Neokfire7 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Το πηρα και εγω σημερα του κουτιου απο τα Public!!:) Ενα να πω,η αισθηση της οθονης του ειναι αλλου σε σχεση με το galaxy tab που μοιαζει με κινεζικο resistive! Για καθοδηγηστε με ομως πως να το στησω με καποια must have προγραμματα μιας και ειμαι παντελως ασχετος με την μηλομανα! Χρονια χρησης βλεπετε wm,symbian,android και καλο ειναι μια καθοδηγηση που να διαβασω η τι να του βαλω(κανα σημειωματαριο με φακελους,η κανα office π.χ. οπως και εφαρμογη για κλεδωμα αρχειων η καποιων φακελων στις φωτο για αρχη ειναι οτι πρεπει)!! Ευχαριστω οσους ασχοληθουν!:) Για ταινιες με υποτιτλους και γενικα βιντεο , χρησιμοποιω το BUZZ player.... επισης για να κατεβαζω βιβλια, και γενικα αρχεια rar, χρησιμοποιω τον perfect downloader, και για αποσυμπιεση των αρχειων το iunarchive lite. για νεα, ωραιο προγραμμα ειναι το flipboard.. msn.... friendly για facebook..... και μετα παιχνιδακια αν θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Το πηρα και εγω σημερα του κουτιου απο τα Public!!:) Ενα να πω,η αισθηση της οθονης του ειναι αλλου σε σχεση με το galaxy tab που μοιαζει με κινεζικο resistive! Για καθοδηγηστε με ομως πως να το στησω με καποια must have προγραμματα μιας και ειμαι παντελως ασχετος με την μηλομανα! Χρονια χρησης βλεπετε wm,symbian,android και καλο ειναι μια καθοδηγηση που να διαβασω η τι να του βαλω(κανα σημειωματαριο με φακελους,η κανα office π.χ. οπως και εφαρμογη για κλεδωμα αρχειων η καποιων φακελων στις φωτο για αρχη ειναι οτι πρεπει)!! Ευχαριστω οσους ασχοληθουν!:) To flipboard είναι όντως φοβερό , δωρεάν περιοδικά ελληνικά byteme & udriver. Για office εάν θες και επεξεργασία documents to go ή τα numbers κλπ της Apple. Για chat im+ . Το dropbox για μεταφορά και συγχρονισμό αρχείων . Το viber για δωρεάν συνομιλίες . Γενικά σου προτείνω να παρακολουθείς τα top charts όπου φαίνεται τι κατεβάζουν οι περισσότεροι σε free & paid , συνήθως είναι και τα καλύτερα του είδους. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Το viber για δωρεάν συνομιλίες . Νομίζω -χωρίς αυτή τη στιγμή να είμαι σίγουρος- ότι το Viber δεν έχει βγει σε universal έκδοση, οπότε θα το "βλέπεις" σε ανάλυση οθόνης iPhone. (Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.) Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Έτσι είναι , απλά το να μπορεις να μιλάς από και από το ipad είναι καλό. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Το πηρα και εγω σημερα του κουτιου απο τα Public!!:) Ενα να πω,η αισθηση της οθονης του ειναι αλλου σε σχεση με το galaxy tab που μοιαζει με κινεζικο resistive! Για καθοδηγηστε με ομως πως να το στησω με καποια must have προγραμματα μιας και ειμαι παντελως ασχετος με την μηλομανα! Χρονια χρησης βλεπετε wm,symbian,android και καλο ειναι μια καθοδηγηση που να διαβασω η τι να του βαλω(κανα σημειωματαριο με φακελους,η κανα office π.χ. οπως και εφαρμογη για κλεδωμα αρχειων η καποιων φακελων στις φωτο για αρχη ειναι οτι πρεπει)!! Ευχαριστω οσους ασχοληθουν!:) Buzz player για τις ταινίες,calculator,goodreader, docs to go,notes plus!!παιχνίδια:asphalt 6, fifa11 real tennis,angry birds HD!!αυτα τα ολιγα:D:D:D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Καλησπερα, μπορω να στειλω SMS απο το iPad,θελω να ανανεωνω την καρτα στη σιμ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Καλησπερα. ΈΒαλα κάρτα sim της wind αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο. Θέλει κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Hi :lol: υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβαζω βίντεο απο το YouTube?:confused::confused: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Καλησπερα. ΈΒαλα κάρτα sim της wind αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο. Θέλει κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις; Ναι, πρέπει να βάλεις το apn στις ρυθμίσεις του data. Το apn τις wind είναι gint.b-online.gr και τα αλλα δυο απο κάτω τα αφήνεις κενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 οι αντίστοιχες ρυθμίσεις για vodafone (το 1gb data plan) ποιες είναι? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 οι αντίστοιχες ρυθμίσεις για vodafone (το 1gb data plan) ποιες είναι? http://www.prosoxi.com/2010/02/17/greek-apn-settings-cosmote-vodafone-wind/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Να ρωτήσω κάτι, ρε παιδιά. Αυτές οι sim που μπαίνουν στο ipad για σύνδεση στο internet είναι ειδικές και γίνεται μόνο με αυτές που είναι με συμβόλαιο για data plan κτλ.; Εγώ π.χ. έχω μια cosmoκάρτα (καρτοκινητό χωρίς συμβόλαιο) αλλά μου δίνει με 3 ευρώ καμιά εκατοστή mb το μήνα, που μου επαρκεί για e-mail κτλ. (άμα θέλω περισσότερα, ψάχνω για wifi). Μπορεί λοιπόν να πάρει τέτοια κάρτα και να έχω Internet; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Να ρωτήσω κάτι, ρε παιδιά. Αυτές οι sim που μπαίνουν στο ipad για σύνδεση στο internet είναι ειδικές και γίνεται μόνο με αυτές που είναι με συμβόλαιο για data plan κτλ.; Εγώ π.χ. έχω μια cosmoκάρτα (καρτοκινητό χωρίς συμβόλαιο) αλλά μου δίνει με 3 ευρώ καμιά εκατοστή mb το μήνα, που μου επαρκεί για e-mail κτλ. (άμα θέλω περισσότερα, ψάχνω για wifi). Μπορεί λοιπόν να πάρει τέτοια κάρτα και να έχω Internet; Ναι, μια χαρα μπορεις και με αυτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 http://www.prosoxi.com/2010/02/17/greek-apn-settings-cosmote-vodafone-wind/ σε ευχαριστώ Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neokfire7 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Πως μπορω να γραψω σε βιντεο , το τι κανω στο iPad?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Ναι, πρέπει να βάλεις το apn στις ρυθμίσεις του data. Το apn τις wind είναι gint.b-online.gr και τα αλλα δυο απο κάτω τα αφήνεις κενά. Σε πιο σημειο μπαινουν οι ρυθμισεις, πια ειναι η διαδρομη; Επισης σε PC ή iMAC πως φορτιζει; Το συνδεσα, αλλα διπλα στο εικονιδιο επανω δεξια λεει δεν φορτιζεται! Ευχαριστω. Edited May 14, 2011 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Σε πιο σημειο μπαινουν οι ρυθμισεις, πια ειναι η διαδρομη; Επισης σε PC ή iMAC πως φορτιζει; Το συνδεσα, αλλα διπλα στο εικονιδιο επανω δεξια λεει δεν φορτιζεται! Ευχαριστω. Σε pc δουλεύει συνήθως αυτό για τη φόρτιση. Σε iMac δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Σε mac φορτίζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Τελικά, μετά από αρκετούς... κλυδωνισμούς μεταξύ iPa2 και Android 3 (Iconia), κατέληξα στο iPad. Σε λίγες μέρες θα έχω ένα iPad 2 64 3G. Ήδη έχω εγκαταστήσει το itunes στο PC για να είμαι έτοιμος. Για να δούμε...! Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Τελικά, μετά από αρκετούς... κλυδωνισμούς μεταξύ iPa2 και Android 3 (Iconia), κατέληξα στο iPad. Σε λίγες μέρες θα έχω ένα iPad 2 64 3G. Ήδη έχω εγκαταστήσει το itunes στο PC για να είμαι έτοιμος. Για να δούμε...! Καλοριζικο. Καλο είναι να αρχίσεις να περνάς και εφαρμογές στο iTunes.:D Σε 15 λεπτά θα το έχεις στημενο έτοιμο να το χαρεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Από χτες κι εγώ κάτοχος. Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές!!!:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Σε mac φορτίζει κανονικά Σε iMAC παλαιότερο με 17" οθόνη, που το σύνδεσα, έλεγε επάνω δεξιά στο iPad 2 ότι, Δεν φορτίζεται. Μήπως έπρεπε να κάνω κάτι άλλο, έτσι έπρεπε να λέει; Επίσης πως μπορώ να περάσω τις επαφές από το iPhone 4 στο iPad 2 μέσω iMAC; Eυχαριστώ! Edited May 19, 2011 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Γνωρίζεται εάν υπάρχει κάπου ετοιμοπαράδοτο στη Θεσσαλονική το 16αρι WI-FI; Εάν το έχει πάρει κάποιος από Θεσσαλονίκη ας ενημερώσει! Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Συνυπογραφω. Το μηχανημα ειναι πραγματικα τελειο!!! Το browsing απιστευτο!!!πραγματικα, οποιος αμφιταλαντευεται αναμεσα στο ipad και καποια αλλη ταμπλετα, ας μην το σκεφτεται κσθολου. Θελω και εγω με την σειρα μου να μιλησω για το ποσο ευχαριστημενος ειμαι απο την αγορα του iPad 2. Δεν ειμαι φανατικος της APPLE αλλα με εχει μαγεψει. Εβαλα και τα multitouch gestures και η εμπειρια χρησης εχει ανεβει κατακορυφα. Σορυ για το ασκοπο ποστ αλλα με εχει ενθουσιαζει, με μαγνητιζει και θελω να το μοιραστω. Ειναι απο τις λιγες φορες που δινω λεφτα για συσκευη και περνω τοση ευχαριστηση. Να συμπληρωσω οτι ακομα και τωρα δεν το πιστευω ποσο ανετα πληκτρολογω σε μια touch συσκευη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Πολύ αργεί το Jailbrake ρε ****το , όχι τόσο για σπασμενες εφαρμογες , για κανά file browser και κανά καλό tweak...Ελπίζω να το έχουμε πολύ σύντομα Edited May 22, 2011 by Billeridis Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts