Jump to content

Windows Vista [Pre-Release]

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με τετοια πολιτικη, δεν θα τα "αγορασω" απο την M$. ;)

Aπλά ρίχνει άδεια για να τραβήξει γεμάτα. Δεν την ενδιαφέρεις την Μ$, ούτε εσύ ούτε εγώ. Ξέρει ότι εμείς δεν θα τα πληρώσουμε ποτέ. Θέλει να δει τις αντιδράσεις των μεγάλων εταιρειών και οργανισμών που δεν έχουν επιλογή.

τα εχω στησει χρησιμοποιωντας το VMware ως virtual machine με 768mb περιπου μνημης.

Αρκετα σταθερα τα βλεπω μεχρι στιγμης αλλα εχω χασει την μπαλα με το νεο γραφικο περιβαλλον και την περιηγηση τους.

οσο αφορα το κατεβασμα τους,μπορει να τα βρει κανεις σε ολα τα torrent sites.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για εμενα,που δεν ειμαι τρομερα εμπειρος χρηστης,αλλα ξερω πεντε πραγματα σχετικα με υπολογιστες,θα με δυσκολεψει να τα εγκαταστησω;

εγω μολις τελειωσα την εγκατασταση τους σε VMWare. Αν και με δυσκολευσε λιγο με την καρτα γραφικων τα καταφερα. Ωραιο περιβαλλον με μερικες χρησιμες αλλαγες (αυτο με το All Programs ειναι πολυ καλο) αν και το περιβαλλον του Windows explorer ειναι σπαστικο μεχρι να το μαθεις. Για να δουμε καθως σιγουρα στην Beta 2 οι διαφορες θα ειναι παρα πολλες.

Host

εγω μολις τελειωσα την εγκατασταση τους σε VMWare. Αν και με δυσκολευσε λιγο με την καρτα γραφικων τα καταφερα. Ωραιο περιβαλλον με μερικες χρησιμες αλλαγες (αυτο με το All Programs ειναι πολυ καλο) αν και το περιβαλλον του Windows explorer ειναι σπαστικο μεχρι να το μαθεις. Για να δουμε καθως σιγουρα στην Beta 2 οι διαφορες θα ειναι παρα πολλες.

Να σου πω, καρτα δικτιου και SB βλεπει? :O Απο τα XP (εαν εχεις) πως μεταφερεις αρχεια στα Vista? εμενα δεν το κανει... :wacko:

Σε κανα χρόνο δηλαδή απο σήμερα, στην καλύτερη περίπτωση. Αντε να δούμε τι θα δούμε.. ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει η αναμονή. Οσον αφορά την beta έκδοση, την κατέβασα και την εγκατέστησα κι'εγώ. Μ'αρεσε αρκετά θα έλεγα αν και έχει αρκετά πράγματα κλεμμένα απο το OSX (οπως πχ τα Virtual Folders). Παρ'ολα αυτά αν σκεφτεί κανείς οτι πρόκειται για beta1, η Microsoft αναμένεται να ενυπωσιάσει με την τελική μορφή του λειτουργικού. Ξέρει κανείς πότε αναμένεται η beta2? Σε κανα 6μηνο να φανταστώ?
Ti na balw twra edw.. den kserw!

Σε κανα χρόνο δηλαδή απο σήμερα, στην καλύτερη περίπτωση. Αντε να δούμε τι θα δούμε.. ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει η αναμονή. Οσον αφορά την beta έκδοση, την κατέβασα και την εγκατέστησα κι'εγώ. Μ'αρεσε αρκετά θα έλεγα αν και έχει αρκετά πράγματα κλεμμένα απο το OSX (οπως πχ τα Virtual Folders). Παρ'ολα αυτά αν σκεφτεί κανείς οτι πρόκειται για beta1, η Microsoft αναμένεται να ενυπωσιάσει με την τελική μορφή του λειτουργικού. Ξέρει κανείς πότε αναμένεται η beta2? Σε κανα 6μηνο να φανταστώ?

Κατι εχω ακουσει για τελος του χρονου... :worry:

Windows Vista Beta 1

Codenamed "Longhorn" Out now

Internet Explorer 7 Beta 1 Out now

Update for XP Media Center 2005

Codenamed "Emerald" August

Microsoft AntiSpyware

Codenamed "Atlanta" 2H 2005

Xbox 360

Codenamed "Xenon" Nov 2005

SQL Server 2005

Codenamed "Yukon" Nov 2005

Visual Studio 2005

Codenamed "Whidbey" Nov 2005

Windows Server 2003 R2 (Release 2) Nov 2005

Windows Vista Beta 2

Codenamed "Longhorn" Nov 2005

Windows Media Player 11 Beta 1

Codenamed "Polaris" Nov 2005

Internet Explorer 7 Late 2005

Windows One Care

Codenamed "A1" 1H 2006

Windows Mobile 2006 Q2 2006

Windows Vista

Codenamed "Longhorn" Q3 2006

Windows Media Center Edition 2006

Codenamed "Diamond" Q3 2006

Office 12 Q3 2006

Exchange 12 Q3 2006

-Βιαζοντας λιγο το συστημα,κολλησε ο windows explorer.Εβγαλε ενα παραθυρο στο μεσον το οποιο ελεγε οτι υπηρξε σφαλμα και πως τα windows εψαχναν τροπο επιλυσης.Τελικα μετα απο 5-7 δευτερολεπτα επαιζε κανονικα.

-Σιγα σιγα εχει αρχισει επισης να μου καλοφαινετε και ο Internet Explorer 7 με τα tabs που διαθετει και θα ειναι σχεδον εφαμιλος του Firefox στην χρηστικοτητα του.

-Τα εικονιδια του θυμιζουν Mac Os X.

-Πολλες,μα πολλες παραμετροποιήσεις των επιλογων φακελων Folder properties

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

κανεις που να μενει κοντα πετρουπολη και να μπορει να μου τα γραψει σε DVD και να μου τα δωσει οποις μπορει pm γιατι με το μοντεμ θα τα κατεβασω........ποτε
Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Εχω πρόβλημα με τον driver της onboard κάρτας δικτύου. H motherboard είναι nforce2. Κατέβασα απο το site της Nvidia τον networking driver ειδικα για Windows Vista αλλά δεν δουλεύει. Φυσικά η κάρτα δικτύου δουλεύει μια χαρά στα XP. Δοκίμασα ακομα και τους drivers των XP αλλά και πάλι τα ίδια.. Τα έχει καταφέρει κανείς να μου πει τι παίζει? Εχω βρει drivers για τα πάντα αλλά με την κάρτα δικτύου (που είναι και το σημαντικότερο) δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει..
Ti na balw twra edw.. den kserw!

Εχω πρόβλημα με τον driver της onboard κάρτας δικτύου. H motherboard είναι nforce2. Κατέβασα απο το site της Nvidia τον networking driver ειδικα για Windows Vista αλλά δεν δουλεύει. Φυσικά η κάρτα δικτύου δουλεύει μια χαρά στα XP. Δοκίμασα ακομα και τους drivers των XP αλλά και πάλι τα ίδια.. Τα έχει καταφέρει κανείς να μου πει τι παίζει? Εχω βρει drivers για τα πάντα αλλά με την κάρτα δικτύου (που είναι και το σημαντικότερο) δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει..

Το ιδιο προβλημα εχς και εγω. Δεν μου βλεπει realtec drivers για το LAN μου.

Απο που μπορουμε να τα κατεβασουμε? το βρηκα σε τορρεντ αλλα μεσα ο φακελος εχει ολο kati blakies. kserete pos tha to baloume giati ta palia longhorn ta ebala eykola epidi itan iso
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

katevase tis blakeies..

ti einai? rar files?

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Einai rar αρχεια μαζι με κατι αλλα σε ενα φακελο. Πηγενε στο piratebay.org kai katebase ta win vista και θα δεις. Οι πιο παλιες εκδοσεις ηταν .iso και ηταν πολυ ευκολο. Τωρα αυτα με τα .rar πως θα γινουν?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Έχει ξαναγραφτεί στο forum. Τις περισσότερες φορές τα releases είναι σε αρχεία rar. Απλά διαλέγεις ένα, κάνεις extract και αποσυμπιέζεται το image ή η ταίνία που περιέχουν.

mesa sta rar mallon einai to iso

apo ekei ta katebazw ki egw.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...