Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα μου συνεχίζει.Το φόρτισα γύρω στις 6-7 ώρες κλειστό χτες βράδυ το οποίο είχε 12% μπαταρία,κ ανοίγοντάς το είχε φτάσει στο 1%!!!Πήγα στις ρυθμίσεις στην χρήση μπαταρίας,και είχε 100%χρήση του συστήματος android.Ζητώ οποιαδήποτε λύση,γιατί μένω χωρίς κινητό..Ευχαριστώ

Μήπως έχει χαλάσει ο φορτιστής; Δοκίμασες με usb σε Pc να δεις αν φορτίζει;

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως έχει χαλάσει ο φορτιστής; Δοκίμασες με usb σε Pc να δεις αν φορτίζει;

Δοκίμασα ναι..Το ίδιο αποτέλεσμα έχει.Δείχνει την ένδειξη ότι φορτίζει,αλλά δεν φορτίζει.Επίσης όταν αρχίζει να φορτίζει ελάχιστα,φτανει μεχρι το 20%...Σκέφτομαι το factory reset αλλά δεν ξέρω πως να κρατήσω τις επαφές μου ή πως τις περνάω στη sim.

Δοκίμασα ναι..Το ίδιο αποτέλεσμα έχει.Δείχνει την ένδειξη ότι φορτίζει,αλλά δεν φορτίζει.Επίσης όταν αρχίζει να φορτίζει ελάχιστα,φτανει μεχρι το 20%...Σκέφτομαι το factory reset αλλά δεν ξέρω πως να κρατήσω τις επαφές μου ή πως τις περνάω στη sim.

Πήγαινε στις εφαρμογές και άνοιξε "πρόσωπα" πάτα μενού και μετά εισαγωγή/εξαγωγή, κάνε επιλογή εξαγωγή σε κάρτα sd.

Θα σου δημιουργήσει ενα αρχείο .vcf το οποίο μπορείς να βρεις στην κάρτα σου με έναν File manager (astro, ES) και να το κάνεις εισγωγή στο gmail ή και στο Outlook νομίζω...

Επίσης μπορείς να πας από menu ρυθμίσεις, λογαριασμοί, να επιλέξεις το gmail σου και να κάνεις συγχρονισμό επαφών, έτσι όλα τα τηλέφωνα θα μεταφερθούν στο gmail...

Edited by dimitrispm

Πήγαινε στις εφαρμογές και άνοιξε "πρόσωπα" πάτα μενού και μετά εισαγωγή/εξαγωγή, κάνε επιλογή εξαγωγή σε κάρτα sd.

Θα σου δημιουργήσει ενα αρχείο .vcf το οποίο μπορείς να βρεις στην κάρτα σου με έναν File manager (astro, ES) και να το κάνεις εισγωγή στο gmail ή και στο Outlook νομίζω...

Επίσης μπορείς να πας από menu ρυθμίσεις, λογαριασμοί, να επιλέξεις το gmail σου και να κάνεις συγχρονισμό επαφών, έτσι όλα τα τηλέφωνα θα μεταφερθούν στο gmail...

Έκανα ότι ακριβως εγραψες,αλλα οι επαφες δεν εμφανιζονται πουθενα.Μαλλον κατι λαθος θα κανα εγω.

Καλησπερα και απο εμενα,αν και σχετικα απλο διαβαζοντας το φορουν εδω μεσα παρολα αυτα δε καταφερα να κανω ροοτ.Ξερω οτι ισως προκαλεσω το γελιο πολλων εδω μεσα με το ερωτημα μου...αλλα...φοραω την 2,2 εκδοση.

Ακολουθησα τις οδηγιες απο την αρχη του φορουμ και συγκεκριμενα εκανα πρωτα hboot(χρειαζεται και αυτο ναι?) oπως λεει και στη σελιδα https://docs.google.com/document/d/1yUevsY-cDQuWkF10K_d8N4Qyp0Wa1gCrDm6D6iTbE3A/edit?authkey=CLrsw6oK&hl=en&pli=1 αλλα μετα το τελος του εβγαλα τη μπαταρια απο το κινητο και μετα την εβαλα παλι για να το ανοιξω!

Μετα εκανα οτι λεει η διαδικασια,κατεβασα το αρχειο, συνδεω το κινητο αφου εχω κανει τις ρυθμισεις που λεει και μετα ανοιγω το reflash,exe και ενω αρχιζει μετα μου βγαζει οτι ...failed!!! ΓΙατιιιιιιιιιιιιιιιιι>???? Τι κανω λαθος????

Edited by bekatakis

Έκανα ότι ακριβως εγραψες,αλλα οι επαφες δεν εμφανιζονται πουθενα.Μαλλον κατι λαθος θα κανα εγω.

το αρχείο θα έχει ένα όνομα της μορφής 001.vcf αν δεν κάνω λάθος και θα είναι στην κάρτα μνήμης και μπορείς να το πάρεις κατευθείαν με το καλώδιο από τον υπολογιστή

Edited by savas_kelpe

Ήρθε η ώρα να ρωτήσω κι εγώ κάτι!

Έχω μια class2(μάλλον) 4gb κάρτα και θα την αλλάξω με μια class10 8gb.Αυτή τη στιγμή είμαι με MIUI A2SD+.

Αν πάω σε d2ext ή σε άλλο script θα δω διαφορά στην ταχύτητα;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ήρθε η ώρα να ρωτήσω κι εγώ κάτι!

Έχω μια class2(μάλλον) 4gb κάρτα και θα την αλλάξω με μια class10 8gb.Αυτή τη στιγμή είμαι με MIUI A2SD+.

Αν πάω σε d2ext ή σε άλλο script θα δω διαφορά στην ταχύτητα;

Όχι, θα έβλεπες διαφορά αν είχες d2ext με την τωρινή κάρτα.

Προσωπική μου γνώμη να αποφύγεις όλα τα d2** script γιατί και το τηλέφωνο κάνουν πιο αργό και την κάρτα φθείρουν πολύ περισσότερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Οπότε μένω με a2sd+ απλά λέω να το κάνω 1GB στην καινούρια κάρτα.Λογικά θα δω διαφορά ε λόγω μεγαλύτερης κλάσης.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Λίγα πράγματα. Φαντάζομαι ούτε τώρα πρέπει να σου κολλάει ή να είναι αργό, λόγω MIUI φυσικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από το μεσημέρι είμαι με την SuperNova χωρίς κανένα πρόβλημα και με 850+ χώρο για τις εφαρμογές (επιτέλους) με sd αυτή που είχε το τηλέφωνο όταν το πήρα, μια sandisk 4g class4.

Το θέμα ειναι οτι και κλειστο που το φορτιζα συνεβαινε το ιδιο...Υπάρχει καποια λυση?

Το πρόβλημα λύθηκε με factory reset του τηλεφώνου.Το γράφω για όποιον αντιμετωπίσει το ίδιο!

Στον οδηγό για την εγκατάσταση custom rom που υπάρχει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270099 αναφέρεται πως πρέπει να κάνεις wipe τα data, cache και dalvic. Σε άλλους οδηγούς στο internet αναφέρεται μόνο wipe data. Είναι απαραίτητο κάθε φορά το wipe dalvic και cache ή μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις;

Επίσης το format sd-ext δεν το είδα να αναφέρεται αλλού. Αυτό σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται;

Στον οδηγό για την εγκατάσταση custom rom που υπάρχει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270099 αναφέρεται πως πρέπει να κάνεις wipe τα data, cache και dalvic. Σε άλλους οδηγούς στο internet αναφέρεται μόνο wipe data. Είναι απαραίτητο κάθε φορά το wipe dalvic και cache ή μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις;

Επίσης το format sd-ext δεν το είδα να αναφέρεται αλλού. Αυτό σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται;

Αν κάνεις wipe data αυτομάτως γίνονται wipe και τα cache και dalvik-cache γι' αυτό και δεν αναφέρεται.

Το format sd-ext είναι καλό να γίνεται για να καθαρίζει το ext partition από προηγούμενες rom.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα. προσπαθώ να ορίσω ένα Mp3 σαν ήχο επαφής και δεν το βλέπει στην αναζήτηση ενώ είναι στο φάκελο media/audio/ringtones. Και κάποια άλλα mp3 που έχω διαγράψει από τον φάκελο αυτό υπάρχουν ακόμα στη αναζήτηση. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?

βασικά από ότι παρατηρώ δεν βλέπει κανένα Mp3 εκτός από 4 μόνο.

Edited by argiris77

καλημέρα. προσπαθώ να ορίσω ένα Mp3 σαν ήχο επαφής και δεν το βλέπει στην αναζήτηση ενώ είναι στο φάκελο media/audio/ringtones. Και κάποια άλλα mp3 που έχω διαγράψει από τον φάκελο αυτό υπάρχουν ακόμα στη αναζήτηση. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?

Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις τον φάκελο /ringtones έξω από /audio;

Δηλαδή να είναι media/ringtones.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

δυστυχώς δεν δουλεύει ούτε αυτό, έβγαλα τελείως τον φάκελο ringtones από τον φάκελο Media και συνεχίζει και διαβάζει τα ιδια με πριν, πως γίνεται αυτό όταν υποτίθεται διαβάζει από τον φάκελο ringtones? ότι θέλει διαβάζει το ρημάδι, μπας και φταιέι η ρομ που είμαι? gingervillain 2.8

Εγκατέστησε και τρέξε αυτό. https://market.android.com/details?id=com.bero.sdrescan

Εναλλακτικά κάνε reboot ώστε να διαβαστεί πάλι η κάρτα μνήμης.

Εγκατέστησε και τρέξε αυτό. https://market.android.com/details?id=com.bero.sdrescan

Εναλλακτικά κάνε reboot ώστε να διαβαστεί πάλι η κάρτα μνήμης.

φίλε έγραψες:D με το προγραμματάκι, έδωσες λύση στο problem, thanks

Βοηθεια παρακαλω...εκανα ροοτ,s-off και custom rom και τωρα με ανοιχτο το wifi...δε συνδεεται στο σπιτι μου? Γιατι??Καμια ιδεα??

Ακολουθησα τις οδηγιες απο εδω... http://theunlockr.com/2011/08/02/how-to-gain-s-off-flash-a-custom-recovery-and-root-your-android-phone-using-the-revolutionary-method/

Καποιος με γνωσεις παρακαλω...να μπορουσε να με κατευθυνει? Εχω την Official rom, μηπως πρεπει να βαλω καποια αλλη? Το εχει αντιμετωπισει και αλλος εδω μεσα αυτο? Και απο που βρισκω καποια ρομ...? please...οπως καταλαβατε...τα εχω παιξει λιγακι...

Edited by bekatakis

Βοηθεια παρακαλω...εκανα ροοτ,s-off και custom rom και τωρα με ανοιχτο το wifi...δε συνδεεται στο σπιτι μου? Γιατι??Καμια ιδεα??

Ακολουθησα τις οδηγιες απο εδω... http://theunlockr.com/2011/08/02/how-to-gain-s-off-flash-a-custom-recovery-and-root-your-android-phone-using-the-revolutionary-method/

Καποιος με γνωσεις παρακαλω...να μπορουσε να με κατευθυνει? Εχω την Official rom, μηπως πρεπει να βαλω καποια αλλη? Το εχει αντιμετωπισει και αλλος εδω μεσα αυτο? Και απο που βρισκω καποια ρομ...? please...οπως καταλαβατε...τα εχω παιξει λιγακι...

Αρχικά ηρέμησε ..όλα φτιάχνονται :D

Δεύτερον πες μας τι ακριβώς έχεις κάνει γιατί στην αρχή μας λες για custom rom και μετά ότι έχεις την official ..

Device: HTC Desire, s-on

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

HBOOT / Recovery: stock / ClockWorkMod 2.5.1.8

Kernel Version : 2.6.35.10

Rom: ΜΙUΙ 1.8.19

Αρχικά ηρέμησε ..όλα φτιάχνονται :D

Δεύτερον πες μας τι ακριβώς έχεις κάνει γιατί στην αρχή μας λες για custom rom και μετά ότι έχεις την official ..

Εντάξει λύθηκε το θέμα... Ένα απλό reboot χρειαζόταν.... του router! :wacko::wacko::X

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχει παρατηρήσει κάποιος με την 2.3 official αν μπορεί να αναψει το κινητό με το volume down and power key???????????

εγώ παντως όχι.

Oneplus 3

έχει παρατηρήσει κάποιος με την 2.3 official αν μπορεί να αναψει το κινητό με το volume down and power key???????????

εγώ παντως όχι.

Βγάλε μπαταρία και δοκίμασε...

[sIGPIC][/sIGPIC]