Jump to content

Αηδια και ντροπη πια!!!

akatsim
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akatsim (27 Μάρ. 2004 , 18:41)

Αφου θες θα σου πω. η ιστορια ξεκινησε απο τον rigasnic και τις αγοραπωλησιες. Μου εξαφανισε μια αγοραπωλησια και με υφος 100 καρδιναλιων μου εστειλε και προειδοποιητικο μηνυμα με αυθαδεια και κομπασμο. Ποιος? ενας 20χρονος. Αφου εγινε ο χαμος και πηγε στον ΜσΚ, και καταλαβε οτι ηταν λαθος την ξαναεβαλλαν. Με τον χαμο τοτε, εγινε και η αλλαγη στο σημερινο καθεστως.

Ερχεται ο εταιρος "καρδηναλιος" βρουτος και μου κανει το ιδιο προχτες και χτες διοτι εβαλα το 6600 μου για ανταλλαγη και μετα επειδη αποφασισα να μην παω για Π900 αλλα να το πουλησω και να παρω 6230, εβαλα νεα αγγελια για πωληση μονον. Και ο δικαστης Ντρεντ το εκρινε εκτος νομου και το καταδικασε εις θανατον δια διαγραφης.

Καταλαβες? Αν ναι, τι καταλαβες?

Άσχετα με την γνώμη που σχημάτισα, πρέπει να σου πω ότι δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλον όταν:

Δεν ξέρεις υπό ποιες συνθήκες δουλέυει.

Τι άλλα πράγματα έχει στο μυαλό του.

Σε τι αντίστοιχες περιπτώσεις έχει πέσει

Ενώ την ίδια στιγμή:

Δεν τον ξέρεις άλλά τον αποκαλείς εικοσάχρονο και καρδηνάλιο αντίστοιχα

Ξέρεις ότι ξημεροβραδιάζεται για να σε εξυπηρετήσει

Ξέρεις ότι δεν πληρώνεται για αυτό, αλλά το κάνει από μεράκι....

Μετά από όλα αυτά νομίζω ότι ακόμα και αν έχεις δίκιο (δεν θα το κρίνω εγώ αυτό) είσαι τουλάχιστον υπερβολικός στις αντιδράσεις σου... :whistle:

Μπορεί να κάνω και λάθος.............. :)

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

@trobocop

Οχι δεν ξερω πως τα κανει, ουτε τον ξερω προσωπικα. Τον 20χρονο τον αναφερω ετσι διοτι ειναι μικρος ακομα και πρεπει να ειναι πιο προσεκτικος. Καλο θα του κανει. Ο καρδηναλιος ειναι χαρακτηρισμος σατηρικος και οχι υβριστικος. και απορεει απο την συμπεριφορα του.

Τους ευχαριστω για την προσπαθεια τους και τον κοπο τους, με το να ειμαι μελος και μαλιστα σχετικα ενεργο. Η αλλαζονια ομως με ενοχλει.

Αλαζόνας: (ο) ουσ. (Κ αλαζών, -όνος) καυχηματίας, που περηφανεύεται για ανύπαρκτες αξίες, φαντασμένος.

Στην προκειμένη περίπτωση akatsim, δεν μπορείς να κατηγορείς ούτε για αλαζονία κάποιον, ιδιαίτερα όταν ο rigasnic, όπως και όλοι οι moderators βοηθάνε με κάθε δυνατό τρόπο για να λειτουργήσει αυτό το site - και δεν καυχούνται για ανύπαρκτες αξίες, ούτε είναι φαντασμένοι... έχουν αναλάβει κάτι που δύσκολα θα μπορούσε να αναλάβει ο οποιοσδήποτε ειδικά σε ένα forum με 18.000 περίπου μέλη.

Για να σας πω την αλήθεια, αρχίσω και βαριέμαι να βλέπω παράπονα και καταγγελίες λες και έχει χαλάσει ο κόσμος. Αν δεν το έχετε ακόμη καταλάβει είναι ένα forum, στο οποίο ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να μπείτε και υποτίθεται ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ με τους όρους πρόσβασης και χρήσης. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι 20χρονος 30 χρονος ή 50χρονος ο moderator, αν πιστέυεις ότι σε αδίκησαν, γνωρίζεις ότι μπορείς να απευθυνθείς σε εμένα για να τους κάνω... νταντά. Αλλά και πάλι δεν είναι έτσι.

Έφθασε η στιγμή να σου αποκαλύψω ένα μεγάλο μυστικό. Είμαστε μια κοινότητα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάποια λάθη - όπως και στην πραγματική μας ζωή. Ωστόσο, γι αυτό υποτίθεται ότι είμαστε άνθρωποι, επειδή μπορούμε να δείξουμε κατανόηση και να επικοινωνήσουμε για να λύσουμε τα προβλήματα, που μας απασχολούν. Αντ' αυτού το μόνο που παρατηρώ από τη στιγμή που επέστρεψα από τη CeBIT είναι δριμύτατα κατηγορώ - μεταξύ μας χωρίς λόγο και αιτία.

Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας.

Η αγγελία σητν οποιά αναφέρεσαι είναι αυτή:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=23859

Η αγγελία που σβήστηκε όπως λες είναι αυτή

:: Είδος Αγγελίας: Πώληση

:: Τρόπος Συναλλαγής: Συνάντηση (Χέρι-Χέρι)

:: Τιμή: 340 ευρώ

:: Περιεχόμενο Αγγελίας:

6600 αριστο στο κουτι του χωρις σημαδια γρατσουνιες κλπ.

Αθηνα μονον.

ευχαριστω

Αποστολος

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Απόστολε, όταν κάνεις submit μια αγγελία εμφανίζονται κάποιοι όροι πρόσβασης με τους οποίους ενημερώνεσε και αποδέχεσε, ότι μια αγγελία δεν μπορείς να ξαναγίνει αν δεν περάσει διάστημα 3 ημερών - κάτι το οποίο στην περίπτωσή σου έγινε. Μπορείς να κάνεις edit την αρχική σου αγγελία - κάτι το οποίο δεν έανες - και αφού περάσουν 3 ημέρες ξαναδημιούργησε και άλλη... δεν θα σου πει κανείς τίποτα.

Αν πιστεύεις ότι οι 2 αγγελίες δεν έχουν καμία σχέση και κακώς έπραξε ο moderator που στην αφαίρεσε, ξέρεις σου θυμίζω είμαστε άνθρωποι... Στέλνεις ένα PM και η παρεξήγηση λύνεται - αν υπάρχει - ή το πρόβλημα διορθώνεται. Μπορεί να είναι 20χρονος 30χρονος 40χρονος ο rigasnic, δεν με ενδιαφέρει, αλλά τουλάχιστον κάποιοι εδώ μέσα (μεταξύ των οποίων και εγώ πιστεύω) δεν έχουμε χάσει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε σαν άνθρωποι και να λύνουμε τις διαφωνίες μας ή να ανταλάσσουμε τις απόψεις μας.

Αηδία και ντροπή πια. Όχι αυτό που αναφέρεις, αλλά το ότι πλέον έχουμε ένα forum Που δημιουργήθηκε για επικοινωνία και αντί για επικοινωνία το μόνο που παρατηρείται είναι χλευασμός, ασέβεια και... δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Δεν ζητάω πλέον ούτε επικοινωνία. Μόνο κατανόηση. Γίνεται;

υ.γ. ευχαριστώ

υ.γ.2.

Το νταβατζιλικι με ενοχλει. Απλα αμα εισαι στη ζωη σου στη σφαλιαρα, μολις βρεις εξουσια, γινεσαι ο χειροτερος.

#1 Σαφή παράβαση των Ο.Π.Χ. Μαζί με τις προηγούμενες επιβάλεται προσωρινή αποβολή 5 ημερών.

Εχετε κανει το φορουμ για χαζοχαρουμενους ανηλικους που μπερδεψαν το πουλι τους με το κινητο τους....Ποιος? ενας 20χρονος.

υ.γ.3.

ΥΓ. Μαλλον θα το σβησετε η θα το κλειδωσετε. Αφηστε το ανοιχτο αν τολματε.

Το κλείνουμε.

Έλεος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akatsim (27 Μάρ. 2004 , 17:43)

Εχει καταντησει αηδια με τον καθε κομπλεξικο που τον κανατε μοντ και νομιζει οτι εγινε κατι στη ζωη του.

μόνο εσύ νομίζεις ότι ένας μοντ "κάτι έγινε στη ζωή του" και φυσικά ο όρος κομπλεξικός σου επιστρέφεται :)

Ντροπη και παλι ντροπη. Ντοπη για τη συμπεριφορα τους που στιγματιζει το φορουμ.

για εσένα μιλάς προφανώς, ε? αλλά γιατί σε τρίτο πρόσωπο?

Ξερουν εκεινοι για ποιους μιλαω. Καθονται και προσβαλλουν ενα ανθρωπο 43 χρονων λες και ειμαι αλητης η απατεωνας.

πολύ σημασί δίνεις στις ηλικίες... γιατί? η ηλικία φίλε μου στο απρόσωπο internet δεν έχει καμμία σημασία (είσα ό,τι δηλώσεις)... τα γραφόμενά του χαρακτηρίζουν κάποιον και μόνο... κάτι που τα δικά σου γραφόμενα σίγουρα δε σε χαρακτηρίζουν ώριμο 43 ετών...

Εχετε κανει το φορουμ για χαζοχαρουμενους ανηλικους που μπερδεψαν το πουλι τους με το κινητο τους.

ξέφυγες από τους μοντς και σου φταίνε και οι χρήστες τώρα? θα αποφασίσεις ποιός και τι σου φταίει τελικά?

Δωσατε εξουσια στο καθε τσουτσεκι και εγιναν σαν τους χωροφυλακες της δεκαειας του 60.

γιατί μιλάς για εξουσία συνέχεια? σ ενοχλεί κάτι στη νομιμότητα?

Μελη μπορει να κανετε πολλα, αλλα η νοοτροπια δεν θα αλλαξει ετσι. Κριμα.

τα γεγονότα άλλα δείχνουν πάντως :)

κακώς δε σβήστηκε εν τη γεννέση του το τόπικ αυτό, μιας και παραβιάζει τους ΟΠΧ και όλους μας...

συμπερασματικά, φίλε akatsim, μας έχεις απασχολήσει το τελευταίο διάστημα 2 φορές, και τις 2 στα θέματα Buy & Sell. :!: Το φόρουμ για το οποίο καίγεσαι να ενδιαφερθείς και να στενοχωρηθείς για τους αστυνόμους του, μήπως τελικά το χρησιμοποιείς απλά και ο βασικός λόγος είναι ότι χαλάνε οι δουλειές σου στις πωλήσεις σου?

η αλλαγή του τρόπου πωλήσεων έγινε τελικά για κάποιους χρήστες που είχαν δεί μαγαζί τους το φόρουμ... χρήστες που εκμεταλευόντουσαν και μόνο το Buy & Sell για να πουλήσουν-αγοράσουν και όχι σαν συμπληρωματικό κομμάτι υπηρεσιών του myphone.gr.

στο ξαναλέω, δεν είμαστε site γι αυτό το σκοπό... ΓΙΑΤΙ δεν πας σε ανάλογα sites του χώρου να είμαστε όλοι μας ήσυχοι?

όπως σου είπα ήδη, την προϊστορία σου με τους διαχειριστές του φόρουμ τη γνωρίζω ήδη, σε όλη της την έκταση (και τα pms). το απαράδεκτο ύφος που σε διακρίνει (όπως και τώρα με το ποστ σου αυτό) έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση τους διαχειριστές του myphone.gr διότι οι χαρακτηρισμοί σου ήταν άδικοι και 100% απρόκλητοι...

το αν εσύ βλέπεις ένα σβήσιμο ποστ σε φόρουμ συγκεκριμένης λειτουργίας (Byu & Sell) (όπου τα κατ επέκταση περί φίμωσης μόνο ως γραφικά μπορούν ν ακούγονται), το οποίο γίνονατι για τήρηση συγκεκριμένης λειτουργίας όπως θα έχεις διαβάσει (?) στους σχετικούς όρους των αγοραπωλησιών...

είναι τουλάχιστον υπερβολή λοιπόν, μη πω ηθελημένη και σκόπιμη ενέργεια, να παραπονιέσαι με τέτοιον τρόπο για κάτι τέτοιο.

ΝΑΙ, σωστά έγινε ότι έγινε και η επικοινωνία των μοντς προς εσένα μέσω των pms ήταν η πρέπουσα διαδικαστική και υποδειγματική!

σου ξαναλέω ότι όλοι μας έχουν πλήρη γνώση όλων των pms που ανταλλάχθησαν...

παράδειγμα υποδειγματικής σου στάσης ::

Τους κανονισμους δεν τους ακολουθουν ουτε οι δικαστες 100%. Υπαρχει και η λογικη. Αν οι κανονισμοι ειναι λαθος καπου, αλλαξτε τους. Δηλαδη η ουσια μετραει οχι οι τυποι.

Οσο για το φορουμ το βαρεθηκα, οπως και πολλοι αλλοι σοβαροι. Εχει καταντησει για 15χρονα που παιρνουν κινητο για να ακουνε mp3 και να βγαζουν φωτογραφιες. Και ερχεται ο αλλος 20 χρονων να κανει τον moderator. Που πας ρε Καραμητρο? Δεν ξερει τι εχει στο βρακι του, θα μου κανει management κιολας? Get a life.

Και στο buy&sell οι πονηροι κανουν εμποριο και τα οικονομανε στις πλατες σας. Το δικο μου το bumping πειραξε? Bαλε κανονα να επιτρεπεται 1 αγγελια καθε 5 μερες να σε χαρω. Ακριβοι στα πιττουρα και φθηνοι στις κοττες, λεει η παροιμια.

Συγνωμη αν ο τροπος μου δεν ηταν ο καλυτερος, αλλα και να μου σβηνεις το ποστ στην ψυχρα δεν ειναι και οτι καλυτερο.

το bumping φυσικά και απαγορευόταν και τότε και τα bumping posts φυσικά και θα πρεπε να σβηστούν... η στάση σου όμως, απαράδεκτη... το ύφος των καρδιναλίων δεν κατάλαβα ποιός το χει τελικά... και πάλι σ ενοχλεί η ηλικία.... τραγικό...

Δεν ειναι παρξηγηση ειναι συμπεριφορα. Και δεν αλλαζει με ενα ΡΜ. Αυτο το θεμα το δημοσιοποιησα για να γινει καμμια κουβεντουλα, μπας και παει λιγο παρακατω, διοτι πολυ λοβοτομη εχει πεσει τριγυρω μας.

λοβοτομή φίλε μου είναι να κάνει ένα ποστ σαν το δικό σου και pms σαν τα δικά σου και μετά να θες κουβεντούλα... αυτό είναι λοβοτομή...

Ειναι πολυ σημαντικο να σεβεται καποιος τη γραφη, τις σκεψεις ακομα και το χομπυ καποιου. Διοτι εδω την πλακα μας κανουμε.

δάσκαλε που δίδασκες... :!: όσο για την πλάκα... μάλλον εσύ μας κάνεις τελικά...όντως...

Το σβησιμο μηνυματων εφοσον δεν ειναι υβριστικα, κλπ ειναι απαραδεκτο. και η πλακα ειναι οτι πρωτα την εσβυσε και μετα εστειλε ΡΜ. Ενω μπορουσε να στειλει ενα ΡΜ πρωτα και θα του εξηγουσα γιατι, κλπ.

το σβήσιμο μηνυμάτων στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ είναι απλή διαδικασία αν παρεβαίνεις τους όρους του συσγκεκριμένου φόρουμ...

Το νταβατζιλικι με ενοχλει. Απλα αμα εισαι στη ζωη σου στη σφαλιαρα, μολις βρεις εξουσια, γινεσαι ο χειροτερος.

μιλάς εκ πείρας ίσως? τι πρόβλημα έχεις με τις ηλικίες και γιατι βλέπεις εξουσία γύρω σου, θα μου το πείς? απλή περιέργεια..

κλείνοντας, να σε ενημερώσω ότι όταν λάβεις γνώση της απάντησής μου αυτής, θα είσαι σε 5ήμερη απομάκρυνη από το φόρουμ του myphone.gr, καθώς έισαι ΉΔΗ στα 2/3 και με τη απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά σου μας κέρδισες όλους.... συγχαρητήρια...

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από MsK

Αλαζόνας: (ο) ουσ. (Κ αλαζών, -όνος) καυχηματίας, που περηφανεύεται για ανύπαρκτες αξίες, φαντασμένος.

Στην προκειμένη περίπτωση akatsim, δεν μπορείς να κατηγορείς ούτε για αλαζονία κάποιον, ιδιαίτερα όταν ο rigasnic, όπως και όλοι οι moderators βοηθάνε με κάθε δυνατό τρόπο για να λειτουργήσει αυτό το site - και δεν καυχούνται για ανύπαρκτες αξίες, ούτε είναι φαντασμένοι... έχουν αναλάβει κάτι που δύσκολα θα μπορούσε να αναλάβει ο οποιοσδήποτε ειδικά σε ένα forum με 18.000 περίπου μέλη.

Για να σας πω την αλήθεια, αρχίσω και βαριέμαι να βλέπω παράπονα και καταγγελίες λες και έχει χαλάσει ο κόσμος. Αν δεν το έχετε ακόμη καταλάβει είναι ένα forum, στο οποίο ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να μπείτε και υποτίθεται ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ με τους όρους πρόσβασης και χρήσης. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι 20χρονος 30 χρονος ή 50χρονος ο moderator, αν πιστέυεις ότι σε αδίκησαν, γνωρίζεις ότι μπορείς να απευθυνθείς σε εμένα για να τους κάνω... νταντά. Αλλά και πάλι δεν είναι έτσι.

Έφθασε η στιγμή να σου αποκαλύψω ένα μεγάλο μυστικό. Είμαστε μια κοινότητα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάποια λάθη - όπως και στην πραγματική μας ζωή. Ωστόσο, γι αυτό υποτίθεται ότι είμαστε άνθρωποι, επειδή μπορούμε να δείξουμε κατανόηση και να επικοινωνήσουμε για να λύσουμε τα προβλήματα, που μας απασχολούν. Αντ' αυτού το μόνο που παρατηρώ από τη στιγμή που επέστρεψα από τη CeBIT είναι δριμύτατα κατηγορώ - μεταξύ μας χωρίς λόγο και αιτία.

Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας.

Η αγγελία σητν οποιά αναφέρεσαι είναι αυτή:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=23859

Η αγγελία που σβήστηκε όπως λες είναι αυτή

:: Είδος Αγγελίας: Πώληση

:: Τρόπος Συναλλαγής: Συνάντηση (Χέρι-Χέρι)

:: Τιμή: 340 ευρώ

:: Περιεχόμενο Αγγελίας:

6600 αριστο στο κουτι του χωρις σημαδια γρατσουνιες κλπ.

Αθηνα μονον.

ευχαριστω

Αποστολος

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Απόστολε, όταν κάνεις submit μια αγγελία εμφανίζονται κάποιοι όροι πρόσβασης με τους οποίους ενημερώνεσε και αποδέχεσε, ότι μια αγγελία δεν μπορείς να ξαναγίνει αν δεν περάσει διάστημα 3 ημερών - κάτι το οποίο στην περίπτωσή σου έγινε. Μπορείς να κάνεις edit την αρχική σου αγγελία - κάτι το οποίο δεν έανες - και αφού περάσουν 3 ημέρες ξαναδημιούργησε και άλλη... δεν θα σου πει κανείς τίποτα.

Αν πιστεύεις ότι οι 2 αγγελίες δεν έχουν καμία σχέση και κακώς έπραξε ο moderator που στην αφαίρεσε, ξέρεις σου θυμίζω είμαστε άνθρωποι... Στέλνεις ένα PM και η παρεξήγηση λύνεται - αν υπάρχει - ή το πρόβλημα διορθώνεται. Μπορεί να είναι 20χρονος 30χρονος 40χρονος ο rigasnic, δεν με ενδιαφέρει, αλλά τουλάχιστον κάποιοι εδώ μέσα (μεταξύ των οποίων και εγώ πιστεύω) δεν έχουμε χάσει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε σαν άνθρωποι και να λύνουμε τις διαφωνίες μας ή να ανταλάσσουμε τις απόψεις μας.

Αηδία και ντροπή πια. Όχι αυτό που αναφέρεις, αλλά το ότι πλέον έχουμε ένα forum Που δημιουργήθηκε για επικοινωνία και αντί για επικοινωνία το μόνο που παρατηρείται είναι χλευασμός, ασέβεια και... δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Δεν ζητάω πλέον ούτε επικοινωνία. Μόνο κατανόηση. Γίνεται;

υ.γ. ευχαριστώ

υ.γ.2.

#1 Σαφή παράβαση των Ο.Π.Χ. Μαζί με τις προηγούμενες επιβάλεται προσωρινή αποβολή 5 ημερών.

Εχετε κανει το φορουμ για χαζοχαρουμενους ανηλικους που μπερδεψαν το πουλι τους με το κινητο τους....Ποιος? ενας 20χρονος.

υ.γ.3.

Το κλείνουμε.

Έλεος...

Teleios xeirismos tis glosas me epiklisi sti logiki kai entoni epiklisi sto sunesthima. Telospanton sumfonw sto gegonos oti oloi sumfonisame kapoious kanones kai prepei na tous tiroume kai na tous exoume sunexws upopsi! Parolauta seuasmos prepei na uparxei kai apo tis duo pleures! Edw den ksexwrizoume ilikies, oute kanenas katexei kamia dihkitiki thesi h thesh eksousias! O kathenas einai upeuthinos gia tis prakseis tou kai kapoios prepei na einai autos pou elegxei! Opws polu swsta proipothike (polles fores) uparxoun kai ta prwsopika minimata!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Teleios xeirismos tis glosas me epiklisi sti logiki kai entoni epiklisi sto sunesthima. Telospanton sumfonw sto gegonos oti oloi sumfonisame kapoious kanones kai prepei na tous tiroume kai na tous exoume sunexws upopsi! Parolauta seuasmos prepei na uparxei kai apo tis duo pleures! Edw den ksexwrizoume ilikies, oute kanenas katexei kamia dihkitiki thesi h thesh eksousias! O kathenas einai upeuthinos gia tis prakseis tou kai kapoios prepei na einai autos pou elegxei! Opws polu swsta proipothike (polles fores) uparxoun kai ta prwsopika minimata!

Δεν είναι μόνο τα προσωπικά μηνύματα. Είναι η κατανόηση που απουσιάζει, αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι έχουμε φθάσει να ασχολούμαστε με θέματα τα οποία είναι ασήμαντα σε σχέση με αυτά, που αρχικά μας έφεραν εδώ. Αν δεν υπάρχει ηρεμία, αν δεν υπάρχει συνενόηση, αν δεν υπάρχει επικοινωνία, τότε το forum δεν ωφελεί κανέναν από εμάς.

killing_you, αυτό που προσπαθώ να δώσουν σε όλους να καταλάβουν και τελικά αποτυγχάνω είναι ότι το forum, η εικόνα του forum, η κατάσταση του forum δεν τελειώνει και αρχίζει από τους moderators και τον administrator. Όλοι μας μαζί συνθέτουμε μια εικόνα και αυτή μας αντικατοπτρίζει απόλυτα. Το σύνολο είναι που μετράει. Αν τελικά δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε ας αλλάξουμε το forum σε ενημερωτικό vortal και ας συνεχίζουμε να γράφουμε νέα στην πρώτη σελίδα και να κάνουμε ανταποκρίσεις από τη CeBIT, γι αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ουσία και όχι για τα μαλλιοτραβήγματα.

Enough.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι έγινε; Ελλειπα κάτι μέρρες, μπαίνω και βλέπω πολέμους, αποχωρήσεις, παράπονα. Ψυχραιμία. Θα πρέπει να κουβεντιάζουμε το κάθε πρόβλημα με τον αντίδικο απευθείας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akatsim (27 Μάρ. 2004 , 20:56)

Ma kala, esy den exei magazi me kinita? Douleies ego? Eksidion krineis?

αν απ όλα όσα έγραψα, βρήκες να σχολιάσεις αυτό μόνο... τότε εύκολα συμπεραίνουμε πολλά.. :)

το συμπερασμά σου όμως είναι ΚΑΙ αυτό άστοχο... ψάξε και βρες ΕΝΑ (1) ποστ μου που να έχω κάνει στο Buy & Sell (αν και θα μπορούσα κάλλιστα να κάνω σαν μέλος που είμαι κι εγώ του φόρουμ), ή ΕΝΑ (1) ποστ που να έχω κάνει και να διαφημίζω (εκμεταλευόμενος) την ιδιότητά μου αυτή...

και πάλι off side βγήκες φίλε μου... και πάλι... ανεπάρκεια επιχειρημάτων να το πω?

αντιθέτως, είμαι ΚΑΙ εγώ εδώ, ΑΣΧΕΤΑ από την επαγγελματική ή μη ιδιότητα του καθενός, άσχετα από την ΗΛΙΚΙΑ του, άσχετα από το αν είναι μέλος, μοντ, αντμίν, κλπ, ώστε να αλληλοβοηθιόμαστε και να επικοινωνούμε με επίπεδο όμως.. όχι με άστοχες, αναίτιες και άδικες επιθέσεις... κρίμα.. κρίμα και για όλους μας που λαμβάνουμε τέτοιες επιθέσεις για ευχαριστώ...

τα λέμε και πάλι σε 5 μέρες.. :)

Paidia exo paratirisi oti kapia meli me 50 mhnimata xoris na exoyn dosi kamia boithia se aloys ginontai Mod.

As moy dosi kapios mia exigisi

Eleos

Symbian OS - the mobile operating system

Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Giati den kleidothike; ti allo exoume na suzitisoume;

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος phadomas (27 Μάρ. 2004 , 21:35)

Paidia exo paratirisi oti kapia meli me 50 mhnimata xoris na exoyn dosi kamia boithia se aloys ginontai Mod.

Eleos

Θες να αναφέρεις κάποιο παράδειγμα; Γιατί εκτός από τον Integrator, που είναι τιμητικός σύμβουλος / moderator, που με τη βοήθειά του έχει υποστηρίξει το forum εδώ και χρόνια, όλοι οι άλλοι έχουν αρκετά περισσότερα posts και κάνουν αυτό που πρέπει και με μεράκι και με πάθος. Ξέρεις ο μεγάλος αριθμός των μηνυμάτων δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το μέλος που τα έχει, πρέπει απαραίτητα να γίνει και moderator... αυτά τα δύο πράγματα, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

έμενα ένα γεγόνος που με απογοητεύει είναι ότι τελικά πολλοί εδώ μέσα κρίνουν μέλη μόνο από τους αριθμούς... είτε πρόκειται για ηλικία είτε για αριθμό ποστ...

Eleos

αν συνέβαινε αυτό τότε θα είμασταν όλοι αντμίν :)

δεν είναι έτσι. :!:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Θέλω και εγώ να πώ κάτι που μου είχε "χτυπήσει" κάπως άσχημα. Θυμάμαι πως πριν 2-3 μήνες μπήκε για πρώτη φορά ενα άτομο που δεν ήξερε κατα που έπεφτε το myphone (ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΉ ΤΟΥ)και επειδή ήταν γνωστός απο το παλιό forum, τον είδαμε σύντομα να παίρνει κάποιον τίτλο, η πιο συγκεκριμένα να οδεύει προς τίτλο.

άμα είχε τις γνώσεις/χρόνο γιατί να μην γίνοταν...

δηλ τι θες να πεις με αυτό?

Eleos

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (27 Μάρ. 2004 , 21:58)

Θέλω και εγώ να πώ κάτι που μου είχε "χτυπήσει" κάπως άσχημα. Θυμάμαι πως πριν 2-3 μήνες μπήκε για πρώτη φορά ενα άτομο που δεν ήξερε κατα που έπεφτε το myphone 9ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΉ ΤΟΥ)και επειδή ήταν γνωστός απο το παλιό forum, τον είδαμε σύντομα να παίρνει κάποιον τίτλο, η πιο συγκεκριμένα να οδεύει προς τίτλο.

lol

Αυτή η διαρκής/συνεχής/ασταμάτητη/ανυπόφορη γκρίνια είναι απολύτως λογικό να κουράσει όχι μόνο τον Μάνο και τους συντονιστές αλλά κι εμάς τους χρήστες....

Για να μη παρεξηγηθώ, φυσικά και δεν απαγορεύεται να κάνουμε προτάσεις ή παρατηρήσεις για το φόρουμ στο οποίο ξοδεύουμε ευχάριστα τόσο χρόνο, όταν όμως καταντά αυτοσκοπός τότε εκεί κάπου έχουμε χάσει το νόημα αυτής της συνύπαρξης και έχουμε φτάσει να θεωρούμε το φόρουμ μέσο ...εκτόνωσης των νεύρων μας

Πραγματικά, έχω στεναχωρεθεί πολύ από αυτο που γίνεται τελευταία, να τα βάζουμε με όλους και με όλα χωρίς σοβαρό λόγο και πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος :( :(

καλύτερα να μιλάμε με ονόματα και στοιχεία, ε? ;)

ανώνυμα εύκολο είναι να λέμε διάφορα...

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (27 Μάρ. 2004 , 20:01)

άμα είχε τις γνώσεις/χρόνο γιατί να μην γίνοταν...

δηλ τι θες να πεις με αυτό?

Θέλω να πώ πως δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο απο το άτομο. Οσο για ονόματα που λέει ο φίλος άλεξ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Διαπόμπευση θα κάνω τώρα; Ενα απλό παράδειγμα που υπέπεσε στην αντίληψή μου έγραψα. Μπορεί να υπάρχουν και ανάλογα στοιχεία απο άλλους χρήστες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (27 Μάρ. 2004 , 21:58)

Θέλω και εγώ να πώ κάτι που μου είχε "χτυπήσει" κάπως άσχημα. Θυμάμαι πως πριν 2-3 μήνες μπήκε για πρώτη φορά ενα άτομο που δεν ήξερε κατα που έπεφτε το myphone 9ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΉ ΤΟΥ)και επειδή ήταν γνωστός απο το παλιό forum, τον είδαμε σύντομα να παίρνει κάποιον τίτλο, η πιο συγκεκριμένα να οδεύει προς τίτλο.

Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να απαντήσω και σε αυτό, γιατί ειλικρινά το διαιωνίζουμε το πρόβλημα και δεν λύνεται. Αναφέρεσαι προφανώς στον O Tifosi. Επέστρεψε στο προηγούμενο μήνυμα και διάβασε προσεκτικά τι έγραψα. Πρέπει να το συνηδητοποιήσουμε όλοι. Τα κριτήρια για το ποιος παίρνει ένα αξίωμα, δεν είναι ο αριθμός των posts και η ημερομηνία εγγραφής αλλά πολλοί παράγοντες. Είμαστε μια ομάδα, που καλούμαι να τη συντονίσω. Αν δεν υπάρχει χημεία μεταξύ των μελών της ομάδας όσα posts και να γίνουν δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Με έχουν ρωτήσει απίστευτα πολλές φορές πως μπορεί κάποιος να γίνει moderator. Ε, είναι απλό το θέμα. Πολυ πιο απλό από ότι οποιοσδήποτε μπορεί να φανταστεί.

Απλά, φροντίζει να βοηθάει τους υπόλοιπους, να μην παραβαίνει τους Ο.Π.Χ., να έχει γνώσεις στο αντικείμενο... και να προσπαθει πάντα να μετριάζει τις καταστάσεις με τον τρόπο του. Συμμετοχή, ενεργή και ουσιαστική χρειάζεται και τίποτα περισσότερο. Και μια εμφάνιση σε ένα Meeting επίσης δεν βλάπτει :p βοηθάει στις γνωριμίες.

Πριν από 3 περίπου χρόνια είχα δημοσιεύσει μάλιστα και τους οδηγούς για υποψήφιους Mods :p Λες να είναι σωστό να τους βάλω ξανά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ ένα δεν καταλαβαίνω: γιατί δεν αναφέρετε όσα σας ενοχλούν με κάποιο Pm σε κανέναν Mod η στον Μάνο? και δίνουμε ρεσιτάλ γκρίνιας εδώ τώρα?

Ρε δεν πάμε καλά... VIDEOMIX για ποιό λόγο βρε φίλε να σου δίνουν απολογισμό των ενεργειών τους οι υπεύθυνοι του φόρουμ; Πληρώνεις μήπως για την είσοδό σου; Δεν το νομίζω... Η πολύ ελευθερία και η υπερβολική ευγένεια μου φαίνεται οτι βλάπτει... και αυτό αποδεικνύεται και εδώ.

Δηλαδη πρέπει να κοιτάμε και το αν είναι νέο ή όχι ένα μέλος, και να ρωτάμε τους 17.000 χρήστες για το τι θα κάνουμε με αυτόν; Ελεος ρε παιδιά... Τώρα σε κανα δυο μήνες κάνουμε και εκλογές για να δούμε αν θέλουμε τον ίδιο Admin ή να τον αλλάξουμε. :wacko: Επίσης έχω 4 εθελοντές απο PM που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Staff. Να σου τους στείλω μήπως δεν συμφωνείς; wtf... :blink:

Ανοιξη επιασε...; :confused:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Κουράστηκα. Πρότασή μου να αφήσω αυτό το θέμα ανοιχτό και να το μετονομάσουμε σε "παράπονα". Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα τα διαβάσω ποτέ :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρότασή μου να το κλειδώσουμε γιατί βαρέθηκα, αηδίασα και κουράστηκα απο την γκρίνια...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...