tsiftsism Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δε θέλει sdk.Έναν terminal emulator απ το market θέλει στον οποίο γράφεις: su flash_image recovery /sdcard/name-of-recovery.img Υ.Γ Πετάς στην κάρτα SD то νέο recovery και απλά θυμάσε το όνομα του αρχείου για να το αντικαταστήσεις εκει που λέει /name-of-recovery.img Όταν έτρεξα από terminal την εντολή που έδωσες πήρα error message: mtd: erase failure at 0x00000000 (I/O error) mtd: skiping write block at 0x00000000 error writing recovery: No space left on device Εσύ λες 'αλλά...', αλλά σ' εμένα δεν δούλεψε ούτε αυτό. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) ναι αλλα δεν ξερω τις εντολες......! κ οποτε βαζω το sdk ολο μου κανει update με τις ωρες... Δε θέλει sdk.Έναν terminal emulator απ το market θέλει στον οποίο γράφεις: su flash_image recovery /sdcard/name-of-recovery.img Υ.Γ Πετάς στην κάρτα SD то νέο recovery και απλά θυμάσε το όνομα του αρχείου για να το αντικαταστήσεις εκει που λέει /name-of-recovery.img θελει S-oFF αυτο που λες... και για να πειστεις, κοιτα εδω ξανα ρωταω το βαζω σε θεση usb disk εε?????? οχι φορτιση μονο κ τετοια... ναι ναι.. σε usb drive.. Αυτό που λέω να δοκιμάσω τώρα, είναι να περάσω τη RUU rom από το 1ο post για να φύγει το root από τη συσκευή και μετά να τρέξω το UnrEVOked 3.21 1-click rooting, όπου δεν θα το αφήσω να μου περάσει το CWM recovery, αλλά θα του δώσω το RA recovery μέσα από το .img αρχείο που έχω κατεβάσμένο. ελπίζω να μην έχω πρόβλημα... Δεν ειναι αναγκη να τρξεις ruu πρωτα. κατευθειαν, ανοιξε το UnrEVOked 3.21 1-click rooting επελεξε να βαλεις τη ra recovery και ας το να κανει τη δουλεια του.. το ειχα κανει κ αυτο πριν ανακαληψω το android flasher! Edited May 4, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 εγινε η δουλεια σε 15 sec με το προγραμματακι... finn αυτο που ελεγες μεσω του κινητου αληθεια ουτε το ηξερα.... ποιο καλη μαγκια ακουγετε παντως....! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δεν ειναι αναγκη να τρξεις ruu πρωτα. κατευθειαν, ανοιξε το UnrEVOked 3.21 1-click rooting επελεξε να βαλεις τη ra recovery και ας το να κανει τη δουλεια του.. το ειχα κανει κ αυτο πριν ανακαληψω το android flasher! Δεν δούλεψε ούτε αυτό. Από χτες παιδεύομαι. Μου βγάζει error message ότι έχω πολύ καινούριο firmware (μάλλον εννοεί ότι ήδη είμαι rooted) και φυσικά δεν περνάει το RA recovery. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) Δεν δούλεψε ούτε αυτό. Από χτες παιδεύομαι. Μου βγάζει error message ότι έχω πολύ καινούριο firmware (μάλλον εννοεί ότι ήδη είμαι rooted) και φυσικά δεν περνάει το RA recovery. ;) λοιπον πουλαω το δικο μου desire 200E +50E (επειδη ειναι S-off) +30E (επειδη ειναι rooted) :lol::lol::lol::lol: χμμ.. μονο προσεχε μην συνεχιστει αυτο προβλημα και μετα εισαι και s-off και unrooted! edit: σε εμενα ειχε δουλεψει παρολο που ημουν rooted kai s-οn Edited May 4, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 λοιπον πουλαω το δικο μου desire 200E +50E (επειδη ειναι S-off) +30E (επειδη ειναι rooted) :lol::lol::lol::lol: χμμ.. μονο προσεχε μην συνεχιστει αυτο προβλημα και μετα εισαι και s-off και unrooted! edit: σε εμενα ειχε δουλεψει παρολο που ημουν rooted kai s-off S-off δεν είμαι σίγουρα. Έχω χρησιμοποιήσει πόσες φορές το Power+Vol down για να σιγουρευτώ. Στην 1η σειρά γράφει S-ON. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) S-off δεν είμαι σίγουρα. Έχω χρησιμοποιήσει πόσες φορές το Power+Vol down για να σιγουρευτώ. Στην 1η σειρά γράφει S-ON. s-on ηθελα να πω! μπερδευτικα! να σε ρωτησω κατι.. τι αρχειo ειναι η recovery Που προσπαθεις να περασεις? zip η img? Edited May 4, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 s-on ηθελα να πω! μπερδευτικα! να σε ρωτησω κατι.. τι αρχειo ειναι η recovery Που προσπαθεις να περασεις? zip η img? Είναι .img Γι' αυτό δοοκίμασα να το περάσω είτε με Terminal ή μέσω fastboot και την εντολή από το cmd του pc. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) Παιδιά που μπορώ να βρω swype πληκτρολόγιο για το Desire μας? Δοκίμασε κανείς τις gingerbread sense roms? Edited May 4, 2011 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 καποιος να μου δωσει το λινκ απο το cmw 3.0.0.5 υπαρχει....???δεν μπορω να το βρω....! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δεν δούλεψε ούτε αυτό. Από χτες παιδεύομαι. Μου βγάζει error message ότι έχω πολύ καινούριο firmware (μάλλον εννοεί ότι ήδη είμαι rooted) και φυσικά δεν περνάει το RA recovery. ;) Λοιπόν για πάμε μαζί σιγά σιγά να το κάνουμε.. Κατ' αρχήν για καλύτερα βρες μια rom χωρίς a2sd+,data2sd,data2we κλπ, πέρνα την στο κινητό και άναψέ το κανονικά μέχρι να δεις την αρχική της εικόνα. Επίσης καλό θα είναι να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του alpharev (1.8 αν δεν κάνω λάθος). Αν πάλι δεν περάσει ετοίμαζε teamviewer να κάνω τα "μαγικά" μου :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 reflex RCmix incertCoin Cool aces. Επισης.. υποστηριζουν και .avi βιντεο.. επαιξα κανονικοτητα επισοδειο απο σειρα σε avi οπως το κατεβασα μεσα απ την galery χωρις τη χρηση rock player.. εχω μεινει εκπληκτος! :-) :-) send from my desire cause it rocks! lol! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Επισης.. υποστηριζουν και .avi βιντεο.. επαιξα κανονικοτητα επισοδειο απο σειρα σε avi οπως το κατεβασα μεσα απ την galery χωρις τη χρηση rock player.. εχω μεινει εκπληκτος! :-) :-) send from my desire cause it rocks! lol! ποια δοκιμασες...? δοκιμασα την refleχ μαζι με το data2whatever... ανοιξε εβαλα το πιν κ μετα κολλουσε.... συνεχεια... κ το ξανα δοκιμασα κ παλι το ιδιο.... δεν εφτασα ποτε στο μενου της μετα το pin.... μετα δοκιμασα την rxmic με το data2whatever παλι κ κολλησε στο loggo του tzoker.... μονο εγω ειμαι ο ατυχος.....???? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) ποια δοκιμασες...? δοκιμασα την refleχ μαζι με το data2whatever... ανοιξε εβαλα το πιν κ μετα κολλουσε.... συνεχεια... κ το ξανα δοκιμασα κ παλι το ιδιο.... δεν εφτασα ποτε στο μενου της μετα το pin.... μετα δοκιμασα την rxmic με το data2whatever παλι κ κολλησε στο loggo του tzoker.... εχω απο χτες την rcmix s Α2sd+ v.1 με stock hboot (250 mb) και ext3 μονο εγω ειμαι ο ατυχος.....???? Απο τα προβληματα παντως που περιγραφεις φαινεται να φταινα τα script data2... που περνας. τα εχει μεσα η rom η τα περνας εσυ ξεχωριστα? ειναι compatible version? δοκιμασε αν θελεις μια a2sd+ θα δεις τρελη διαφορα στην ταχυτητα και απο μνημη εχω ηδη γυρω στις 100 εφαρμογες και εχω καληψει το 23%.. Edited May 5, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Εγω με Reflex S v1.9.71 και data2whatever δε εχω κανενα προβλημα αντιθετα εμαι πολυ ευχαριστημενος και εντυπωσιασμενος με την ταχυτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 εχω απο χτες την rcmix s Α2sd+ v.1 με stock hboot (250 mb) και ext3 Απο τα προβληματα παντως που περιγραφεις φαινεται να φταινα τα script data2... που περνας. τα εχει μεσα η rom η τα περνας εσυ ξεχωριστα? ειναι compatible version? δοκιμασε αν θελεις μια a2sd+ θα δεις τρελη διαφορα στην ταχυτητα και απο μνημη εχω ηδη γυρω στις 100 εφαρμογες και εχω καληψει το 23%.. θελω να εχω το data2whatever ομως η εστω 1gb μνημη... τελικα το DATA2WHATEVER Compatible σημαινει οτι το εχει μεσα μονο του...?? η οτι το υποστιριζει....??? data2whatever-v0.4d αυτο βαζω παντως.... στην reflex λεω παντα... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Επισης.. υποστηριζουν και .avi βιντεο.. επαιξα κανονικοτητα επισοδειο απο σειρα σε avi οπως το κατεβασα μεσα απ την galery χωρις τη χρηση rock player.. εχω μεινει εκπληκτος! :-) :-) send from my desire cause it rocks! lol! Εγώ δοκίμασα insertcoin.Πολύ καλή. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Εγώ δοκίμασα insertcoin.Πολύ καλή. ποσα mb σου δινει συνολο.....??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 θελω να εχω το data2whatever ομως η εστω 1gb μνημη... τελικα το DATA2WHATEVER Compatible σημαινει οτι το εχει μεσα μονο του...?? η οτι το υποστιριζει....??? data2whatever-v0.4d αυτο βαζω παντως.... στην reflex λεω παντα... κοιτα δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ με τα scripts οποτε δεν ξερω να σε βοηθησω, ψηλιαζομαι ομως οτι αυτο που βαζεις φταιει που εχεις θεμα. Compatible ενοοω να ειναι σωστη εκδοση. αν το συγκεκριμενο script εχει φτιαχτει για το προηγουμενο sense για παραδειγμα πολυ πιθανο να μην ειναι σωστη εκδοση και αυτο να σου δημιουργει το προβλημα. απο κει και περα εισαι σιγουρος οτι οι καινουριες rom υποστιριζουν ολες data2? δεν εχω δει καπου να το λενε οποτε μου φαινετε πιθανο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 κοιτα δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ με τα scripts οποτε δεν ξερω να σε βοηθησω, ψηλιαζομαι ομως οτι αυτο που βαζεις φταιει που εχεις θεμα. Compatible ενοοω να ειναι σωστη εκδοση. αν το συγκεκριμενο script εχει φτιαχτει για το προηγουμενο sense για παραδειγμα πολυ πιθανο να μην ειναι σωστη εκδοση και αυτο να σου δημιουργει το προβλημα. απο κει και περα εισαι σιγουρος οτι οι καινουριες rom υποστιριζουν ολες data2? δεν εχω δει καπου να το λενε οποτε μου φαινετε πιθανο.. μα πανω δεν μας ειπε ο φιλος οτι με Reflex S v1.9.71 και data2whatever δε εχω κανενα προβλημα αντιθετα εμαι πολυ ευχαριστημενος και εντυπωσιασμενος με την ταχυτητα! αρα λογικα το δεχετε... βεβαια δεν μας ειπε ποιο data2 εβαλε...... γτ εχει σημασια κ αυτο... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ποσα mb σου δινει συνολο.....??? Έβαλα την A2sd me 93 εφαρμογές έχω ελεύθερα 100ΜΒ. Με stock HBOOT. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 αρα λογικα το δεχετε... βεβαια δεν μας ειπε ποιο data2 εβαλε...... γτ εχει σημασια κ αυτο... ναι αυτο λεω και εγω για τη version. Έβαλα την A2sd me 93 εφαρμογές έχω ελεύθερα 100ΜΒ. Με stock HBOOT. εχω 163 με 82mb free.. ποτε δεν καταλαβα γιατι να χρησιμοποιησω το data2! εκτος απο το οτι πειραζω τους desire φιλους να λενε wow πως το κανες αυτο :lol::lol: αλλιως δεν εχω δει να μου προσφερει κατι παραπανω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ναι αυτο λεω και εγω για τη version. εχω 163 με 82mb free.. ποτε δεν καταλαβα γιατι να χρησιμοποιησω το data2! εκτος απο το οτι πειραζω τους desire φιλους να λενε wow πως το κανες αυτο :lol::lol: αλλιως δεν εχω δει να μου προσφερει κατι παραπανω... Να συμπληρώσω πως έχω ext 3 και και 2.5 clockwork recovery και μου εγκαταστάθηκε κανονικά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Λοιπόν για πάμε μαζί σιγά σιγά να το κάνουμε.. Κατ' αρχήν για καλύτερα βρες μια rom χωρίς a2sd+,data2sd,data2we κλπ, πέρνα την στο κινητό και άναψέ το κανονικά μέχρι να δεις την αρχική της εικόνα. Επίσης καλό θα είναι να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του alpharev (1.8 αν δεν κάνω λάθος). Αν πάλι δεν περάσει ετοίμαζε teamviewer να κάνω τα "μαγικά" μου :p Σ' ευχαριστώ για την προσφορά σου και τη διάθεση να βοηθήσεις, αλλά μου έτυχε κάτι επείγων χτες και άφησα ανοιχτό το pc (ίσως να φαινόταν ότι ήμουν online) και έφυγα από το σπίτι. Όταν επέστρεψα μετά τα μεσάνυχτα, είδα ότι ο Robocik έβγαλε νέα version της RCMix S, την flashαρα με CWM και bootαρε. :w00t: Δεν χρειάζομαι πλέον να κάνω s-off (δεν κάνω πλάκα ότι άσπρισαν τα μαλλιά μου βλέποντας για 1 ώρα να μην γίνεται κάτι στο κινητό, ενώ αυτό λειτουργούσε) και να αλλάξω recovery. Ευχαριστώ και πάλι. Για εντυπώσεις για την καινούρια rom, ξεκινάω post στο Sense HD rom thread. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) θελω να εχω το data2whatever ομως η εστω 1gb μνημη... τελικα το DATA2WHATEVER Compatible σημαινει οτι το εχει μεσα μονο του...?? η οτι το υποστιριζει....??? data2whatever-v0.4d αυτο βαζω παντως.... στην reflex λεω παντα... Δοκιμασα πρωτα την isertcoin με το data2whatever-v0.4d αλλα δε μου bootαρε το κινητο ποτε. Χτες περασα Reflex S v1.9.71 και data2whatever-v0.4d και ειμαι υπερ ευχαριστημενος. Ημουν πολυ καιρο με CyanogenMod 7 αλλα τωρα ξανα ερωτευτηκα το sense! (512 mb partition ext3, 110 εφαρμογες, 90 mb ελευθερα και 220 mb system cache.) Edited May 5, 2011 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts