Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω φιλε εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις roms και κατα τη γνωμη μου η ποιο σταθερη και γρηγορη ειναι αυτη της υπογραφης μου.

Καλησπέρα. Στη συγκεκριμένη rom που όντως είναι πολύ σταθερή πώς έχουμε flash support ? Εγκαθιστώ τον adobe flash player αλλά παρόλα αυτά διάφορα sites δεν τρέχουν.

Ευχαριστώ.

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα μια ερωτηση εκανα αγορα απο το μαρκετ το setcpu pro αργησα ξερω αλλα δεν ηξερα τι ρολο βαραει απλα δεν ξερω πως να το ρυθμίσω αν μπορει καποιος να με βοηθησει σε τι συχνοτητες να παιξω και πως να τα ρυθμισω ολα τα στοιχεια μου ειναι τα παρακατω

Device: HTC Desire S-Off

Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.08

Recovery: ClockworkMod 2.5.0.7

Rom:LeeDroid_HD_V3.3.3_GB-R5

Κermel:linux version 2.6.35.10

αν θελετε και αλλα στοιχεία πείτε μου

ευχαριστω εκ τον προτέρων

καμια βοηθεια ρε μαγκιες καποιος ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Μέγιστη σταθερή συχνότητα στα περισσότερα είναι τα 1152 mhz και το κατώτατο είναι όσο σου επιτρέπει πιο χαμηλά να πας πχ 245 ή 128mhz.

Μέγιστη σταθερή συχνότητα στα περισσότερα είναι τα 1152 mhz και το κατώτατο είναι όσο σου επιτρέπει πιο χαμηλά να πας πχ 245 ή 128mhz.

ναι οκ αυτα ειναι τα πανω κατω αυτα να βαλω η να βαλω αυτο που μου προτιενει η εφαρμογη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτά βάλε και θα είσαι κομπλέ. Απλά δούλεψε το μετά να δεις αν κολλήσει, που λογικά θα είναι σταθερό.

Αυτά βάλε και θα είσαι κομπλέ. Απλά δούλεψε το μετά να δεις αν κολλήσει, που λογικά θα είναι σταθερό.

οκ εβαλα αυτα δηλαδη τερμα πανω και τερμα κατω κατω παει μεχρι 128 κανω καποια αλλη ρυθμηση οπως για παραδειγμα

perflockdisabler??στις 2 μπαρες να βαλω καπιος συγκεκριμενο εκει που λεει δηλαδη perfomance και κατι αλλα και δεξια γραφει η μπαρα deadline και αλλα 2 να τα αλλαξω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα σας εχω εδω κ 2 μερες ενα μικρο προβλημα με το κινητο μου κ μου ερχετε να το πεταξω χαχαχαχα

λοιπονανοιγω το κινητο κανονικα κ το χρησιμοποιω κανονικα αν ομως το αφησω κ κλειδωσει κ μετα που θα πατησω για να ξεκλειδωσει το κουμπι power on/off απο πανω αντι να ξεκλειδωσει μου κανει επαννεκινηση η οποια ομως επαννεκινηση δεν τελειωνει ποτε......το αφησα επιτηδες να δω μηπως κανω εγω κατι κ μια ωρα δεν ειχε τελειωσει................

πως μπορω να κανω καποιο ειδος φορματ ετσι ωστε να ερθει στα συγκαλα του???

βοηθεια γιατι εμεινα χωρις κινητο......

μου βγαζει μπροστα στην οθονη cyanogenmod κ γυρναει ο κυκλος συνεχεια.........εδω κ μια ωρα που το εχω αφησει ακομα το ιδιο κανει

καλησπερα σας εχω εδω κ 2 μερες ενα μικρο προβλημα με το κινητο μου κ μου ερχετε να το πεταξω χαχαχαχα

λοιπονανοιγω το κινητο κανονικα κ το χρησιμοποιω κανονικα αν ομως το αφησω κ κλειδωσει κ μετα που θα πατησω για να ξεκλειδωσει το κουμπι power on/off απο πανω αντι να ξεκλειδωσει μου κανει επαννεκινηση η οποια ομως επαννεκινηση δεν τελειωνει ποτε......το αφησα επιτηδες να δω μηπως κανω εγω κατι κ μια ωρα δεν ειχε τελειωσει................

πως μπορω να κανω καποιο ειδος φορματ ετσι ωστε να ερθει στα συγκαλα του???

βοηθεια γιατι εμεινα χωρις κινητο......

μου βγαζει μπροστα στην οθονη cyanogenmod κ γυρναει ο κυκλος συνεχεια.........εδω κ μια ωρα που το εχω αφησει ακομα το ιδιο κανει

νομιζω πως πρεπει να ξαναφλασαρεις την ρομ μπες δηλαδη στο recovery mode αν αυτο εχεις και ξανακαντην εγκατασταση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κ πως το κανω αυτο ακριβως?

ειμαι ασχετος ειναι το πρωτο μου android κ δεν ξερω τπτ απολυτως

το τηλεφωνο το πηρες μεταχοιρισμενο γιατι ετσι οπως μου τα λες κατι δεν κολλαει????ασχετος και εχεις ρομ επανω δηλαδη εχεις κανει ροοτ το τηλεφωνο???δεν γινεται αυτο!!!!αυτο στο λεω γιατι λες οτι γραφει cyanogenmod μπροστα στην οθονη οταν αναβει

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι το πηρα μεταχειρισμενο το τηλεφωνο πριν κανα 3μηνο νομιζω.κ χθες κ σημερα συμβαινει οτι ειχα γραψει πιο πανω στην δημοσιευση μου.

πως κανω αυτο που ειπες?σωσε με δεν αντεχω αλλο......

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

ναι το πηρα μεταχειρισμενο το τηλεφωνο πριν κανα 3μηνο νομιζω.κ χθες κ σημερα συμβαινει οτι ειχα γραψει πιο πανω στην δημοσιευση μου.

Είναι πραγματικά απλό, αρκεί το φλασάρισμα της επίσημης ROM της HTC.

Μπορείτε να το κάνετε για να επαναφέρετε τη συσκευή σας για λόγους εγγύησης.

Πιθανώς να μην λειτουργεί σωστά σε branded συσκευές (T-Mobile, Vodafone, Orange κ.α.).

Τι θα χρειαστείτε

HTC Sync εγκατεστημένο (για τους drivers)

Το αρχείο εγκατάστασης ROM που θα κατεβάσετε

Έναν υπολογιστή Windows

Μια ****card (απαιτείται μόνο σε branded συσκευές)

RUU_Bravo_HTC_Europe_1.15.405.3_Radio_32.30.00.28U _4.05.00.11_release_121865.exe (http://www.multiupload.com/RT53Y7POP8)

Ο οδηγός

Σιγουρευτείτε ότι η ****card είναι στη συσκευή σας (μόνο αν απαιτείται)

Ενεργοποιήστε το Desire

Συνδέστε με έναν υπολογιστή Windows

Εκτελέστε το HTC RUU (το αρχείο που νωρίτερα κατεβάσατε)

Αφήστε το να προχωρήσει την εγκατάσταση

Είστε έτοιμοι!

ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΨΑΚΤΙΚΗ!!!ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΤΗΛ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΤΟΝ ΤΗΛ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΟΜ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

δες αυτο το βιντεο σαν επιπλεον βοηθεια [ame=http://www.youtube.com/watch?v=mai9btS3RmU]How to unroot the HTC Desire back to stock - YouTube[/ame]

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπηκα καπου κ λεει:

bootloader

reboot

rebootbootloader

power down

τι πρεπει να πατησω?

βγες απο κει γιατι αν δεν ξερεις θα τα κανεις μανταρα ακολουθα τον οδηγο που σου εστειλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

βγες απο κει γιατι αν δεν ξερεις θα τα κανεις μανταρα ακολουθα τον οδηγο που σου εστειλα

αν θες δοκιμασε λιγο αυτο που θα σου γραψω εκει που μπηκες τωρα αν πατησεις bootloader σου βγαζει αλλες επιλογες πατα το recovery αν δεν υπαρχει σαν επιλογη πες μου τι γραφει αλλο αν υπαρχει πατησε το σου βγαζει διαφορες επιλογες σαν μενου εκει πατα advanced μετα πατα wipe dalvik cache καντο και δευτερη φορα ειναι καλο μετα μετα πατα το βελακι να πας πισω και πατα reboot system now και δες αν δουλεψει και πες μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

το εκανα αυτο που μου ειπες τωρα μολις εκανα reboot system now εκλεισε κ εχει βγαλει την ασπρη οθονη με το htc στην μεση κ φορτωνει παλι με την cyanogenmod εκει στην μεση κ απλα γυρναει.........

το εκανα κ αυτο κ το αποτελεσμα ηταν ακριβως το ιδιο με πριν απλα το cyanogenmod να γυρναει στην μεση τις οθονης......

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ DESIRE ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ UPDATE TOU ANDROID ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 2.3.3.ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 'ΦΟΡΜΑΤ' ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ LAGS ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝΕΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ,ΜΕΝΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΝΩΣ ΠΡΩΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ:wacko::cry:.ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ CUSTOM ROM .ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ FIRMWARE ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ:blink:.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ .......PLEASE HELP........

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by kollatos

το εκανα κ αυτο κ το αποτελεσμα ηταν ακριβως το ιδιο με πριν απλα το cyanogenmod να γυρναει στην μεση τις οθονης......

βαλε λιγο την καρτα sd στον υπολογστη σου αν εχεις card reader και πανε στο φακελο που γραφει clockworkmod ανοιξε τον και πεσ μου αν εχει αλλο φακελο μεσα και αν ναιτι φακελους??αν εχει ενα φακελο που γραφει back up ανοιξε τον και δες αν εχει μεσα ενα αλλο φακελο που να ξεκιναει με ημερομηνια ετους και τα λοιπα κανε μια αυτο και πες μου ισως να εισαι τυχερος αν αυτος που το ειχε εχει κανενα back up παλιο και φορτοσουμε αυτο δες και στειλε μου

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ DESIRE ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ UPDATE TOU ANDROID ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 2.3.3.ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 'ΦΟΡΜΑΤ' ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ LAGS ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝΕΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ,ΜΕΝΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΝΩΣ ΠΡΩΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ:wacko::cry:.ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ CUSTOM ROM .ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ FIRMWARE ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ:blink:.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ .......PLEASE HELP........

διαβασε και το part 1 του φορουμ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270099 σε ολους ετυχε και θα βρεις την λυση

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

διαβασε και το part 1 του φορουμ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270099 σε ολους ετυχε και θα βρεις την λυση

ΟΚ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ CUSTOM ROM.ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ.:wacko:

Edited by kollatos

Λοιπόν στις τελευταίες σελίδες κάνει ο καθένας ότι να 'ναι, άλλος κεφαλαία, άλλος διπλά post κλπ. Θα σας παρακαλέσω λοιπόν όλους να συμμορφωθείτε με τους Ο.Π.Χ. εναλλακτικά θα χρειαστεί να υπάρξουν κυρώσεις.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

ΟΚ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ CUSTOM ROM.ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ.:wacko:

οκ πασο....αν μπορει καποιος ας βοηθησει.....

[/size]

Αν δεν δοκιμασες ακόμα αυτό δοκίμασε το θα δουλέψει λογικα απλά διάβασε τις οδηγίες προσεκτικά. http://revolutionary.io/

LG G2 D-802

Rom:RSK team supercharged Eos rom

HTC Desire(retired): RSK supersense Rom

Halaros2:Member of RSK team!!!

Καλημερα σας παιδια!!!Σκεφτομαι να παραγγειλω αυτην την μπαταρια για το Htc Desire μου

http://www.ebay.co.uk/itm/2400mAh-Battery-For-HTC-Desire-Bravo-Triumph-Extended-with-White-back-cover/150973795245?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222005%26algo%3DSIC.NUQ%26ao%3D1%26asc%3D15866%26meid%3D8641100562510808439%26pid%3D100005%26prg%3D7588%26rk%3D4%26sd%3D320920973569%26

Γνωριζετε αν αξιζει??Και αν εχετε να με προτεινετε καμμια παρομοια μπαταρια??Θα προτιμουσα ναι ειναι στα ιδια mAH....Ευχαριστω

Κατά 99% δε θα δουλέψει αλλά δοκίμασε και πες μας.... Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα μπαταρία λίγο πιο πριν στο thread. Υπόψιν ότι κατά 99% και να δουλέψει παρά τα 2400mah θα κρατάει λιγότερο από τη γνήσια με τα 1400...

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Κατά 99% δε θα δουλέψει αλλά δοκίμασε και πες μας.... Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα μπαταρία λίγο πιο πριν στο thread. Υπόψιν ότι κατά 99% και να δουλέψει παρά τα 2400mah θα κρατάει λιγότερο από τη γνήσια με τα 1400...

Οποτε με λιγα λογια με προτεινεις να παραγγειλω γνησια μπαταρια οπως λενε και καλα σε διαφορα site????Αντε και δουλεψε...Γιατι να κραταει λιγοτερο απο την γνησια που ειναι 1400??Μου φενεται λιγο περιεργο αυτο που λες...