ginalovu Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλημέρα σε όλους. ... Αν ξεπεράσεις τα παραπάνω, έχεις μια φανταστική Jelly Bean για το Desire. Δοκιμάστε την, συστήνεται ανεπιφύλακτα!! you 've got my attention. θα την δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Κ εγώ σκέφτομαι να την περάσω στην κοπέλα μου που της έδωσα το κινητό! Δεν πιστεύω να έχει προβλήματα εε; Αυτή FB και στο whatsapp να μπαίνει κ δεν θέλει κάτι άλλο. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Όσοι ψήνονται με την JB, ρίξτε μια ματιά στην τελευταία nightly evervolv (την μόνη ομάδα που αποτελείται από πραγματικούς devs που γράφουν κώδικα και όχι modders, οι οποίοι πάνω στην everolv πατάνε σαν βάση). Έχει λύσει πολλά γνωστά bugs (led notifications, camera preview κλπ) και κυριολεκτικά πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Όσοι ψήνονται με την JB, ρίξτε μια ματιά στην τελευταία nightly evervolv (την μόνη ομάδα που αποτελείται από πραγματικούς devs που γράφουν κώδικα και όχι modders, οι οποίοι πάνω στην everolv πατάνε σαν βάση). Έχει λύσει πολλά γνωστά bugs (led notifications, camera preview κλπ) και κυριολεκτικά πετάει. Ακούγεται ενδιαφέρον. Και μια που δε βλέπω να αλλάζω συσκευή, ψήνομαι για αλλαγή ρομ. Αξίζει για καθημερινή χρήση?? Είναι σταθερή? Με τα bugs πως τα πάει?? A2sd φαντάζομαι παίζει κανονικά μέσω terminal.. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Θα φλασάρεις το mount2sd μετά τη ρομ και δε χρείαζεται να μπλέξεις με terminal και τέτοια. Σε μένα ήταν σταθερή για κανα δυό βδομάδες που την είχα, πριν γυρίσω σε CM9 (λόγω κάποιων features της cm). Το μόνο bug που βρήκα είναι η προβληματική εγγραφή βίντεο (15fps κάπου, πρακτικά unusable). Όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Στο xda διάβαζα για θέματα με απώλεια σήματος από τις μεταβολές 2g-3g κ με έβαλε σε σκέψεις.. αλλά αν μου λες ότι δούλευε καλά μάλλον πρέπει να κάνω μια δοκιμή..:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλησπέρα στο forum του Desire, μετά από ακρετό καιρό απουσίας! Πριν δύο περίπου εβδομάδες είχα αποστείλει το κινητό μου στο service της HTC, γιατί τα physical buttons (ένταση, home κτλ) είχαν βγάλει πρόβλημα και ήθελαν αρκετή πίεση για να πατηθούν. Δεν πέρασαν 3-4 μέρες από τη στιγμή που το έστειλα, και η συσκευή είχε έρθει και πάλι στα χέρια μου. Ο τεχνικός όμως, είχε διορθώσει μόνο το Vol Up/Down και είχε αφήσει όλα τα υπόλοιπα κουμπάκια (home, menu, back, search) ανεπισκεύαστα. Άμεσα ξαναπήρα τηλέφωνο την HTC, και τους ζήτησα ευγενέστατα να ξαναστείλω τη συσκευή μιας και δεν είχε επιδιορθωθεί πλήρως. Μου απάντησαν θετικά, και έτσι η το κινητό ξαναπήγε για service. Σήμερα το παρέλαβα, και ενώ με χαρά μου βλέπω ότι όλα τα κουμπιά δούλευαν απροβλημάτιστα, ξαφνικά παρατηρώ ότι ένα πολύ μικρό χτυπηματάκι (το μοναδικό που είχε αποκτήσει με δύο χρόνια χρήσης) έλειπε! Αμέσως τσεκάρω το IMEI, και προς έκπληξή μου ήταν διαφορετικό, κάτι που βέβαια εκ των υστέρων συνειδητοποίησα πως αναφέρουν και στο χαρτί του service, στο οποίο μιλάνε για αντικατάσταση. Αμέσως επικοινώνησα με HTC, και ζήτησα να μάθω γιατί έγινε αντικατάσταση και όχι επιδιόρθωση. Μου είπαν πως το κινητό το οποίο μου έδωσαν είναι ουσιαστικά αμεταχείριστο και πως δεν είναι επιδιορθωμένο, αλλά όταν τους ρώτησα αν η εγγύησή μου ανανεώνεται για δύο χρόνια (όπως γίνεται με τις νέες συσκευές) μου είπαν πως όχι. Το θέμα είναι ότι εγώ την προηγούμενη συσκευή, την πρόσεχα σαν τα μάτια μου, μιας και δεν συνηθίζω να αλλάζω συχνά κινητό, και από την άλλη δεν γνωρίζω κατά πόσο αληθεύει το ότι η νέα συσκευή είναι ολοκαίνουργια... Αν όμως όντως δεν είναι, όπως είναι προφανές δεν γνωρίζω τί χρήση της έχει γίνει, για ποιό λόγο είχε περάσει από το service, και αν φυσικά δεν θα μου μείνει στο χέρι μετά από λίγες εβδομάδες/μήνες χρήσης... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από ανάλογο γεγονός; Δεν ξέρω προς το παρόν τί να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Στο xda διάβαζα για θέματα με απώλεια σήματος από τις μεταβολές 2g-3g κ με έβαλε σε σκέψεις.. αλλά αν μου λες ότι δούλευε καλά μάλλον πρέπει να κάνω μια δοκιμή..:) Στις περισσότερες JB rom το θέμα με το 3G disconnection έχει λυθεί. Σε όσους πάλι υπάρχει, εμφανίζεται ΜΟΝΟ όταν ενεργοποιήσεις το GPS, oπότε αν εσύ δεν το ενεργοποιήσεις ποτέ, τότε δεν θα έχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα. Ακόμη και αν σου παρουσιαστεί, η λύση είναι εύκολη: είτε κάνεις ένα reboot, ή αν βαριέσαι το να κάνεις Flight Mode On και Flight Mode Off αρκεί. Επειδή πάλι πολλοί βαριούνται ακόμη και αν 'παίξουν' με το Flight Mode, ή το πιο σωστό που έχει αναφερθεί να μην προσέξεις ότι δεν έχεις 3G, τότε η εφαρμογή 3G Reconnect έχει αναφερθεί ότι κάνει τη δουλειά για σένα. Μπορείτε να δοκιμάσετε. Είμαι κι εγώ μετά από πολύ καιρό με την CM10 του vijendrahs (χρησιμοποιούσα για μήνες αυτή του Nikez), γιατί η rom έχει την επιλογή για wallpaper στην lockscreen και εκτός από το θέμα της κάμερας (την οποία δεν χρησιμοποιώ) τα πάντα δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Καλησπέρα στο forum του Desire, μετά από ακρετό καιρό απουσίας! Πριν δύο περίπου εβδομάδες είχα αποστείλει το κινητό μου στο service της HTC, γιατί τα physical buttons (ένταση, home κτλ) είχαν βγάλει πρόβλημα και ήθελαν αρκετή πίεση για να πατηθούν. Δεν πέρασαν 3-4 μέρες από τη στιγμή που το έστειλα, και η συσκευή είχε έρθει και πάλι στα χέρια μου. Ο τεχνικός όμως, είχε διορθώσει μόνο το Vol Up/Down και είχε αφήσει όλα τα υπόλοιπα κουμπάκια (home, menu, back, search) ανεπισκεύαστα. Άμεσα ξαναπήρα τηλέφωνο την HTC, και τους ζήτησα ευγενέστατα να ξαναστείλω τη συσκευή μιας και δεν είχε επιδιορθωθεί πλήρως. Μου απάντησαν θετικά, και έτσι η το κινητό ξαναπήγε για service. Σήμερα το παρέλαβα, και ενώ με χαρά μου βλέπω ότι όλα τα κουμπιά δούλευαν απροβλημάτιστα, ξαφνικά παρατηρώ ότι ένα πολύ μικρό χτυπηματάκι (το μοναδικό που είχε αποκτήσει με δύο χρόνια χρήσης) έλειπε! Αμέσως τσεκάρω το IMEI, και προς έκπληξή μου ήταν διαφορετικό, κάτι που βέβαια εκ των υστέρων συνειδητοποίησα πως αναφέρουν και στο χαρτί του service, στο οποίο μιλάνε για αντικατάσταση. Αμέσως επικοινώνησα με HTC, και ζήτησα να μάθω γιατί έγινε αντικατάσταση και όχι επιδιόρθωση. Μου είπαν πως το κινητό το οποίο μου έδωσαν είναι ουσιαστικά αμεταχείριστο και πως δεν είναι επιδιορθωμένο, αλλά όταν τους ρώτησα αν η εγγύησή μου ανανεώνεται για δύο χρόνια (όπως γίνεται με τις νέες συσκευές) μου είπαν πως όχι. Το θέμα είναι ότι εγώ την προηγούμενη συσκευή, την πρόσεχα σαν τα μάτια μου, μιας και δεν συνηθίζω να αλλάζω συχνά κινητό, και από την άλλη δεν γνωρίζω κατά πόσο αληθεύει το ότι η νέα συσκευή είναι ολοκαίνουργια... Αν όμως όντως δεν είναι, όπως είναι προφανές δεν γνωρίζω τί χρήση της έχει γίνει, για ποιό λόγο είχε περάσει από το service, και αν φυσικά δεν θα μου μείνει στο χέρι μετά από λίγες εβδομάδες/μήνες χρήσης... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από ανάλογο γεγονός; Δεν ξέρω προς το παρόν τί να κάνω... Για τον ιδιο ακριβως λογο το ειχα παει κι εγω στην Arvato, τα πλαινα κουμπια του volume εχουν γνωστο προβλημα σε αρκετες συσκευες. Και σε μενα καποιες φορες δεν επιανε και το κουμπι "back", δεν ηθελε πολυ πιεση, αλλα δεν ηταν οπως το ειχα παρει την πρωτη φορα, και δεν ηταν ιδεα μου. Ο τεχνικος πιθανον να το δοκιμασε λιγες φορες,θα του δουλευε και θα το αφησε. Την πρωτη φορα οταν μου το επεστρεψαν με αλλαγμενα μονο τα πλαινα κουμπια, εκανε το πολυ μια βδομαδα. Οταν διαπιστωσα οτι δεν πειραξαν καθολου τα κατω, το ξαναπαω και αργησαν πολυ να το φτιαξουν, τους ειχα παρει τηλεφωνο και ειπαν οτι αυτο το ανταλλακτικο κανει 15 εργασιμες περιπου να ερθει. Μεχρι να το παρω στα χερια μου εκανε 3 βδομαδες, σχεδον μηνα. Βεβαια το δικο μου επισκευασαν κανονικα, τωρα στην περιπτωση σου δεν ξερω γιατι σου εδωσαν αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Στις περισσότερες JB rom το θέμα με το 3G disconnection έχει λυθεί. Σε όσους πάλι υπάρχει, εμφανίζεται ΜΟΝΟ όταν ενεργοποιήσεις το GPS, oπότε αν εσύ δεν το ενεργοποιήσεις ποτέ, τότε δεν θα έχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα. Ακόμη και αν σου παρουσιαστεί, η λύση είναι εύκολη: είτε κάνεις ένα reboot, ή αν βαριέσαι το να κάνεις Flight Mode On και Flight Mode Off αρκεί. Επειδή πάλι πολλοί βαριούνται ακόμη και αν 'παίξουν' με το Flight Mode, ή το πιο σωστό που έχει αναφερθεί να μην προσέξεις ότι δεν έχεις 3G, τότε η εφαρμογή 3G Reconnect έχει αναφερθεί ότι κάνει τη δουλειά για σένα. Μπορείτε να δοκιμάσετε. Είμαι κι εγώ μετά από πολύ καιρό με την CM10 του vijendrahs (χρησιμοποιούσα για μήνες αυτή του Nikez), γιατί η rom έχει την επιλογή για wallpaper στην lockscreen και εκτός από το θέμα της κάμερας (την οποία δεν χρησιμοποιώ) τα πάντα δουλεύουν μια χαρά. Ναι, έχεις δίκιο, κάπου διάβασα για τον συσχετισμό με το GPS. Ούτως η άλλως σπάνια το ανοίγω οπότε δεν θα έχω θέμα.. Ελπίζω μέσα στο ΣΚ να προλάβω να τη δοκιμάσω. Έχει δοκιμάσει κ κανείς κ την evervolv κ αυτή ώστε να δει αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ναι, έχεις δίκιο, κάπου διάβασα για τον συσχετισμό με το GPS. Ούτως η άλλως σπάνια το ανοίγω οπότε δεν θα έχω θέμα.. Ελπίζω μέσα στο ΣΚ να προλάβω να τη δοκιμάσω. Έχει δοκιμάσει κ κανείς κ την evervolv κ αυτή ώστε να δει αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές? Nαι, το έγραψα. Η Evervolv του Nikez είναι η πραγματική JB rom (αν μπορείς να την πεις έτσι) μιας και η ομάδα δεν είναι moders, αλλά developers. Πρόκειται για pure Android rom, δηλαδή AOSP. Aν δε σ' ενδιαφέρουν τα features των CM roms τότε βάλε απ' ευθείας την evervolv. Απλά, ήδη ο Nikez έχει παραγγείλει το Nexus4 και πολύ πιθανόν η rom του να σταματήσει να αναθαθμίζεται, μάλλον θα τα παρατήσει. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginnie Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Επεξεργαζοντας ξανα το μηνυμα μου... Ηρθα λογω ενος θεματος για το πληκτρολογιο του κινητου ,το οποιο επιλυσα προσωρινα, αλλα με αναζητηση στις προοηγουμενες σελιδες επεσε το ματι μου για εκδοση JellyBean με root και ομολογω οτι ενθουσιαστηκα. Διαβασα αρκετες σελιδες στο xda και κατεβασα τα αρχεια για να ξεκινησω το root. Ομως ως πρωταρα λιγο ο φοβος, λιγο οι επιγραμματικες οδηγιες... Μηπως καποιος που εχει κανει τη διαδικασια στο κινητο του ,μπορει να πει λιγο πιο αναλυτικα τα βηματα για το ρουταρισμα για τη συγκεκριμενη εκδοση; (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1945441) Σας ευχαριστω πολυ Edited December 1, 2012 by Ginnie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 @Billys_RR ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ένα θεματάκι με το καινούργιο κινητό, το οποίο παρεμπιπτόντως αποδείχτηκε ότι είναι amoled... Παρότι έχω επιλέξει να λαμβάνω αναφορές παράδοσης για τα sms που στέλνω, για κάποιο το κινητό δεν με ειδοποιεί όταν το μήνυμα φτάνει στον παραλήπτη. Αν τικάρω να το "Sent Notification" με ειδοποιεί κανονικά ότι το μήνυμα απεστάλη. Τικάροντας όμως το "Delivery Reports", δεν λαμβάνω καμμία ειδοποίηση. Επικοινώνησα και με Comsote, μπας και το πρόβλημα οφειλόταν στο δίκτυό της, αλλά μου είπαν ότι είναι θέμα της συσκευής. Μάλιστα, άλλαξα και SIM, αλλά πάλι δεν λάμβανα ειδοποιήσεις. Στο προηγούμενο κινητό δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα. Έχει ξανασυμβεί με κανέναν το συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Nαι, το έγραψα. Η Evervolv του Nikez είναι η πραγματική JB rom (αν μπορείς να την πεις έτσι) μιας και η ομάδα δεν είναι moders, αλλά developers. Πρόκειται για pure Android rom, δηλαδή AOSP. Aν δε σ' ενδιαφέρουν τα features των CM roms τότε βάλε απ' ευθείας την evervolv. Απλά, ήδη ο Nikez έχει παραγγείλει το Nexus4 και πολύ πιθανόν η rom του να σταματήσει να αναθαθμίζεται, μάλλον θα τα παρατήσει. ;) Ουπς! Το έγραψες όντως! Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις.. Πολύ χρήσιμες! :-) @Billys_RR ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ένα θεματάκι με το καινούργιο κινητό, το οποίο παρεμπιπτόντως αποδείχτηκε ότι είναι amoled... Παρότι έχω επιλέξει να λαμβάνω αναφορές παράδοσης για τα sms που στέλνω, για κάποιο το κινητό δεν με ειδοποιεί όταν το μήνυμα φτάνει στον παραλήπτη. Αν τικάρω να το "Sent Notification" με ειδοποιεί κανονικά ότι το μήνυμα απεστάλη. Τικάροντας όμως το "Delivery Reports", δεν λαμβάνω καμμία ειδοποίηση. Επικοινώνησα και με Comsote, μπας και το πρόβλημα οφειλόταν στο δίκτυό της, αλλά μου είπαν ότι είναι θέμα της συσκευής. Μάλιστα, άλλαξα και SIM, αλλά πάλι δεν λάμβανα ειδοποιήσεις. Στο προηγούμενο κινητό δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα. Έχει ξανασυμβεί με κανέναν το συγκεκριμένο; Με την stock εφαρμογή? Γιατί με την stock δεν χτυπάει ποτέ αναφορά! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Με την stock εφαρμογή? Γιατί με την stock δεν χτυπάει ποτέ αναφορά! Χμμμ ναι με τη stock ROM και τη μαμά εφαρμογή είμαι (ούτε root ούτε τίποτα). Δεν θυμόμουν καθόλου πως με την stock δεν χτυπάει.. Με άλλες (unofficial) Sense ROMs πάντως, χτύπαγε κανονικά... Ίσως για αυτό να μπερδεύτηκα. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Χμμμ ναι με τη stock ROM και τη μαμά εφαρμογή είμαι (ούτε root ούτε τίποτα). Δεν θυμόμουν καθόλου πως με την stock δεν χτυπάει.. Με άλλες (unofficial) Sense ROMs πάντως, χτύπαγε κανονικά... Ίσως για αυτό να μπερδεύτηκα. Thanks! Εγώ που είμαι με custom αλλά βασισμένη στο παλιό Sense, εξακολουθεί να μην έχει να φανταστείς.. Αλλά δουλεύω πάντα το handcent οπότε δεν με απασχόλησε.. Δοκίμασέ το να δεις αν σε βολέψει! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Βλέπω οτι αρκετοί έχετε περάσει JB στο Desire, πράγμα που θέλω να κάνω και εγώ. Από άποψη hardware είναι επαρκές το Desire για Jelly Bean? Θέλω να πω, δεν θα είναι σαν να βάζεις Win 7 σε Pc με Pentiun II? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Εχω την supernova περασμένη στο κινητό. Ευχαριστημένος είμαι απλα σκέφτομαι να περάσω καμια άλλη Rom για αλλαγή. Υπάρχει καμία Rom πιο εξελιγμένη που να είναι παλι extended η εσωτερική μνήμη? και τι διαδικασία χρειάζεται για να περαστεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Την έκανα τελικά τη δοκιμή χθες και είμαι με JB.. Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις.. Για την ώρα φαίνεται να δουλεύουν όλα μια χαρά (το ΒΤ μόνο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με το ακουστικό μου). Σίγουρα, σε σχέση με την CoolICS που είχα που για μένα ήταν η ταχύτερη, είναι πιο αργή αλλά θεωρώ πως είναι μια δοκιμή που αξίζει τον κόπο. Πριν είχα περίπου 120 εφαρμογές, ενώ τώρα δεν την έχω φορτώσει εντελώς (είμαι γύρω στις 60), αλλά πηγαίνει καλά. Αν είναι σταθερή (χωρίς restart, hard freeze κλπ) λέω να την κρατήσω.. Εξυπακούεται ότι είναι και πολύ-πολύ όμορφη και με τις ευκολίες του JB, οπότε σε τραβάει.. Από χώρο όπως και οι άλλες που είχα με το a2sd.. Χωρίς πρόβλημα, δηλαδή.. Βλέπω οτι αρκετοί έχετε περάσει JB στο Desire, πράγμα που θέλω να κάνω και εγώ. Από άποψη hardware είναι επαρκές το Desire για Jelly Bean? Θέλω να πω, δεν θα είναι σαν να βάζεις Win 7 σε Pc με Pentiun II? Τα πάντα εξαρτώνται από τις ανάγκες του καθενός και πως το πως θες να είναι το τηλέφωνό σου. Εννοείται πως με μια JB δεν θα έχεις την ταχύτητα που είχες με μια καλή GB. Όμως δεν είναι αργή ώστε να μην έχει νόημα να τη βάλεις. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Βλέπω οτι αρκετοί έχετε περάσει JB στο Desire, πράγμα που θέλω να κάνω και εγώ. Από άποψη hardware είναι επαρκές το Desire για Jelly Bean? Θέλω να πω, δεν θα είναι σαν να βάζεις Win 7 σε Pc με Pentiun II? Προσωπικά το κινητό μου έχει την ίδια αίσθηση/απόκριση με τις GB Sense (v3 και άνω) που χρησιμοπιούσα, και έτσι σε παλιότερο μου μήνυμα αναγκάστηκα να γράψω ότι τώρα καταλαβαίνω γιατί ΟΛΟΙ έβαζαν Oxygen rom και έλεγαν για τις τεράστιες δισφορές που έβλεπαν σε σχέση με τις Sense rom. Το μόνο πρόβλημα που θα βρεις είναι το γνωστό με την κάμερα (εγγραφή video), λόγω έλλειψης drivers από την HTC και σίγουρα με κάποια παιχνίδια που διαβάζω δεξιά και αριστερά ότι δεν παίζουν (προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό). Αλλά και πάλι, ίσως να φταίνε τα ίδια τα παιχνίδια και οι απαιτήσεις τους, ίσως να μην παίζουν ΟΥΤΕ σε RUU rom, οπότε να μη φταίνε οι JB rom. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Για το θέμα με την κάμερα, με την Camera Zoom FX που δοκίμασα, όσες φορές την έχω ανοίξει, δεν κάνει το flickering που κάνει η official. Θα το παρακολουθήσω να δω αν απλά έτυχε. Edit: Έχει κάπου η Jelly Bean ρύθμιση να αφαιρέσω τα animations και δεν την βλέπω ή να δοκιμάσω κανένα Spare Parts? Edited December 2, 2012 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Για το θέμα με την κάμερα, με την Camera Zoom FX που δοκίμασα, όσες φορές την έχω ανοίξει, δεν κάνει το flickering που κάνει η official. Θα το παρακολουθήσω να δω αν απλά έτυχε. Edit: Έχει κάπου η Jelly Bean ρύθμιση να αφαιρέσω τα animations και δεν την βλέπω ή να δοκιμάσω κανένα Spare Parts? Μα το πρόβλημα δεν είναι τόσο το flickering, αλλά η χάλια ποιότητα στην εγγραφή του video (αν δεν κάνω λάθος τράβάει στα 23fps). Το flickering, αν κλείσεις την κάμερα και την ΞΑΝΑνοίξεις, εξαφανίζεται και με τη μαμά εφαρμογή. ;) Τί εννοείς με το 'να αφαιρέσω τα animations'; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μα το πρόβλημα δεν είναι τόσο το flickering, αλλά η χάλια ποιότητα στην εγγραφή του video (αν δεν κάνω λάθος τράβάει στα 23fps). Το flickering, αν κλείσεις την κάμερα και την ΞΑΝΑνοίξεις, εξαφανίζεται και με τη μαμά εφαρμογή. ;) Τί εννοείς με το 'να αφαιρέσω τα animations'; Το βίντεο να πω την αλήθεια δεν το δοκίμασα αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Η κάμερα έχει τύχει να μου το ξανακάνει παρόλο το άνοιγμα-κλείσιμο. Εννοώ τα εφέ όταν ανοιγοκλείνεις εφαρμογές. Αυτά τα fade in - fade out που κάνουν. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Είναι στα developer options στις ρυθμισεις δυο τρείς επιλογες σχετικά με animation όπου πρέπει να βάλεις animation off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Είναι στα developer options στις ρυθμισεις δυο τρείς επιλογες σχετικά με animation όπου πρέπει να βάλεις animation off. Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις πόσες φορές από προχθές γιατί είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνω να βγάζω τα animations. Έκανα το λάθος να επιλέξω ελληνικά στην εγκατάσταση κι έχω χάσει τα αυγά κ τα πασχάλια.. Ήταν στο Επιλογές για προγραμματιστές, κλίμακα κίνησης παραθύρου! Ευχαριστώ γιατί αν δεν το έλεγες δε θα μου πήγαινε το μυαλό..! Edited December 2, 2012 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts