Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

fastboot flash recovery recovery.img

Αλλά θέλει να έχεις το sdk στο pc και να μετονομάσεις το recovery σε recovery.img

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Πρέπει να είσαι s-off ή μπορεί να το κάνει και κάποιος που είναι s-on;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για οσους τους αρεσουν τα rom παιχνιδακια oi xda, εβγαλαν full working roms με ginger 2.1-3.0! :)

Δώσε λινκ τώρα

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν περιγράφω πως έγινε, αφού είναι ο ορισμός της απόλυτης βλακείας, το αποτέλεσμα είναι πως μου ράγισε η οθόνη και ως συνέπεια δεν δουλεύει στο touch screen της αλλά μέσα δείχνει να δουλεύει το κινητό.

Ξέρετε πάνω κάτω κόστη για αλλαγή; Πήρα τηλ στην Ace Hellas και μου είπαν να το πάω αύριο να το εκτιμήσουν, απλά σκέφτομαι αν θα είναι πολύ ή να πάω για κάτι καλύτερο, πχ LG Optimus 2Χ, το λέω κυρίως σε επίπεδο επεξεργαστή (δεν έχω δει το κινητό γενικότερα) αφού το κινητό εμένα με καλύπτει πάρα πολύ (το Desire), ειδικά με την Starburst Rom που έχω βάλει

Και εδώ έρχεται η δεύτερη ερώτηση. Να του τραβήξω ένα full backup και να το reset πριν το πάω στην ACE ή δεν παίζει ρόλο; Έτσι και αλλιώς ράγισμα οθόνης σιγά μην το βάλουν στην εγγύηση (είναι μέσα)

Ευχαριστώ προκαταβολικά, ο Μάιος μπήκε με έξοδα...

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Προσπαθώ να κάνω s-off το κινητό μου (μάλλον βλακεία μου)....

Είμαι στο βήμα όπου λέει να μην κλείσω το κινητό.

Έκανε τα reboot του και πλέον το κινητό είναι ανοιχτό (εδώ και κανά 10λεπτο (μην πω 15λεπτο με όση ώρα μου πήρε να γράψω το post) τώρα) ενώ στην οθόνη του η/υ γράφει:

Waiting for flashing to complete....

hub 1-0:1-0 unable to enumerate USB device on port2

/home/tc/alpharev.sh: line 331 [: -eq: unary oparator expected

/home/tc/alpharev.sh: line 343 [: -eq: unary oparator expected

/home/tc/alpharev.sh: line 353 [: -eq: unary oparator expected

/home/tc/alpharev.sh: line 361 [: -eq: unary oparator expected

/home/tc/alpharev.sh: line 366 [: -eq: unary oparator expected

tc@box:~$

Και ο κέρσορας είναι δίπλα στο $, ενώ το κινητό ανοιχτό στην κεντρική homescreen.

Δεν πήγε στην οθόνη του fastboot όπου από πάνω γράφει S-Off, όπως αναφέρει ο οδηγός της υπογραφής του Jastonas !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί γίνεται; Περιμένω και άλλο; Την 'πάτησα'; Να κάνω μόνος μου reboot και να πατήσω Power+Vol down για να πάει στην οθόνη του fastboot και να δω αν γράφει S-Off;

Edit: Δεν άντεξα την αναμονή. Άσπρισαν τα μαλιά μου από το άγχος...

Το έβγαλα, το έκανα reboot και ευτυχώς η συσκευή άνοιξε.

S-off δεν έγινε, αλλά ευτυχώς δεν brickαρα τη συσκευή. :cry::ninja::heat:

Edited by tsiftsism

Για οσους τους αρεσουν τα rom παιχνιδακια oi xda, εβγαλαν full working roms με ginger 2.1-3.0! :)

Δώσε λινκ τώρα

reflex

RCmix

incertCoin

Cool aces

Δεν περιγράφω πως έγινε, αφού είναι ο ορισμός της απόλυτης βλακείας, το αποτέλεσμα είναι πως μου ράγισε η οθόνη και ως συνέπεια δεν δουλεύει στο touch screen της αλλά μέσα δείχνει να δουλεύει το κινητό..

θα σου προτεινα να κανεις ενα backup και να περασεις απο πανω ενα ruu.. δεν σε καλυπτει η εγγυηση αλλα αν τυχον την αλλαξεις μετα θα εξακολουθει να μην σε καλυπτει. Αν το επαναφερεισ στην εργοστασιακη και την αλλαξεις την οθονη, θα εχεις και μετεπειτα εγγυηση. Παντως δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει η αλλαγη οθονης..

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα σου προτεινα να κανεις ενα backup και να περασεις απο πανω ενα ruu.. δεν σε καλυπτει η εγγυηση αλλα αν τυχον την αλλαξεις μετα θα εξακολουθει να μην σε καλυπτει. Αν το επαναφερεισ στην εργοστασιακη και την αλλαξεις την οθονη, θα εχεις και μετεπειτα εγγυηση. Παντως δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει η αλλαγη οθονης..

Γιατί το λες; Από ποια άποψη δηλαδή;

ΥΓ

Το πρόβλημα είναι πως δεν παίζει η οθόνη, οπότε δεν ξέρω αν θα καταφέρω να του περάσω το ruu

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Δοκιμασατε καμια απο αυτες? Η reflex μου φαινεται πιο σταθερη απο ολες. Εχετε δοκιμασει καμια? Edited by GeorgeX21

Ο οδηγος της 1ης σελιδας για το root ισχυει ακομα ή θα πρεπει να προσεξω κατι πρωτα σε σχεση με το τηλεφωνο ? Υπαρχει καποιο μειονεκτημα του rooting, πχ μηπως δε θα μπορω να κανω επισημα updates ΟΤΑ απο την HTC μετα ας πουμε ? Και τελευταια ερωτηση, ειναι αναστρεψιμο ? Ευχαριστω. :)

αναλογως την εκδοση της συσκευης που εχεις μπορει να βρεις κολημα, οχι στο rooting, αλλα στο recovery. Δες τα ποστ μου σε αυτο το θεμα για να καταλαβεις. Μειονεκτηματα δεν εχει, updates μπορεις να κανεις, αλλα δεν θα τα κανεις γιατι... δεν θυμαμαι ακριβως αλλα κατι στραβωνει. Και ναι ειναι αναστρεψιμο.

Να προτεινω κατι, ψαχνω να βρω τι διαφορες παιζουν αναμεσα στα data2ext, a2sd/a2sd+, d2w. Σιγουρα καποιος θα το εχει εξηγησει εδω μεσα, τι θα λεγατε να μπει στην πρωτη σελιδα???

Δοκιμασατε καμια απο αυτες? Η reflex μου φαινεται πιο σταθερη απο ολες. Εχετε δοκιμασει καμια?

προς το παρον reflex χρησιμοποιω και εγω. η insertcoin σε προηγουμενες εκδοσεις καθοταν καλυτερα στο κινητο μου παντως.. θα δειξει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

προς το παρον reflex χρησιμοποιω και εγω. η insertcoin σε προηγουμενες εκδοσεις καθοταν καλυτερα στο κινητο μου παντως.. θα δειξει!

H insertcoin δουλευει με Data2Whatever?

Προσπαθώ να κάνω s-off το κινητό μου (μάλλον βλακεία μου)....

Είμαι στο βήμα όπου λέει να μην κλείσω το κινητό.

Έκανε τα reboot του και πλέον το κινητό είναι ανοιχτό (εδώ και κανά 10λεπτο (μην πω 15λεπτο με όση ώρα μου πήρε να γράψω το post) τώρα) ενώ στην οθόνη του η/υ γράφει:

Waiting for flashing to complete....

hub 1-0:1-0 unable to enumerate USB device on port2

/home/tc/alpharev.sh: line 331 [: -eq: unary oparator expected

/home/tc/alpharev.sh: line 343 [: -eq: unary oparator expected

/home/tc/alpharev.sh: line 353 [: -eq: unary oparator expected

/home/tc/alpharev.sh: line 361 [: -eq: unary oparator expected

/home/tc/alpharev.sh: line 366 [: -eq: unary oparator expected

tc@box:~$

Και ο κέρσορας είναι δίπλα στο $, ενώ το κινητό ανοιχτό στην κεντρική homescreen.

Δεν πήγε στην οθόνη του fastboot όπου από πάνω γράφει S-Off, όπως αναφέρει ο οδηγός της υπογραφής του Jastonas !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί γίνεται; Περιμένω και άλλο; Την 'πάτησα'; Να κάνω μόνος μου reboot και να πατήσω Power+Vol down για να πάει στην οθόνη του fastboot και να δω αν γράφει S-Off;

Edit: Δεν άντεξα την αναμονή. Άσπρισαν τα μαλιά μου από το άγχος...

Το έβγαλα, το έκανα reboot και ευτυχώς η συσκευή άνοιξε.

S-off δεν έγινε, αλλά ευτυχώς δεν brickαρα τη συσκευή. :cry::ninja::heat:

Η υπομονή τελικά είναι μεγάλο προτέρημα φίλε μου και αν και δεν έχεις καθόλου, ήσουν τυχερός που δεν brickαρες τη συσκευή. ;)

Μπορείς πάντως να το ξαναεπιχειρήσεις κι αν κολλήσει πάλι, που δεν το νομίζω, μπορείς να μπεις στο irc channel των alpharev και να σου πουν τι να κάνεις.

Παρεμπιπτόντως πια rom φοράς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Όσοι έχετε πλέον s-off τι ουσιαστικές διαφορές είδατε και τι τύπο partition έχετε;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Η υπομονή τελικά είναι μεγάλο προτέρημα φίλε μου και αν και δεν έχεις καθόλου, ήσουν τυχερός που δεν brickαρες τη συσκευή. ;)

Μπορείς πάντως να το ξαναεπιχειρήσεις κι αν κολλήσει πάλι, που δεν το νομίζω, μπορείς να μπεις στο irc channel των alpharev και να σου πουν τι να κάνεις.

Παρεμπιπτόντως πια rom φοράς?

Πόσο υπομονή να έκανα;

Το έβγαλα σχεδόν στην ώρα. Άργησε κάποιος να απαντήσει και είδα όλη αυτή την ώρα video από το youtube.

Σε κανένα δεν έβγαιναν τα περίεργα μηνύματα που είχα εγώ (unable to enumerate USB device on port2, /home/tc/alpharev.sh: line 353 [: -eq: unary oparator expected κτλ) και σχεδόν σε όλους (τους χρήστες) η διαδικασία τελειώνε σε λιγότερο από 10 λεπτά ενώ όσα video είδα, το κινητό σε κανέναν δεν άνοιγε. Εγώ είχα τη δυνατόητα να κάνω τα πάντα (κλήσεις, σύνδεση Wi-Fi κτλ), άσχετα που δεν το πείραξα καθόλου για τί φοβόμουν.

Φυσικά μετά τα όσα έγιναν, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναεπιχειρήσω να κάνω s-off. :cry:

Η rom που έχω στο κινητό φαίνεται στην υπογραφή μου. ;)

Ps. Για να περάσω το RA recovery χρειάζεται να είμαι s-off;

αρα ακομα δεν εβαλες την νεα ρομ εε....?? αφου δεν αλλαξες το recovery.... εμενα με ειπε ο kollatos πως να το αλλαξω πιο πανω αλλα δεν καταλαβα να πω την αληθεια...! καποιος ευκολος τροπος θα υπαρχει να το αλλαξουμε το recovery..! δεν μπορει..!

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

αρα ακομα δεν εβαλες την νεα ρομ εε....?? αφου δεν αλλαξες το recovery.... εμενα με ειπε ο kollatos πως να το αλλαξω πιο πανω αλλα δεν καταλαβα να πω την αληθεια...! καποιος ευκολος τροπος θα υπαρχει να το αλλαξουμε το recovery..! δεν μπορει..!

Όχι δεν έχω καταφέρει να περάσω την καινούρια RCMix S v1.0.

Σχεδόν όλοι έχουν πρόβλημα με το flashάρισμά της (κυρίως με CWM recovery) και έτσι η μόνη λύση που προτείνει ο cooker είναι να βάλουμε το RA recovery που χρησιμοποιεί ο ίδιος και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι ότι κι εγώ δοκίμασα να κάνω όσα έγραψε ο

fastboot flash recovery recovery.img

Αλλά θέλει να έχεις το sdk στο pc και να μετονομάσεις το recovery σε recovery.img

Sent from my Desire HD using Tapatalk

αλλά δεν τα κατάφερα και δεν δοκίμασα όλους τους άλλους τρόπους που βρήκα στο internet.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, μάλλον πρέπει να είσαι s-off για να το flashάρεις, ενώ εγώ δεν είμαι (και φοβάμαι να ξαναδοκιμάσω να γίνω).

Στο συννημένο φαίνεται τί error message μού έβγαζε όταν δοκίμασα, αυτά που πρότεινε ο kollatos.

Όχι δεν έχω καταφέρει να περάσω την καινούρια RCMix S v1.0.

Σχεδόν όλοι έχουν πρόβλημα με το flashάρισμά της (κυρίως με CWM recovery) και έτσι η μόνη λύση που προτείνει ο cooker είναι να βάλουμε το RA recovery που χρησιμοποιεί ο ίδιος και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι ότι κι εγώ δοκίμασα να κάνω όσα έγραψε αλλά δεν τα κατάφερα και δεν δοκίμασα όλους τους άλλους τρόπους που βρήκα στο internet.

Μπορεις να κατεβασεις αυτο και με ανοιχτο το κινητο το συνδεεις σε disk drive option τρεχεις το προγραμματακι, επιλεγεις τη recovery που θες, και τα κανει ολα μονο του..

εγω αυτο χρησιμοποιω πανω απο 1 χρονο τωρα... βεβαια θελει s-off..

Χωρίς να είμαι σίγουρος, μάλλον πρέπει να είσαι s-off για να το flashάρεις, ενώ εγώ δεν είμαι (και φοβάμαι να ξαναδοκιμάσω να γίνω).

οχι δεν ειναι απαραιτητο...

οσο για το s-off ποια μεθοδο χρησιμοποιησες? του cd-dvd εγω ειχα κανει και δεν ειχα κανενα προβλημα ενω εχουν ακοθστει διαφορα για τη μεθοδο με το flashακι...

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη φορτωνεις το recovery κ στο περναει απο μονο του...??? κ εχουμε το κινητο σε usb mode...?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Εν τω μεταξύ σας έχω πει άπειρες φορές πανεύκολο τρόπο για να αλλάξετε recovery με terminal emulator χωρίς να μπλέκετε με fastboot,s-off και τα λοιπά αλλά...

δηλαδη φορτωνεις το recovery κ στο περναει απο μονο του...??? κ εχουμε το κινητο σε usb mode...?

Ναι, στελνει τις εντολες το προγραμμα το μονο που βλεπεις εσυ ειναι ενα restart καποια στιγμη.. 30 δευτερολεπτα διαδικασια..

θελει S-off Ομως...

Εν τω μεταξύ σας έχω πει άπειρες φορές πανεύκολο τρόπο για να αλλάξετε recovery με terminal emulator χωρίς να μπλέκετε με fastboot,s-off και τα λοιπά αλλά...

su

flash_image recovery /sdcard/xxxx/xxx.img

Αν εννοεις αυτο, θελει και αυτο S-off...

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παδιά διάβασα αρκετές σελίδες του thread αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό με το πρόβλημά μου. Βρήκα κάτι σχετικό σε ξένο forum (http://androidforums.com/desire-support-troubleshooting/78992-htc-desire-crashes-restarts-randomly.html) αλλά δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζει αυτό το θέμα η ACE Hellas. Λοιπόν τον τελευταίο καιρό όποτε χρησιμοποιώ για αρκετή ώρα είτε το 3G, είτε το wifi, είτε το GPS, παρατηρώ ότι το κινητό μετά από 10-15 λεπτά σβήνει, κάνει επανεκκίνηση και κολλάει στην άσπρη οθόνη της HTC κάνοντας συνεχείς δονήσεις. Μόνο αν βγάλω τη μπαταρία και την ξανατοποθετήσω, το τηλέφωνο ανοίγει πάλι κανονικά. Πιάνοντάς το παρατήρησα ότι όταν κάνει αυτές τις επανεκκινήσεις είναι αρκετά ζεστό στο πίσω μέρος. Στο ξένο forum διάβασα ότι οι πρώτες παρτίδες είχαν ελαττωματικούς επεξεργαστές και μητρικές αλλά η HTC δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα και επιχειρεί να το λύσει με hard reset ή service της μητρικής.

Έχει τύχει σε κάποιον αυτό και αν ναι τι αντιμετώπιση είχε από την ACE Hellas; Το κινητό μου είναι αγορασμένο από Γερμανό πριν 10 μήνες και φυσικά καλύπτεται από την 2ετή εγγύηση. Πιστεύετε ότι θα βγάλω άκρη αν τους το πάω; Και αν μου πουν για service ή αντικατάσταση, τι είναι καλύτερο να κάνω ενόψει του ότι έχω μοντέλο με amoled την οποία προτιμώ και αν αντικατασταθεί σίγουρα θα είναι με κάποιο με slcd. Ευχαριστώ πολύ!

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Μπορεις να κατεβασεις αυτο και με ανοιχτο το κινητο το συνδεεις σε disk drive option τρεχεις το προγραμματακι, επιλεγεις τη recovery που θες, και τα κανει ολα μονο του..

εγω αυτο χρησιμοποιω πανω απο 1 χρονο τωρα... βεβαια θελει s-off..

To πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι s-off και πριν από λίγο που δοκίμασα να το κάνω, λίγο έλειψε να το 'πάρω' στα χέρια.

οχι δεν ειναι απαραιτητο...

οσο για το s-off ποια μεθοδο χρησιμοποιησες? του cd-dvd εγω ειχα κανει και δεν ειχα κανενα προβλημα ενω εχουν ακοθστει διαφορα για τη μεθοδο με το flashακι...

'Έκαψα' σε cd το .iso που αναφέρεται στην υπογραφή του Jastonas και μου έβγαλε error message που έχω δώσει σε προηγούμενο μου post.

Αυτό που λέω να δοκιμάσω τώρα, είναι να περάσω τη RUU rom από το 1ο post για να φύγει το root από τη συσκευή και μετά να τρέξω το UnrEVOked 3.21 1-click rooting, όπου δεν θα το αφήσω να μου περάσει το CWM recovery, αλλά θα του δώσω το RA recovery μέσα από το .img αρχείο που έχω κατεβάσμένο.

ελπίζω να μην έχω πρόβλημα...

Edited by tsiftsism

ναι αλλα δεν ξερω τις εντολες......! κ οποτε βαζω το sdk ολο μου κανει update με τις ωρες...

Ναι, στελνει τις εντολες το προγραμμα το μονο που βλεπεις εσυ ειναι ενα restart καποια στιγμη.. 30 δευτερολεπτα διαδικασια..

QUOTE]

ξανα ρωταω το βαζω σε θεση usb disk εε?????? οχι φορτιση μονο κ τετοια...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

ναι αλλα δεν ξερω τις εντολες......! κ οποτε βαζω το sdk ολο μου κανει update με τις ωρες...

QUOTE]

ξανα ρωταω το βαζω σε θεση usb disk εε?????? οχι φορτιση μονο κ τετοια...

Δε θέλει sdk.Έναν terminal emulator απ το market θέλει στον οποίο γράφεις:

su

flash_image recovery /sdcard/name-of-recovery.img

Υ.Γ Πετάς στην κάρτα SD то νέο recovery και απλά θυμάσε το όνομα του αρχείου για να το αντικαταστήσεις εκει που λέει /name-of-recovery.img