thouvou13 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 H HTC ανακοίνωσε πριν λίγο ότι το original Desire δε θα λάβει την επίσημη αναβάθμιση σε 2.3.3 Gingerbread λόγω ανεπαρκούς μνήμης. Πραγματικά απαράδεκτη η HTC και κατά τη γνώμη μου βάζει αυτογκολ χωρίς λόγο. Δε γίνεται να βγάζεις πριν λίγους μήνες το Wildfire S με μνήμη 512 Rom και 512 Ram και να φοράει κανονικά Gingerbread και το Desire με μνήμη 512 Rom και 576 Ram να μη μπορεί να δεχτεί την αναβάθμιση. Αν κάτι ξεχώριζε την HTC κυρίως απέναντι στη Sony ήταν η υποστήριξη των συσκευών της. Αν το χάσει και αυτό και συνεχίσει να κοροιδεύει με γελοίες ανακοινώσεις μέσα στα μούτρα τους πελάτες της που την έχουν πληρώσει 400 και 500 ευρώ για ένα τηλέφωνο, τότε είναι βέβαιο ότι δε θα έχει καλό μέλλον. Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα τόσο που αν και λάτρης του Sense το επόμενό μου τηλέφωνο θα είναι Samsung. Παράθεση Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 H HTC ανακοίνωσε πριν λίγο ότι το original Desire δε θα λάβει την επίσημη αναβάθμιση σε 2.3.3 Gingerbread λόγω ανεπαρκούς μνήμης. Πραγματικά απαράδεκτη η HTC και κατά τη γνώμη μου βάζει αυτογκολ χωρίς λόγο. Δε γίνεται να βγάζεις πριν λίγους μήνες το Wildfire S με μνήμη 512 Rom και 512 Ram και να φοράει κανονικά Gingerbread και το Desire με μνήμη 512 Rom και 576 Ram να μη μπορεί να δεχτεί την αναβάθμιση. Αν κάτι ξεχώριζε την HTC κυρίως απέναντι στη Sony ήταν η υποστήριξη των συσκευών της. Αν το χάσει και αυτό και συνεχίσει να κοροιδεύει με γελοίες ανακοινώσεις μέσα στα μούτρα τους πελάτες της που την έχουν πληρώσει 400 και 500 ευρώ για ένα τηλέφωνο, τότε είναι βέβαιο ότι δε θα έχει καλό μέλλον. Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα τόσο που αν και λάτρης του Sense το επόμενό μου τηλέφωνο θα είναι Samsung. Προφανώς θα μπορούσαμε να είχαμε την ROM του Wildfire S που λογικά δεν θα έχει sense 3, αλλά το κλασσικό παλιό ... Δεν πειράζει παιδιά ... έχουμε Sense 3.0 κανονικότατα :). Κάντε όλοι root και βάλτε τις ωραιότατες ROMs του XDA ... Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Προφανώς θα μπορούσαμε να είχαμε την ROM του Wildfire S που λογικά δεν θα έχει sense 3, αλλά το κλασσικό παλιό ... Δεν πειράζει παιδιά ... έχουμε Sense 3.0 κανονικότατα :). Κάντε όλοι root και βάλτε τις ωραιότατες ROMs του XDA ... Έτσι μπράβο. Ακριβώς έτσι. Ρουτ, 1 gb partition και RC mix 2. 0 και όλα τέλεια και ασε την HTC να κουρευεται. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παραγγέλνω class 10 κάρτα μου φαίνεται και ξεκινώ το σκάλισμα. Το θέμα είναι ότι αμα κάνω system partition στην SD τότε θα πρέπει να πάρω 16 gb μαμώτο κι είναι πανάκριβες... Και μια απορία: Ακόμη και με class 10 κάρτα αν βάλω το λειτουργικό εκεί αντί της ROM δε θα σέρνεται σε βασικές λειτουργίες; Και η ROM μετά τι χρησιμεύει; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παραγγέλνω class 10 κάρτα μου φαίνεται και ξεκινώ το σκάλισμα. Το θέμα είναι ότι αμα κάνω system partition στην SD τότε θα πρέπει να πάρω 16 gb μαμώτο κι είναι πανάκριβες... Και μια απορία: Ακόμη και με class 10 κάρτα αν βάλω το λειτουργικό εκεί αντί της ROM δε θα σέρνεται σε βασικές λειτουργίες; Και η ROM μετά τι χρησιμεύει; Εγώ εχω class 6 και η RC mix πάει τέλεια. Αν πάρεις 8 γιγα class 6 θα βρεις σε πολύ καλή τιμή. Ξαναλέω κάντε 1 γιγα ext 3 και όχι 512 αν θέλετε gingerbread και sense 3. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παραγγέλνω class 10 κάρτα μου φαίνεται και ξεκινώ το σκάλισμα. Το θέμα είναι ότι αμα κάνω system partition στην SD τότε θα πρέπει να πάρω 16 gb μαμώτο κι είναι πανάκριβες... Και μια απορία: Ακόμη και με class 10 κάρτα αν βάλω το λειτουργικό εκεί αντί της ROM δε θα σέρνεται σε βασικές λειτουργίες; Και η ROM μετά τι χρησιμεύει; Δες στην ενότητα των αξεσουάρ, ένα παιδί έχει προτείνει μια καλή 10άρα 16GB από ebay που την μέτρησε κιόλας και είναι πολύ καλή και σχετικά φτηνή (νομίζω 26ευρώ). Και εγώ την παρήγγειλα και την περιμένω ήδη ... Αλλιώς μετά amazon.co.uk, μην ασχολείσαι με την εγχώρια αγορά ... ότι θέλουνε χρεώνουνε Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Προφανώς θα μπορούσαμε να είχαμε την ROM του Wildfire S που λογικά δεν θα έχει sense 3, αλλά το κλασσικό παλιό ... Δεν πειράζει παιδιά ... έχουμε Sense 3.0 κανονικότατα :). Κάντε όλοι root και βάλτε τις ωραιότατες ROMs του XDA ... Έτσι ακριβώς. Πάντως κακά τα ψέματα, μου φαινόταν κάπως, το ότι η HTC θα υποστήριζε το Desire που είναι κάποιας ηλικίας, με GingerBread. Ποιος ο λόγος τότε κάποιος να αγοράσει τα καινούρια της μοντέλα; Εμένα προσωπικά, δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου. Σιγά-σιγά τελειώνει η εγγύηση της συσκευής (η συσκευή, είπαμε, είναι παλιά για να απαιτούμε να υποστηρίζεται με καινούριες εκδόσεις Android), έχω αρκετό καιρό την GingerBread και εδώ και λίγο και σταθερή έκδοση με αρκετές εφαρμογές από Sense 3.0, που ούτως ή άλλως δεν θα μου το έδινε η μαμά HTC. ;) Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα τόσο που αν και λάτρης του Sense το επόμενό μου τηλέφωνο θα είναι Samsung. Γιατί, πιστεύεις ότι η Samy θα ακολουθήσει διαφορετική τακτική όσον αφορά την υποστήριξη παλιών συσκευών της (βλέπε Galaxy S) και απογοητεύτηκες τόσο με την HTC; Με τον ερχομό του Galaxy S2 και ίσως και του S3 (ή και ακόμη καλυτερης συσκευής) σε x διάστημα, νομίζεις θα 'δώσει' στο παλιό S, την καινούρια Ice Cream Sandwich version; Δεν το νομίζω... Οπότε δεν έκανε κανένα λάθος η HTC, όταν έκανε ό,τι κάνει και ο ανταγωνισμός. Απλά για να σε προλάβω, θα συμφωνήσω σε αυτό που ίσως γράψεις, ότι αν η HTC έκανε τη διαφορά, τότε θα μιλούσαμε για THN εταιρία. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παιδια εχω περασει τους drivers που χρειαζονται για windows (εχω windows 7 64 bit) και θελω να κανω root. Το desire μου εχει τα εξης χαρακτηριστικα: bravo pvt4 ship s-on hboot-0.93.0001 microp-051d touch panel-synt0101 radio-5.11.05.27 aug 10 2010, 17:52:18 Ειχα ρωτησει πριν οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα με τον 0.93.0001 hboot μου αλλα μηπως υπαρξει ζητημα με το οτι ειναι PVT4 ? Διαβασα στο xda λιγο στο αναλογο thread αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι πρεπει να κανω. Αν μπορει κανενας και εχει ορεξη ας με διαφωτισει. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouvou13 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Γιατί, πιστεύεις ότι η Samy θα ακολουθήσει διαφορετική τακτική όσον αφορά την υποστήριξη παλιών συσκευών της (βλέπε Galaxy S) και απογοητεύτηκες τόσο με την HTC; Με τον ερχομό του Galaxy S2 και ίσως και του S3 (ή και ακόμη καλυτερης συσκευής) σε x διάστημα, νομίζεις θα 'δώσει' στο παλιό S, την καινούρια Ice Cream Sandwich version; Δεν το νομίζω... Οπότε δεν έκανε κανένα λάθος η HTC, όταν έκανε ό,τι κάνει και ο ανταγωνισμός. Απλά για να σε προλάβω, θα συμφωνήσω σε αυτό που ίσως γράψεις, ότι αν η HTC έκανε τη διαφορά, τότε θα μιλούσαμε για THN εταιρία. Γιατί το Galaxy S έχει ήδη πάρει την 2.3.3 σε πολλές χώρες (έρχεται και Ελλάδα από μέρα σε μέρα) και προβλέπεται να πάρει και την 2.4 πριν το τέλος το 2011. Και στο κάτω κάτω δε ζητάει κανείς να πάρει 10 αναβαθμίσεις το κάθε κινητό. Αλλά και 1 αναβάθμιση και τέλος για ένα κινητό 500 ευρώ με τέτοια specs πάει πολύ, δε νομίζεις; Για μένα τέλος η HTC. Όχι μόνο για την επιλογή να μην κάνει την αναβάθμιση αλλά και για την ηλίθια δικαιολογία του στυλ σε-κοροιδεύω-μέσα-στα-μούτρα σου... Παράθεση Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Παιδια εχω περασει τους drivers που χρειαζονται για windows (εχω windows 7 64 bit) και θελω να κανω root. Το desire μου εχει τα εξης χαρακτηριστικα: bravo pvt4 ship s-on hboot-0.93.0001 microp-051d touch panel-synt0101 radio-5.11.05.27 aug 10 2010, 17:52:18 Ειχα ρωτησει πριν οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα με τον 0.93.0001 hboot μου αλλα μηπως υπαρξει ζητημα με το οτι ειναι PVT4 ? Διαβασα στο xda λιγο στο αναλογο thread αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι πρεπει να κανω. Αν μπορει κανενας και εχει ορεξη ας με διαφωτισει. Ευχαριστω :) κατέβασε το unrevoked, ακολούθησε τον οδηγό του πρώτου ποστ και θα κάνεις root απροβλημάτιστα. Kαι εγώ αυτό το ΗΒΟΟΤ είχα και το έκανα μέσα σε 5λεπτά Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 κατέβασε το unrevoked, ακολούθησε τον οδηγό του πρώτου ποστ και θα κάνεις root απροβλημάτιστα. Kαι εγώ αυτό το ΗΒΟΟΤ είχα και το έκανα μέσα σε 5λεπτά Κατ' αρχας ευχαριστω για την απαντηση. Κατα δευτερον απλα θελω να σιγουρευτω για την συγκεκριμενη εκδοση PVT4 οτι ολα θα πανε καλα. Εσυ αυτην εχεις? Σορυ για το πριξιμο αλλα ειναι 2 μηνων το desire μου και δεν θελω να εχω κανα κουφο ξαφνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 μαλιστα... οι επιπτωσεις σε αυτο ποιες ειναι ? περα απο το οτι οποιος δεν θελει να ρουταρει το κινητακι του δεν θα αποκτησει την 2.3.. εγω πχ που εχω ηδη ρουταρει ασχετα που δεν εχω περασει 2.3 ρομ ? γιατι να σκοτιστω? :lol: :ninja: ******* μεν.. αλλα αφου εκατσε και εβγαλε desire s .. επρεπε να στηριξουν καπως το νεο μοντελο... Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Εντάξει κι εγώ μπορεί να τρώω πίκρα αλλά όταν έχει βγει desire s με 2.3 το καταλ Edited June 14, 2011 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Κατ' αρχας ευχαριστω για την απαντηση. Κατα δευτερον απλα θελω να σιγουρευτω για την συγκεκριμενη εκδοση PVT4 οτι ολα θα πανε καλα. Εσυ αυτην εχεις? Σορυ για το πριξιμο αλλα ειναι 2 μηνων το desire μου και δεν θελω να εχω κανα κουφο ξαφνικα. Ναι εχω αυτή που λέει η υπογραφή μου και απλά έτρεξα το τελευταίο unrevoked σύμφωνα με τον οδηγό. Χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να ξέρω και πολλά πολλά, εκανα ρουτ αμέσως Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Εντάξει κι εγώ μπορεί να τρώω πίκρα αλλά όταν έχει βγει desire s με 2.3 το καταλαβαίνω ότι δεν τους συμφέρει να προωθούν το παλιό. Στην ερώτησή μου αν έχουμε καθυστερήσεις όταν το λειτουργικό είναι περασμένο στην SD card αντί της ROM που απ ότι κατάλαβα γίνεται όταν περνάμε sense 3 gingerbread έχει κανείς άποψη; Πράγματα όπως η εφαρμογή για τις κλήσεις, ο browser και αλλά τέτοια βασικά που είναι στη ROM κανονικά δεν αργούν; Εγώ εχω άποψη και την είπα πιο πάνω. class 4 και άνω κάρτα,1gb partition και έφυγες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Εγώ εχω άποψη και την είπα πιο πάνω. class 4 και άνω κάρτα,1gb partition και έφυγες. Wilco! Ένα τελευταίο: την πρόοδο σε διάφορα παιχνίδια, και συγκεκριμένα στο Drag Racing που είναι το μόνο που παίζω κι έχω καεί μπορώ να τη σώσω; :p Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Στην ερώτησή μου αν έχουμε καθυστερήσεις όταν το λειτουργικό είναι περασμένο στην SD card αντί της ROM που απ ότι κατάλαβα γίνεται όταν περνάμε sense 3 gingerbread έχει κανείς άποψη; Πράγματα όπως η εφαρμογή για τις κλήσεις, ο browser και αλλά τέτοια βασικά που είναι στη ROM κανονικά δεν αργούν; Δε μεταφέρεται όλο το λειτουργικό, αλλά μόνο το κομμάτι στο οποίο αποθηκεύονται οι εφαρμογές που εγκαθιστάς εσύ (data partition). Οι εφαρμογές που ανέφερες, είναι εφαρμογές συστήματος και δε μεταφέρονται στην κάρτα. Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 πωω τι ηταν αυτο πρωι πρωι πριν 3 μερες το πήρα απο την αντιπροσωπεία μου άλλαξαν πλακετα λογο κλασσικών restart κ στο τελος κολισε κ δεν άνοιγε καθολου τωρα που το πηρα με καινουρια πλακετα παλι δε το κοβω να έφτιαξε πρωτον κολαει οταν το συνδεω με το pc και δε ρωτα αν ειναι μονο φορτιση κτλ δευτερο otan to exω με διπλη λειτουργια κ πιανει wcdma δίκτυο παλι ζεσταίνετε κ γενικα με ενα samsung 550 στα ιδια σημια ακριβως με την ιδια σιμ εχω καλυτερο σημα!! τωρα με τη καρδια να το ρουταρο κ να περασω custom ρομ απο τι στιγμη κιόλας που κανανε μονο 4 μερες για να δουν οτι δεν το εχω πειραξει κ να αρχισει η επισκευη κ εχω κ 1χρονο κ 3 μηνες εγγυηση ..... ηταν το πρωτο htc που πηρα(επρεπε να περιμενω το galaxy) κ σιγουρα το τελευταίο καλύτερα zte αχχχ ρε νοκια ξυπναααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδια καλησπερα, τωρα που και επισημα δεν θα γινει αναβαθμιση σε 2.3 ,την οποια περιμενα τοσο καιρο και δεν ειχα κανει root το κινητο μου, μπορειτε να βοηθησετε να μου υποδειξετε μια σταθερη 2.3 ρομ? to sense που θα χασω ειναι αυτο το extra menu που εχουνε τα htc με τις επισημες rom ( ton tropo που δειχνει την ωρα κτλπ)? ο οδηγος στην πρωτη σελιδα ισχυει φανταζομαι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδια καλησπερα, τωρα που και επισημα δεν θα γινει αναβαθμιση σε 2.3 ,την οποια περιμενα τοσο καιρο και δεν ειχα κανει root το κινητο μου, μπορειτε να βοηθησετε να μου υποδειξετε μια σταθερη 2.3 ρομ? to sense που θα χασω ειναι αυτο το extra menu που εχουνε τα htc με τις επισημες rom ( ton tropo που δειχνει την ωρα κτλπ)? ο οδηγος στην πρωτη σελιδα ισχυει φανταζομαι ευχαριστω ΑΝ έκανες τον κόπο να διαβάσεις την προηγούμενη σελιδα θα έβλεπες ότι ήδη εχω προτείνει την RC mix 2. 0 και έχει και sense. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Εγώ εχω class 6 και η RC mix πάει τέλεια. Αν πάρεις 8 γιγα class 6 θα βρεις σε πολύ καλή τιμή. Ξαναλέω κάντε 1 γιγα ext 3 και όχι 512 αν θέλετε gingerbread και sense 3. αυτο εδω φανταζομαι εννοεις. ειναι τοσα πολλα τα ποστ γιαυτο μπερδευομαι και ρωτησα, για να την περασω πρεπει να κανω οτι λεει ο οδηγος στην πρωτη σελιδα και να κανω εχτ3 την μαμα καρτα μνημης που εχω σε 1gb? απο που θα την κατεβασω,αμα μπορεις δωσε μου λινκ. τα ζηταω ετοιμα διοτι δεν το εχω ξαναπειραξει το κινητο. σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Παιδια απο οτι διαβασα στο xda δεν "πρεπει" να χρησιμοποιησω την recovery που εχει μεσα το unrevoked αλλα να την αλλαξω με την amonra 2.0.1 Απο την αλλη διαβαζω οτι η πιο καινουρια εκδοση του clockworkmod recovery υποστηριζει το PVT4. Με αλλα λογια για να κανω root να χρησιμοποιησω το unrevoked οπως ειναι: 1. οπως ειναι (δηλαδη και να μην μου κανει αυτη η recovery που εχει μεσα, μπορω να την αλλαξω μετα?) 2. με την amonra 2.0.1 ( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9447821&postcount=152 ) 3. με την ClockworkMod Recovery - 3.2.0.1 ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1039954 ) Ολο το θεμα ειναι οτι δεν γινεται backup λενε αμα δεν κανει η recovery στην PVT4 εκδοση. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 -Πως αποκτούμε πρόσβαση root στο κινητό. How to root Froyo. -Πως εγκαθιστούμε μια custom rom στη συσκευή. How to install a custom rom -Πως φτιάχνουμε ext3 partition στην κάρτα μνήμης. How to create an ext3 partition in your memory card -Πως φτιάχνουμε ext4 partition στην κάρτα ή αλλάζουμε το ext3 σε ext4. How to create an ext4 partition in your memory card Επειδή εγώ αλλά και πολλοί άλλοι που περίμεναν έστω και τη τελευταία επίσημη αναβάθμιση και τελικά ΔΕΝ θα γίνει..αισθάνομαι να πέφτω στα βαθειά λίγο απότομα,μιας και σκεφτόμουν το ροοτ και τα σχετικά φλασαρίσματα μετά απο την <επίσημη gingerbread>εποχή! Ως μη πολύ σχετικός θέλω να μάθω αν όντως η RC mix 2. 0 με το καινούργιο sense μπορεί να εγκατασταθεί σχετικα εύκολα και απροβλημάτιστα(όσο είναι δυνατόν) ή μία ρομ με gingerbread και παλιό sense δηλ. το υπάρχον,θα είναι πιό δεκτηκή στο desire μας(από άποψη hardware-software);; και σε περίπτωση που αποφασίζω το ροοτ ο οδηγός που έχω παραθέσει πιό πάνω γίνεται με την σειρά που τον βλέπω;δηλ. πρώτα φλασάρισμα και μετά εχτ3 partition?;ή δε παίζει ρόλο η σειρά καθώς αυτές οι δύο είναι εντελώς ανεξάρτητες διαδικασίες;; και τέλος η ext3 με την ext4 τι διαφορά έχουν και ποιό partition είναι το πλέον κατάλληλο για την RC mix 2.0;; το ξέρω..ίσως γίνομαι λίγο κουραστικός και sorry για τις πολλές απορίες μου!!! Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 σε περίπτωση που δεν διαβάζετε την πρώτη σελίδα, η htc άλλαξε γνώμη τελικά και θα δώσει gingerbread στο desire. εντάξει είναι τελείως γελοίο αυτό που γίνεται και πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. δυο φορές τον τελευταίο καιρό χρειάστηκε οι φίλοι της Htc να μετατρέψουν σε κόλαση όλα τα fanpage της στο facebook για να καταφέρουν να αλλάξουν την πολιτική της σε κάποια πράγματα. αρχικά με τους κλειδωμένους bootloaders και τώρα με την αναβάθμιση του desire... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ρε ****το μόλις παράγγειλα αυτήν εδώ την κάρτα με τη λογική ότι θα χρειαστεί για την custom ROM... Τι να κάνω τώρα; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts