Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την καλημέρα μου. Επιστρέφω στο forum μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω από δυο χρόνια) για να ζητήσω ακόμα μια φορά την βοήθειά σας.

Έχει καναδύο μήνες που το Desire μου έκανα που και που κόλπα με την sim. Συγκεκριμένα δυσκολευόταν να την αναγνωρίσει.

Από Τετάρτη έπαψε οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ κινητού και sim. Σε άλλα κινητά η sim δουλευε κανονικά, ωστόσο πήγα και αγόρα μία καινούρια από Γερμανό (με τον ίδιο αριθμό), μπας και ... αλλά και πάλι τα ίδια.

Το κινητό το έχω 3 χρόνια και είναι root από το πρώτο εξάμηνο. Πέμπτη και Παρασκευή πειραματίστηκα με διάφορες Rom/ρυθμίσεις/ΗΒΟΟΤ χωρίς καμία επιτυχία (παρεμπιπτόντως πρέπει να δοκιμάσετε την ΑΟΚΡ rom με JB 4.2.2 του vijendrahs)

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη για να απαλαγώ επιτέλους απο το SE w810i

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οοοοοps sorry, εμενα παντως μου ηρθε σημερα απο το eshop αλλα ηταν bulk και οχι blister οπως ελεγαν και εννοειται δεν την παρελαβα.

Θα τους παρω και τηλ να δω τι μπορει να γινει

Αυτή που χα παραγγείλει εγώ από το eclick ήταν blister και δε δούλεψε ΠΟΤΕ! Η μπαταρία απ'το eshop ήταν σε συσκευασία bulk και δουλεύει κανονικότατα και απροβλημάτιστα.

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

Αυτή που χα παραγγείλει εγώ από το eclick ήταν blister και δε δούλεψε ΠΟΤΕ! Η μπαταρία απ'το eshop ήταν σε συσκευασία bulk και δουλεύει κανονικότατα και απροβλημάτιστα.

Τι να πω δεν ξερω, φαινεται ειναι μεγαλη ζαρια να πετυχεις καλη μπαταρια

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να κάνω Root το Desire σύμφωνα με τις οδηγίες (https://docs.google.com/document/d/1yUevsY-cDQuWkF10K_d8N4Qyp0Wa1gCrDm6D6iTbE3A/edit?authkey=CLrsw6oK&hl=en#)

Επειδή δεν έχω ξανά ασχοληθεί, χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον που πιθανόν δεν αναφέρεται στις παραπάνω οδηγίες?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Χρησιμοποιώ την CyanoMod007 [JB 4.2.2 | CM7] [v08 ] και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να γράψω στα sms 160 χαρακτήρες. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα;
"Ταν ή επί τας"

Χρησιμοποιώ την CyanoMod007 [JB 4.2.2 | CM7] [v08 ] και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να γράψω στα sms 160 χαρακτήρες. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα;

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων ενεργοποίησε το 'Strip Unicode'.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

3rd party sms πρόγραμμα. Πχ GoSMS, handcent.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων ενεργοποίησε το 'Strip Unicode'.

Δούλεψε ευχαριστώ πολύ.

"Ταν ή επί τας"

Κατα τα αλλα εισαι ικανοποιημενος απο την αποδοση της CyanoMod007 στο κινητο σου;

Κατα τα αλλα εισαι ικανοποιημενος απο την αποδοση της CyanoMod007 στο κινητο σου;

Να σου απαντήσω εγώ μιας και χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη ρομ. Θεωρώ ότι είναι σε καλύτερο επίπεδο απόδοσης από ότι αυτή του vijendra. Μόνο κλασικό πλέον bug η ελαττωματική λήψη βίντεο το οποίο ίσως λυθεί με τον κερνελ 3. Για ότι άλλο θέλεις είμαι στη διάθεσή σου.

Να σου απαντήσω εγώ μιας και χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη ρομ. Θεωρώ ότι είναι σε καλύτερο επίπεδο απόδοσης από ότι αυτή του vijendra. Μόνο κλασικό πλέον bug η ελαττωματική λήψη βίντεο το οποίο ίσως λυθεί με τον κερνελ 3. Για ότι άλλο θέλεις είμαι στη διάθεσή σου.

Χρησιμοποιώ κάρτα μνήμης κλάσης 2 η οποία "σέρνεται", κατ΄επέκταση ότι τρέχει μέσω αυτής και κατά την έναρξή του αργεί κάνα 2 δεύτερα. Σε γενικές γραμμές είναι η πληρέστερη ρομ αλλά όχι και η ταχύτερη. Έχω δοκιμάσει την αντίστοιχη του vijendra καθώς και την ΑΟΚΡ του ίδιου, είναι ταχύτερες αλλά και πολύ φτωχότερες. Σε εμένα η πιο αργή που δοκίμασα ήταν η bitias των δικών μας RSK.
"Ταν ή επί τας"

Ευχαριστω πολυ και για τις 2 σας απαντησεις. Σκεφτομαι να κανω το αλμα,γιατι αν και μετα απο κατι περιπετειες με το desire μου,εχω μεινει με την MildWild V-4.9 JG Based on Oxygen 2.3.2, η οποια καλη ειναι,αλλα θα ηθελα να δοκιμασω κατι νεο. Με την sd εχω θεμα,αλλα ετσι κι αλλιως ο,τι εκδοση κι αν εχω περασει,το εκανα στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου,χωρις καποιο partition(φοβομουν μην κανει μπαμ η καρτα και φοβομουν τη διαδικασια)

Καλησπέρα,

προσπαθω να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη και δεν γινεται με τιποτα..ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει..το ιδιο συμβαινει και με το htc sync..(η συσκευη ειναι rooted με την rsk special edition) και θελω να την κανω unroot και να της περασω stock rom..εχετε καμια ιδεα τι και πως μπορω να κανω;

ευχαριστω εκ των προτερων:)

Καλησπέρα,

προσπαθω να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη και δεν γινεται με τιποτα..ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει..το ιδιο συμβαινει και με το htc sync..(η συσκευη ειναι rooted με την rsk special edition) και θελω να την κανω unroot και να της περασω stock rom..εχετε καμια ιδεα τι και πως μπορω να κανω;

ευχαριστω εκ των προτερων:)

Μάλλον χρειάζεσαι drivers για να δει το pc το κινητό, τι λειτουργικό χρησιμοποιείς;

Κάνε στο διαδίκτυο μια αναζήτηση για HTC ADB driver, επιλέγεις ποιους ανάλογα με το λειτουργικό σου, τους κατεβάζεις και τους εγκαθιστάς. Ελπίζω να δουλέψει αυτό.

Edited by stoum
"Ταν ή επί τας"

Στον υπολογιστη εννοεις ε?

windows 7

Ναι στον υπολογιστή, να προσέξεις μόνο αν έχεις 32bit ή 64bit έκδοση windows, πως πρέπει να κατεβάσεις τον αντίστοιχο driver αλλιώς δεν θα δουλέψει.
"Ταν ή επί τας"

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Έψαχνα γνήσια μπαταρία για βδομάδες και όλο έπεφτα σε μπανάνες που ήταν όλως τυχαίως σε bulk... Όταν επιτέλους πέτυχα σε blister με το κουτί της HTC κανονικά, δούλεψε μεν, αλλά είχε μείνει 2+ χρόνια στην αποθήκη και είχε φθαρεί από την αχρηστία (μπαγιάτικη). Έχω μείνει μ'αυτή τώρα γιατί την είχα πάρει και 30€ και κάπου αποφάσισα πως δεν αξίζει να δώσω άλλα για το καημένο το Desire... Κάποια στιγμή φέτος θα αλλαχτεί επιτέλους και τα σκέφτομαι τα 30άρια για μπαταρίες. Αλλά και γνήσια να βρεις είναι πολύ πιθανό να έχει μείνει στοκ για χρόνια και να έχει μπαγιατέψει... Δυστυχώς είναι όντως θέμα τύχης η καλή και φρέσκια μπαταρία για το Desire τόσο παλιό που είναι πλέον :O

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Δυστυχώς είναι όντως θέμα τύχης η καλή και φρέσκια μπαταρία για το Desire τόσο παλιό που είναι πλέον :O

Και εγω αυτο εχω καταλαβει οποτε τσιμπησα μια bulk απο το ebay στα 7 ευρω και ελπιζω να ειμαι τυχερος.

Aδελφια μου την βοηθεια σας...

Ποια ROM μου προτείνεται η οποια να μην εχει θέματα power draining και να χρησιμοποιεί την SD ως εξτρα εσωτερικη μνημη...

Aυτη την στιγμη φοραω την GWK74 -Mildwild for Desire

Εγω φιλε εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις roms και κατα τη γνωμη μου η ποιο σταθερη και γρηγορη ειναι αυτη της υπογραφης μου.

Γιά λογαριασμό κάποιου φίλου .

Εχει το HRC Desire και η ένταση του ήχου κλήσης έχει πέσει τόσο που σχεδόν δεν ακούγεται . Το ίδιο συμβαίνει παίζοντας κάποια mp3 .

Το τηλέφωνο είναι όπως το πήρε , δεν έχει κάνει καμιά επέμβαση με root , roms κλπ

Μπορείτε να βοηθήσετε . Thanks

Γιά λογαριασμό κάποιου φίλου .

Εχει το HRC Desire και η ένταση του ήχου κλήσης έχει πέσει τόσο που σχεδόν δεν ακούγεται . Το ίδιο συμβαίνει παίζοντας κάποια mp3 .

Το τηλέφωνο είναι όπως το πήρε , δεν έχει κάνει καμιά επέμβαση με root , roms κλπ

Μπορείτε να βοηθήσετε . Thanks

Εχει δοκιμασει να το κανει επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις;

Αν έχει εγγύηση, πήγαινέ το στο service για να το κοιτάξουν. Αν έχει περάσει η εγγύηση πλέον, τότε δοκίμασε να περάσεις κάποια άλλη ρομ να δεις αν διορθωθεί το πρόβλημα.

καλησπερα μια ερωτηση εκανα αγορα απο το μαρκετ το setcpu pro αργησα ξερω αλλα δεν ηξερα τι ρολο βαραει απλα δεν ξερω πως να το ρυθμίσω αν μπορει καποιος να με βοηθησει σε τι συχνοτητες να παιξω και πως να τα ρυθμισω ολα τα στοιχεια μου ειναι τα παρακατω

Device: HTC Desire S-Off

Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.08

Recovery: ClockworkMod 2.5.0.7

Rom:LeeDroid_HD_V3.3.3_GB-R5

Κermel:linux version 2.6.35.10

αν θελετε και αλλα στοιχεία πείτε μου

ευχαριστω εκ τον προτέρων

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ