elteo Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 εξαρτάται πως εννοείς το φυσιολογική χρήση. εγώ ημερησίως με 15' ιντερνετ, 15 λεπτά ομιλία, 5-6 σμσ και λίγο σκάλισμα μου κρατάει 4,5 μέρες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soniacor Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 καλημερα κ καλο μηνα αν μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω πηρα το alcatel ot 807 και εβαλα καποιες φωτο στο κινητο αλλα δεν με αφηνει να τις βαλω σαν φοντο ουτε καν τις ανοιγει λεγοντας οτι ειναι μεγαλο μεγεθος,επισης και φωτο που τραβηξα το ιδιο μου ειπε..τι μπορω να κανω στην καμερα μικρηνα το μεγεθος εικονας..υπαρχει καποιος τροπος αλλος να μου ανοιξει τις φωτο?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Αν ειναι απο αλλο κινητο ή απο μηχανη μεγαλης αναλυσης δε γινεται να τις δεις Πρεπει να τους αλλαξεις αναλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) 2 προβλήματα που μου έχουν σπάσει τα νεύρα: 1. Για κάποιο λόγο ο Opera mini 6.5 που έχω κάθε φορά που τον κλείνω μου σβήνει τα speed dials. Τον συγχρονίζω online με το Opera.link αλλά αυτό κάθε φορά που το κλείνω τα σβήνει. :confused: :angry: 2. Προσπαθώντας να κάνω κάτι είδα κατα τύχη ότι η μνήμη του κινητού χωρίς να έχω τίποτα απολύτως μέσα μιας και φοράω 16 GB κάρτα είναι γεμάτη!!! 0% free μου λέει από τα 69 ΜΒ που διαθέτει. Τι μπορεί να συμβαίνει;;;; :blink: edit: fixed με reset & upgrade του firmware. Tι κουλό ήταν αυτό. Edited December 4, 2011 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobakias Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 γεια σας παιδια!σημερα παρελαβα το κινητο! 1)προσπαθω να ανοιξω τον mini opera αλλα ολο μου βγαζει οτι δεν γινεται να μπει στο internet,και ας εχω συνδεθει στο wifi και με τους τροπους που αναφερει ενα παλικαρι λιγες σελιδες πιο πριν. και στον mini opera 4 που εβαλα, τον παιζει αλλα οταν παταω ενα site μου βγαζει παλι τα ιδια και π.χ. 2) σε καποιες εφαρμογες μου βγαζει "η εφαρμογη θελει να στειλει πληροφοριες (http) που ενδεχεται να χρεωθουν,οκ; (http://z021 και κατι μπουρδες...μπλαμπλα) " help ρε παιδια!:O α να πω πως με wap μπαινω κανονικα το ιδιο και στο facebook που υπηρχε απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobakias Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 ακυρο ,ολα οκ τωρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Με Google maps και Youtube τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς αν παίρνει ρυθμίσεις για ίντερνετ της WIND; Κι αν ναι πως; Έψαξα αλλά δεν έχω βρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis96 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Παίδες σήμερα αγόρασα το ALCATEL OT-806D και θέλω να με βοηθήσετε στο να βρώ καμια καλή εφαρμογή ή οτιδήποτε καλό! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 όπως; τι εφαρμογές θέλεις; (λόγω λειτουργικού δε μπορείς να βρεις πολλές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis96 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ότι καλό μπορείς να μου δώσεις δώστο..Οτιδήποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 μπες εδω δήλωσε τη συσκευή σου(Location: Greece Language: English Device: Alcatel OT-806) και θα δεις όποιες εφαρμογές μπορείς να κατεβάσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Γεια σας και από μένα. Έχω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό (Alcatel 806D) εδώ και 3 μήνες και θα ήθελα απλώς να πω την εμπειρία μου. Το κινητό αρχικά μου φάνηκε ό,τι πρέπει από άποψη χαρακτηριστικών/τιμής μέχρις ότου ξεκίνησε το πρόβλημα.. Μετά από λίγο καιρό χρήσης έμπαινε σκόνη στο εσωτερικό της οθόνης! Το πήγα για service και το μόνο που τελικά έκαναν ήταν να το ανοίξουν και να το καθαρίσουν χωρίς να διορθώσουν το πρόβλημα αφού τώρα έχει ξαναγεμίσει σκόνη.. Όπως και να χει τώρα ξαναβρίσκομαι σε αναζήτηση άλλης dual sim συσκευής. :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. January 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Γεια σας και από μένα. Έχω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό (Alcatel 806D) εδώ και 3 μήνες και θα ήθελα απλώς να πω την εμπειρία μου. Το κινητό αρχικά μου φάνηκε ό,τι πρέπει από άποψη χαρακτηριστικών/τιμής μέχρις ότου ξεκίνησε το πρόβλημα.. Μετά από λίγο καιρό χρήσης έμπαινε σκόνη στο εσωτερικό της οθόνης! Το πήγα για service και το μόνο που τελικά έκαναν ήταν να το ανοίξουν και να το καθαρίσουν χωρίς να διορθώσουν το πρόβλημα αφού τώρα έχει ξαναγεμίσει σκόνη.. Όπως και να χει τώρα ξαναβρίσκομαι σε αναζήτηση άλλης dual sim συσκευής. :S Το πρόβλημα της συσκευής ποιο ήταν? Η σκόνη? Αν ναι.... το καθάρισαν. Μήπως να πάρεις μια θήκη (θα σου έρθει φτηνότερα , άσε που θα προστατέψει και το νέο σου κινητό από το πρόβλημα της σκόνης) Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Σρυ που άργησα ν απαντήσω αλλά το θέμα δεν το παρακολουθώ. Το πρόβλημα το βασικό, ναι είναι η σκόνη στο εσωτερικό της οθόνης. Απο κει κ πέρα τρώει κ μερικά κολλίματα τύπου restart μόνο του αν βλέπω κάνα βίντεο στο youtube. Το θέμα με τη σκόνη είναι λόγω κακής κατασκευής οπότε κ η θήκη απλά θα περιορίσει το πρόβλημα κ δε θα το λύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakelo Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 παιδια μηπως γνωριζει καποιος εαν υπαρχει δυνατοτητα για κοπι πειστ σε κειμενα και εαν υπαρχει τον τροπο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rudolf Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) οχι δεν γινεται κατι τετοιο απο οτι ξερω.(μονο σε εφαρμογες*π.χ οπερα) *απο εφαρμογη επικολισει σε εφαρμογη οχι σε μηνημα κινητου... αν και αυτο το κινητο μου εχει σπασει τα νευρα.1) παιχνιδια πολη λιγα πεζει. 2)εφαρμογες. η εφαρμογη θελει να στηλει....που θα χρεοθουν οκ; 3)κολαει και σβηνει μονο του οταν κατεβαζω εφαρμογες απο οπερα. 4)δεν υπαρχει αιτερια που κανει σερβις τα αλκατελ. 4)δεν πεζει ΜΠ4. 5)δεν δηχνει εικονες απο κινητο που τραβιξε φοτογραφια με 5μεγκα πιξελ.(λεει πολυ μεγαλο μεγεθος) 6) κατεβαζα το οπερα μινι και μου εκανε φορματ τις εφαρμογες.το παλρινγκο το εκανε 1.99 απο 3.2(αν και στο 3.2 κολουσαι τρελα)το οπερα απο 6 που ηταν το εκανε 4 και ολα τα αλλα.δεν το προτινω σε φιλους. Edited May 23, 2012 by rudolf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rudolf Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 οχι δεν γινεται κατι τετοιο απο οτι ξερω.(μονο σε εφαρμογες*π.χ οπερα) *απο εφαρμογη επικολισει σε εφαρμογη οχι σε μηνημα κινητου... αν και αυτο το κινητο μου εχει σπασει τα νευρα.1) παιχνιδια πολη λιγα πεζει. 2)εφαρμογες. η εφαρμογη θελει να στηλει....που θα χρεοθουν οκ; 3)κολαει και σβηνει μονο του οταν κατεβαζω εφαρμογες απο οπερα. 4)δεν υπαρχει αιτερια που κανει σερβις τα αλκατελ. 4)δεν πεζει ΜΠ4. 5)δεν δηχνει εικονες απο κινητο που τραβιξε φοτογραφια με 5μεγκα πιξελ.(λεει πολυ μεγαλο μεγεθος) 6) κατεβαζα το οπερα μινι και μου εκανε φορματ τις εφαρμογες.το παλρινγκο το εκανε 1.99 απο 3.2(αν και στο 3.2 κολουσαι τρελα)το οπερα απο 6 που ηταν το εκανε 4 και ολα τα αλλα.δεν το προτινω σε φιλους. παιχνιδια στο http://www.corby2downloads.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 υπαρχει τροπος να δωσει ιντερνετ σε λαπτοπ με cosmote whats up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) εχει κανεις τις ρυθμισεις ιντερνετ της cosmote γιατι τις εσβησα κατα λαθος ? ευχαριστω μπηκα με cosmoκαρτα με τη συνδεση που κανει το προγραμμα της alcatel και ειχα 1 ευρω μεσα και ειμαι τωρα μιση ωρα στο ιντερνετ με το Alcatel data connection (εχει κανει συνδεση modem) Ξερει κανεις τι χρεωση υπαρχει γιαυτο ? Edited August 12, 2012 by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 απο οτι ειδα δουλευει μια χαρα το ιντερνετ της προσφοράς cosmocarta με το usb καλωδιο σε λαπτοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Δουλευει με το καλωδιο usb στο λαπτοπ αλλα δε δουλευει το ιντερνετ στο κινητο χωρις το λαπτοπ Μπορει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις cosmocarta του ιντερνετ στο κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το OT-807,όταν πάρω κάπου τηλ. μόλις απαντήσουν μετά από 1 με 2 δευτερόλεπτα τερματίζει η κλήση και δε φταίει η sim γιατί την έβαλα και σε άλλο τηλ. και δεν έκανε κάτι τέτοιο,ούτε κάποια φραγή υπάρχει επίσης. θέλει κάποια ρύθμιση,έχει παρουσιαστεί σε κάποιον άλλον αυτό το θέμα; Μια βοήθεια παιδιά σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 ξερει κανεις αν γινεται να κλειδωσω τις εξερχομενες κλησεις εκτος απο 2-3 νουμερα που πρεπει να επιτρεπονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts