icecbr Δημ. June 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Νεο update 2.02 Ξαναέγραψα όλο τον κώδικα που διαβάζει τα sms + του οτι τσεκάρει πριν τυπώσει καποιο νούμερο, οποτε λογικα δεν θα ξαναδείτε λέξεις στα πεδία. Οταν καποιο sms δεν ταιριάζει με αυτα που υποστηρίζονται τότε θα πάει στα εισερχόμενα κανονικά ώστε να μην χρειάζεται η απεγκατάσταση κτλ για να το δει καποιος και να μου το στείλει. Στο κουμπί μενου πρόσθεσα 2 νέες εντολες, προβολή των sms που έχουν ληφθεί απο την εφαρμογή και καθαρισμός των πεδίων... Η αυτόματη ανανέωση είναι πολύ πονοκέφαλος... το παλεύω... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Πραγματικά, δεν έχω λόγια για να σε συγχαρώ, πέρα από το πρόγραμμα αυτό κάθε αυτό, για την επιμονή σου και τη συνεχή προσπάθεια να το ενημερώνεις και να το βελτιώνεις! Μπράβο ρε φίλε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erimin Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Καλημέρα, Πάλι δεν ενημερώνει το ισχύουν εώς.... και τελευταία ενημέρωση... :( Πάντως συγχαρητήτρια για τις προσπάθειες που καταβάλεις. Παράθεση Motorola Moto G Stock 4.4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Και σε μένα το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. June 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Και σε μένα το ίδιο. Φαναστείτε οτι κ μενα σήμερα καποια sms δεν τα αναγνωρίζει... και τα ξαναφτιαξα κ αυτα.. μην μου λετε τι δεν εμφανιζει ρε παιδια, να μυρισω τα νυχια μου για τα sms σας? γραφτε τα μου!!! ποσες φορες θα το πω? τα sms εχουν φτασει τα 30.... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Φαναστείτε οτι κ μενα σήμερα καποια sms δεν τα αναγνωρίζει... και τα ξαναφτιαξα κ αυτα.. μην μου λετε τι δεν εμφανιζει ρε παιδια, να μυρισω τα νυχια μου για τα sms σας? γραφτε τα μου!!! ποσες φορες θα το πω? τα sms εχουν φτασει τα 30.... Εγω προσωπικα εχω σηκωσει ψηλα τα χερια με τη cosmote...Απο την εφαρμογη σου ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απλα εμφανιζει οτι μα%^$#α του στελνει η cosmote.Οπως εχω ξαναπει,εχω στο ιδιο συμβολαιο internet on the go 10gb και mobile internet 350mb.To μηνυμα που μου στελνει ειναι οτι εχω internet on the phone υπολοιπο (μετα την ανανεωση του μηνα) 68mb...Αρα λογικο ειναι η εφαρμογη να μου γραφει στο internet 350mb κι ας εχω χαλασει 10mb ηδη... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Εμένα πλέον δεν εμφανίζει το υπόλοιπο των ΣΜΣ. Το μήνυμα που μου έρχεται είναι το εξής: «EXETE YΠOΛOIΠO 60 SMS ΓIA AΠOΣTOΛH ΠPOΣ EΘNIKA ΔIKTYA AΠO TA ΔIAΘEΣIMA MHNYMATA TOY ΠAKETOY SMS 60 EΩΣ 20/07. TEΛ. ENHMEPΩΣH 20/06.» Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 (edited) Και σε μένα το ίδιο. Συγνώμη ξέχασα να βάλω την εικόνα των sms. [ATTACH]21026[/ATTACH] Πριν από λίγο που αναβάθμισα στην 2.04 δεν είχε αλλάξει κάτι. Edited June 22, 2011 by michalis1961 Λόγω αναβάθμισης του προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. June 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 (edited) Ανανεώστε σε 2.05 και τα sms που δεν αναγνωρίζονται (εφοσον εχετε internet) θα μου τα στελνει email ώστε να μην σας ταλαιπωρω... για να τα φτιάχνω πιο έυκολα κ γρηγορα! Edited June 22, 2011 by icecbr Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Μετά την χθεσινή ανανεωση, δεν μου εμφανίζει κανένα πεδίο. Ενώ μέχρι τωρα ήταν όλα κανονικά. Εχω κάνει την ανανέωση σε 3 κινητά, και σε όλα είναι το ίδιο. Μόνο τις τελιτσες βλεπω Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Μετά την χθεσινή ανανεωση, δεν μου εμφανίζει κανένα πεδίο. Ενώ μέχρι τωρα ήταν όλα κανονικά. Εχω κάνει την ανανέωση σε 3 κινητά, και σε όλα είναι το ίδιο. Μόνο τις τελιτσες βλεπω και μενα το ιδιο...ασε που εβγαζε μηνυμα δεν μπορει να βρεθει το αρχειο , οταν πατουσα στο link για update...μετα απο πολλες προσπαθειες μπηκε αλλα τωρα δεν λειτουργει Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. June 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Παιδια δουλεύει κανονικά η τελευταια 2.09 όπως και όλες οι προηγούμενες.. δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει το android και το δημιουργεί αυτο το πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν ειναι στην εφαρμογή, ο κώδικας που στέλνει sms ή που λαμβάνει δεν έχει αλλαχτεί. Προσπαθήστε να κανετε απεγκατάσταση της εφαρμογής, επανεκίνηση το κινητό και μετα να την ξανα εγκαταστήσετε... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδια δουλεύει κανονικά η τελευταια 2.09 όπως και όλες οι προηγούμενες.. δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει το android και το δημιουργεί αυτο το πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν ειναι στην εφαρμογή, ο κώδικας που στέλνει sms ή που λαμβάνει δεν έχει αλλαχτεί. Προσπαθήστε να κανετε απεγκατάσταση της εφαρμογής, επανεκίνηση το κινητό και μετα να την ξανα εγκαταστήσετε... καλησπερα την εβγαλα και την κατεβασα ξανα απο το Market χωρις επανεκινηση και τωρα δουλευει αψογα! thanks! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Πολύ καλη εφαρμογή. Το μόνο που της λείπει είναι η δυνατότητα να ανανεώνεται ανα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα χωρίς να χρειαζεται να το κανουμε χειροκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Ποτε δεν ειχα προβλημα με την συγκεκριμενη εφαρμογη,με κανενα κινητο μου,δουλευε αψογα συνεχεια. Με την τελευταια αναβαθμιση κατι επαθε και τωρα μου στελνει σε sms τα δωρεαν λεπτα ομιλιας προς Cosmote,και στην εφαρμογη στην θεση για τα δωρεαν λεπτα ομιλιας προς αλλους γραφει τα δωρεαν μηνυματα και στα μηνυματα τιποτα.Μονο τα δωρεαν mb ειναι σωστα. Για να μην φτιαχνεις update εχεις καποια προηγουμενη εκδοση να μου δωσεις; Ευχαριστω! Υγ.φυσικα εκανα επανεκκινηση και απεγκατασταση της εφαρμογης αλλα τιποτα... Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 panosfx.. γράψε μου μια τα sms σου, τα sms περάσαν τα 40, ο κώδικας είναι πολύ μαζεμένος, αλλα ενδέχεται να έχω κάνει λαθη... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 panosfx.. γράψε μου μια τα sms σου, τα sms περάσαν τα 40, ο κώδικας είναι πολύ μαζεμένος, αλλα ενδέχεται να έχω κάνει λαθη... Μηνυμα 1:ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ COSMOTE: 1500:00 ΚΑΙ SMS ΠΡΟΣ COSMOTE: 1500 ΕΩΣ 27/07. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/06. Μηνυμα 2:ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΚΤΟΣ COSMOTE: 50:00.ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ 27/07.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/06 Μηνυμα 3:ΥΠΟΛΟΙΠΟ SMS ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ COSMOTE: 30 ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ MB: 96,460 ΕΩΣ 27/07. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/06 08:03:48. Μηνυμα 4:ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΣΤΟ http://www..cosmote.gr ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ. Για να σε βοηθησω εχω το Cosmote Απεριοριστα 25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. June 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 panosfx, για κανε update σε 2.10 και πες μου πάλι.. τα δοκίμασα και μου βγαίνουν σωστά... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 panosfx, για κανε update σε 2.10 και πες μου πάλι.. τα δοκίμασα και μου βγαίνουν σωστά... Δουλευει αψογα και παλι!Σε ευχαριστω πολυ αρχηγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Μπορώ να έχω στο ίδιο android κινητό και το vodafone info και το cosmote info που έφτιαξε ο developer ή θα γίνει κανένα conflict και δεν θα παίζει τίποτα; Σόρυ αλλά είμαι λίγο άσχετος. Εννοώ να έχω εγκατεστημένες στο ΊΔΙΟ κινητό και τις δυο εφαρμογές και να αλλάζω τις sim όποτε θέλω. Γίνεται να συνυπάρχουν και οι δύο εφαρμογές; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. July 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 φυσικά και μπορείς! δοκίμασε και πές μας! Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginta Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Καλησπερα κ απο μενα κ συγχαρητηρια icebr για την εφαρμογη. Μεχρι προχτες ολα τελεια σε Samsung Galaxy S. Με το που εκανα update στην τελευταια 2.16 νομιζω, δεν δουλευει. Καταρχην εξαφανιστηκε το πεδιο για το Ιντερνετ απο το widget κ απο την εφαρμογη. Με το που παταω ανανεωση μου ερχονται ολα σε SMS κ στην εφαρμογη κ στο widget παραμενουν ολα κενα. Αναλυτικα μου ερχονται τα εξης sms με το που παταω ανανεωση: -Απο 1256: Το αιτημα σας καταχωρηθηκε -Απο 1256: Το υπολοιπο του λογαριασμου ειναι ταδε ευρω ληξιπροθεσμο κτλ κτλ -Απο Cosmote: Υπολοιπο ομιλιας κ SMS προς Cosmote -Απο Cosmote: Υπολοιπο ομιλιας προς αλλα δικτυα -Απο Cosmote: Υπολοιπο Ιντερνετ κ SMS προς αλλα δικτυα -Απο Cosmote: Ενημερωθειτε αναλυτικα .... στο cosmote.gr κτλ Δεν εγραψα τις λεπτομερειες γιατι τα δεδομενα στα SMS ειναι σωστα για ολα (ομιλια-sms-internet). Εκανα unistall το app, clean RAM, restart το κινητο, install ξανα το application αλλα παλι τα ιδια. Αν χρειαζεσαι κατι αλλο πες μου, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Δεν μου εμφανίζει πλέων τον χρόνο προς άλλα δίκτυα στην θέση του μου δείχνει τα sms προς άλλα δίκτυα μετά από τον καθαρισμό δεδομένων παραμένει ένα μήνυμα (τελευταία εικόνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. July 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 μολις ανέβασα την 2.17, για καντε update και πείτε μου πάλι. Ginta, τα updates της εφαρμογής δεν εχουν καμια αλλαγή όσο αφορα την συμπεριφορά τους στο πως στελνουν/λαμβάνουν sms, οι μόνες αλλαγές αφορούν τα εισερχόμενα sms, τα οποία σημερα υπερβήκαν τα 50!!! Καλα έκανες και έκανες όλη αυτή τη διαδικασία, περίεργο που δεν έστωσε αλλα λυπάμαι δεν τίθεται θέμα οτι φταίει η εφαρμογή :( Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω :( Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Μετά την αναβάθμιση Όλα καλά Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts