Monolithic Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Χρησιμοποιεί κανείς rom me sense 3.5 στο desire που να είναι γρήγορη και να έχει εύκολο install; Ολες οι 3.5 θελουν καρτα τουλαχιστον class 6 για να ειναι αρκετα smooth... Ειχα την runnymede AIO και ηταν καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 καλησπερα στη παρεα :) σκεφτομαι να αποκτησω με ανταλλαγη του Blade μου με το παρον...τι λετε αξιζει τη μεταβαση?πως τα παει γενικα το κινητο? ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 χαλαρα θα το αλλαζα ;) τα χω λειτουργισει και τα 2(μανισια) και το htc εχει αλλο αερα. Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ωραιος..ψηνομαι πολυ,ελπιζω να υπαρχουν κ καλες ρομ! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Eχουν περάσει από τα χέρια μου και τα 2 κινητά.Το desire ειναι μακράν καλύτερο από το blade.Ακόμη και με το "βαρύ" sense ui πάει πολύ καλύτερα από το blade.Δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης.Μοναδικό μείον και εδώ η μικρή μνήμη ρομ για την αποθήκευση εφαρμογών,κάτι που λύνεται με τα script που χρησιμοποιούν το ext partition στην sd μνήμη. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 ποση ειναι η ρομ?στο blade ειναι κανα 350 ρι.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 ποση ειναι η ρομ?στο blade ειναι κανα 350 ρι.. Αν θυμάμαι καλά, την 1η φορά που ανοίγεις ένα 'μαμά' Desire, έχει 135Mb ελεύθερο χώρο. Αν τώρα του αλλάξεις hboot και αναλόγως της rom που θα βάλεις και των script που αυτή θα τρέχει, ο ελεύθερος χώρος διαφέρει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Μετά από αλλαγή πλακέτας, δούλεψε 10 μέρες, χθες ενώ ήταν ανοιχτό δεν άναβε η οθόνη ούτε με το power, ούτε με κλήσεις, ούτε με τίποτα και σήμερα με γέμισε στα bootloops. Στο recovery δεν έμπαινε αφού κι εκεί έπεφτε σε bootloop, κι αναγκάστηκα να περάσω RUU rom. Στο bootloader όμως εμφανίζει touch panel fail και όντως η οθόνη είναι νεκρή. Εκτός του ότι δε μου συνέδεσαν καλά την οθόνη, έχει κάποια σχέση με τα bootloops; Να τους πω ότι μπήκα στον bootloader και είδα το touch panel fail; Είχα Cyanogenmod 7.1.0 και ήμουν s-off.. edit: Τώρα δεν φορτίζει. Τι συμβαίνει; Edited April 25, 2012 by heartless Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Κλασική περίπτωση service δυστυχώς. Ελπίζω να είσαι σε εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Κλασική περίπτωση service δυστυχώς. Ελπίζω να είσαι σε εγγύηση. Είμαι σε εγγύηση. Τι εννοείς κλασική περίπτωση service; Δεν έγινε σωστή συναρμολόγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Λογικά ελλατωματικό motherboard ή/και λανθασμένη συναρμολόγηση. Εφόσον είσαι σε εγγύηση, μην το σκέφτεσαι καν και πήγαινέ το, αφού είναι και τόσο σύντομα που σου αλλάξαν ήδη πλακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_kelpe Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλημέρα παιδιά.. :) Πρόσφατα εγκατεστησα στο κινητό την supernova και μου βγάζει πρόβλημα στα μηνύματα ότι δεν μπορεί να τα διαχειριστεί γιατί δεν υπάρχει χώρος στην συσκευή.Το θέμα είναι πως έκανα και partition στην SD και έκανα ext4 με 2.5 περίπου gb (μήπως φταίει αυτό;) αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος, για αυτό ζητάω την γνώμη σας επειδή δεν είχα πρόβλημα με άλλες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philoly Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Ρε παιδια εχω φτιαξει ενα Ext3 partition όπως λέει ο αρχικός οδηγός και είναι όλα σωστά πως εγκαθιστώ όμως εκεί τις εφαρμογές μου? εχω περάσει την cyanogen 7 , πρεπει να το μετατρέψω σε ext4 partition? και αν ναι πως θα μεταφέρω εκεί τις εφαρμογές μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Η CM7 δεν υποστηρίζει από default αυτόματη μεταφορά σε ext3/4 partition. Επομένως είτε εγκαθιστάς την εφαρμογή S2E(simple2ext) με τις ανάλογες ρυθμίσεις είτε πας σε άλλη ρομ, που έχει ενσωματωμένο κάποιο a2sd/a2sd+ script, όπως οι sense based roms ή αν θες aosp στην Mildwild, την οποία έχω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavras Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) προσπαθησα να γυρισω το desire μου σε μαμα κατασταση ακολουθώντας τα βηματα που περιγραφονται εδω https://docs.google.com/document/d/1XwefPZ6PCXiD1FNlf8xfxcKiMLNtFi-M0eH2n28QFls/edit?authkey=CPXegaoD&hl=en&pli=1 ΑΛΛΑ μου βγαζει μηνυμα λαθους κατα την διαρκεια της διαδικασιας (σφαλμα 110) και σταματαει. Πλεον με το που αναβω το κινητο βλεπω μαυρη οθονη με το σημα της HTC και στις γωνιες το τριγωνο με το θαυμαστικο. το τηλ ειναι S-off και rooted καθε βοηθεια ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτη Edited April 30, 2012 by mavras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_kelpe Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) προσπαθησα να γυρισω το desire μου σε μαμα κατασταση ακολουθώντας τα βηματα που περιγραφονται εδω https://docs.google.com/document/d/1XwefPZ6PCXiD1FNlf8xfxcKiMLNtFi-M0eH2n28QFls/edit?authkey=CPXegaoD&hl=en&pli=1 ΑΛΛΑ μου βγαζει μηνυμα λαθους κατα την διαρκεια της διαδικασιας (σφαλμα 110) και σταματαει. Πλεον με το που αναβω το κινητο βλεπω μαυρη οθονη με το σημα της HTC και στις γωνιες το τριγωνο με το θαυμαστικο. το τηλ ειναι S-off και rooted καθε βοηθεια ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτη Αν και νέος και σχετικά άπειρος (οφείλα να σε προειδοποιησω). Οι γνώσεις που εχω είναι αυτές 1ον το σφάλμα που έβγαλε νομίζω είναι ότι δεν συνδέθηκε το κινητό με το usb και τον υπολογιστή 2ον η μαύρη οθόνη είναι μάλλον από το recovery ότι είσαι μέσα στο μενού και νομίζω ότι ανοίγει με το πάνω της έντασης και το power 3ον Και εγώ είχα κάνει το κινητό τελείως εργοστασιακό τρέχοντας απλά το ruu από την 1η σελίδα και μετά από την σελίδα του alpharev κατεβασα το downgrade στην μορφη του zip που έχει και το έτρεξα και όλα καλα. Edited April 30, 2012 by savas_kelpe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Έβαλα RunnyMede AIO φαίνεται πολύ καλό και γρήγορο μέχρι τώρα σε class10 32gb. Το μόνο πρόβλημα είναι πως το desire έτσι και αλλιώς είχε χαμηλό ήχο πριν αλλά με αυτή τη rom τα ringtones ίσα που ακούγονται στο full. Υπάρχει τρόπος να κάνω boost κάπως το ηχείο ή κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Αν και νέος και σχετικά άπειρος (οφείλα να σε προειδοποιησω). Οι γνώσεις που εχω είναι αυτές 1ον το σφάλμα που έβγαλε νομίζω είναι ότι δεν συνδέθηκε το κινητό με το usb και τον υπολογιστή 2ον η μαύρη οθόνη είναι μάλλον από το recovery ότι είσαι μέσα στο μενού και νομίζω ότι ανοίγει με το πάνω της έντασης και το power 3ον Και εγώ είχα κάνει το κινητό τελείως εργοστασιακό τρέχοντας απλά το ruu από την 1η σελίδα και μετά από την σελίδα του alpharev κατεβασα το downgrade στην μορφη του zip που έχει και το έτρεξα και όλα καλα. Βασικά θέλει πρώτα το downgrade Hboot και μετά το ruu. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Έβαλα RunnyMede AIO φαίνεται πολύ καλό και γρήγορο μέχρι τώρα σε class10 32gb. Το μόνο πρόβλημα είναι πως το desire έτσι και αλλιώς είχε χαμηλό ήχο πριν αλλά με αυτή τη rom τα ringtones ίσα που ακούγονται στο full. Υπάρχει τρόπος να κάνω boost κάπως το ηχείο ή κάτι; Ποιά έκδοση έχεις? Το xloud το έχεις ενεργοποιήσει από τα RCTweaks? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_kelpe Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Βασικά θέλει πρώτα το downgrade Hboot και μετά το ruu. Απλά είχα κάνει πρώτα το ruu και μετά το downgrade αλλά εχω προβλήματα με την supernova μάλλον φταίει το ext4 γιατί είναι πάνω από 2gb. Μήπως ξέρεις πως μπορώ να σβησω το ext4 επειδή δεν το βρίσκω στην sd;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Τι εγινε με τις ρομ, σταματησαν να κανουν update...??? Μας ξεχασαν...? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Τι εγινε με τις ρομ, σταματησαν να κανουν update...??? Μας ξεχασαν...? Tο πιθανοτερο ειναι οτι, ο,τι ειχαν να βγαλουν απο τη συσκευη το εβγαλαν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Tο πιθανοτερο ειναι οτι, ο,τι ειχαν να βγαλουν απο τη συσκευη το εβγαλαν..... Ναι αλλα δεν παει αλλο, κολλαει απιστευτα... Οποια εφαρμογη θελει ιντερνετ κρασαρει κ κολλαει.... Μην πω τι γινεται οταν κανει συγχονισμο.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Ναι αλλα δεν παει αλλο, κολλαει απιστευτα... Οποια εφαρμογη θελει ιντερνετ κρασαρει κ κολλαει.... Μην πω τι γινεται οταν κανει συγχονισμο.... H RSK κανει update καθε τοσο, εβγαλε και 7.4 προσφατα, εμενα παντως δεν μου κολλαει καθολου η 7.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 H RSK κανει update καθε τοσο, εβγαλε και 7.4 προσφατα, εμενα παντως δεν μου κολλαει καθολου η 7.2 Σοβαρα??? εμενα γ.... ο Διας.... Με class 6 εισαι..? κ εγψ την 7.2 εχω... και 100 εφαρμογες περιπου... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts