Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έγινα κι εγώ κάτοχος πριν από 3-4 ημέρες του blade και φοράει ήδη από μόνο του 2.2

μπορείς κάποιος να μου πει πως μπορώ να το κάνω rooted μιας που οι προσπάθειές μου με κάποια προγραμματάκια δεν ήταν επιτυχημένες :(

ευχαριστώ

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με ενα script απο modaco εβαλα καμμια 20αρια apps απο αλλο android που ειχα στο blade. απλα δε μεταφερονται στην sd oυτε φαινονται στο market(αυτο το περιμενα). εχω κ αλλα apk αλλα δε περασαν γιατι φουλαρε τ blade. αν βαλω το app2sd 8α περαστουν στη sd ? Η' να τις ξαναπερασω manual απο το market (ειναι 50-60 apps συνολο)

ipal

έχω και εγώ το πρόβλημα χώρου γιατί αυτό θέλω να το κάνω rooted,

με το app2sd μπορείς να περάσεις στην κάρτα μερικά μόνο προγράμματα (έχω την εντύπωση μόνο όσα επιτρέπει ο developer!)

Πρέπει να το πας πίσω εκεί που το πήρες μιας και η εδώ ZTE δεν αναλαμβάνει service και τους στέλνει σε WIND κάτι που δεν μπορεί να γίνει στη περίπτωση που έχεις τηλέφωνο άλλης εταιρίας.

Θα σου πρότεινα να αφήσεις το Blade και να δείς το Huawei Ideos X. Πάρτο από εδώ από Wind αφού στο εξωτερικό το έχουν πιο ακριβά από την Wind. Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300837

μωρέ το ξέρω, αλλά το blade έχει 90 ευρό καινούριο στην ελβετία. γι αυτό το ψηνα.. οπότε ούτε τα μισα λεφτα απο το x5. αν και αμα ήταν να δώσω 200ευρό μάλλον θα περίμενα για το χ6.. δε νομίζω να κάνει πάνω από 250..

μωρέ το ξέρω, αλλά το blade έχει 90 ευρό καινούριο στην ελβετία. γι αυτό το ψηνα.. οπότε ούτε τα μισα λεφτα απο το x5. αν και αμα ήταν να δώσω 200ευρό μάλλον θα περίμενα για το χ6.. δε νομίζω να κάνει πάνω από 250..

Προσωπικά δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις τα διπλάσια χρήματα για το Huawei εκτός και αν χρειάζεται τόσο πολύ Flash, 1500mhz στον επεξεργαστή (που η μπαταρία τα "φτύνει" στην συγκεκριμένη περίπτωση), HD Video Record (το οποίο Lagάρει) και πολύ μικρή υποστίριξη από developers .

Άρα εφόσον υπάρχει σε αυτή την τιμή το Blade δεν νομίζω ότι πρέπει να σκεφτείς κάτι άλλο.

Είναι το απόλυτο VFM + υποστίριξη από developers (ROMS κτλ). :)

Προσωπικά δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις τα διπλάσια χρήματα για το Huawei εκτός και αν χρειάζεται τόσο πολύ Flash, 1500mhz στον επεξεργαστή (που η μπαταρία τα "φτύνει" στην συγκεκριμένη περίπτωση), HD Video Record (το οποίο Lagάρει) και πολύ μικρή υποστίριξη από developers .

Άρα εφόσον υπάρχει σε αυτή την τιμή το Blade δεν νομίζω ότι πρέπει να σκεφτείς κάτι άλλο.

Είναι το απόλυτο VFM + υποστίριξη από developers (ROMS κτλ). :)

εκεί μάλλον καταλήγω κι εγώ.. ασε που έχω κανα 2 γνωστους ελβετία να τους το στειλω να το πάνε για service αν πάθει κάτι. ty! αν πάντως έχει κανεις εμπειρία από αυτούς που το πήραν από αγγλια και χρειαστηκαν service θα το εκτιμούσα ιδιαιτερα!

εχεις συνδεθει κανεις απο το κινητο του στο internet απο ομως με wifi .

εγω εχω το blade και εταιρια cosmote whats up εχω κανει τις ρυθμισεις αλλα δεν μπωρο να συνδεθω .

γιατι εχει κανεις αλλο τετοιο προβλημα ;

ipal

έχω και εγώ το πρόβλημα χώρου γιατί αυτό θέλω να το κάνω rooted,

με το app2sd μπορείς να περάσεις στην κάρτα μερικά μόνο προγράμματα (έχω την εντύπωση μόνο όσα επιτρέπει ο developer!)

νομιζα μπαινουν σχεδον ολες οπως με το Link2sd . βραστα δλδ?

νομιζα μπαινουν σχεδον ολες οπως με το Link2sd . βραστα δλδ?

φίλε έχω αυτή την εντύπωση και είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί τελειώνει κ ο χώρος και πάπαλα...

να μας πει κάποιος αν μπορούμε να κάνουμε rooted την έκδοση 2.2 της WIND?

Ελβετία έχει λίγο πάνω από 100 ευρώ το κινητό, Not bad.. αλλά βαριόμουν να περιμένω τους φίλους μου που έρχονται σε ένα μήνα.. :/

να μας πει κάποιος αν μπορούμε να κάνουμε rooted την έκδοση 2.2 της WIND?

rooted? όχι μόνο rooted... δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να κάνεις με την official 2.2. Η wind και η zte έχουν κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερο τη rom στην AOSP rom, οπότε είναι πολύ εύκολο να το αλλάξεις. Δουλεύει και το superboot (θέλω έναν developa να μου περάσει το superboot στο kernel ΤΩΡΑ γιατί έχω καεί:X) αλλά μπορείς και πανεύκολα με το z4root modified... και προσωρινό αλλά και μόνιμο root.

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

rooted? όχι μόνο rooted... δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να κάνεις με την official 2.2. Η wind και η zte έχουν κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερο τη rom στην AOSP rom, οπότε είναι πολύ εύκολο να το αλλάξεις. Δουλεύει και το superboot (θέλω έναν developa να μου περάσει το superboot στο kernel ΤΩΡΑ γιατί έχω καεί:X) αλλά μπορείς και πανεύκολα με το z4root modified... και προσωρινό αλλά και μόνιμο root.

Kogos σε ευχαριστώ πάρα πολύ :)

πραγματικά το αρχείο που έδωσες έπαιξε μια χαρά, είχα αρχίσει να απογοητεύομαι γιατί είχα δοκιμάσει 3-4 τρόπους και αρχεία που είδα δει σε youtube απο δω κι από κεί (συμπεριλαμβανομένου και του z4root) αλλά δεν είχαν παίξει, προφανώς το αρχείο που έστειλες είναι προσαρμοσμένο για το blade? δεν ξέρω..

να ΄σαι καλά και πάλι :happy:

εντάξει, βρήκα τώρα και τον οδηγό για "Blade: «Ξεκλείδωμα» 512ΜΒ (Froyo 2.2)" και αισθάνομαι πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος :lol:

θα κάνω αρκετές αναγνώσεις να καταλάβω λίγο τι παίζει και πως ακριβώς γίνεται και μετά το προσπαθούμε :cool:

ευχαριστούμε kogos για την προσπάθεια και τον χρόνο σου!

εγω εχω κανει αναβαθμισει απο gen1 με την 2.1 που ειχε του εβαλα την 2.2 την official τις wind μαζι με το clockword .

τωρα ψαχνω για να κανω root τι πρεπει να κανω ; και για να αλλαξω rom ;

εχω ψαξει πως θα το κανω αλλα δεν εψω βγαλει ακρη . πιος θα κατση κα διαβασει 2.000.000 μυνηματα ;

εγω εχω κανει αναβαθμισει απο gen1 με την 2.1 που ειχε του εβαλα την 2.2 την official τις wind μαζι με το clockword .

τωρα ψαχνω για να κανω root τι πρεπει να κανω ; και για να αλλαξω rom ;

εχω ψαξει πως θα το κανω αλλα δεν εψω βγαλει ακρη . πιος θα κατση κα διαβασει 2.000.000 μυνηματα ;

μην διαβάσεις 2.000.000 μηνύματα... διάβασε μόνο αυτής της σελίδας και θα βρεις απάντηση σε κάποιες απορίες σου.

Επίσης, διάβασε το πρώτο πρώτο ποστ αυτού του thread, και θα βρεις απάντηση και στις υπόλοιπες απορίες σου.

οοοο συγνωμη ουτε καν δεν κοιταξα πιο πανω κοιταξα μονο στις αρχικες σελιδες και τελος :O

ανοιγω το zip αρχειο να περασω τα αρχεια στην καρτα μνημης αλλα δεν μου τα ανοιγη βγαζει σφαλμα γιατι ;

οοοο συγνωμη ουτε καν δεν κοιταξα πιο πανω κοιταξα μονο στις αρχικες σελιδες και τελος :O

ανοιγω το zip αρχειο να περασω τα αρχεια στην καρτα μνημης αλλα δεν μου τα ανοιγη βγαζει σφαλμα γιατι ;

ξαναδοκίμασε με αυτό

δεν ξέρω αν έχει νόημα πλέον. Έχουν βγει τόσες πολλές που έχει ο κόσμος επιλογές. Η ελληνική rom έχει ίδιο kernel με τους ούγγρους... εντελώς ίδιο όμως. Τον έχω κάνει decompile -> modified -> και recompiled αλλά για κάποιο λόγο όταν ανοίγω το AHB, χάνω το wifi. Αν και είμαι κοντά στη λύση (μάλλον έχω κάνει κάποιο λάθος στο ramdisk που υποψιάζομαι πιο είναι), αλλά δεν νομίζω να έχει νόημα πλέον.

Ίσως αυτό που θα ήταν καλό είναι να βγει μια rom ελληνική για καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, παρά για overclock... Πιο πολύ μπορεί να βελτιωθεί εκεί μου φαίνεται, παρά να δίνει κανείς τα ίδια modules και να ακολουθεί την ίδια μέθοδο που έχει δώσει απλόχερα η google για να γίνει overclockable ο kernel... Με λίγα λόγια, ίσως να μην αξίζει να μπει κανείς στο κόπο αν το αποτέλεσμα είναι τελικά ίδιο.

Θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Edited by kogos

ξαναδοκίμασε με αυτό

οκ κατεβεικαι αυτο μια χαρα αλλα δεν ειχε και αλλα 2 αρχεια μεσα το zip αρχειο ;

οκ κατεβεικαι αυτο μια χαρα αλλα δεν ειχε και αλλα 2 αρχεια μεσα το zip αρχειο ;

δεν τα χρειάζεσαι τα άλλα αρχεία

δεν ξέρω αν έχει νόημα πλέον. Έχουν βγει τόσες πολλές που έχει ο κόσμος επιλογές. Η ελληνική rom έχει ίδιο kernel με τους ούγγρους... εντελώς ίδιο όμως. Τον έχω κάνει decompile -> modified -> και recompiled αλλά για κάποιο λόγο όταν ανοίγω το AHB, χάνω το wifi. Αν και είμαι κοντά στη λύση (μάλλον έχω κάνει κάποιο λάθος στο ramdisk που υποψιάζομαι πιο είναι), αλλά δεν νομίζω να έχει νόημα πλέον.

Ίσως αυτό που θα ήταν καλό είναι να βγει μια rom ελληνική για καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, παρά για overclock... Πιο πολύ μπορεί να βελτιωθεί εκεί μου φαίνεται, παρά να δίνει κανείς τα ίδια modules και να ακολουθεί την ίδια μέθοδο που έχει δώσει απλόχερα η google για να γίνει overclockable ο kernel... Με λίγα λόγια, ίσως να μην αξίζει να μπει κανείς στο κόπο αν το αποτέλεσμα είναι τελικά ίδιο.

Θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Με την Gingerbread δεν έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς καθόλου;

Είμαι σίγουρος παρα τα πολλά bugs που έχει θα σε ακολουθήσουμε και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Καλησπέρα forum. Καινούριος στο Myphone (Καλώς σας βρήκα :p )Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω αυτό το κινητό και κατά πάσα πιθανότητα να το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες γιατί απ' ότι διαβάζω αξίζει τα λεφτά του. Θα ήθελα απλώς αν μπορούσε κάποιος που το έχει αρκετό καιρό, δηλαδή πάνω από 4-5 μήνες, να μου αν το κινητό με το πέρασμα του καιρού έχει κρατηθεί σε αξιοπρεπή επίπεδα. Εννοώ αν έχει εμφανίσει προβλήματα από άποψη hardware, π.χ πρόβλημα με την οθόνη, το touch, τα κουμπιά..

Kαλησπέρα και καλώς ήρθες στο myPhone. :)

Επειδή το συγκεκριμένο κινητό το έχει και ένας γνωστός μου εδώ και 6 μήνες δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα (ή και φθορά πλήκτρων). Εγώ το έχω σχεδόν 2 μήνες χωρίς προστασία (θήκη κτλ) και είναι ακόμα καινούριο.

Απλά προσοχή σε πτώσεις και σκόνες :)

είμαι πλέον κάτοχος του blade ..θέλω τις γνώμες σας σχετικά με τις επόμενες 'must' κινήσεις που πρέπει να κάνω!

ευχαριστώ

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)