Jump to content

Προκυρήξεις για Δημόσιο;

stixima
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε συ Pro, δεν μιλάμε να το κάνουμε δελτίο ειδήσεων και να πλακωθούμε!

Αλλά ειλικρινά θα ήθελα να μάθω πως έχουν μειωθεί οι θέσεις των βυσμάτων...γιατί εγώ άλλα βλέπω και μάλιστα πολλά εικονικά μόρια.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι δεν υπάρχουν και άτομα που μπαίνουν αξιοκρατικά -και μπράβο τους- αλλά είναι ελάχιστοι...

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Εγώ πάντως ένα ξέρω: Ότι αν δεν υπήρχε ο ΑΣΕΠ δεν θα είχα καμία (μα καμία) ελπίδα να δουλεύω στην ΔΕΚΟ που είμαι τώρα με σύμβαση αορίστου χρόνου (ή και με οποιαδήποτε άλλη σύμβαση, έστω έργου ορισμένου χρόνου), καθώς από βύσμα δεν είχα τίποτα. Εκεί που γίνεται της τρελής με βύσματα και κουμπάρους είναι στους συμβασιούχους.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αλλά ειλικρινά θα ήθελα να μάθω πως έχουν μειωθεί οι θέσεις των βυσμάτων...γιατί εγώ άλλα βλέπω και μάλιστα πολλά εικονικά μόρια.Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι δεν υπάρχουν και άτομα που μπαίνουν αξιοκρατικά -και μπράβο τους- αλλά είναι ελάχιστοι...

8umamai pou evlepa eidiseis mia fora prin kana-dyo xronia, kai molis eixe anakoino8ei to "neo aksiokratiko systima proslipsewn sto dimosio klp", opou 8umamai xaraktiristika to reportaz pou elege oti sxedon to 40-50% twn moriwn 8a proerxetai apo synedeuxi!!!!

Pou vevaia - sti xora pou vasileuei to meso, i kompina, i arpaxti kai ta kone - oloi fadazomaste ti esti "synedeuxi" kai kata poso "epityximeni" 8a einai mia synedeuxi gia ta "dika mas paidia" kai poso "epityximeni" 8a einai gia tous "allous"!!!

Prasina paidia apo ti mia, galazia apo tin alli, kai sti mesi mia xora pou leei oti "8elei tin anaptyksi", alla dystyxws apotelei ton teleutaio troxo tis amaksis tis sovaris Europis.

Ellanta 2007.

Ώπα, η «συνέντευξη» (προσοχή, η μοριοδοτούμενη, όχι μια τυπική που είχα δώσει εγώ μετά την κατάταξή μου με μόρια) είναι καινούργιο φρούτο για την εισαγωγή, σεμνά και ταπεινά πάντα, κουμπάρων και λοιπών δυνάμεων που δεν το αξίζουν υπό κανονικές συνθήκες, στο δημόσιο.

Αξιοκρατία υπάρχει στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που δεν μπλέκει υποκειμενικό κριτήριο και υπάρχουν, ευτυχώς, αρκετοί από αυτούς ακόμα.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

File akoma kai me to Asep - estw emmesa - paizei to meso.

Yparxoun idiotika frontistiria ASEP pou diafimizontai sta KRATIKA kanalia kai dilonoun oti exoun 97% epityxia se diorismous!!

Mipos 8a mporousan auto oi Ypourgoi Paideias kai Ergasias na to dieleukanoun ligo??

Ti sxesi mporei na exei enas diorismos me to gegonos oti exeis kanei frontisirio se SYGEKRIMENA frontistiria ta opoia malista diafimizontai se kratika kanalia??

Esy file mallon eisoun apo tis ligous tyxerous pou mpikan me to spa8i tous.

Apo to synolo twn proslipsewn, aksiokratika ante na mpainoun ena 10% kai polu lew.

Μιας και είναι σχετικό το θεματάκι, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.

Μου το είπε μια γνωστή μου, αλλά επειδή δεν την πολυ-εμπιστεύομαι, θα ήθελα και τη δική σας γνώμη.

Μου είπε λοιπόν ότι, αν και είμαι τρίτεκνη, στις προκηρύξεις δεν με συμφέρει να το δηλώνω. Γιατί λέει ότι αν δεν μπω με το 10% που αναλογεί στους τρίτεκνους, μετά βγαίνω τελείως και δεν πάω μαζί με τους υπόλοιπους.

Αυτό σημαίνει ότι, αν δηλώσω ότι είμαι τρίτεκνη, έχω μόλις 10% πιθανότητες να διοριστώ, ενώ αν δεν το δηλώσω έχω 70% πιθανότητες να διοριστώ (20% αναλογεί στους πολύτεκνους). Καλά, όχι 10% και 70%, αλλά καταλαβαίνετε τί θέλω να πω, ότι οι πιθανότητες υπερδιπλασιάζονται.

Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε: Ισχύει αυτό;

Γιατί εγώ νόμιζα ότι αν δεν μπώ με το 10% των τρίτεκνων, εν συνεχεία διαγωνίζομαι κανονικά με το υπόλοιπο 70%.

Γιατί, αν όντως ισχύει, τότε σε αρκετές προκηρύξεις δεν με συμφέρει να δηλώνω την τριτεκνία μου!

Είμαι σίγουρη ότι αυτή την απορία την έχουν πολλοί ακόμη τρίτεκνοι, και θα ήταν μεγάλη ανακούφιση, αν κάποιος γνώριζε με βεβαιότητα την απάντηση.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Yparxoun idiotika frontistiria ASEP pou diafimizontai sta KRATIKA kanalia kai dilonoun oti exoun 97% epityxia se diorismous!!

Mipos 8a mporousan auto oi Ypourgoi Paideias kai Ergasias na to dieleukanoun ligo??

Ti sxesi mporei na exei enas diorismos me to gegonos oti exeis kanei frontisirio se SYGEKRIMENA frontistiria ta opoia malista diafimizontai se kratika kanalia??

Κι εμενα το φροντιστήριο που έκανα Αγγλικά διαφήμιζε ότι είχε 100% επιτυχία στο Proficiency, τι σημαίνει αυτό ότι το είχε στήσει με το Camrbidge? Τα ίδια και με τις Πανελλήνιες.

Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε. :rolleyes:

@σια: μην κανεις καμια βλακεια και δεν δηλωσεις την τριτεκνια... Οι τριτεκνοι μπαινουν χαλαροτατα ακομη... Με 750 μορια, οταν στην κανονικη κατηγορια ο τελευταιος εχει 1400 (π.χ. ΠΕ Διοικητικων). Θα σε συμβουλευα να επιστευτεις το forum του diorismos.gr για περισσοτερη βοηθεια.

Για τα υπολοιπα, ειναι προφανες οτι πολλοι δεν εχουν ιδεα τι παιζεται με τις προσληψεις. Ας τα παρουμε με την σειρα...

- Οι προσληψεις που διαξαγονται και ελεγχονται απο το ΑΣΕΠ ειναι κατα τεκμηριο αδιαβλητες. Η συνεντευξη προφανως μπορει να επηρεασει το αποτελεσμα, αλλα μεχρι στιγμης εχει εφαρμοστει σε ελαχιστες περιπτωσεις. Οσα παρατραγουδα εχουν ακουστει ειναι με πλαστα δικαιολογητικα (αν και εσχατως τσιμπησανε καμια 100στη απο το ΑΣΕΠ) και πτυχια εξωτερικου με εξωφρενικους βαθμους που δυστυχως εχουν αναγνωριστει απο το ΔΙΚΑΤΣΑ (π.χ. Ηλεκ/γος Μηχ/κος Ρουμανιας με βαθμο 10 - οχι 9.9 10, καλα διαβασατε). Βεβαια, στην πρωτη περιπτωση αν σε πιασουν σε δικαζουν για κακουργημα (και πιασαν μπολικους) και στην δευτερη φταει το ΔΙΚΑΤΣΑ που τετοιες κραυγαλεες περιπτωσεις τις κανει γαργαρα.

- Τα φροντιστηρια εχουν βαση μονο για τους γραπτους διαγωνισμους, που ετσι κι αλλιως ειναι μικρη μειοψηφια. Η πλειοψηφια των διαγωνισμων γινεται με μορια. Ακομη και για τους γραπτους ομως ισχυει αυτο που ειπε ο gmac.

- Οι συμβασιουχοι μετα απο νομοθετικη ρυθμιση αποκλειεται να μονιμοποιηθουν πλεον. Παει κι αυτο το παραθυρακι.

- Οι συμβασιουχοι μετα απο νομοθετικη ρυθμιση δεν παιρνουν πλεον επιπλεον μορια. Παει κι αυτο το παραθυρακι.

- Στους συμβασιουχους οντως παιζει μεσο. Αλλα πλεον αυτοι δεν εχουν καμια ελπιδα μονιμοποιησης.

- Μεσο επαιζε μεχρι προσφατα στους Δημους. Πλεον ομως κι αυτες οι προσληψεις ελεγχονται απο το ΑΣΕΠ, οποτε μεσο παιζει δυσκολα πλεον.

Ξαναλεω οτι το μεσο συνεχιζει να υπαρχει, απλα εχει περιοριστει και αφορα συνηθως δευτεροκλασατες θεσεις. Υπαρχουν βεβαια και προκυρηξεις οπως της ΚΥΠ που επαιξε τρελο μεσο και της ΔΕΗ που στανταρ ΘΑ παιξει μεσο. Τις αναφερω για να δειξω οτι δεν τα βλεπω ολα καλα - ολα ανθηρα.

Ελπιζω σ'ολα αυτα που ανεφερα να μην παρω καμια απαντηση, η Ελλαντα των λαμογιων, ελα μωρε με μεσο μπηκε και ο αιμιλιος, τα κονε των φροντιστηριων και αλλες τριχες κατσαρες. Αν υπαρχουν επιχειρηματα, ευχαριστως να τα συζητησουμε.

Sia, έχει δίκιο ο Pro...μην το σκέφτεσαι καν! Σαν τρίτεκνος έχεις περισσότερες πιθανότητες για μία θέση και επίσης υπάρχει και λιγότερη συμμεντοχή.

Αυτό με τα φροντιστήρια εμένα προσωπικά με αφήνει παντελώς αδιάφορη...Αλλά όπως έχει αποδειχθεί δεν είναι απαραίτητο να πας φροντιστήριο, μπορείς κάλλιστα να στηριχθείς στον εαυτό σου και να περάσεις!:)

Απλά όσοι ήταν συμβασιούχοι μέχρι πρόσφατα, έχουν προσαύξηση. Και πως γίνεται κάποιος να έχει προσαύξηση 5 ετών για θέση ΔΕ, να πήρε το πτυχίο το 2003 και ταυτόχρονα να έχει και σεμινάρια ΟΑΕΔ και προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να έχουν γίνει μετά την κτήση του πτυχίου?? Εκεί πάει αυτό που λέω σχετικά με τα εικονικά μόρια. ;)

Ειλικρινά, χαίρομαι όμως που τουλάχιστον κάποιοι (και ξέρω αρκετούς) διεκδίκησαν και πήραν κάποια θέση αξιοκρατικά μέσω ΑΣΕΠ. Όσον αφορά τους διαγωνισμούς εκτός ΑΣΕΠ, με μοριοδοτούμενη συνέντυξη κτλ εκεί θεωρώ ότι είναι δεδομένα τα πράγματα...

Απλά όσοι ήταν συμβασιούχοι μέχρι πρόσφατα, έχουν προσαύξηση.

Για να το ξεκαθαρισουμε, μοριοδοτουνται οσοι εχουν εμπειρια σαν συμβασιουχοι μεχρι το 2005, κι αυτοι για τις προκηρυξεις που θα βγουν μεχρι τελος του χρονου (2007). Μετα, παπαλα.

Για να το ξεκαθαρισουμε, μοριοδοτουνται οσοι εχουν εμπειρια σαν συμβασιουχοι μεχρι το 2005, κι αυτοι για τις προκηρυξεις που θα βγουν μεχρι τελος του χρονου (2007). Μετα, παπαλα.

Αυτό το γνωρίζω ήδη....και για το λόγο αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πως προσλήφθηκε κάποιος με το παράδειγμα που σου ανέφερα. :wacko:

Omologw oti esfala kai meta apo prosektiki anagnosi olwn twn ...epixeirimatwn, anakalw osa eipa prin, peri "mesou" gia na pareis douleia sto dimosio.

Einai profanes oti otan gia mia douleia ginontai ekatontades aitiseis, kai isova8moun stin koryfi me ta apaitoumena moria , 2 (i perissoteroi) ypopsifioi me ta idia moria, tote o Aseparxis rixnei korona-grammata kai o pio tyxeros pairnei tin douleia!!! To meso den paizei KANENAN ma kanenan rolo.

H Ellada travaei mprosta koitwntas to mellon!

pro και astarti σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, δεν ξέρετε από τί άγχος με βγάλατε!

Δυστυχώς, το άτομο αυτό που μου το είπε ασχολείται πάρα πολλά χρόνια με προκηρύξεις, και προφανώς ό,τι έκανε το έκανε με δόλο...

Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να κάνω τη βλακεία, θα με βλέπατε στις πρωινές εφημερίδες σήμερα!!!

Και πάλι χίλια ευχαριστώ!!!

http://www.aparadektoi.gr/smforum/Smileys/default/77.gif

pro και astarti σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, δεν ξέρετε από τί άγχος με βγάλατε!

Δυστυχώς, το άτομο αυτό που μου το είπε ασχολείται πάρα πολλά χρόνια με προκηρύξεις, και προφανώς ό,τι έκανε το έκανε με δόλο...

Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να κάνω τη βλακεία, θα με βλέπατε στις πρωινές εφημερίδες σήμερα!!!

Και πάλι χίλια ευχαριστώ!!!

http://www.aparadektoi.gr/smforum/Smileys/default/77.gif

:D Να 'σαι καλά και Καλή επιτυχία!

Α! By the way...Χρόνια Πολλά!!! :)

• 3 months later...
Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε που(και αν εχει βγει ηδη) μπορω να δω αν βγαζει προκυρηξεις ο οτε για εργασια για αποφοιτους λυκειου σαν τηλεφωτης σε αυτα τα νουμερα που εχει ο οτε για εξυπηρετηση πελατων.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε που(και αν εχει βγει ηδη) μπορω να δω αν βγαζει προκυρηξεις ο οτε για εργασια για αποφοιτους λυκειου σαν τηλεφωτης σε αυτα τα νουμερα που εχει ο οτε για εξυπηρετηση πελατων.

Tώρα πλέον παίρνει μόνο φοιτητές.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Tώρα πλέον παίρνει μόνο φοιτητές.
Φοιτητης ειμαι ξερεις που μπορω να κοιταω στο νετ για την προκυρηξη?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν είχα πάει εγώ την είχε δημοσιεύσει στο ote.gr.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

• 2 months later...

παιδια μια φιλη μου εχει τελειωσει νηπιαγωγος κ θελει να μαθει ποτε

ειναι η επομενες εξετασεις του ΑΣΕΠ για να δωσει,πως θα γινει να μαθει

την ημερομηνια καταθεσεις των αιτησεων κ αν γινετε την υλη κ τα μαθηματα στα οποια θα εξεταστει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• 6 months later...