Jump to content

Ναρκωτικά

Angelos1983
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι δικιά σας η ζωή...Αν πάθετε κάτι οι συγγενείς σας και οι φίλοι σας θα τρέχουν...:rolleyes:

Σωστα αλλα δεν με καταλαβες.Ειπα χωρις να ενοχλουμε κανεναν.Ειτε ειναι κλεψια,ειτε επειδη τρεχεις τους αλλους απο δικη σου βλακεια,κτλ.Το 2ο ομως θα μπορουσε π.χ.να ειναι και απο αυτοσχεδιους αγωνες με αυτοκινητο(κοντρες,το αναφερω γιατι εχει πεθανει γνωστος απο αυτο),που δεν ανηκει στα ναρκωτικα.Κατα τα αλλα ειναι δικια μας η ζωη κι οπως επιλεγουμε εμεις την ζουμε.Δεν εχουμε χουντα.

• Απαντήσεις 129
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θελω να μου δωσεις επηχειρηματα γιατι τα βλεπω θολα...οχι να ποσταρεις λινκ να μου πεις την προσωπικη σου αποψη γιατι εχω αδικο εγω και δικιο εσυ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σόρρυ ρε Γιώργο αλλά έχεις κολλήσει. Λες ότι θέλεις να νομιμοποιηθεί το χόρτο. Το οποίο είναι ναρκωτικό. Γιατί? Για να το βρίσκεις πιο εύκολα? Αυτό σε καίει? Είπες πριν ότι τα πιτσιρίκια αν θέλουν το βρίσκουν. Εσύ δεν μπορείς? Ή θέλεις απλά να το παίρνεις και να είσαι "κύριος"?

Desert εχεις δικιο ας ηρεμησουμε........

Panos σευχαριστω πολυ να σαι καλα φιλε!

Λοιπον θελετε να την πινετε?ειναι δικαιωμα σας παιδια καλα κανετε.δεν γουσταρω ομως να βγαινω και να βλεπω ατομα να την πινουν και να μυριζουν σαν λιβανια.εδω βαρανε ξεκαρφωτα οπου βρουνε μπαλκονια παγκακια δρομους στενα αμα νομιμοποιηθει θα μαστουρωνουμε μονο απο τον αερα.αμα νομιζετε οτι κατι που επιρεαζει την αντιληψη σου δεν σε κανει κακο οκ.εγω καπνιζα 20 τσιγαρα,καμια φορα και 30 επινα και 3-4 ποτα το Σαββατο,ρωτησα εαν υπαρχει πιθανοτητα απο αυτη τη <<ζωη>> με αυτες τις <<καταχρησεις>> μπορει να επαθα λευχαιμια,η απαντηση ηταν ΟΧΙ.σε ερωτηση μου εαν εκανα χρηση ναρκωτικον τι θα γινοταν μου ειπαν πως θα ηταν πολυ πιθανω,εξαλου οταν μου πηραν ιστορικο τα ναρκωτικα ηταν η πρωτη ερωτηση.

Σόρρυ ρε Γιώργο αλλά έχεις κολλήσει. Λες ότι θέλεις να νομιμοποιηθεί το χόρτο. Το οποίο είναι ναρκωτικό. Γιατί? Για να το βρίσκεις πιο εύκολα? Αυτό σε καίει? Είπες πριν ότι τα πιτσιρίκια αν θέλουν το βρίσκουν. Εσύ δεν μπορείς? Ή θέλεις απλά να το παίρνεις και να είσαι "κύριος"?

Ας νομιμοποιηθεί για να φορολογείται. Εγώ αυτό λέω.

επειδή το τόπικ θα κλειδωθεί με μαθηματική ακρίβεια, λόγω του ότι απλά έχει καταντήσει να γράφουμε ποιος πίνει και ποιος όχι, ''εγώ ξέρω,εσύ όχι'', ''ποιος είσαι εσύ, ποιος είμαι εγώ''... προτείνω στο μεταξύ να ξεκινήσετε από τα βασικά, βλέπε ορθογραφία και σύνταξη, και έπειτα το βλέπουμε για φιλοσοφίες, παιδεία, μόρφωση και στάσεις ζωής.

Επιπλέον, για όσους τα μπερδεύουν τα ναρκωτικά είναι ναρκωτικά και όλα τα άλλα , που τυχόν προκαλούν εξάρτηση δεν είναι ναρκωτικά (βλέπε εξάρτηση από την ζάχαρη, το σέξ, την τηλεόραση κτλ κτλ)

Επίσης, τα ναρκωτικά βλάπτουν τον οργανισμό, την υγεία, το μυαλό , το κορμί και αυτό πάλι είναι αδιαμφισβήτητο.

Τέλος, είναι παράνομα (θέλετε, δε θέλετε) και προς πληροφόρησή σας, δεν είναι καθόλου μα καθόλου μαγκιά να πέρνετε, να κατέχετε, να διακινείτε, να καλλιεργείτε και όλα τα συναφή.

p.s: Είπαμε να κάνουμε μια κουβέντα σοβαρή, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει το επίπεδο για κάτι πιο σοβαρό στο chat and fun...για πολλοστή φορά είχαμε epic failure...! δεν μας τιμάει αυτό και καλό θα ήταν όλοι να αναλογιστούμε το κομμάτι ευθύνης, που μας αναλογεί...

ευχαριστώ

Και τα τσιγαρα ναρκωτικα ειναι και το αλκοολ ενα ειδος ναρκωτικου ειναι...μη λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...το βρισκω ευκολα...το πιο απλο ειναι να βρεις χορτο... αλλα δεν ειναι αυτο θεμα...αν με πιασουν με χορτο τη μαμησα...αν ειναι νομιμο θα ειμαι κ εγω νομιμος...ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ...να εχω χορτο και να μη μπορει να νε αγγιξει ο νομος...

Sent from my iPhone using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

επειδή το τόπικ θα κλειδωθεί με μαθηματική ακρίβεια, λόγω του ότι απλά έχει καταντήσει να γράφουμε ποιος πίνει και ποιος όχι, ''εγώ ξέρω,εσύ όχι'', ''ποιος είσαι εσύ, ποιος είμαι εγώ''... προτείνω στο μεταξύ να ξεκινήσετε από τα βασικά, βλέπε ορθογραφία και σύνταξη, και έπειτα το βλέπουμε για φιλοσοφίες, παιδεία, μόρφωση και στάσεις ζωής.

Ευχαριστούμε πολύ για την πρότασή σου, θα το έχουμε υπόψην.

Επιπλέον, για όσους τα μπερδεύουν τα ναρκωτικά είναι ναρκωτικά και όλα τα άλλα , που τυχόν προκαλούν εξάρτηση δεν είναι ναρκωτικά (βλέπε εξάρτηση από την ζάχαρη, το σέξ, την τηλεόραση κτλ κτλ)

Nikos_s3, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.. Ναρκωτικό θεωρείται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορεί να μας δημιουργήσει στερητικό σύνδρομο. Αυτό μπορεί να είναι μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συνήθεια, όσο περίεργο κι αν ακούγεται.. Τηλεόραση.. Ίντερνετ.. Φαγητό.. Βιντεοπαιχνίδια..

Τέλος, είναι παράνομα (θέλετε, δε θέλετε) και προς πληροφόρησή σας, δεν είναι καθόλου μα καθόλου μαγκιά να πέρνετε, να κατέχετε, να διακινείτε, να καλλιεργείτε και όλα τα συναφή.

Προσωπικά θα έλεγα ότι συμφωνώ, αν και σε βρίσκω πολύ επιβλητικό.. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τα πιστεύω του. Εδώ δεν προσπαθούμε να επιβάλλουμε την γνώμη μας.. Απλά κάνουμε μία έντονη, με ποικίλες απόψεις και πολλές αντιφάσεις, συζήτηση. Δεν χρειάζεται και δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι, εριστικά..

Το κλείδωμα δεν θα ήταν δίκαιο, αν κρίνω από την συμπεριφορά όσων γράφουν σε αυτό το θέμα.

Και τα τσιγαρα ναρκωτικα ειναι και το αλκοολ ενα ειδος ναρκωτικου ειναι...μη λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...το βρισκω ευκολα...το πιο απλο ειναι να βρεις χορτο... αλλα δεν ειναι αυτο θεμα...αν με πιασουν με χορτο τη μαμησα...αν ειναι νομιμο θα ειμαι κ εγω νομιμος...ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ...να εχω χορτο και να μη μπορει να νε αγγιξει ο νομος..

Εντάξει αφού αυτό θες, το σέβομαι.. Αλλά δεν αλλάζω γνώμη για το θέμα γενικά..

Edited by Pitsikoulina

Ευχαριστούμε πολύ για την πρότασή σου, θα το έχουμε υπόψην.

δυστυχώς ή ευτυχώς, όταν πρόκειται για γραπτό λόγο, γίνεται 10 φορές πιο δύσκολο να πείσεις κάποιον για κάτι, όταν καλά καλά δεν μπορείς να μεταφέρεις σωστά τα επιχειρήματά σου στο χαρτί/pc...(για να μην επεκταθώ γενικότερα στην καθημερινή ζωή/εύρεση εργασίας/συμπλήρωση μιας απλής επιστολής κτλ κτλ)

Nikos_s3, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.. Ναρκωτικό θεωρείται ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορεί να μας δημιουργήσει στερητικό σύνδρομο. Αυτό μπορεί να είναι μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συνήθεια, όσο περίεργο κι αν ακούγεται.. Τηλεόραση.. Ίντερνετ.. Φαγητό.. Βιντεοπαιχνίδια..

όταν ανοίγουμε ένα τόπικ με θέμα τα ναρκωτικά, όλοι καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για τα ναρκωτικά εξ ορισμού...αν δεν το καταλαβαίνεις έτσι, το πιο απλό που μπορώ να σου πω είναι το εξής: όταν κάποιος σε ρωτάει αν παίρνεις ναρκωτικά, του λες ''ναι, βλέπω τηλεόραση πολύ και δεν μπορώ χωρίς τον υπολογιστή μου''???

Προσωπικά θα έλεγα ότι συμφωνώ, αν και σε βρίσκω πολύ επιβλητικό.. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τα πιστεύω του. Εδώ δεν προσπαθούμε να επιβάλλουμε την γνώμη μας.. Απλά κάνουμε μία έντονη, με ποικίλες απόψεις και πολλές αντιφάσεις, συζήτηση. Δεν χρειάζεται και δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι, εριστικά..

το ''εριστικά'' ειλικρινά απορώ που το είδες...ούτε καν με ύφος είναι γραμμένη η πρότασή μου αυτή...θα έλεγα ότι είναι η κατά πλειοψηφία γενική αποδοχή (νεολαίας και μη) και σαφώς κάποιος μπορεί να έχει αντίθετη ή διαφορετική άποψη (όπως το ίδιο μπορεί να συμβαίνει όταν κάποιος σου λέει ότι η ζώνη στο αυτοκίνητο δε σώζει ζωές γιατί αυτός είχε σπάσει τα πλευρά του...κτλ κτλ)

Το κλείδωμα δεν θα ήταν δίκαιο, αν κρίνω από την συμπεριφορά όσων γράφουν σε αυτό το θέμα.

διάβασε πάλι σε παρακαλώ τους ΟΠΧ...δεν είναι δουλειά σου να το κρίνεις αυτό..;)

... τον καφέ ξέχασες, ναρκωτικό όμως δεν το λες, ίσα - ίσα..... ;)

Ας μην συγχέουμε τις δύο έννοιες: ναρκωτικό - εθιστικό.

Edited by siciliano

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Σου δημιουργει στερητικο συνδρομο ο καφες εσενα;

Πιστεψε με εμενα ναι.Αμα πινεις οσους εγω θα καταλαβεις.Επισης εγκεφαλικα το εχω συνδεδεμενο με το τσιγαρο.Ενα μηνα καποτε που καταφερα να κοψω το τσιγαρο,εκοψα και τον καφε,οπως επισης και το ποτο(που επισης πινω αρκετα αλλα χωρις να μου δημιουργει ακομα στερητικο συνδρομο).

ΥΓ.Το θεμα "εθισμοι" υπαρχει ακομα;

Συγνωμη κι εγω διπλο ποστ καταλαθος.

Edited by Nikos_s3

Επειδή αγαπάω τους μοντς αυτού του φορουμ(ειρωνία) και επειδή έχει κάποιο δίκιο όσον αφορά το επίπεδο της συζήτησης θα προσπαθήσω να το ανεβάσω

Ζητούμενο πρώτο, η μαριχουάνα είναι ναρκωτικό ; θα δούμε τώρα.

Ας δούμε πρώτα τι είναι ναρκωτικό σύμφωνα με την βικιπαίδεια.

Ο όρος ναρκωτικό πιστεύεται ότι προτάθηκε από τον Γαληνό για να περιγράψει δραστικές ουσίες που μουδιάζουν ή νεκρώνουν, προκαλώντας απώλεια αισθήσεων ή παράλυση. Ο όρος νάρκωση χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον Ιπποκράτη για τη διαδικασία ή την κατάσταση της έλλειψης αισθήσεων. Ο Γαληνός ανέφερε τη ρίζα μανδραγόρα, τους σπόρους του φυτού altercus και το χυμό παπαρούνας (όπιο) σαν βασικά παραδείγματα.

Στο νομικό πλαίσιο των ΗΠΑ, η λέξη ναρκωτικό αναφέρεται στο όπιο, τα παράγωγά του και τα ημισυνθετικά ή πλήρως συνθετικά υποκατάστατά τους "καθώς και στην κοκαΐνη και τα φύλλα κόκας", τα οποία αν και έχουν κατηγοριοποιηθεί ως ναρκωτικά σε σχετικό νόμο των ΗΠΑ (Controlled Substances Act), από χημικής άποψης δεν είναι ναρκωτικά. Αντίθετα με την λαϊκή άποψη, η μαριχουάνα δεν είναι ναρκωτικό, όπως δεν είναι το LSD και άλλες παραισθησιογόνες ουσίες.

Με λίγα λόγια σύμφωνα με την ορολογία και την λαική άποψη η κάνναβη δεν θεωρείται ναρκωτικό, θεωρώ οτι στην ελλάδα είναι στην ίδια κατηγορία προφανώς για τις επιδράσεις που έχει στους χρήστες.

Ζητούμενο δεύτερο, ποιες είναι αυτές οι επιδράσεις ;

Βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο εδώ.

Κάποια βασικά μέρη του άρθρου γιατί είναι πολύ tl;dr .

Smoking cannabis, even long-term, is not positively associated with increased incidence of lung-cancer, according to the findings of the largest population-based case-control study performed to date. Lead investigator Donald Tashkin of the David Geffen School of Medicine, Division of Pulmonary and Critical Care Medicine, at the University of California-Los Angeles, presented the results this week at the 2006 International Conference of the American Thoracic Society in San Diego.

tl;dr Το κάπνισμα της κάνναβης δεν έχει συνδεθεί επιστημονικά - ούτε μακροχρόνια - με περιπτώσεις καρκίνου του πνεύμονα.

υγ; θα επεκταθώ αργότερα μόλις βρω άλλα αξιόλογα άρθρα, που να συμφωνούνε με την άποψη μου φυσικά :lol:

υγ2; tl;dr = too long didn't read

υγ3; και όχι δεν κάνω χρήση, σπάνια ως ποτέ.

υγ; how do you like em stereotypes ? :D

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Έρευνα: «Επικίνδυνα τα ροφήματα με κάνναβη»

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=284803&cid=23

η μονη μου χρηση κανναβης ειναι αυτα τα ποτα :lol: μια φορα ηπια 2 μαζι και δεν ενιωσα καν αλλαγη η κατι αλλο... :wacko:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ουαχαχαχα,ελεος ρε παιδια,λιγη κοινη λογικη,δεν ειναι γραμματα,αυτο με τα ροφηματα δεν το βασιζουν σε παθολογικους αλλα σε ψυχολογικους λογους,οτι αφου και καλα απαγορευεται πως το διαφημιζεις σε αναψυκτικο.

Για την πληροφορηση σας ,τα red bull,monster και ολα τα συναφη ειναι απειρως βλαβεροτερα...

Μια ερωτηση:

Αν εγω ημουν κυβερνηση,και σας ελεγα οτι απο αυριο απαγορευω τα μαλλινα πουλοβερ γιατι ειναι βλαβερα για τον οργανισμο και δημιουργουνται 1700 αλεργιες και επιβαρυνετε το κοινωνικο συνολο,θα τα κοβατε?

Αν σας ελεγα οτι απαγορευεται πλεον καθε μορφη καφε και αναψυκτικου τυπου κολα,γιατι η καφεινη ειναι σουπερ εθιστικη (γεγονος) και γιατι μετα δε θα μπορειτε να δουλεψετε αν δεν πιειτε,γιατι θα κανετε τρεις ωρες να ξυπνησετε,και θα λογιζεται πλεον στα ναρκωτικα(με την ιδια λογικη που ολα τα διεγερτικα ειναι παρανομα),θα ησασταν τοσο υπερμαχοι επειδη το ειπα εγω ο νομοθετης,η θα αφηνατε το μυαλο σας να παρει καμια στροφη?

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

• 2 years later...

εγώ να ρωτήσω κάτι? ξέρει κανείς τι είναι : gafro , afthm , f , di king ?

και όταν λέει κάποιος οτι θέλει ένα 50άρικο τι εννοεί ?

αχχ παρακαλώ πολύ απαντήστε μου εάν ξέρετε!!

Τι ειναι ολα αυτα?Που τα ακουσες?Εχουν σχεση με ναρκωτικα?Κανω αναζητηση στο web και δεν βρισκω τιποτα.Μονο για το τελευταιο βρισκω αυτο Το οποιο ειναι gallery και δεν εχει σχεση με ναρκωτικα.

Μην γραφεις με greeklish γιατι απαγορευονται και διαγραφονται.Για να μην υπαρχει τιποτα στο internet μαλλον ειναι ονοματα-παρατσουκλια "της πιατσας" που εχουν δωσει σε διαφορες ουσιες ή μαρκες/ποικιλιες καποιας ουσιας (π.χ. lsd)Πρεπει να βρεις πρωτα για τι ειδους ουσιες προκειται.Το afthm ισως να εχει σχεση με τριχλωρομεθανιο γιατι τα τριχλωρομεθανια ονομαζονται και THMs.Για τα υπολοιπα δεν ξερω.

χμμ...εντάξει,ευχαριστώ πολύ!!!θα προσπαθήσω να βρω κάποιον που να είναι στη "πιάτσα".. για να δω εάν θα ξέρει να μου πει από τι είναι!!

nai exoun sxesh!!den exw vrei akomi ti einai gi auto to psaxnw!!! exei ksekinhsei h aderfh mou kai to anakalupsa prosfata kai apo ti stigmh pou den mou leei h idia ti pernei thelw na vrw egw gia na dw pws tha th voithisw kiolas!

Για μένα μη χάνεις χρόνο... Καλύτερα να αφήσεις τις αναζητήσεις στο internet και να απευθυνθείς σε κάποιον αρμόδιο φορέα για αποτοξίνωση... Υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί και ψυχολόγοι για να σε βοηθήσουν και να σε ενημερώσουν σχετικώς... Το ΔΑΦΝΙ (για παράδειγμα) έχει πτέρυγα αποτοξίνωσης... Υπάρχει κι ο ΟΚΑΝΑ...

Hello !

Λοπον οταν λεμε 50αρικο μιλανε συνηθος για g δηλαδη γραμαρια αμα μιλαμε για 50γρ. μαυρου ειναι πολυ μεγαλη ποσοτητα (εως 80 τσιγαρα φαντασου) και πολυ μεγαλη η τιμη του βασικα κοντα στα 100 ευρω το φτηνοτερο αλλα και ενα 50 ευρω να πειρε παλι ειναι κοντα στα 25γρ. προλαβε το οσο μπορεις μιλα με τους γονεις πριν ειναι αργα μου θυμιζει μια δικια μου ιστορια αυτο με μια φιλη μου... προσπαθησε να της βαλεις μυαλο γιατι ειναι μεγαλες οι ποσοτητες πριν να ειναι αργα και μπλεξει χειροτερα...

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Να μαντέψω, από διάφορα που έχει πάρει το αυτί μου, ότι gαfra είναι τα χρήματα (gafrο, δεν το έχω ξανακούσει οπότε μπορεί να είναι και κάτι άλλο) και f η κάνναβη. Αλλά μπορεί να πέφτω και έξω. Κι εγώ προτείνω επικοινωνία με φορέα τύπου οκανα.

χμμ...εντάξει,ευχαριστώ πολύ!!!θα προσπαθήσω να βρω κάποιον που να είναι στη "πιάτσα".. για να δω εάν θα ξέρει να μου πει από τι είναι!!

Να μην βρεις κανέναν που είναι στην πιάτσα.

Πιάσε να συζητήσεις με την αδερφή Σου.οι γονείς σου έχουν καταλάβει κάτι?

Πόσο είναι η αδερφή σου?

Έχει μήπως σχέση με κανένα που πίνει?

Κόψε μου ένα 50αρη,γκαφρα,μαύρο,μανιτάρια,κουμπιά και αλλά είναι λέξεις και είδη ναρκωτικών ουσιών.

Ntinoscrypton τώρα είδα το θέμα Σου 2 χρόνια αργότερα...πως τα πας

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Να μην βρεις κανέναν που είναι στην πιάτσα.

Πιάσε να συζητήσεις με την αδερφή Σου.οι γονείς σου έχουν καταλάβει κάτι?

Πόσο είναι η αδερφή σου?

Έχει μήπως σχέση με κανένα που πίνει?

Κόψε μου ένα 50αρη,γκαφρα,μαύρο,μανιτάρια,κουμπιά και αλλά είναι λέξεις και είδη ναρκωτικών ουσιών.

Ntinoscrypton τώρα είδα το θέμα Σου 2 χρόνια αργότερα...πως τα πας

Καλα ειμαι πλεον μπορω να πω με σιγουρια πως εχω κανει μια πετυχημενη μεταμοσχευση..το μονο προβλημα μου ειναι οτι καταστραφηκε ολο το μυικο μου συστημα και το δεξι μου γονατο.Εχω δρομο ακομα για να σηκωθω ξανα αλλα το κυριοτερο ειναι οτι δεν κινδυνευω να πεθανω.

Στεναχωριεμαι πολυ να βλεπω νεα ατομα σαν εμενα να μπλεκουν στα ναρκωτικα το θεωρω γελοιο....οσοι π θα πάντως σκεφτεσται τα χορτα και τις ******** περαστε μια βολτα απο μια μοναδα μεταμοσχευσης μυελου να καταλαβεται τι θα πει πονος πως ειναι να νιωθεις το φοβο μη πεθανεις τον αγωνα που δινουν καποιοι για να ξανα κερδισουν αυτο που εσυ θεωρεις αυτονοητο και πετας.

Και μην ακουω ******** μονο ενα ΓΑΡΟ κανουμε κτλ αυτα ειναι ******** για μενα εχω παρει πεθιδινες πολλες φορες για τους πονους που ειχα ενιωσα τη μαστουρα αλλα δεν θα επερνα σε καμια περιπτωση χωρις λογο....

Ταξιδιωτη σ ευχαριστω για το 2νδιαφερων και ολους εσας παιδια που νιαστηκατε.

Προσπαθειστε να ζησετε δεν υπαρχει καλυτερη μαστουρα!