redalert19882000 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Παιδες βγηκε η 5112 των Vista. Ειναι 2,5gb απο το http://www.piratebay.org Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 με τετοια πολιτικη, δεν θα τα "αγορασω" απο την M$. ;) Aπλά ρίχνει άδεια για να τραβήξει γεμάτα. Δεν την ενδιαφέρεις την Μ$, ούτε εσύ ούτε εγώ. Ξέρει ότι εμείς δεν θα τα πληρώσουμε ποτέ. Θέλει να δει τις αντιδράσεις των μεγάλων εταιρειών και οργανισμών που δεν έχουν επιλογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Νομίζω ότι το έχουν σπάσει! ;) EDIT: ναι, το βρικα! Εχεις δικιο! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 τα εχω στησει χρησιμοποιωντας το VMware ως virtual machine με 768mb περιπου μνημης. Αρκετα σταθερα τα βλεπω μεχρι στιγμης αλλα εχω χασει την μπαλα με το νεο γραφικο περιβαλλον και την περιηγηση τους. οσο αφορα το κατεβασμα τους,μπορει να τα βρει κανεις σε ολα τα torrent sites. "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Για εμενα,που δεν ειμαι τρομερα εμπειρος χρηστης,αλλα ξερω πεντε πραγματα σχετικα με υπολογιστες,θα με δυσκολεψει να τα εγκαταστησω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 εγω μολις τελειωσα την εγκατασταση τους σε VMWare. Αν και με δυσκολευσε λιγο με την καρτα γραφικων τα καταφερα. Ωραιο περιβαλλον με μερικες χρησιμες αλλαγες (αυτο με το All Programs ειναι πολυ καλο) αν και το περιβαλλον του Windows explorer ειναι σπαστικο μεχρι να το μαθεις. Για να δουμε καθως σιγουρα στην Beta 2 οι διαφορες θα ειναι παρα πολλες. Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 εγω μολις τελειωσα την εγκατασταση τους σε VMWare. Αν και με δυσκολευσε λιγο με την καρτα γραφικων τα καταφερα. Ωραιο περιβαλλον με μερικες χρησιμες αλλαγες (αυτο με το All Programs ειναι πολυ καλο) αν και το περιβαλλον του Windows explorer ειναι σπαστικο μεχρι να το μαθεις. Για να δουμε καθως σιγουρα στην Beta 2 οι διαφορες θα ειναι παρα πολλες. Να σου πω, καρτα δικτιου και SB βλεπει? :O Απο τα XP (εαν εχεις) πως μεταφερεις αρχεια στα Vista? εμενα δεν το κανει... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 EDIT: ναι, το βρικα! Εχεις δικιο! :cool: Αν μπορείς, στείλε μου ΠΜ και πες μου πως. Thanks! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Windows Vista Release Slips to Q4 2006 http://www.infoworld.com/article/05/07/28/HNvistaslips_1.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Σε κανα χρόνο δηλαδή απο σήμερα, στην καλύτερη περίπτωση. Αντε να δούμε τι θα δούμε.. ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει η αναμονή. Οσον αφορά την beta έκδοση, την κατέβασα και την εγκατέστησα κι'εγώ. Μ'αρεσε αρκετά θα έλεγα αν και έχει αρκετά πράγματα κλεμμένα απο το OSX (οπως πχ τα Virtual Folders). Παρ'ολα αυτά αν σκεφτεί κανείς οτι πρόκειται για beta1, η Microsoft αναμένεται να ενυπωσιάσει με την τελική μορφή του λειτουργικού. Ξέρει κανείς πότε αναμένεται η beta2? Σε κανα 6μηνο να φανταστώ? Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Σε κανα χρόνο δηλαδή απο σήμερα, στην καλύτερη περίπτωση. Αντε να δούμε τι θα δούμε.. ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει η αναμονή. Οσον αφορά την beta έκδοση, την κατέβασα και την εγκατέστησα κι'εγώ. Μ'αρεσε αρκετά θα έλεγα αν και έχει αρκετά πράγματα κλεμμένα απο το OSX (οπως πχ τα Virtual Folders). Παρ'ολα αυτά αν σκεφτεί κανείς οτι πρόκειται για beta1, η Microsoft αναμένεται να ενυπωσιάσει με την τελική μορφή του λειτουργικού. Ξέρει κανείς πότε αναμένεται η beta2? Σε κανα 6μηνο να φανταστώ? Κατι εχω ακουσει για τελος του χρονου... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Windows Vista Beta 1 Codenamed "Longhorn" Out now Internet Explorer 7 Beta 1 Out now Update for XP Media Center 2005 Codenamed "Emerald" August Microsoft AntiSpyware Codenamed "Atlanta" 2H 2005 Xbox 360 Codenamed "Xenon" Nov 2005 SQL Server 2005 Codenamed "Yukon" Nov 2005 Visual Studio 2005 Codenamed "Whidbey" Nov 2005 Windows Server 2003 R2 (Release 2) Nov 2005 Windows Vista Beta 2 Codenamed "Longhorn" Nov 2005 Windows Media Player 11 Beta 1 Codenamed "Polaris" Nov 2005 Internet Explorer 7 Late 2005 Windows One Care Codenamed "A1" 1H 2006 Windows Mobile 2006 Q2 2006 Windows Vista Codenamed "Longhorn" Q3 2006 Windows Media Center Edition 2006 Codenamed "Diamond" Q3 2006 Office 12 Q3 2006 Exchange 12 Q3 2006 Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 -Βιαζοντας λιγο το συστημα,κολλησε ο windows explorer.Εβγαλε ενα παραθυρο στο μεσον το οποιο ελεγε οτι υπηρξε σφαλμα και πως τα windows εψαχναν τροπο επιλυσης.Τελικα μετα απο 5-7 δευτερολεπτα επαιζε κανονικα. -Σιγα σιγα εχει αρχισει επισης να μου καλοφαινετε και ο Internet Explorer 7 με τα tabs που διαθετει και θα ειναι σχεδον εφαμιλος του Firefox στην χρηστικοτητα του. -Τα εικονιδια του θυμιζουν Mac Os X. -Πολλες,μα πολλες παραμετροποιήσεις των επιλογων φακελων Folder properties "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 κανεις που να μενει κοντα πετρουπολη και να μπορει να μου τα γραψει σε DVD και να μου τα δωσει οποις μπορει pm γιατι με το μοντεμ θα τα κατεβασω........ποτε Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Εχω πρόβλημα με τον driver της onboard κάρτας δικτύου. H motherboard είναι nforce2. Κατέβασα απο το site της Nvidia τον networking driver ειδικα για Windows Vista αλλά δεν δουλεύει. Φυσικά η κάρτα δικτύου δουλεύει μια χαρά στα XP. Δοκίμασα ακομα και τους drivers των XP αλλά και πάλι τα ίδια.. Τα έχει καταφέρει κανείς να μου πει τι παίζει? Εχω βρει drivers για τα πάντα αλλά με την κάρτα δικτύου (που είναι και το σημαντικότερο) δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει.. Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Εχω πρόβλημα με τον driver της onboard κάρτας δικτύου. H motherboard είναι nforce2. Κατέβασα απο το site της Nvidia τον networking driver ειδικα για Windows Vista αλλά δεν δουλεύει. Φυσικά η κάρτα δικτύου δουλεύει μια χαρά στα XP. Δοκίμασα ακομα και τους drivers των XP αλλά και πάλι τα ίδια.. Τα έχει καταφέρει κανείς να μου πει τι παίζει? Εχω βρει drivers για τα πάντα αλλά με την κάρτα δικτύου (που είναι και το σημαντικότερο) δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει.. Το ιδιο προβλημα εχς και εγω. Δεν μου βλεπει realtec drivers για το LAN μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Δεν δουλεύουν οι κάρτες και τα περιφερειακά! Τι περίεργο, ε; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Giauto eipame perimenete na vgoun ki alla builds (post beta1) i perimenete gia to beta2 Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 ρε παιδια χρειαζεται κωδικο? αν ναι μπορει κανεις να μου στειλει μεσω pm???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Απο που μπορουμε να τα κατεβασουμε? το βρηκα σε τορρεντ αλλα μεσα ο φακελος εχει ολο kati blakies. kserete pos tha to baloume giati ta palia longhorn ta ebala eykola epidi itan iso Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 katevase tis blakeies.. ti einai? rar files? Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Einai rar αρχεια μαζι με κατι αλλα σε ενα φακελο. Πηγενε στο piratebay.org kai katebase ta win vista και θα δεις. Οι πιο παλιες εκδοσεις ηταν .iso και ηταν πολυ ευκολο. Τωρα αυτα με τα .rar πως θα γινουν? Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Έχει ξαναγραφτεί στο forum. Τις περισσότερες φορές τα releases είναι σε αρχεία rar. Απλά διαλέγεις ένα, κάνεις extract και αποσυμπιέζεται το image ή η ταίνία που περιέχουν. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 mesa sta rar mallon einai to iso apo ekei ta katebazw ki egw. Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 ανοιξε το rar αμα δεις οτι εχει διαταξη σαν το cd των windows χp τοτε απλως μετονομασε το σε .iso Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts