anipsios1 Δημοσιεύτηκε March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 27, 2004 Μετα απο δυο χρονια ευρώ εχετε μαθει να υπολογιζετε σε ευρώ η πρωτα κανετε την αντιστοιχια σε δραχμές? Οταν ακουτε τοσα για παραδειγμα ευρω καταλαβαινετε την αξια του χρηματος ή θα πρεπει να δειτε ποσο ειναι σε δραχμές? Παράθεση http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Eho sinithisei ta euro ostoso panta kano tin antoistihi metatropi gia na sigrino kai meta gnorima dedomena. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Πλεον δουλευω μονο με ευρω! Ας πουμε δυο τρεις μερες πριν χρειαστηκα την αναλογια ευρω-δραχμης (340,75) και δεν μπορουσα να την θυμηθω :stupid: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Μπα... πέθανε η δραχμή και ως μετατροπή... μόνο ευρώ και στις συναλλαγές και στο αν κάτι είναι ακριβό ή φθηνό... Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Mono euro:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 ω ναι μονο ευρω!ουτε για αναμνηστικο δεν μου εχει μεινει κομπιουτερακι της αντιστοιχισης δραχμης-ευρω! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 syni8isa...an kai ta ypologizo tora se leva :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Akomi diskoleyomai ligo alla ti na kanoume!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 τώρα πια τα έχω συνηθίσει τα euro... τόσος καιρός πάει από τότε που έγιενε η αλλαγή! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Eho sinithisi ta eyro ala ta ipologizo se drahmes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Ναι . Εχω συνηθησει. Εχω ξεχασει τις δραχμές. Δε μπορώ με τίποτα να υπολογίσω σε δραχμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Μπάαααααα.... δραχμές φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 βρε σαν δεν ντρεπεστε λιγο λεω εγω! ακους εκει να λετε οτι εχετε ξεχασει τις δραχμες. Ελληνες εισαστε εσεις? σαν την δραχμουλα μας αλλη δεν υπαρχει! με ακουτε? εγω θα προσπαθησω να μιλησω για αυτες και στα παιδια μου αν και πιστευω οτι με την επομενη γενια θα εχει τελειως ξεχαστει αφου δεν θα την εχουν βιωσει... εγω λεω να παει απο εκει που ηρθε και για πολιτισμικους λογους και για την διατηρηση της παραδοσης μας και επειδη τωρα με τα ευρω μας κλεβουν με ολη την εννοια της λεξης !! αν και εγω πιστευω οτι θα ξαναγυρισουμε παλι πισω στις δραχμες. κατι μου το λεει απο μεσα μου. σαφως και οταν καποιος μου λεει οτι ενα πραγμα κανει 1 ευρω λεω οτι κανει 3 εκατοσταρικα αλλα δηστυχως αυτο εκεινοι που δεν βιωσαν την δραχμη δεν θα κανουν αυτη την αντιστοιχια στο μυαλο τους. ρε παιδια μην απαντατε σε ενα τετοιο θεμα και γενικα σε ολα τα θεματα με μια σειρα. ας γινει και καμμια καλη συζητηση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramparter Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Κοιταξε φιλε καλο ειναι να ειμαστε και λιγο εθνικηστες αλλα μην το παρακανουμε. Λεφτα ειναι είτε τα μετρας σε δραχμες ειτε ευρω ή οτι αλλο θελει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 panta kano kai tin kaqieromeni antistixisi etsi geia na xeroume ti pleironoume!!!a re draxmoula !!!!! Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Δυστυχώς με το που βγήκαν τα ΕυρΑ σε λίγους μήνες έφυγα για Αγγλία και έχω μείνει ακόμα στις δραχμές :o :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Έχω συνηθίσει αλλά δεν έχω ξεχάσει και τις δραχμές. Για τις καθημερινές συναλλαγές δεν κάνω μετατροπές, αλλά για να συγκρίνω μεγάλα ποσά μου είναι ακόμη απαραίτητη! Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (27 Μάρ. 2004 , 20:59) βρε σαν δεν ντρεπεστε λιγο λεω εγω! ακους εκει να λετε οτι εχετε ξεχασει τις δραχμες. Ελληνες εισαστε εσεις? σαν την δραχμουλα μας αλλη δεν υπαρχει! με ακουτε? εγω θα προσπαθησω να μιλησω για αυτες και στα παιδια μου αν και πιστευω οτι με την επομενη γενια θα εχει τελειως ξεχαστει αφου δεν θα την εχουν βιωσει... εγω λεω να παεθι απο εκει που ηρθε και για πολιτισμικους λογους και για την διατηρηση της παραδοσης νας και επειδη τωρα με τα ευρω μας κλεβουν με ολη την εννοια της λεξης !! αν και εγω πιστευω οτι θα ξαναγυρισουμε παλι πισω στις δραμες. κατι μου το λεει απο μεσα μου. σαφως και οταν καποιος μου λεει οτι ενα πραγμα κανει 1 ευρω λεω οτι κανει 3 εκατοσταρικα αλλα δηστυχως αυτο εκεινοι που δεν βιωσαν την δραχμη δεν θα κανουν αυτη την αντιστοιχια στο μυαλο τους. ρε παιδια μην απαντατε σε ενα τετοιο θεμα και γενικα σε ολα τα θεματα με μια σειρα. ας γινει και καμμια καλη συζητηση... Μια που το ανάφερε ο φίλος, να προσθέσω πως η δραχμή ειναι απο τα παλαιώτερα και ιστορικώτερα νομίσματα του κόσμου και εμείς μέσα σε μια νύχτα τήν πετάξαμε στα τάρταρα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (27 Μάρ. 2004 , 20:59) αν και εγω πιστευω οτι θα ξαναγυρισουμε παλι πισω στις δραμες. :wacko: Αδύνατο να το πω, άτοπο να το πω, ουτοπικό ίσως :whistle: Το μόνο κακό του Ευρώ είναι ότι 1.5 χρόνο τώρα μας έχουν ταράξει στις αυξήσεις. Δεν ξέρω αν εσείς που είστε κάθε μέρα εδώ το καταλαβαίνετε, αλλά εμένα που κατεβαίνω 2 φορές το χρόνο μόνο, μου κάνει μπαμ. :!: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (27 Μάρ. 2004 , 21:20) Μια που το ανάφερε ο φίλος, να προσθέσω πως η δραχμή ειναι απο τα παλαιώτερα και ιστορικώτερα νομίσματα του κόσμου και εμείς μέσα σε μια νύχτα τήν πετάξαμε στα τάρταρα. :mad: Και τι να κάναμε βρε Σάκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 οχι τι να καναμε. προσωπικα πστευω οτι οι περισσοτεροι ελληνες δεν ηθελαν να γινει αυτο το πραγμα. ετσι κι αλλιως πιστευω πως εαν δεν δεχομασταν θα ειχαμε πολλες επιπτωσεις σαν κρατος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 I Ellada den einai agglia oste na ehei ena ishiro nomisma apenanti stis alles hores tou kosmou afou os gnoston to emporio paizei megalo rolo sta esoda tou kratous. Tora an kapoiou tou arese i drahmi gia sinaisthimatikous logous i filotelikous mporei na paei sto monastiraki kai na vrei afto pou psahnei. Ego pantos eho kratisei oles tis ekdoseis tis drahmis. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (27 Μάρ. 2004 , 21:41) οχι τι να καναμε. προσωπικα πστευω οτι οι περισσοτεροι ελληνες δεν ηθελαν να γινει αυτο το πραγμα. ετσι κι αλλιως πιστευω πως εαν δεν δεχομασταν θα ειχαμε πολλες επιπτωσεις σαν κρατος... Σαν κράτος δεν ξέρω, αλλά σαν οικονομία σίγουρα θα είχαμε πολλές επιπτώσεις. Οι περισσότεροι Έλληνες φυσικά το ήθελαν, μετά τους κακοφάνηκε και όχι που χάσανε τη δραχμή, αλλά που ακρίβυνε η ζωή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αστειεύεστε; :confused: Και ποιος δε θα θελε να κρατήσουμε τη δραχμούλα μας :( Δεν γινόταν όμως, καθώς αυτό που έγινε ήταν απαραίτητο κι όπως πολύ σωστά λέει ο gmac αν δε το κάναμε θα χαμε οικονομικές επιπτώσεις. Επίσης όπως σωστά λέει ο αγγελοπας δεν ήταν και πολύ ισχυρό νόμισμα η δραχμή ώστε να μπορούμε να αρνηθούμε το ευρώ (το οποίο παρεπιπτόντως έχει περάσει το δολλάριο κατά πολύ :happy: ) Ευτυχώς η πλειοψηφία,με ελάχιστες εξαιρέσεις έχει συνηθίσει το ευρώ και υπολογίζει πλέον άμεσα με αυτό :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Νομίζω ότι αντιμετωπίζετε λίιιιγο απλοϊκά (λογικό...) το θέμα ισχυρού και ασθενούς νομίσματος... Η σχέση ενός νομίσματος με ένα άλλο ΔΕΝ έχει να κάνει με το πόσο ισχυρό είναι... και φέρνω ένα παράδειγμα... Η Ιταλική Λιρέττα ήταν πιό μικρή σε αξία (1/6) από την Δραχμούλα μας... σημαίνει ότι ήταν πιο ασθενής;;; Η και το γιέν που μονίμως είναι μικρότερο σε αξία από το δολλάριο ή το ευρώ, ενώ είναι πολύ ισχυρό... Αντίθετα η Κυπριακή Λίρα ενός μικρού κράτους είναι πιο δυνατή σε αξία από την Αγγλική! Μην λέμε λοιπόν ασυναρτησίες και να ελέγχουμε λίγο τα λεγόμενά μας... Η οικονομία δεν είναι τόσο απλή όσο μαθαίνουμε αριθμητική στα σχολεία... ;) :mad: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmac (27 Μάρ. 2004 , 21:29) :wacko: Αδύνατο να το πω, άτοπο να το πω, ουτοπικό ίσως :whistle: Και τι να κάναμε βρε Σάκη; ...βλέπε Αγγλία π.χ. και οχι μόνο. Οσο για το ότι είχε καταντήσει "αδύναμο" νόμισμα, ας όψονται αυτοί που το κατάντησαν έτσι. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts