως καμια ρύθμιση να ανανεώνει μόνο του π.χ. μια φορά την μέρα , κάθε 2 μέρες , 2 φορές την βδομάδα κ.τ.λ. ;

Υ.Γ. done.-

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

eltsele: Ειναι το: Sense Analog Small Clock (απ το μαρκετ..)

sober13 δεν το ήξερα αυτο με το Λ... Θα το βάλω στην εφαρμογή σήμερα οπότε θα είναι στη νεα έκδοση!

Ευχαριστώ voltaire, καντε κανα rating + comment απ το market :)

Σ' ευχαριστώ!:)

Ναι, όντως πολύ ωραίο να μπει η δυνατότητα με το Λ :) Nice idea από το παιδί και πάλι μπράβο για την άμεση ανταπόκριση! Δεν έχει ανέβει η νέα έκδοση ε?

Να δώσω και εγώ μια ιδέα ; Μήπως καμια ρύθμιση να ανανεώνει μόνο του π.χ. μια φορά την μέρα , κάθε 2 μέρες , 2 φορές την βδομάδα κ.τ.λ. ;

Υ.Γ. done.-

Χαχαχαχαχαχα! Θα μας κηνυγάει στο τέλος γιατί το είχε προτείνει κι άλλοι του ότι κι άλλοι διότι! Πάντως icebr είδες για πιο αραιά λέει και το παιδί!!!:P:P

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

ANEBHKE, Ver 1.2

Στην επόμενη έκδοση

-Αυτόματη ανανέωση

-και υπολοιπο λογαριασμου!

πς. Αν βλέπει καποιος admin μπορει να κανει edit το 1ο ποστ? ή να με αφήσει να το κάνω εγω?

Edited by icecbr

Μπραβο..η εφαρμογη ειναι τελεια..οτι προβλημα υπαρχει ειναι εξαιτιας των μηνυματων της κοσμοτε..μην βαθμολογειτε χαμηλα απλα επικοινωνηστε με το παιδι και θα το φτιαξει οπως εκανε και για μας..μπραβο και παλι

Μπραβο..η εφαρμογη ειναι τελεια..οτι προβλημα υπαρχει ειναι εξαιτιας των μηνυματων της κοσμοτε..μην βαθμολογειτε χαμηλα απλα επικοινωνηστε με το παιδι και θα το φτιαξει οπως εκανε και για μας..μπραβο και παλι

Ναι ρε παιδιά.. 1 ή 2 αστέρια θεωρώ ότι βάζεις σε κάτι πολύ κακό.. ή αδιάφορο. Μην βαθμολογούμε έτσι κάτι πολύ χρήσιμο που λειτουργεί σωστά στην πλειοψηφία και μάλιστα ο developer είναι εδώ να το διορθώσει αν σε σένα δεν λειτουργεί.. Μερικές φορές το παρακάνουμε..

ANEBHKE, Ver 1.2

Στην επόμενη έκδοση

-Αυτόματη ανανέωση

-και υπολοιπο λογαριασμου!

πς. Αν βλέπει καποιος admin μπορει να κανει edit το 1ο ποστ? ή να με αφήσει να το κάνω εγω?

Σε μένα όλα καλά.. Χαίρομαι γιατί πάει από το καλό στο καλύτερο.. Το αγαπημένο black επέστρεψε..:P

Ευχαριστούμε για το 1*4..

Μια ερώτηση μόνο, Στην 1.5 αν έβαζα το widget αργότερα και άνοιγα την εφαρμογή και μετά πατούσα back έπαιρνε τις τιμές το widget, τώρα θέλει ανανέωση.. Άλλαξε κάτι?

Edited by eltsele
Συπλήρωση

eltsele, δεν το έπιασα, για να ενημερώσεις το widget είναι λίγο κάπως ο τρόπος και ο κώδικας, νομιζω παντως πως αν μπεις στην εφαρμογή και βγείς δίνει αναγκαστικα παλι τις τιμές στο widget...

Παιδια η Vodafone νομιζω πως δυστηχώς δεν προσφέρει αυτη την υπηρεσία στο πολύ καλο επίπεδο που προσφέρει η Cosmote, νομιζω ενημερώνει μόνο για τις κλησεις και sms προς άλλα δίκτυα κ τπτ παραπάνω! Αν έχω άδικο πείτε μου κ να ανοίξουμε ενα καινούργιο thread για τα μηνυματάκια της Voda...

eltsele, δεν το έπιασα, για να ενημερώσεις το widget είναι λίγο κάπως ο τρόπος και ο κώδικας, νομιζω παντως πως αν μπεις στην εφαρμογή και βγείς δίνει αναγκαστικα παλι τις τιμές στο widget...

Ναι, αυτό λέω... Λεπτομέρεια είναι, δεν είναι τίποτα. Απλώς αν έχεις κάνεις ενημέρωση στην εφαρμογή και μετά αποφασίσεις να βάλεις το widget πρέπει να ξανακάνεις ενημέρωση για να το δει. Στην προηγούμενη έκδοση έμπαινα στην εφαρμογή και έβγαινα κι έδινε τις τιμές και στο widget.. Τώρα δεν μου το κάνει... Αλλά αυτό όταν το κάνεις add στην οθόνη. Νομίζω όταν είναι ήδη εκεί λειτουργεί ΟΚ. Δεν είναι θέμα προς επίλυση, δλδ, απλώς διαπίστωση!;):)

φιλε μου ενα περιεργο μεσα στην εφαρμογη εμφανιζει τις 3 ενδειξεις

sms-mb-κλησεις αλλα στο widget μου εμφανιζει μονο τα mb και τις κλησεις OXI τα sms...

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ρε παιδια,απο που το κατεβαζουμε;;;;:confused:

Στη 1η σελιδα βλεπω την εκδοση 1.5 που ειχα πριν και δε δουλευε.Στη προηγουμενη σελιδα βλεπω το ''ανεβηκε η 1.2( ; )'' αλλα δεν υπαρχει link...

Τοσο πολυ γερασα που τα εχασα;;;;;;:(

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ρε παιδια,απο που το κατεβαζουμε;;;;:confused:

Στη 1η σελιδα βλεπω την εκδοση 1.5 που ειχα πριν και δε δουλευε.Στη προηγουμενη σελιδα βλεπω το ''ανεβηκε η 1.2( ; )'' αλλα δεν υπαρχει link...

Τοσο πολυ γερασα που τα εχασα;;;;;;:(

Χαχαχα! Δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας!! Η εφαρμογή ανέβηκε στο market και η αρίθμηση στην έκδοση ξαναπήγε στο 1 γι'αυτό και με τα update είναι στο 1.2 :)

Χαχαχα! Δεν υφίσταταιπγος ανησυχίας!! Η εφαρμογή ανέβηκε στο market και η αρίθμηση στην έκδοση ξαναπήγε στο 1 γι'αυτό και με τα update είναι στο 1.2 :)

Να σαι καλα...;)

Πηγαινω για download...:)

Finally λειτουργει τελεια!!!!

Πλεον μπορεις να προχωρησεις και να φτιαξεις μια εφαρμογη με ποσα λεφτα απομενουν στη τσεπη μας μεχρι το τελος του μηνα (λογω οικονομικης κρισης ειναι αναγκαιο)!!!!!

Να συνδεεται αυτοματα με το Δε Νομιζω Τακη και να μας στελνει μνμ!!!...:p

Περα απο τη πλακα εφτιαξες μια απο τις πιο χρησιμες εφαρμογες...

Πολλα συγχαρητηρια και να συνεχισεις ετσι...;)

Edited by zxr

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

χαχαχα αυτο για χιουμοριστικό app θα είχε πολυ πλάκα!!!