Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η αλήθεια είναι ότι το γραφικό περιβάλλον του sense είναι δύσκολο να το αποχωριστείς,,κι εμένα μου λείπει. Ο Mildwild απ ότι έχω δει έχει ξεκινήσει και Sense custom rom πάντως (έτσι για την ιστορία) αλλά δεν είναι 100% έτοιμη. Όταν την βγάλει μάλλον εκεί θα πάω..μου αρέσει κι εμένα πολύ το Sense UI.

τελικά γύρισα στην στοκ. Αν εξαιρέσεις την αρχική οθόνη και τα notifications που είναι πολύ ωραία όλα τα υπόλοιπα δεν μου φάνηκαν αισθητικά ωραία και χρηστικά σε σχέση με την stock και το sense.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου themes htc sense. Τα έχει δοκιμάσει κανείς;

τελικά γύρισα στην στοκ. Αν εξαιρέσεις την αρχική οθόνη και τα notifications που είναι πολύ ωραία όλα τα υπόλοιπα δεν μου φάνηκαν αισθητικά ωραία και χρηστικά σε σχέση με την stock και το sense.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου themes htc sense. Τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Μου δίνεις σε παρακαλώ την παράθεση της stock με sense που χρησιμοποιείς, για να την δοκιμάσω και εγώ; Μεταφορά και τρέξιμο των εφαρμογών από την sd κάνει κανονικά;
"Ταν ή επί τας"

δεν την έχω βάλει από αρχείο αλλά γύρισα με nandroid backup. Μπορείς να χρησιμοποιείσεις το link στην πρώτη σελίδα του μηνύματος όμως.

Για την μεταφορά των εφαρμογών χρειάζεται root και να κάνεις ένα ext3 partition στην sd. Μετά κατεβάζεις από το google play το links2sd και με αυτό το app μπορείς να μεταφέρεις όποιες θέλεις στo ext3 στην sd. πχ αυτήν την στιγμή έxω 80 εφαρμογές και διαθέσιμη ram 87 mb. Οι εφαρμογές έχουν καταναλώσει 605 mb από το 1gb partition ext3. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να μεταφέρεις και τα (συνήθως μεγάλα) update του google play, gmail κτλ.

Η μέθοδος αυτή δουλεύει πολύ καλά, ποτέ δεν είχα πρόβλημα απλώς οι εφαρμογές ανοίγουν λίγο πιο αργά από ότι αν ήταν στην ram (παίζει ρόλο και η κάρτα, εγώ έχω μια class 4).

Αναλυτικές οδηγίες είχα βρει στο νήμα αυτό αν θυμάμε καλά.

Παιδιά καλησπέρα!

Μια ερώτηση θα ηθελα να κάνω:

Η γυναίκα μου εχει το HTC DESIRE και στην προσπάθεια της να συνδεθεί με wifi στο router του σπιτιού, ξαφνικά δεν βρίσκει καθόλου το wifi, και αναφέρει οτι δεν ειναι δυνατή η ανίχνευση για δίκτυα.

Πως μπορω να το λύσω;

Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων!!!

• 4 weeks later...

Μια επειγουσα βοηθεια παρακαλω!

Ημουν με CM7R2 HBOOT και φλασαρα σε STOCK, παω να μπω στο 4EXT recovery (1.04) και ενω μπαινει και αργει σχετικα να το φορτωσει καπου 20 δευτ. τελικα μου δειχνει το περιβαλλον του recovery menu χωρις κανενα ομως μενου, κενη οθονη. Τι παιχτηκε;;;

Μια επειγουσα βοηθεια παρακαλω!

Ημουν με CM7R2 HBOOT και φλασαρα σε STOCK, παω να μπω στο 4EXT recovery (1.04) και ενω μπαινει και αργει σχετικα να το φορτωσει καπου 20 δευτ. τελικα μου δειχνει το περιβαλλον του recovery menu χωρις κανενα ομως μενου, κενη οθονη. Τι παιχτηκε;;;

Δοκίμασε να ξαναφλασάρεις το CM7r2 από fastboot mode, μετά μπες σε recovery και κάνε wipe τα πάντα από το 4ext (εκτός της sd προφανώς) και τέλος φλάσαρε το stock hboot. Λογικά μετά θα είσαι οκ. Απλά προφανώς θα πρέπει να ξαναπεράσεις τη ρομ από την αρχή.

Παιδιά θυμίστε μου με 4ext recovery, τι επιλογές ορίζουμε ούτως ώστε να περάσουμε νέα και διαφορετική ρομ από την ήδη εγκατεστημένη; Εννοώ τι διαγράφουμε, πχ. wipe data/factory, reset cache + dalvik, φορμάρουμε κάτι, τι από όλα;
"Ταν ή επί τας"

Παιδιά θυμίστε μου με 4ext recovery, τι επιλογές ορίζουμε ούτως ώστε να περάσουμε νέα και διαφορετική ρομ από την ήδη εγκατεστημένη; Εννοώ τι διαγράφουμε, πχ. wipe data/factory, reset cache + dalvik, φορμάρουμε κάτι, τι από όλα;

Για νέα θες full wipes. Δηλαδή όλα. Αν και το wipe data/factory reset περιλαμβάνει και τα άλλα, συνήθως προτείνετε να τα κάνεις κι αυτά χωριστά.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Για νέα θες full wipes. Δηλαδή όλα. Αν και το wipe data/factory reset περιλαμβάνει και τα άλλα, συνήθως προτείνετε να τα κάνεις κι αυτά χωριστά.

Και κάνουμε και φορμάτ όπου το ζητάει, εκτός φυσικά από την κάρτα sd, ή μόνο όπου λέει wipe;

"Ταν ή επί τας"

Και μονο το τελευταιο να κανεις εκτος της sd φυσικα ειναι αρκετο. Δε χρειαζεται να κανεις ξεχωριστα το καθενα, ειναι πλεονασμος.

Δοκίμασε να ξαναφλασάρεις το CM7r2 από fastboot mode, μετά μπες σε recovery και κάνε wipe τα πάντα από το 4ext (εκτός της sd προφανώς) και τέλος φλάσαρε το stock hboot. Λογικά μετά θα είσαι οκ. Απλά προφανώς θα πρέπει να ξαναπεράσεις τη ρομ από την αρχή.

Καλημέρα κ ευχαριστώ για την απάντηση!

Αυτό έκανα επέστρεψα σε cm7r2 και όλα κομπλέ, απλά έχω το φόβο τώρα να ξαναδοκιμάσω να γυρίσω σε στοκ. Πάντως την αλλαγή δεν την κάνω με fastboot αλλά με μετονομασία του αρχείου σε PB99IMG.zip και μου το εγκαθιστά όταν μπαίνω στο boot loader. Να παίζει ρόλο αυτό;

Καλημέρα κ ευχαριστώ για την απάντηση!

Αυτό έκανα επέστρεψα σε cm7r2 και όλα κομπλέ, απλά έχω το φόβο τώρα να ξαναδοκιμάσω να γυρίσω σε στοκ. Πάντως την αλλαγή δεν την κάνω με fastboot αλλά με μετονομασία του αρχείου σε PB99IMG.zip και μου το εγκαθιστά όταν μπαίνω στο boot loader. Να παίζει ρόλο αυτό;

Οχι δεν παιζει ρολο, το ιδιο αποτελεσμα εχουν. Απλα οταν θες να αλλαξεις hboot, πρωτα κανε wipe τα παντα απο recovery εκτος της sd και μετα κανε την αλλαγη.

Οχι δεν παιζει ρολο, το ιδιο αποτελεσμα εχουν. Απλα οταν θες να αλλαξεις hboot, πρωτα κανε wipe τα παντα απο recovery εκτος της sd και μετα κανε την αλλαγη.

χμμμ αυτο δεν το ειχα υποψη και δεν το εφαρμοσα ποτε. ευχαριστω!

Καλημέρα στην παρέα και από εμένα,

Πρώτο μου ποστ στο σάιτ και είναι στο θέμα του αγαπημένου μου τηλεφώνου.

Αν και κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου κάτι παραπάνω από δύο χρόνια τώρα, το έχω ακόμα απείραχτο.

Με το μαμίσιο λειτουργικό και χωρίς να είναι ρουτ.

Επειδή το χρησιμοποιώ πάντα με ενσύρματο hands-free (από την αρχή που το πήρα -μεταχειρισμένο-, αν έβγαζα το hands-free ο συνομιλητής δεν με άκουγε καθόλου παρόλο που εγώ τον άκουγα καθαρά), έχω διαπιστώσει το εξής θέμα:

Αν ακούω μουσική ή ραδιόφωνο και με καλέσει κάποιος, με ακούει με πάρα πολύ θόρυβο (με αποτέλεσμα όλοι να διαμαρτύρονται ότι κάτι έχει το τηλέφωνό μου) ενώ εγώ τους ακούω πεντακάθαρα.

Αν όμως μπω στην διαχείριση εφαρμογών -> καρτέλα Εκτελείται, πατήσω πάνω στην εφαρμογή μουσική και της κάνω αναγκαστική διακοπή και το ίδιο στη συνέχεια για το ραδιόφωνο, ως δια μαγείας μετά με ακούνε καθαρά και χωρίς θορύβους ή παράσιτα.

Γιατί γίνεται αυτό ?

Επίσης όταν ανακαλυψα το πρόβλημα με το hands-free, έστειλα μέιλ στην Htc και μου πρποτειναν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (πράγμα που δεν έκανα βέβαια γιατί δεν είχα όρεξη να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή).

Αυτά που διαβάζω εδώ στο φόρουμ για backup και restore των εφαρμογών, ισχύει και σε un-rooted συσκευές ή όχι?

Από ότι κατάλαβα, το θέμα της έλλειψης μνήμης συστήματος (μεταφορά δηλαδή των προγραμμάτων στην κάρτα) μπορώ να το λύσω μόνο κάνοντας απλά ρουτ το τηλέφωνο, δεν χρειάζεται να του περάσω άλλη ρομ σωστά? (δεν θέλω να αλλάξω το sense UI, ένας λόγος που πήρα το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι το περιβάλλον χρήστη του).

Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για εμάς τους πρωτάρηδες για τα προγράμματα αυτά και τη χρήση τους? (αυτά που μεταφέρουν τα προγράμματα στην κάρτα).

Ελπίζω να μην κούρασα με το μεγάλο μου ποστ και τις πολλές απορίες - ερωτήσεις με τη μία.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Μετά από αυτές τις κινήσεις η εγκατάσταση της ρομ έγινε κανονικά και το αποτέλεσμα είναι τέλειο.
"Ταν ή επί τας"

Tελικά σήμερα από μια ολόκληρη μέρα ενασχόλησης με το τηλέφωνο, κατάφερα και το έκανα ρουτ.

Στο titanium backup, στη σύνοψη αναφέρει :

Rom συστήματος : 262ΜΒ (6,90 ΜΒ ελέυθερα)

Εσωτερική : 154 ΜΒ (18,90ΜΒ ελεύθερα)

Κάρτα SD : 3.95 GB (1.80 GB ελεύθερα)

Η ερώτησή μου είναι η εξής : για να κάνω ένα πλήρες backup την τρέχουσα κατάσταση του τηλεφώνου μου (ώστε να το επαναφέρω μετά όπως ακριβώς είναι τώρα), με φτάνει ο ελεύθερος χώρος στην κάρτα SD, ή θα πρέπει να έχω τουλάχιστον όσο χώρο έχω κατειλημμένο?

HELP!!! ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ROOT TO DESIRE MOY ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ MILDWILD V-4.3 (2.3.7), KERNEL 2.6.35-14-cox-oxy

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ROM ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ?ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ROOT?

Κατά αρχή δεν είναι επιτρεπτή η γραφή με κεφαλαία.

Κάνε μια πλήρη διαγραφή όλων των τοποθεσιών του συστήματος εκτός των περιεχομένων της SD, και στη συνέχεια ξανακάνε εγκατάσταση της ίδιας ρομ ή μιας καινούργιας και εδώ είμαστε για κάθε βοήθεια, σιγουρέψου μόνο πως έχεις διαβάσει το μεγαλύτερο μέρος του θέματος σε σχέση με τρόπους περάσματος ρομς και χρήση recovery διαδικασίας.

\.

"Ταν ή επί τας"

Ρε παιδιά, υπάρχει μια δοκιμασμένη ΡΟΜ με sense που να δουλεύει απροβλημάτιστα για να την βάλω για καθημερινή ΡΟΜ να αντικαταστήσω την στοκ?

Ρε παιδιά, υπάρχει μια δοκιμασμένη ΡΟΜ με sense που να δουλεύει απροβλημάτιστα για να την βάλω για καθημερινή ΡΟΜ να αντικαταστήσω την στοκ?

Αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045824

Βασίζεται στην τελευταία επίσημη έκδοση 2.3.3. της HTC για το Desire, αλλά με χώρο για όσες εφαρμογές θέλεις λόγω data2sd.

Αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045824

Βασίζεται στην τελευταία επίσημη έκδοση 2.3.3. της HTC για το Desire, αλλά με χώρο για όσες εφαρμογές θέλεις λόγω data2sd.

Καλησπέρα, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Μια δυο ερωτησούλες ακόμα πριν αρχίσω το φλασάρισμα,

α) η ΡΟΜ αυτή απαιτεί λέει το stock HBOOT, εμένα που όταν μπαίνω στο HBOOT λέει:

-Revolutionary-

HBOOT-6.93.1002

οπότε μάλλον δεν είναι το στοκ θέλει φλασάρισμα το στοκ πρώτα?

Όταν φλασάρω το stock HBOOT θα χάσω το ροοτ και το S-off?

β) για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες της ρομ για την μεγάλη μνήμη, πρέπει μετά την εγκατάστασή της να τρέξω και κάτι άλλο, ή είναι ήδη έτοιμη και φορτώνω τις εφαρμογές μου κανονικά?

Καλησπέρα, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Μια δυο ερωτησούλες ακόμα πριν αρχίσω το φλασάρισμα,

α) η ΡΟΜ αυτή απαιτεί λέει το stock HBOOT, εμένα που όταν μπαίνω στο HBOOT λέει:

-Revolutionary-

HBOOT-6.93.1002

οπότε μάλλον δεν είναι το στοκ θέλει φλασάρισμα το στοκ πρώτα?

Όταν φλασάρω το stock HBOOT θα χάσω το ροοτ και το S-off?

β) για να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες της ρομ για την μεγάλη μνήμη, πρέπει μετά την εγκατάστασή της να τρέξω και κάτι άλλο, ή είναι ήδη έτοιμη και φορτώνω τις εφαρμογές μου κανονικά?

Καλημέρα, δεν χρησιμοποιώ τώρα το Desire και δεν θυμάμαι ποιο είναι το stock hboot. Το είχα κάνει s-off με την μέθοδο του revolutionary και μετά φλάσαρα την supernova, δεν άλλαξα ποτε hboot οπότε ήμουν συνέχεια με stock.

Όχι δεν χάνεις τίποτα, αλλά προτού κάνεις κάτι τσέκαρε γιατί νομίζω ότι έχεις ήδη το stock (αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει).

Για την supernova θα χρειαστεί να φτιάξεις την κάρτα σου από την αρχή σε δύο partions ένα ext-4 (1- 1,5gb, για την συγκεκριμένη rom ο δημιουργός της προτείνει class 6 κάρτα) και το υπόλοιπο fat32. H ρομ έχει script data2sd το οποίο τρέχει κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

Διάβασε προσεκτικά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3949481#post3949481 και

εδώ: http://supernova.droidzone.in/category/installation/, είναι πολύ αναλυτικός οδηγός αυτόν είχα ακολουθήσει και εγώ.

Καλημέρα, δεν χρησιμοποιώ τώρα το Desire και δεν θυμάμαι ποιο είναι το stock hboot. Το είχα κάνει s-off με την μέθοδο του revolutionary και μετά φλάσαρα την supernova, δεν άλλαξα ποτε hboot οπότε ήμουν συνέχεια με stock.

Όχι δεν χάνεις τίποτα, αλλά προτού κάνεις κάτι τσέκαρε γιατί νομίζω ότι έχεις ήδη το stock (αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει).

Για την supernova θα χρειαστεί να φτιάξεις την κάρτα σου από την αρχή σε δύο partions ένα ext-4 (1- 1,5gb, για την συγκεκριμένη rom ο δημιουργός της προτείνει class 6 κάρτα) και το υπόλοιπο fat32. H ρομ έχει script data2sd το οποίο τρέχει κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

Διάβασε προσεκτικά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3949481#post3949481 και

εδώ: http://supernova.droidzone.in/category/installation/, είναι πολύ αναλυτικός οδηγός αυτόν είχα ακολουθήσει και εγώ.

Φίλε και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

Ήδη το τόλμησα και την πέρασα χθες το βράδυ. Την κάρτα την φόρμαρα από linux live CD (Ubuntu). Tην διαδικασία την έκανα με την βοήθεια της σελίδας της ίδιας της ρομ (How to install Supernova) που ήταν αρκετά αναλυτική.

Δεν είχα προσέξει ότι και στο φόρουμ εδώ υπήρχε σελίδα με οδηγίες (εμ τόσες σελίδες νήμα τι να πρωτοδείς?).

Η κάρτα μου είναι μια sandisk class 10 8GB. Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, και τις εφαρμογές μου τις πέρασα πάλι με τιτάνιουμ μπακαπ.

Επίσης πέρα από την καλύτερη εμφάνιση, το κινητό νομίζω ότι πλέον πάει σφαίρα! Όχι ότι πριν είχα πρόβλημα, αλλά βελτιώθηκε και άλλο η ταχύτητα και η απόκρισή του.

Το μόνο που δεν έκανα είναι να περάσω το 4ext recovery και άφησα και το radio αυτό που είχα ήδη 5.11.05.27

Αυτά μπορώ να τα φλασάρω και τώρα ή έπρεπε να προηγηθούν της ΡΟΜ?

Επίσης επιτέλους έχω 1,5GB μνήμη στο τηλέφωνο και μπορώ να φορτώνω ότι θέλω!

Πάνω που κοίταζα την αγορά για άλλο τηλέφωνο με περισσότερη μνήμη, με σώσατε.

Πολύ ωραία νέα, σε καμιά βδομάδα μια ενημέρωση περί σταθερότητας θα ήταν χρήσιμη, μεγειά το τηλέφωνο!
"Ταν ή επί τας"