Jump to content

iPad 2 (2011)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως και να χει θα πρέπει να περιμένεις. Δεν αξίζει να αγοράσεις τωρα το iPad 2. Εκτός της τιμής, η ram του ειναι οριακή και πιθανώς σε μελλοντική αναβάθμιση του iOS αλλα και των games, να δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα όπως δυσκολεύεται σήμερα το iPad 1.

Κι οχι μονο η ραμ Κωστα.

Η νεα αναλυση που θα εχει το ipad 3 ειναι απο μονη της λογος να πας σε αυτο, ασυζητητι...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και για μενα το ipad2 ειναι η καλυτερη συσκευη που ειχα ποτε αλλα παιδια κρασαρισματα στον σαφαρι εχω καθημερινα και οχι οταν γραφω κειμενα αλλα απλα σερφαροντας.

Νομιζω τι ηταν μεγαλο φαουλ της απλ το οτι δεν εβαλε 1 γκιγκα ραμ

Κάτι αναφέρεται για τετραπυρηνο επεξεργάστη αλλα εδώ η apple δε βάζει τετραπυρηνο καλα καλα σε desktop και θα βάλει στο iPad? είμαι σίγουρος ότι θα έχει τον ίδιο επεξεργαστη, retina οθόνη και 1gb ram ίσως και καμία εμπορική βλακεία όπως το Siri

Κι οχι μονο η ραμ Κωστα.

Η νεα αναλυση που θα εχει το ipad 3 ειναι απο μονη της λογος να πας σε αυτο, ασυζητητι...

Τα οικονομικά πλέον δεν νομίζω ότι μας επιτρέπουν να αλλάζουμε iPad και κινητό κάθε χρόνο.Μάλλον θα πρέπει κάποιο από τα δύο να παραμένει. :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τα οικονομικά πλέον δεν νομίζω ότι μας επιτρέπουν να αλλάζουμε iPad και κινητό κάθε χρόνο.Μάλλον θα πρέπει κάποιο από τα δύο να παραμένει. :)

Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Και κάτι ακόμα: 2 μήνες έψαχνα πέρσι να βρώ το Ipad2 και να το πάρω. Ο Βαγγέλης μπορεί να θυμάται. Τώρα πάλι τα ίδια θα έχουμε? Ε, νισάφι....

Προσωπικά, το ipad2 , με τα όποια προβλήματα, με καλύπτει και το κρατάω.

Στο Ipad3 και 1 γίγα ραμ να βάλουν, πάλι δεν θα αρκεί, λόγω της πολύ μεγάλης αύξησης της ανάλυσης της οθόνης.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

υπάρχουν browsers για ioS να δείχνουν αγώνες σε live streaming από γνωστά site;

αν ναι ποιοι είναι αυτοί;

Φίλε δοκίμασε με τον skyfire την σελίδα sportlemon και δουλεύει καλά!!

Μετά το Jailbrake είναι πραγματικά η καλύτερη συσκευή που κυκλοφορεί.

Πλέον μπορεί κανείς να κάνει τα πάντα...

καλημέρα σε όλους

Να κανω μια χαζη ερωτηση ?? το jailbrake τι μπορει να προσφερει ?? δεν εχει προβληματα ??

Εγω επειδη και το iphone και το ipad 1 που ειχα τα ειχα χωρις jailbrake τι μπορει να μου προσφερει παραπανω ???

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εφαρμογες που αγοραζω να ειναι free???

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ρε παιδία μετά την αναβάθμιση σε 5,01 για να το κάνω JB, την μπαταρία την ρουφάει με καλαμάκι

Πριν με την 5,0 δεν κατέβαινε με τίποτα, ενώ τώρα βλέπω αισθητή διαφορά.

τι γίνεται?:blink:

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

Έκανες restore as a new πριν το jalebreak? για αποφυγή προβλημάτων καλύτερα καθαρή εγκατάσταση της 5.0.1

Ας πει κάποιος εντυπώσεις και πιθανά bugs

Καταρχάς το Jailbrake ήταν πάρα πολύ απλό και λειτούργησε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εγκατέστησε το Cydia μόνο του και πλέον όπως γνωρίζετε μπορούν να εγκατασταθούν τα πάντα.

Προβλήματα μέχρι στιγμής : κανένα!

Να σου πώ δεν έκανα ρεστρορ ας νιου. Εκανα ρεστορ απο το μπακαπ.

Το ίδιο είχα κανει και στο iphone και δουλευει μια χαρα με την 5,0

Επίσης εκτός το θέμα με την μπαταρία, δεν μου πετάει τα notifications το ipad. Οι υπόλοιπες λειτουργίες φαινονται ΟΚ...

Βασικά έκανα shift restore την 5,01 , μετά jailbreak κανονικά, και μετά μέσω itunes έκανα restore απο backup.

Λες να φταίει αυτό?

Edited by PrivateeR

Albert...

Αν το backup ηταν σε jalebreak εκδοση πιθανον να δημιουργησε προβλημα. Παντως λενε καλυτερα να το κανεις σε καθαρη εγκατασταση

Το backup ηταν απο ¨μαμα¨ 5.0 στο ipad. Δεν το ειχα πειραξει.

Βασικά δεν βλέπω καθόλου και notifications απο twitter , fb κτλ να μου βγάζει Εχει θέμα η 5.01 με αυτό? :blink:

Παιζει σε εσάς?

Albert...

Λοιπον εκανα restore απο την αρχή την 5.01 , έγινε set as new κανονικά και μετα JB και μπήκαν τα προγράμματα απο την αρχή.

Notifications εξακολουθεί να μην βγάζει σε τουτερ κτλ. Μονο σε μειλ.

Καμιά ιδέα? :blink:

Albert...

Μπορεί να μου πει κάποιος αν αξίζει να κάνω την αναβάθμιση από 4.3.3 σε 5.0.1. Έχω την 4.3.3 jailbroken και ρωτάω αν αξίζει τον κόπο να τα περάσω μετά όλα από την αρχή.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μπορεί να μου πει κάποιος αν αξίζει να κάνω την αναβάθμιση από 4.3.3 σε 5.0.1. Έχω την 4.3.3 jailbroken και ρωτάω αν αξίζει τον κόπο να τα περάσω μετά όλα από την αρχή.

Aν εχεις ενεργοποιησει τα multitouch gestures στην 4.3.3 αντε να σου λειψει λιγο η μπαρα με τις γνωστοποιησεις που την σερνεις κατω.

Αλλα γενικα για μενα που δεν δουλευω το cloud και ειχα τα gestures απο την 4.3.3 δεν ειδα και κατι τρομερο στην 5 περαν του Safari που εχει tabs.

Αν εχεις κουραστει πολυ να το φτιαξεις ετσι οπως το εχεις πιστευω οτι δεν αξιζει η αναβαθμιση.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Aν εχεις ενεργοποιησει τα multitouch gestures στην 4.3.3 αντε να σου λειψει λιγο η μπαρα με τις γνωστοποιησεις που την σερνεις κατω.

Αλλα γενικα για μενα που δεν δουλευω το cloud και ειχα τα gestures απο την 4.3.3 δεν ειδα και κατι τρομερο στην 5 περαν του Safari που εχει tabs.

Αν εχεις κουραστει πολυ να το φτιαξεις ετσι οπως το εχεις πιστευω οτι δεν αξιζει η αναβαθμιση.

Ο σαφάρι είναι πολύ καλύτερος. Πιο γρήγορος, πιο ομαλό σκρόλιγκ, δεν εμφανίζονται τετραγωνάκια στο background, ότι και να κάνεις. Αν δεν έσκαγε κιόλας....

παιδια θελω να ρωτησω κτ χαζο!Χθες π φορτιζα το ipad ξεχασα να το βγαλω μολις πηγε 100 και το αφησα στην μπριζα για 3-4 ωρες παραπανω!Μπορει να προκαλεσε καποιο προβλημα στην μπαταρια??Και τελος με τι ειναι καλο να καθαριζουμε την οθονη του?γεμιζει συνεχως δαχτυλιες πφφ

ΥΓ εχω φαει κι εγω κολλημα με το temple run:p:p

παιδια θελω να ρωτησω κτ χαζο!Χθες π φορτιζα το ipad ξεχασα να το βγαλω μολις πηγε 100 και το αφησα στην μπριζα για 3-4 ωρες παραπανω!Μπορει να προκαλεσε καποιο προβλημα στην μπαταρια??Και τελος με τι ειναι καλο να καθαριζουμε την οθονη του?γεμιζει συνεχως δαχτυλιες πφφ

ΥΓ εχω φαει κι εγω κολλημα με το temple run:p:p

Οχι βεβαια, τι προβλημα να προκαλεσει?

οταν φορτισει η συσκευη, η φορτιση σταματαει, επομενως, κανενα προβλημα :)

Επιτέλους έστω και ανορθόδοξα έχω το iPad όπως το θέλω!!!

Ας είναι καλά το jailbreak :)

Εύκολη εκκαθάριση μνήμης, άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις, επιλογή του Dolphin σαν κύριο browser για να μην έχω τα καθημερινά κρας του safari.

Συν αρκετές ακόμα ευκολίες μέσω ifile.

Δεν το κουνάω από την 5.0.1 αν δεν βγει untethered για την 5.1

http://img.tapatalk.com/298237b5-52d9-31ab.jpg

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πως έβαλες όλα τα παραπάνω στη γραμμή ειδοποίησεων? Έκανες jalebreak με καθαρή εγκατάσταση της 5. 0. 1? Με apsinth 0.3?

• The title was changed to iPad 2 (2011)
  • The topic was unpinned