Makinen Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αυτή (τη Supernova) χρησιμοποιώ κι εγώ μετά από πολλά πολλά πειράματα με διάφορες άλλες. Αν εξαιρέσεις ότι σε σχέση με τις AOSP δεν είναι και κορυφή από άποψη μπαταρίας κατά τα άλλα τα πάει περίφημα. Την κρατάω ήδη αρκετό καιρό και προβλέπω να την κρατήσω μόνιμα. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Το μόνο που δεν έκανα είναι να περάσω το 4ext recovery και άφησα και το radio αυτό που είχα ήδη 5.11.05.27 Αυτά μπορώ να τα φλασάρω και τώρα ή έπρεπε να προηγηθούν της ΡΟΜ? Επίσης επιτέλους έχω 1,5GB μνήμη στο τηλέφωνο και μπορώ να φορτώνω ότι θέλω! Πάνω που κοίταζα την αγορά για άλλο τηλέφωνο με περισσότερη μνήμη, με σώσατε. Χαίρομαι. Το 4ext recovery το είχα περάσει και εγώ μετά, για το radio δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς και τώρα. Πάντως ό,τι και αν κάνεις κράτα πάντα ένα nandroid backup. Δες τέλος και εδώ http://supernova.droidzone.in/frequently-asked-questions/ την 28η ερώτηση, η οποία έχει να κάνει με την εγκατάσταση εφαρμογών μεγαλύτερων των 25-30Mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Χαίρομαι. Το 4ext recovery το είχα περάσει και εγώ μετά, για το radio δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς και τώρα. Πάντως ό,τι και αν κάνεις κράτα πάντα ένα nandroid backup. Δες τέλος και εδώ http://supernova.droidzone.in/frequently-asked-questions/ την 28η ερώτηση, η οποία έχει να κάνει με την εγκατάσταση εφαρμογών μεγαλύτερων των 25-30Mb. Έχω ήδη εγκαταστήσει το cut the rope free full (το οποίο μάλλον και φτάνει το τηλέφωνο σχεδόν στα όριά του) καθώς και το runkeeper που νομίζω πως και τα δύο είναι μεγαλύτερα των 25ΜΒ (τώρα που πήγα να τα κοιτάξω στο πλέϊ, δεν μου εμφανίζει πλέον το μέγεθός τους σαν εφαρμογές). Αυτό που παρατηρώ είναι πως όταν τρέχω μια μεγάλη εφαρμογή (όπως το cut the rope ενώ έχω ήδη τρέξει κάποιες άλλες π.χ. άλλα παιχνίδια) και μετά την κλείνω, το τηλέφωνο στη συνέχεια φαίνεται ααν να κάνει επανεκκίνηση για να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση (μου βγάζει δηλαδή μπροστά αυτό το γκρι παράθυρο που γράφει μέσα Φόρτωση... και μετά επανέρχεται). Αν το τρέξω πρώτο χωρίς να έχω τρέξει κάτι άλλο, κλείνει μια χαρά η εφαρμογή και το τηλέφωνο είναι αμέσος λειτουργικό χωρίς να εμφανίσει αυτό το παράθυρο. Επίσης κάτι που πρόσεξα, είναι πως αυτός ο θόρυβος που άκουγε ο συνομιλητής μου δεν έχει διορθωθεί, τον ακούει ακόμα (έγραψα σε προηγούμενο ποστ για αυτό). Μίλησα πριν από λίγο και μου είπε πως ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός που σχεδόν δε με άκουγε. Με ξανακάλεσε και όλα καλά την δεύτερη φορά! Μυστήρια πράγματα... άβυσσος η ψυχή του android... Μέχρι τώρα πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του τηλεφώνου, σε γενικές γραμμές είναι αρκετά γρηγορότερο από πριν και ειδικά στο κλείσιμο και στο άνοιγμα το κάνει γρηγορότερα από πριν (εννοώ την απενεργοποίηση πλήρως και το άνοιγμα). Αυτα μέχρι τώρα, ελπίζω να μην έχω να ποστάρω και προβλήματα πέρα από τις μικρές καθυστερήσεις στα παιχνίδια όπως είπα πριν για το cut the rope. Άλλωστε τα περισσότερα που έχω εγκαταστήσει είναι τύπου brain age και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σε απαιτήσεις. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Έχω ήδη εγκαταστήσει το cut the rope free full (το οποίο μάλλον και φτάνει το τηλέφωνο σχεδόν στα όριά του) καθώς και το runkeeper που νομίζω πως και τα δύο είναι μεγαλύτερα των 25ΜΒ (τώρα που πήγα να τα κοιτάξω στο πλέϊ, δεν μου εμφανίζει πλέον το μέγεθός τους σαν εφαρμογές). Αυτό που παρατηρώ είναι πως όταν τρέχω μια μεγάλη εφαρμογή (όπως το cut the rope ενώ έχω ήδη τρέξει κάποιες άλλες π.χ. άλλα παιχνίδια) και μετά την κλείνω, το τηλέφωνο στη συνέχεια φαίνεται ααν να κάνει επανεκκίνηση για να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση (μου βγάζει δηλαδή μπροστά αυτό το γκρι παράθυρο που γράφει μέσα Φόρτωση... και μετά επανέρχεται). ......... Επίσης κάτι που πρόσεξα, είναι πως αυτός ο θόρυβος που άκουγε ο συνομιλητής μου δεν έχει διορθωθεί, τον ακούει ακόμα (έγραψα σε προηγούμενο ποστ για αυτό). . 1) Λοιπόν για τις εφαρμογές θα αντιμετωπίσεις ένα error (δεν θυμάμαι τον αριθμό του) όταν προσπαθήσεις να καταβάσεις μεγαλύτερες εφαρμογές από 35 Mb, τότε θα χρειαστεί να τρέξεις το συγκεκριμένο script μέσω script manager. Όσον αφορά την επανεκκίνηση του sense συνέβαινε και σε μένα όταν το ζόριζα πολύ. 2) Για το θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας δεν δοκιμάζεις το τελευταίο radio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 1) Λοιπόν για τις εφαρμογές θα αντιμετωπίσεις ένα error (δεν θυμάμαι τον αριθμό του) όταν προσπαθήσεις να καταβάσεις μεγαλύτερες εφαρμογές από 35 Mb, τότε θα χρειαστεί να τρέξεις το συγκεκριμένο script μέσω script manager. Όσον αφορά την επανεκκίνηση του sense συνέβαινε και σε μένα όταν το ζόριζα πολύ. 2) Για το θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας δεν δοκιμάζεις το τελευταίο radio; Ίσως και να μην το αντιμετωπίσω αυτό το σφάλμα... δεν έχω κάτι στα υπόψιν για να κατεβάσω ακόμα... Ναι μάλλον θα περάσω το τελευταίο radio (είπαμε μπορώ και τώρα να το περάσω έτσι? μπαίνω σε recovery και εγκατάσταση από την κάρτα SD) να δω αν θα βελτιωθεί η κατάσταση, αν και μάλλον πρέπει να είναι hardware το πρόβλημα και κυρίως εμφανίζεται όταν κουνάω το καλώδιο στα ακουστικά (είτε κοντά στο βύσμα είτε κοντά στο χειριστήριο). Το μόνο θέμα που έχει η ρομ τελικά είναι η διαχείριση της μπαταρίας, ήταν που ήταν "λίγη" η μπαταρία, απόγινε τώρα. Την φορτίζω το βράδυ πλήρως (την νύχτα το κλείνω το τηλέφωνο εντελώς), και μέσα στην επόμενη ημέρα χρειάζεται να την ξαναφορτίσω... Απελπισία λίγο... Αυτές οι εφαρμογές για διαχείριση μπαταρίας κάνουν τίποτα? Θα ξαναπάω πίσω στο παλό μου ΝΟΚΙΑ 6233 που η μπαταρία του κράταγε χαλαρά 10 ημέρες! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magakos09 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Λίγο βοηθεια εχω το desire με 2.2 θέλω να του κάνω αναβάθμιση αλλα δεν ξέρω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω.είναι εύκολο να μου πείτε τα βήματα και που βρίσκω τα διαφορα,όπως rom ratio.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλημέρα, δεν χρησιμοποιώ τώρα το Desire και δεν θυμάμαι ποιο είναι το stock hboot. Το είχα κάνει s-off με την μέθοδο του revolutionary και μετά φλάσαρα την supernova, δεν άλλαξα ποτε hboot οπότε ήμουν συνέχεια με stock. Όχι δεν χάνεις τίποτα, αλλά προτού κάνεις κάτι τσέκαρε γιατί νομίζω ότι έχεις ήδη το stock (αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει). Για την supernova θα χρειαστεί να φτιάξεις την κάρτα σου από την αρχή σε δύο partions ένα ext-4 (1- 1,5gb, για την συγκεκριμένη rom ο δημιουργός της προτείνει class 6 κάρτα) και το υπόλοιπο fat32. H ρομ έχει script data2sd το οποίο τρέχει κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Διάβασε προσεκτικά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3949481#post3949481 και εδώ: http://supernova.droidzone.in/category/installation/, είναι πολύ αναλυτικός οδηγός αυτόν είχα ακολουθήσει και εγώ. Λίγο βοηθεια εχω το desire με 2.2 θέλω να του κάνω αναβάθμιση αλλα δεν ξέρω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω.είναι εύκολο να μου πείτε τα βήματα και που βρίσκω τα διαφορα,όπως rom ratio.. Φίλε μου ήμουν στην ίδια φάση με εσένα μέχρι πριν κανά δυο βδομάδες, ξεκίνα με τα λινκ που φαίνονται στο αποπάνω ακριβώς μήνυμα, θα λύσεις σχεδόν όλες σου τις απορίες. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Φίλε μου ήμουν στην ίδια φάση με εσένα μέχρι πριν κανά δυο βδομάδες, ξεκίνα με τα λινκ που φαίνονται στο αποπάνω ακριβώς μήνυμα, θα λύσεις σχεδόν όλες σου τις απορίες. Παναγιώτης Τελικα, με ποια ρομ εμεινες; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Τελικα, με ποια ρομ εμεινες; Με τη SuperNova έμεινα. Έχει ότι θέλω, μνήμη άπειρη, ωραιότερη εμφάνιση από την στοκ 2.2, καλή ταχύτητα, σταθερότητα. Ένα θεματάκι έχει με την μπαταρία βέβαια, την οποία από κακή την έκανε χείριστη, τις τελευταίες δύο μέρες όμως δοκίμασα και απενεργοποίησα τον αυτόματο φωτισμό της οθόνης και το έχω βάλει χειροκίνητα λίγο κάτω από τη μέση, καθώς και μείωσα το χρόνο που μένει ανοικτή η οθόνη του από 1 λεπτό σε 30δτλ. και έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση (κρατάει τουλάχιστον μια ολόκληρη μέρα και δεν χρειάζεται να το φορτίσω ενδιάμεσα). Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Με τη SuperNova έμεινα. Έχει ότι θέλω, μνήμη άπειρη, ωραιότερη εμφάνιση από την στοκ 2.2, καλή ταχύτητα, σταθερότητα. Ένα θεματάκι έχει με την μπαταρία βέβαια, την οποία από κακή την έκανε χείριστη, τις τελευταίες δύο μέρες όμως δοκίμασα και απενεργοποίησα τον αυτόματο φωτισμό της οθόνης και το έχω βάλει χειροκίνητα λίγο κάτω από τη μέση, καθώς και μείωσα το χρόνο που μένει ανοικτή η οθόνη του από 1 λεπτό σε 30δτλ. και έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση (κρατάει τουλάχιστον μια ολόκληρη μέρα και δεν χρειάζεται να το φορτίσω ενδιάμεσα). ΠαναγιώτηςΤο θέμα με την μπαταρία δεν με πολυνοιάζει, όλο και σε κάποιον φορτιστή είμαι κοντά. Από που την κατέβασες, δώσε μου το λινκ να την πάρω για να την δοκιμάσω και εγώ, γιατί η RSK bitias που χρησιμοποιώ μου έχει σπάσει τα νεύρα με την αργή της ταχύτητα, ευχαριστώ Σωτήρης. Αυτή είναι; SuperNova 2.4.0.1 Extreme ROM αν είναι αυτή, την κατέβασα εντάξει. Edited November 11, 2013 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Αγαπητοί φίλοι, σήμερα αποχωρίζομαι το Desire, το οποίο με "υπηρέτησε" πιστά για πάνω από 2 χρόνια. Κατάφερα να πάρω στα χέρια μου το Optimus G μέσω της γνωστής προσφοράς της Vodafone και πλέον θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές σας αλλά και για την απεριόριστη βοήθειά σας στο να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του Desire στο έπακρο. Περιττό να πω ότι με αυτό τι κινητό έγινα fan της HTC...Καλή συνέχεια σε όλους τους κατόχους και, συχνά πυκνά, θα μπαίνω να διαβάζω τις εξελίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Με τη SuperNova έμεινα. Έχει ότι θέλω, μνήμη άπειρη, ωραιότερη εμφάνιση από την στοκ 2.2, καλή ταχύτητα, σταθερότητα. Ένα θεματάκι έχει με την μπαταρία βέβαια, την οποία από κακή την έκανε χείριστη, τις τελευταίες δύο μέρες όμως δοκίμασα και απενεργοποίησα τον αυτόματο φωτισμό της οθόνης και το έχω βάλει χειροκίνητα λίγο κάτω από τη μέση, καθώς και μείωσα το χρόνο που μένει ανοικτή η οθόνη του από 1 λεπτό σε 30δτλ. και έχει βελτιωθεί κάπως η κατάσταση (κρατάει τουλάχιστον μια ολόκληρη μέρα και δεν χρειάζεται να το φορτίσω ενδιάμεσα). Παναγιώτης Καλημέρα σχετικά με την μπαταρία δοκίμασε να την καλιμπράρεις μήπως και βελτιωθούν τα πράγματα, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration. Εμένα με αυτόματη φωτεινότητα, 3g κλειστό (όταν δεν το χρειαζόμουν) και το δίκτυο κινητής κατ΄ευθείαν σε gsm μόνο, ήμουν άνετα πάνω από μέρα. και για wallpapers αυτά του ONE είναι πολύ καλά https://play.google.com/store/apps/details?id=xq55.htconewallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Το θέμα με την μπαταρία δεν με πολυνοιάζει, όλο και σε κάποιον φορτιστή είμαι κοντά. Από που την κατέβασες, δώσε μου το λινκ να την πάρω για να την δοκιμάσω και εγώ, γιατί η RSK bitias που χρησιμοποιώ μου έχει σπάσει τα νεύρα με την αργή της ταχύτητα, ευχαριστώ Σωτήρης. Αυτή είναι; SuperNova 2.4.0.1 Extreme ROM αν είναι αυτή, την κατέβασα εντάξει. Ναι αυτή είναι, έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με την ρομ αυτή, είναι και η πρώτη που του περνάω βέβαια...:) Αγαπητοί φίλοι, σήμερα αποχωρίζομαι το Desire, το οποίο με "υπηρέτησε" πιστά για πάνω από 2 χρόνια. Κατάφερα να πάρω στα χέρια μου το Optimus G μέσω της γνωστής προσφοράς της Vodafone και πλέον θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές σας αλλά και για την απεριόριστη βοήθειά σας στο να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του Desire στο έπακρο. Περιττό να πω ότι με αυτό τι κινητό έγινα fan της HTC...Καλή συνέχεια σε όλους τους κατόχους και, συχνά πυκνά, θα μπαίνω να διαβάζω τις εξελίξεις. Ο εχθρός του καλού φίλε είναι το καλύτερο. Καλή συνέχεια και σε σένα και να έχεις μια επίσης υπέροχη πορεία με το νέο σου σύντροφο!!! Να σε υπηρετήσει το ίδιο καλά με το Desire. Καλημέρα σχετικά με την μπαταρία δοκίμασε να την καλιμπράρεις μήπως και βελτιωθούν τα πράγματα, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration. Εμένα με αυτόματη φωτεινότητα, 3g κλειστό (όταν δεν το χρειαζόμουν) και το δίκτυο κινητής κατ΄ευθείαν σε gsm μόνο, ήμουν άνετα πάνω από μέρα. και για wallpapers αυτά του ONE είναι πολύ καλά https://play.google.com/store/apps/details?id=xq55.htconewallpaper Θα το κάνω και αυτό με το καλιμπράρισμα. Το 3g εννοείς το δίκτυο της κινητής ε? αυτό δεν το χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως. Γύρισα και το δίκτυο της κινητής μόνο σε gsm, έκλεισα και κάτι που λέει "ενεργ. συν. ροής δεδομένων" να δω μπας και εξοικονομήσω κάτι από εκεί. Για ταπετσαρία βέβαια μου αρέσουν οι "ζωντανές ταπετσαρίες" του Sense και αυτή έχω. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Έκανα και αυτό με τη μπαταρία και μετά από δυο τρεις συνεχόμενες φορτίσεις, βλέπω διαφορά. Τώρα τουλάχιστον κρατάει άνετα μια μέρα και μπορεί και μισή ακόμα αν δεν κάνω τηλέφωνα. Βέβαια έχει ακόμα ένα ελάττωμα, φορτίζω το τηλέφωνο το απόγευμα, σβήνω τελείως το τηλέφωνο το βράδυ και έχει χάσει ένα 10% η μπαταρία του, το πρωί που το ανοίγω κατά τις 8:30 έχει χάσει άκόμα 30% !!! Καλά πως γίνεται αυτό ? Τι τρώει τη μπαταρία με τελείως σβηστό το τηλέφωνο??? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλησπερα αρρωστα αδερφια αυτη την ρομ την εχει δοκιμασει κανενας τρωει καθολου κολληματα???ειναι για μονιμη χρηση ευχαριστω εκ των προταιρων!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213033 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Έκανα και αυτό με τη μπαταρία και μετά από δυο τρεις συνεχόμενες φορτίσεις, βλέπω διαφορά. Τώρα τουλάχιστον κρατάει άνετα μια μέρα και μπορεί και μισή ακόμα αν δεν κάνω τηλέφωνα. Βέβαια έχει ακόμα ένα ελάττωμα, φορτίζω το τηλέφωνο το απόγευμα, σβήνω τελείως το τηλέφωνο το βράδυ και έχει χάσει ένα 10% η μπαταρία του, το πρωί που το ανοίγω κατά τις 8:30 έχει χάσει άκόμα 30% !!! Καλά πως γίνεται αυτό ? Τι τρώει τη μπαταρία με τελείως σβηστό το τηλέφωνο??? Παναγιώτης Μήπως έχει αρχίσει να τα παίζει η μπαταρία σου; Όσον αφορά τις κινούμενες ταπετσαρίες να ξέρεις ότι καταναλώνουν πολύ, οπότε αν βρεις κάτι άλλο που να σου αρέσει επίσης δοκίμασε το, θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μήπως έχει αρχίσει να τα παίζει η μπαταρία σου; Όσον αφορά τις κινούμενες ταπετσαρίες να ξέρεις ότι καταναλώνουν πολύ, οπότε αν βρεις κάτι άλλο που να σου αρέσει επίσης δοκίμασε το, θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση. Θα το δοκιμάσω και αυτό, εν τω μεταξύ νομίζω ότι βρήκα τι έτρωγε την μπαταρία με κλειστό το τηλέφωνο, ήταν κάτι από την λειτουργία της γρήγορης εκκίνησης. Απενεργοποίησα και την γρήγορη εκκίνηση (fastboot) και τώρα δεν τρώει πλέον μπαταρία με κλειστό το τηλέφωνο. Θα κάνω και αυτό με τις ζωντανές ταπετσαρίες (θα βάλω μια απλή) και πιστεύω πως θα βγάζω άνετα πλέον μιάμιση μέρα. Τώρα αρχίζει να υποφέρεται πλέον και από μπαταρία. Επίσης φλασάρισα και το τελευταίο radio ελπίζοντας πως θα διορθωθεί το πρόβλημα με το μικρόφωνό του που δεν δουλεύει. Παρόλα αυτά τζίφος, εξακολουθούν να μην με ακούν καθόλου αν βγάλω το handsfree από το τηλέφωνο και πάω να το χρησιμοποιήσω έτσι σκέτο. Αν όμως ανοίξω το μεγάφωνό του (για ανοικτή ακρόαση) τότε ο συνομιλητής ακούει ένα χςςςςςςςςς (αυτό τον ηλεκτρονικό θόρυβο) αλλά χωρίς να ακούει την φωνή μου πάλι. Πλέον να υποθέσω ότι είναι θέμα hardware ε? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Αν δουλεύει σωστά μόνο με το handsfree ακόμα και μετά το τελευταίο radio, τότε όντως είναι θέμα hardware οπότε δε μπορείς να κάνεις και πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Αν δουλεύει σωστά μόνο με το handsfree ακόμα και μετά το τελευταίο radio, τότε όντως είναι θέμα hardware οπότε δε μπορείς να κάνεις και πολλά. Απλώς επειδή το χρησιμοποιώ πάντα με το handsfree, δεν το κατάλαβα από την αρχή που το πήρα πως το μικρόφωνό του έχει πρόβλημα (είχε ακόμα 9 μήνες εγγύηση, θα μου το έφτιαχναν τσάμπα) και ο άλλος το χρησιμοποιούσε με bluetooth αλλά και αν είχε πάρει χαμπάρι κάτι, δεν μου είπε τίποτα. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδια καλημερα στους φιλους. θελω να πετυχω το εξης αν γινεται........ οταν παω να στειλω mail απο το τηλ. και παω να προσθεσω παραληπτη μου βγαζει τα mail ολων των φιλων απο το facebook. αυτα τα mail θελω να τα αποθηκευσω στο pc. πως μπορω να τα παρω? γινεται με καποιον τροπο? ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 εχω ενα desire και το εχω rootarismeno με λογισμικο 4.2 και σε μια φαση μολις παω να το ανοιξω κολλαει στην αρχη..μετα τ htc που βγαζει κολλαει στο cyanogenmod και δν ανοιγει..τι μπορω να κανω? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 εχω ενα desire και το εχω rootarismeno με λογισμικο 4.2 και σε μια φαση μολις παω να το ανοιξω κολλαει στην αρχη..μετα τ htc που βγαζει κολλαει στο cyanogenmod και δν ανοιγει..τι μπορω να κανω? Μήπως να δοκίμαζες να περάσεις ξανά από πάνω την rom μήπως και φύγει το bootloop; Δεν ξέρω αν μπορείς να καταφέρεις κάτι και μόνο με wipe cache, wipe dalvik. Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα να περάσω ξανά τη rom. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπερα σας παιδια εχει η αδερφη μου το htc desire s510e με android 4.0.4 . Θα μπορουσε κάποιος να με πει που θα βρω να κατεβασω και πως να περασω custom recovery ετσι ώστε μετα να περασω και καποια custom rom? Διαβασα στο λινκ που δινει στη πρωτη σελιδα για custom recovery και μπερδευτηκα τι εννοει ανοιγω το κινητο κρατωντας το κατω κουμπι του ήχου και μπαινω στο στοκ recovery και επιλεγω απο εκει μεσα επιλεγω custom recovery? Και αν θελετε να με προτεινετε καποια σταθερη ρομ για καθημερινη χρηση που εχετε βαλει εσεις γιατι λιγο που εψαξα για custom rom απλα χανεσαι στη θαλασσα που εχουν βγει για αυτο το κινητο. Επειδη το κινητο τρωει πολλα σκαλωματα και η αδερφη μου κρατιεται απο τα νευρα μην το σπασει για αυτο σκεφτηκα να της περασω καποια custom rom και σας ρωταω Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοήθεια Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπερα σας παιδια εχει η αδερφη μου το htc desire s510e με android 4.0.4 . Θα μπορουσε κάποιος να με πει που θα βρω να κατεβασω και πως να περασω custom recovery ετσι ώστε μετα να περασω και καποια custom rom? Διαβασα στο λινκ που δινει στη πρωτη σελιδα για custom recovery και μπερδευτηκα τι εννοει ανοιγω το κινητο κρατωντας το κατω κουμπι του ήχου και μπαινω στο στοκ recovery και επιλεγω απο εκει μεσα επιλεγω custom recovery? Και αν θελετε να με προτεινετε καποια σταθερη ρομ για καθημερινη χρηση που εχετε βαλει εσεις γιατι λιγο που εψαξα για custom rom απλα χανεσαι στη θαλασσα που εχουν βγει για αυτο το κινητο. Επειδη το κινητο τρωει πολλα σκαλωματα και η αδερφη μου κρατιεται απο τα νευρα μην το σπασει για αυτο σκεφτηκα να της περασω καποια custom rom και σας ρωταω Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοήθεια Καλησπέρα Βρίσκεσαι σε λάθος θέμα. Ψάξε για το forum του Desire S ;) Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα Βρίσκεσαι σε λάθος θέμα. Ψάξε για το forum του Desire S ;) Ok συγγνωμη αν και βρηκα και του desire s αλλά κανεις δεν απαντά και ειπα μηπως στα βασικα βήματα ειναι το ιδιο Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts