mobile_32 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπέρα, Έχω το Blade (μαλλον gen2) και δεν το έχω πειράξει ποτέ. Επειδή με τις αναβαθμίσεις στις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές (όπως google maps, strret view, fb κτλ) μου έχει μείνει ελάχιστη ελεύθερη μνήμη (χωρίς να έχω πολλές εφαρμογές που να είναι μόνο στο τηλέφωνο και οχι στην κάρτα sd), ποία έκδοση θα μου προτείνατε να βάλω??? Μία που δεν ξέρω και πολλά απο αυτά δώστε και κανένα link απο το forum εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Είναι περισσότερο θέμα χώρου. Αλλά πρωτίστως κατέβασε στη συσκευή σου το "pingfish" να δεις τι εχεις. Τι θα χρειαστείς: ρίξε μια ματιά εδω και κάτω από το 1ο "edit"... Αν θέλεις περισσότερη πληροφορία κάνε κλίκ εδω Με τα παραπάνω καταφέρνεις και έχεις περισσότερο χώρο για εφαρμογές στο τηλέφωνό σου με δυο λόγια... Από εκεί και μετά εγκαθιστάς μια ρομ αν θες. Δεν είναι δύσκoλο το όλο εγχείρημα, αλλά πρόσεξε τα βήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Καλησπέρα, Έχω το Blade (μαλλον gen2) και δεν το έχω πειράξει ποτέ. Επειδή με τις αναβαθμίσεις στις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές (όπως google maps, strret view, fb κτλ) μου έχει μείνει ελάχιστη ελεύθερη μνήμη (χωρίς να έχω πολλές εφαρμογές που να είναι μόνο στο τηλέφωνο και οχι στην κάρτα sd), ποία έκδοση θα μου προτείνατε να βάλω??? Μία που δεν ξέρω και πολλά απο αυτά δώστε και κανένα link απο το forum εδω. Αν δεν το έχεις κάνει, καλό θα είναι να κατεβάσεις από το μάρκετ ένα cache cleaner πχ https://market.android.com/details?id=mobi.infolife.cache&feature=search_result. Θα βοήθήσει να ελευθερώσεις λίγη μνήμη. Για αλλάγή rom και ξεκλείδωμα των 256 εξτρα mb ram δες το ποστ του φίλου Asta_La_Vista . Ξαναπόσταρε όταν ξέρεις αν είσαι gen1 ή 2 και αν θέλεις άλλη rom ,για προτάσεις. Υ.Γ. Απλά υπενθυμίζω πως, αν ξεκλειδώσεις μνήμη , κάνεις root ή αλλάξεις rom , χάνεις την εγγύηση(μπορείς να το επαναφέρεις για να το στείλεις service , αλλά εξαρτάται πάντα από το πρόβλημα που θα έχεις). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Έχει βγει και αυτό --> https://market.android.com/details?id=com.amphoras.tpthelper&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbXBob3Jhcy50cHRoZWxwZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Kαλησπερα!σημερα αγορασα τοblade και συμφωνα με το "pigfish" ειναι Gen 2 kαι εκδοση 2.2 ..στο θεμα μας τωρα...Θελω οπωσδηποτε να διαγραψω την εφαρμογη της καμερας..γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Kαλησπερα!σημερα αγορασα τοblade και συμφωνα με το "pigfish" ειναι Gen 2 kαι εκδοση 2.2 ..στο θεμα μας τωρα...Θελω οπωσδηποτε να διαγραψω την εφαρμογη της καμερας..γινεται?? Πρώτα απ'ολα πρέπει να γίνεις Root και μετά βάζοντας το Titanium Backup καλύτερα είναι να την κάνεις freeze. Δεν συνίσταται η απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Απλα δν θελω ΚΑΝ να φαινεται στο μενου.Αυτο ειναι το προβλημα μου...Πρεπει πρωτα να βαλω τα αλλα 256mb ram και μετα να κανω root το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Απλα δν θελω ΚΑΝ να φαινεται στο μενου.Αυτο ειναι το προβλημα μου...Πρεπει πρωτα να βαλω τα αλλα 256mb ram και μετα να κανω root το κινητο? Αν το κάνεις freeze δεν θα φαίνεται , το μόνο που μπορεί να φαίνεται είναι η συντομευση της κάμερας σε κάποια από της homescreens την οποία μπορείς να την αφαιρέσεις όποτε θες. Η διαδικασία για τα 256mb δεν σε κάνει root. Για να γίνεις root εγκατέστησε το z4root από το http://dl.dropbox.com/u/3724021/z4root_blade_perm_root_v2.apk . Κατεβασέ το απ'ευθείας από το κινητό γιατί αν το κατεβάσεις στο PC πρώτα το πιθανότερο είναι να το κόψει το Antivirus στο σύστημα σου. Για να το εγκαταστήσεις στο κινητό πρέπει να έχεις τσεκάρει το "Αγνωστες πηγές" στις ρυθμίσεις εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ευχαριστω παρα πολυ καταρχην ...τοσο ευκολο ειναι να γινω root???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ευχαριστω παρα πολυ καταρχην ...τοσο ευκολο ειναι να γινω root???? Κάποιοι άλλοι κόπιασαν για μας!!!! εμείς έτοιμα τα βρίσκουμε!!!;) Πηγή --> http://android.modaco.com/topic/337262-permanent-root-for-22-blades/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 τι επιλεγω?temporary root? permanent root?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 τι επιλεγω?temporary root? permanent root?? Αν δεν κάνω λαθος αν επιλέξεις temporary, μετά από επανεκκίνηση θα επανέλθεις σε μη root κατάσταση. Δική σου η επιλογή:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ok εκανα permanent..τωρα αυτο με την καμερα πως το κανω ???και επισης υπαρχει κανα λινκ να δω "πως"μπορω να επωφεληθω οτι εγινα root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ok εκανα permanent..τωρα αυτο με την καμερα πως το κανω ???και επισης υπαρχει κανα λινκ να δω "πως"μπορω να επωφεληθω οτι εγινα root? Βάλε το Titanium backup ώσε όταν ζητηθεί superuser permisions και όταν ανοίξει η εφαρμογή πάτα στο "Αντιγραφα ασφαλείας/Επαναφορά" για να βγάλει την λίστα με τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες και βρες την εφαρμογή που θες, επέλεξέ την και από το μενου που θα βγάλει πάτα το "Διακοπή". Ελπίζω μόνο να μην έχω κάνει λάθος και η free version του Titanium δεν σ'αφήνει να κάνεις "Διακοπή" της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Το εκανα ..και λεει οτι την εφαρμογη μονο επι πληρωμη,μπορω να την διακοψω...να δοκιμασω απεγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Το εκανα ..και λεει οτι την εφαρμογη μονο επι πληρωμη,μπορω να την διακοψω...να δοκιμασω απεγκατασταση?OXI, υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές που μπορούν να κανουν freeze --> https://market.android.com/details?id=ccc71.pmw&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Οκ το εκανα....ευχαριστω!!το θεμα ειναι τωρα πως θα ξεκλειδωσω τα mb..εβαλα το clockwork αλλα δν ξερω ποια αρχεια να κατεβασω για να τα περασω στην καρτα μνημης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) εκανα πατατα !ΣΟΣ. ..εβαλα την cyanogen και εχει κολλησει το κινητο..δειχνει την κινουμενη μπλε εικονα με το ανθρωπακι ολη την ωρα!!τι κανω??και μαλλον ξερω τι λαθος εκανα..δν εκανα wipe data τπτ απ ολα αυτα.απλα την κατεβασα και την εβαλα..τι να κανω τωρα/ Edited February 4, 2012 by grtpuntakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Να κάνεις ότι δεν έκανες και να ξανακάνεις ότι έκανες:). Δηλαδή, wipe +install rom. Ελπίζω να ξεκλείδωσες τα MB αλλιώς θα πάει πολύ αργά. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Καλημερα(αν και δν ειναι καλη εχω πολλα νευρα με το κινητο και φοβαμαι μηπως χαλασε τελειως.) παταω το power + volume- και βγαζει FTM ...αυτο.τιποτα αλλο..προσπαθω να βρω τους φακελους για να κανω wipe data αλλα τιποτα..το συνδεω στον υπολογιστη τιποτα...τι να κανω???ευχαριστω..επισης μολις ανοιγω απλα το κινητο κολλαει στο εικονιδιο του cyanogen mod με το μπλε ανθρωπακι.... Edited February 4, 2012 by grtpuntakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Καλημερα(αν και δν ειναι καλη εχω πολλα νευρα με το κινητο και φοβαμαι μηπως χαλασε τελειως.) παταω το power + volume- και βγαζει FTM ...αυτο.τιποτα αλλο..προσπαθω να βρω τους φακελους για να κανω wipe data αλλα τιποτα..το συνδεω στον υπολογιστη τιποτα...τι να κανω???ευχαριστω..επισης μολις ανοιγω απλα το κινητο κολλαει στο εικονιδιο του cyanogen mod με το μπλε ανθρωπακι.... Κάνε το βήμα 2 του οδηγού http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305444 . Μετά απ'αυτό θα έχεις ένα gen2 blade με 512ram την Stock 2.2 Rom της Wind και το Clockworkmod recovery εγκατεστημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Χιλια ευχαριστω...αυτο εκανα και οκ το κινητο......επειδη θελω να εχω οσο γινετε περισσοτερη μπαταρια,ποια ROM να βαλω??εχετε καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Χιλια ευχαριστω...αυτο εκανα και οκ το κινητο......επειδη θελω να εχω οσο γινετε περισσοτερη μπαταρια,ποια ROM να βαλω??εχετε καμια ιδεα? http://android.modaco.com/topic/350875-romgen2-swedish-snow-rls3-android-235/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ευχαριστω για το λινκ αλλα δν νομιζω να την βαλω..δν βγαζωακρη και φοβαμαι μην ξανακανω βλακεια..οποιος θελει /αν θελει να με βοηθησει μεσω skype και να αφιερωσει 1 ωριτσα ας μου στειλει πμ να τον κανω add μπας και λυσω το θεμα με το κινητο!Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ευχαριστω για το λινκ αλλα δν νομιζω να την βαλω..δν βγαζωακρη και φοβαμαι μην ξανακανω βλακεια..οποιος θελει /αν θελει να με βοηθησει μεσω skype και να αφιερωσει 1 ωριτσα ας μου στειλει πμ να τον κανω add μπας και λυσω το θεμα με το κινητο!Ευχαριστω.. 1. Κατεβάζεις το Swedish-Snow-RLS3.zip και το αντιγράφεις στην κάρτα SD του τηλεφώνου σου. 2.Με κλειστό το τηλέφωνο πατάς το Power και το Volume- ταυτόχρονα και τα κρατάς πατημένα μέχρι να εμφανιστεί το περιβάλλον του Clockworkmod recovery. Στο clockworkmod για περιηγηθείς στις επιλογές πατάς Volume- και Volume+ και για να ενεργοποιήσεις την επιλογή πατάς το πλήκτρο Home. Με το πλήκτρο back γυρνάς στο προηγούμενο μενού από αυτό που βρίσκεσαι. 3.Στο clockworkmod για να περάσεις νέα Rom πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής βήματα. α)Ενώ είσαι στο αρχικό μενού επιλέγεις "wipe data/factory reset", και στο επόμενο μενού επιλέγεις "Yes -- delete all user data" και όταν ολοκληρώσει πατάς το πλήκτρο back για να γυρίσεις στο αρχικό μενού. β)επιλέγεις "wipe cache partition" και στο επόμενο μενού επιλογών το "Yes - Wipe Cache" και όταν ολοκληρώσει πατάς το πλήκτρο back για να γυρίσεις στο αρχικό μενού. γ)επίλέγεις "advanced" ,στο επόμενο μενού επιλογών το "Wipe Dalvik Cache" και μετά "Yes - Wipe Dalvik Cache" και όταν ολοκληρώσει πατάς το πλήκτρο back 2 φορές για να γυρίσεις στο αρχικό μενού. δ)επιλέγεις "install zip from sdcard" στο επόμενο μενού "choose zip from sdcard" και επιλέγεις από την κάρτα SD το zip της rom που κατέβασες στο βήμα 1. Μετά επιλέγεις "Yes - Install Swedish-Snow-RLS3.zip". Περιμένεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση καί όταν ολοκληρωθεί πατάς το πλήκτρο back 2 φορές για να γυρίσεις στο αρχικό μενού. ε)επίλέγεις "reboot system now" και περιμένεις να ξεκινήσει το κινητό με την νέα Rom. Το πρώτο boot διαρκεί περισσότερο από μια κανονική εκκίνηση, συνήθως 5 με 10 λεπτά. Η συγκεκριμένη rom είναι όπως η περισσότερες custom rom , prerooted οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνεις για να το κάνεις root. περισσότερες λεπτομέρειες για τα features που παρέχει η συγκεκριμένη rom θα βρεις στο προηγούμενο link στο modaco. Ελπίζω να τα καταφέρεις με την 1η προσπάθεια και μην φοβάσαι...δεν είναι και τόσο εύκολο να brickάρεις ένα ZTE blade;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts