Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Thanks, Τωρα μολις ειδα οτι εβγαλε καινουργια rom insertcoin 1.0.9 με το Official Android 2.3 from HTC οποτε ελπιζω τωρα που θα την περασω να φτιαξει το προβλημα...Να εισαι καλα γειτονα!!!(ειδα εισαι ανω τουμπα)

LG G2 D-802

Rom:RSK team supercharged Eos rom

HTC Desire(retired): RSK supersense Rom

Halaros2:Member of RSK team!!!

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Thanks, Τωρα μολις ειδα οτι εβγαλε καινουργια rom insertcoin 1.0.9 με το Official Android 2.3 from HTC οποτε ελπιζω τωρα που θα την περασω να φτιαξει το προβλημα...Να εισαι καλα γειτονα!!!(ειδα εισαι ανω τουμπα)

Άρχισαν κιόλας να βγάζουν με επίσημο 2.3...? Καλά διακοπές δεν πάνε...?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

ξαφνικα το desire αρχισε συνεχεις επανακινησεις .Λυση ειναι η για καμμια ωρα αφαιρεση της μπαταριας μετα οκ μεχρι να

ξσναρχισει το ιδιο σε ασχετες και διαφορετικες λειτουργιες καθε φορα

Υπαρχει λυση η πρεπει να παει σερβις?

Πριν μερικούς μήνες είχα αυτό το πρόβλημα με ένα desire,που έτρωγε reset όταν ζεστενόταν.

Το πήγα στο service και του αλλάξαν μητρική.Επειδή ήταν από το κατάστημα vnp δεν το δέχτηκαν στην ACE Hellas και το πήγα στο κατάστημα και το έστειλαν εκείνοι Αγγλία.Ίσως να ήταν και καλύτερα αφού σε 2 βδομάδες το είχα πίσω,ενώ για αντίστοιχα προβλήματα η ελληνική αντιπροσωπεία κάνει συνήθως περισσότερο χρόνο

斯塔夫罗斯 :O

Χωρις να την εχω τεσταρει, θεωρω οτι ακομα ειναι με τον μονταρισμενο kernel του snq, οποτε δε πρεπει να εχει και μεγαλη διαφορα στην αποδοση. Τουλαχιστον βεβαια εκανε την αρχη ο baad, μεχρι να δωθει και o source code.

ρε παιδια, με την νεα 2.3 for developers στις πληροφοριες συστηματος αναφερει οτι εχει 384 ram... τι παιζει????

..εχει αποσταση μεχρι τα 576! και δεν ειναι οτι τα εμφανιζει χωρις τα mb που δεσμευονται απο τα γραφικα γτ στο desireHD εμφανιζει κανονικα 768..!

Καλησπέρα σας, είμαι αρκετό καιρό κάτοχος ενός htc desire και αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο γτ μου φαίνεται σχετικά αργό και μου έχει σπάσει τα νευ΄ρα αυτο με την διαχείριση μνήμης. Προσπαθώ να καταλάβω γενικά τι παίζει αλλά να πω την αλήθεια μου δυσκολεύομαι. Στο iphone εβγαλα πιο ευκολα συμπέρασμα για jailbreak και εφαρμογές. Για πείτε μου ποια είναι η καλύτερη ρομ? και τι άλλο χρειάζεται να κάνω....βοήθεια παιδιά.

κανα update στις custom rom με βαση την 2.3 επισημη εχουμε?? :):):)

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

κανα update στις custom rom με βαση την 2.3 επισημη εχουμε?? :):):)

Μόνο ένα :X... Κάνε μια βόλτα από το xda και θα δεις ότι έχουν ήδη αρχίσει οι χοροί :p

Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα πριν κάνα 2ωρο βρήκα 3. Άντε και καλά update.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα σας, είμαι αρκετό καιρό κάτοχος ενός htc desire και αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο γτ μου φαίνεται σχετικά αργό και μου έχει σπάσει τα νευ΄ρα αυτο με την διαχείριση μνήμης. Προσπαθώ να καταλάβω γενικά τι παίζει αλλά να πω την αλήθεια μου δυσκολεύομαι. Στο iphone εβγαλα πιο ευκολα συμπέρασμα για jailbreak και εφαρμογές. Για πείτε μου ποια είναι η καλύτερη ρομ? και τι άλλο χρειάζεται να κάνω....βοήθεια παιδιά.

ξεκινα να διαβαζεις την πρωτη σελιδα και θα βγαλεις ακρη

Η αναβάθμιση μέσω ota πότε θα είναι διαθέσιμη?Γνωρίζει κανείς?Ευχαριστώ:happy:

Λιγο που μιλησα με την HTC Greece (αν το θεωρεις αξιοπιστο αυτο γιατι πολλοι αλλοι οχι :-) μου εδωσαν να καταλαβω χωρις φυσικα οπως παντα να ειναι σαφεις, οτι δεν θα δωθει update σε ΟΤΑ και οτι αυτη ηταν η αναβαθμιση, τωρα τι αλλο να σου πω αλλο δεν ξερω!!!

LG G2 D-802

Άρχισαν κιόλας να βγάζουν με επίσημο 2.3...? Καλά διακοπές δεν πάνε...?

οχι μονο δεν πανε διακοπες ουτε καν κοιμουνται!!! ο Baad ειπε οτι ειχε κεφια σημερα και εβγαλε κ ετσι για να μας βρισκεται κ μια rooted rom με το official update :-)

LG G2 D-802

Η αναβάθμιση μέσω ota πότε θα είναι διαθέσιμη?Γνωρίζει κανείς?Ευχαριστώ:happy:

Το λογικο ειναι οτι δε θα δοθει ΟΤΑ διοτι μονο μεσω RUU ειναι δυνατη η αλλαγη του HBOOT και η δομη των system partitions, κατι που ειναι απαραιτητο για να μπορεσει να χωρεσει ολη η rom στη nand. Αρα οτι update πηραμε, πηραμε. :p

Desire Gingerbread Ruu available at HTC developers website

http://developer.htc.com/

for developers only

Εγώ την έκανα μέσω του λινκ του άνωθεν μηνύματος.

2.3.3 πλέον επισήμως:)

Μολις διαβασα κι εγω τα νεα για τη 2.3... Προς το παρον την κατεβαζω απο την Htc. Την εχει δοκιμασει καποιος ως τωρα; Ποια ειναι τα πιθανα αρνητικα χαρακτηριστικα που θα συναντησουμε σε σχεση με την 2.2 ;;;

καλησπέρα παιδιά!

δεν έχω καταλάβει ακόμα αν θα γίνει τελικά ΟΤΑ update ή όχι..

αν δε γίνει μπορεί να πει κάποιος ποιά ειναι τα βήματα που χρειάζονται για να μπει η 2,3;;

carpe diem

καλησπέρα παιδιά!

δεν έχω καταλάβει ακόμα αν θα γίνει τελικά ΟΤΑ update ή όχι..

αν δε γίνει μπορεί να πει κάποιος ποιά ειναι τα βήματα που χρειάζονται για να μπει η 2,3;;

Δες αυτο μηπως και σε βοηθησει παντως φαινεται πολυ απλη η διαδικασια σαν να κανεις unroot το desire περιπου ;-) http://www.eurodroid.com/2011/08/htc-desire-android-2-3-update-installation-guide-and-gallery/

LG G2 D-802

Λιγο που μιλησα με την HTC Greece (αν το θεωρεις αξιοπιστο αυτο γιατι πολλοι αλλοι οχι :-) μου εδωσαν να καταλαβω χωρις φυσικα οπως παντα να ειναι σαφεις, οτι δεν θα δωθει update σε ΟΤΑ και οτι αυτη ηταν η αναβαθμιση, τωρα τι αλλο να σου πω αλλο δεν ξερω!!!

http://androidgreece.gr/2011/08/01/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-htc-desire-%CF%83%CE%B5-gingerbread/

o kaylee αλλα λέει!!γιατι να μην πιανει και την Ελλαδα...

OTA δεν θα βγει.

το λενε στο HTC UK,δεν γινεται να γινει αναβαθμιση μεσω OTA,

οπoιος θελει την αναβαθμηση μονο μεσω htc sync.

This update is only recommended for expert users who want to experience Android 2.3 and understand the limitations which apply to this update. Due to memory constraints several applications have been removed from this update and we are only offering the ROM upgrade utility (RUU) for you to download. Please note that flashing this ROM will erase your previous customizations, including any messages, emails, contacts, and other personal information. We suggest you take advantage of your Google account and other backup solutions available on the Android Market to ensure you do not lose your personal data. Your SD card will not be erased or modified.

The major changes in this update include:

All customizations, including operator applications, will be removed.

All wallpapers, except the default wallpaper, will be removed and placed online on the HTC Developer website.

Several HTC applications will be removed and placed online on the HTC Developer website.

The official Facebook application will be removed and is downloadable on the Android Market.

Note:This ROM update is for development only and not for general public use.Upgrades to non-authorized phones may result in loss of functionality.In addition certain functions may no longer be usable after re-flashing the ROM if you are using an excluded variant (listed below), including but not limited to MMS and SMS and HTC also disclaims liability for any unusable functions.HTC disclaims liability for the loss and/or leakage of any personal data resulting from the re-flashing of the ROM.

Exclusions:The following regional variants are not-compatible with this upgrade: Germany (Deutsch Telekom), North America, South America, South Korea, and Japan.

Is this the official update for HTC Desire to Gingerbread?

Yes, this is the official update for HTC Desire to Gingerbread.

Will this release remove the ability to send SMS / MMS like in the disclaimer?

Only certain regions, specifically the ones listed below, will have some functionality removed. For the majority of regions, there is no impact to your SMS / MMS functionality.

Why is this only for developers?

Due to the complicated nature of the update we suggest only expert users proceed. We have provided the update in as user friendly way as possible and also included the instructions in the download file but we were unable to provide the update by our usual over the air method.

When can I download the upgrade for my phone?

You can still access the download at http://developer.htc.com for the upgrade for your phone, unless you are in the regions listed below.

Will HTC issue an over the air (FOTA) for HTC Desire update to Gingerbread?

No, this downloadable RUU is the official update to your phone. The update required that we conserve space by removing customizations and wallpapers, we had to release the update as a downloadable update.

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν κάνω s-off υπάρχει κάποιος οδηγός για μετά την διαδικασία πως να το εκμεταλευτώ;;

Ευχαριστώ!

:D

επειδη εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με το κινητο...υπαρχουν καποαι βηματα που θα μας βοηθησουν νακανουμε αυτη την αναβαθμηση!

Δηλαδη καποιος τροπος να κανουμε back up ημερολογιο,μηνυματα,προφιλ (οπως θα ηταν ΟΤΑ) και στη συνεχεια τα βηματα να μην κανουμε κποιο λαθος και τρεχουμε με τα factory reset!

το αναφερω γιατι σιγουρα θα υπαρξουν και αλλα μελη που θα εχουν την ιδια απορια και λιγοτερες γνωσεις η και χρόνο απο καποιους που το εχουν ψαξει περισσοτερο!

ευχαριστω!!!

Πέρασα και εγώ σήμερα το πρωί την 2.3 Gingerbread,ξέρει κανείς τι ακριβώς αλλάζει σε σχέση με την 2.2 στο desire?:worry:

Πέρασα και εγώ σήμερα το πρωί την 2.3 Gingerbread,ξέρει κανείς τι ακριβώς αλλάζει σε σχέση με την 2.2 στο desire?:worry:

Δεν κατάλαβες διάφορες δηλαδή...? Με επαφές μηνύματα κ τέτοια τι έκανες που ρωτάει κ ο φίλος πιο πάνω...? Έκανες back up η δεν χάθηκαν..?

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off