Jump to content

Windows Vista [Pre-Release]

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις απόλυτο δίκιο... Τα Vista έχουν το καλύτερο ant-piracy protection που είχε ποτέ λειτουργικό της MS (το αυτό αποτελεί δήλωση της MS).Τώρα για την πειρατεία από ότι ξέρω η MS κινείται σε δυο κατευθύνσεις... Η μία είναι να τιμωρεί τον "έξυπνο" που δεν πλήρωσε, βλέπε Desktop Tattoo (θα έχεις στο desktop κάτι να λέει οτι η έκδοση αυτή που έχετε έιναι πειρατική κλπ), το Windows Aero σταματά να λειτουργεί και διάφορα άλλα... Η άλλη κατεύθυνση είναι να ανταμείβει τον "χαζό" που πλήρωσε με διάφορα πράγματα, βλέπε Windows Defender Windows Media Player 11 και άλλες δωρεάν παροχές που μπορείς να τα εγκαθιστάς σε λειτουργικό που είναι validated.

Κακά τα ψέματα η MS είναι από τις λίγες εταιρίες που συνοδεύουν τα προϊόντα της με ένα σωρό "καλούδια" δωρεάν.

Ασχετο: Έχει δει κανείς σας το καινούριο OPΚ των Vista σε δράση;

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Min 3exnas kai ta Ultimate Extras.. kanenas den xerei ti tha dwsei i Microsoft

btw den evala to perivoito update alla updates e3akolouthw kai pernw gia ton Defender :)

να ρωτήσω κάτι πως μπορώ να προμηθευτώ τα windows vista? επίσημα από την microsoft?

πήρα laptop νέο και μου είχαν πει δικαιούμαι ένα cd με τα vista,αλλά από που και πως?

να ρωτήσω κάτι πως μπορώ να προμηθευτώ τα windows vista? επίσημα από την microsoft?

πήρα laptop νέο και μου είχαν πει δικαιούμαι ένα cd με τα vista,αλλά από που και πως?

Μετα τις 30 Ιανουαριου 2007, μπορεις να τα παρεις.

Τοτε κυκλοφορουν.

Καλά σου είπαν...

Πιό συγκεκριμένα εφ' όσον ο υπολογιστής σου είναι Vista Capable και έχει αγοραστεί μεταξύ 26 Οκτωβρίου 2006 και 15 Μαρτίου 2007...

Περισσότερες πληροφορίες...

http://www.microsoft.com/library/media/1033/windowsvista/images/getready/expressupgrade.png

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

Min 3exnas kai ta Ultimate Extras.. kanenas den xerei ti tha dwsei i Microsoft

btw den evala to perivoito update alla updates e3akolouthw kai pernw gia ton Defender :)

δεν έχει σημασία. δεν είναι windows updates... απλά φαίνονται έτσι.

ακόμα και ένας non-genuine υπολογιστής μπορεί να κατεβάσει αυτά (αν κάποιος σπάσει τον defender).

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

το επίσημο event για την έναρξη των πωλήσεων των Vista + Office 2007 στους καταναλωτές θα γίνει στις 1.29.2007 @ Times Square NYC και φέρει τον τίτλο Wow Starts Now ;)

νομίζω ότι θα είναι κάτι το αξέχαστο.

Alex = the best!

Ουφ ! Τη γλύτωσα. Έβαλα έστω και αργά το Activation Hack και όλα καλά. Μιάζουν Activated. Για να δούμε για πόσο ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Ουφ ! Τη γλύτωσα. Έβαλα έστω και αργά το Activation Hack και όλα καλά. Μιάζουν Activated. Για να δούμε για πόσο ...

Θα κρατησει τοσο, οσο το επομενο χακ..!

Εκτος αν βαλεις λινουξ να ξεμπερδεψεις :D

Quadra 660av

Θα κρατησει τοσο, οσο το επομενο χακ..!

Εκτος αν βαλεις λινουξ να ξεμπερδεψεις :D

Το Linux είναι σε άλλο partition :-)

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Να ρψτήσω ψιλο άσχετος με τα Vista demo είανι αυτά για τα οποία μιλάτε/με.

δεν υπάρχουν demo windows... απλά πρέπει να γίνουν activate. επειδή αυτό που ρωτάς έχει απαντηθεί (10-20 σελίδες πιο πίσω) κάμε αν θες αναζήτηση.

Alex = the best!

Windows Vista has been on the market for nearly a month now, but enterprise users and industry experts agree that Microsoft's latest and greatest OS still isn't yet ready to replace XP. The problem is not with the software itself -- by most accounts, Vista is technically solid -- but with myriad peripheral issues that Microsoft must work out to take the pain out of using Vista.

Take patching, for example. On Dec. 12, Microsoft released an Internet Explorer 7 fix that improved the performance of IE's phishing filter. The software had been bogged down by Web sites with a large number of frames, and users had been complaining. Microsoft patched the problem for Windows XP and Server 2003 users, but not for Vista. That update will come after the consumer release of Vista hits the market some time in January, according to a spokeswoman for Microsoft's public relations agency. And although Microsoft is now issuing security patches for Vista, performance-related updates such as the phishing filter are being handled on a case-by-case basis, she said.

Microsoft won't say why it is holding off on some Vista patches even though the product is commercially available for business customers, but Russ Cooper, a senior information security analyst at Cybertrust, has a theory. "I say Microsoft never intended anybody to run Vista prior to January," he said. "What works on Vista, beyond Office 2007?" he asked. "I'm going to Vista ... when my VPN supplier tells me that they have drivers that work, and when my anti-virus vendor tells me that they have non-beta versions that work."

Windows Vista has been on the market for nearly a month now, but enterprise users and industry experts agree that Microsoft's latest and greatest OS still isn't yet ready to replace XP. The problem is not with the software itself -- by most accounts, Vista is technically solid -- but with myriad peripheral issues that Microsoft must work out to take the pain out of using Vista.

Take patching, for example. On Dec. 12, Microsoft released an Internet Explorer 7 fix that improved the performance of IE's phishing filter. The software had been bogged down by Web sites with a large number of frames, and users had been complaining. Microsoft patched the problem for Windows XP and Server 2003 users, but not for Vista. That update will come after the consumer release of Vista hits the market some time in January, according to a spokeswoman for Microsoft's public relations agency. And although Microsoft is now issuing security patches for Vista, performance-related updates such as the phishing filter are being handled on a case-by-case basis, she said.

Microsoft won't say why it is holding off on some Vista patches even though the product is commercially available for business customers, but Russ Cooper, a senior information security analyst at Cybertrust, has a theory. "I say Microsoft never intended anybody to run Vista prior to January," he said. "What works on Vista, beyond Office 2007?" he asked. "I'm going to Vista ... when my VPN supplier tells me that they have drivers that work, and when my anti-virus vendor tells me that they have non-beta versions that work."

γιατί εγώ διαβάζω τελείως διαφορετικά πράγματα από windows IT blogs?

για δώσε και ένα λινκ για να ξέρουμε ποιος λέει και ΤΙ.

όλοι έχουν μια γνώμη... το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που τη λέει.

ένας από τους Καλύτερους reviewers του χώρου (ίσως ο καλύτερος μιας και γράφει και στο windows IT Pro!!!) δεν ασπάζεται καθόλου αυτή την άποψη.

ξεχνάτε τι "λέγανε" για τα XP λίγο πριν βγούνε (αρκετοί από εμάς είχαμε την RTM τότε)... και μέσα σε 1-2 χρόνια κάθε ένας τα έβαλε... εκτός από κάποιες ελληνικές (ΠΑΝΤΑ) τράπεζες... (μην τυχόν και ξοδέψουν κάτι παραπάνω).

όταν θέλετε να δείτε system migration ΜΗΝ κοιτάτε στο ελλαδιστάν. είμαστε μίλια πίσω. ακόμα και στο κολλέγιο (state) της Montana θα βάλουν τα Vista πριν από τις δικές μας σχολές...

Alex = the best!

ευχαριστώ για το λινκ :)

και ξαναγράφω: "ξεχνάτε τι "λέγανε" για τα XP λίγο πριν βγούνε (αρκετοί από εμάς είχαμε την RTM τότε)... και μέσα σε 1-2 χρόνια κάθε ένας τα έβαλε"

το θέμα με τα lotus Notes, VPN, IE7? όντως είναι θέματα με κυριότερο το 3ο (μιας και τα XP ερχόντουσαν ήδη με δοκιμασμένο από τα 2Κ ΙΕ).

το θέμα με τα προγράμματα πιστεύω ότι θα λυθεί άμεσα. παραμένει το ερώτημα κατά πόσον οι αναβαθμίσεις τους σε "vista ready" θα είναι δωρεάν ή όχι. (θα εξαρτηθεί με την πολιτική των εταιριών).

Υ.Γ. το θέμα με τον ΙΕ7 είναι σοβαρό γιατί: αν ένα σάιτ ΔΕΝ δουλεύει στον 7 (99% ότι δεν θα δουλεύει και σε κανέναν FF) τότε απλά ΔΕΝ μπορεί ο χρήστης να κάμει τπτ (εκτός από το να δοκιμάσει να αλλάξει την "ετικέτα" του IE σε 6 sp2 χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα λύσει και το πρόβλημα). θα μου πείτε ότι η MSFT έδωσε πριν πολύ καιρό τις φόρμες δημιουργήσιας 100% συμβατών ιστοσελίδων για τον 7... αλλά ποιος την άκουσε? και εδώ αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα: δεν δουλεύει? δεν το θέλω.

Alex = the best!

και ξαναγράφω: "ξεχνάτε τι "λέγανε" για τα XP λίγο πριν βγούνε (αρκετοί από εμάς είχαμε την RTM τότε)... και μέσα σε 1-2 χρόνια κάθε ένας τα έβαλε"
Οι αλλαγές αυτές αργούν και δεν είναι μόνο θέμα πόσο "καλό" είναι ένα λειτουργικό. Υπάρχουν 1002 λόγοι για να μην αλλάξει κανείς λειτουργικό... Οι περισσότεροι, είτε δεν θέλουν να αλλάξουν κάτι που τους εξυπηρετεί χωρίς προβλήματα, είτε σκέφτονται το κόστος.

θα μου πείτε ότι η MSFT έδωσε πριν πολύ καιρό τις φόρμες δημιουργήσιας 100% συμβατών ιστοσελίδων για τον 7... αλλά ποιος την άκουσε? και εδώ αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα: δεν δουλεύει? δεν το θέλω.
Το θέμα δεν είναι να δίνει οδηγίες οι MS για τον IE7. To θέμα είναι να ακολουθεί ο browser που έφτιαξε, τα standards. Σ'αυτό βέβαια έχει πολύ κακό παρελθόν.

Οι αλλαγές αυτές αργούν και δεν είναι μόνο θέμα πόσο "καλό" είναι ένα λειτουργικό. Υπάρχουν 1002 λόγοι για να μην αλλάξει κανείς λειτουργικό... Οι περισσότεροι, είτε δεν θέλουν να αλλάξουν κάτι που τους εξυπηρετεί χωρίς προβλήματα, είτε σκέφτονται το κόστος.

Από τους 1002 λόγους θα επισημάνω ένα και μόνο ένα σοβαρό. Το κόστος... Κάποια στιγμή, όμως θέλοντας ή μη, η αναβάθμιση θα γίνει... Κατ' αρχάς ο κύκλος ζωής των XP κλείνει...

Το θέμα είναι τώρα πόσο γρήγορα θα περάσουμε στα Vista... Η άποψή μου είναι οτι θα πάμε στα Vista γρηγορότερα από ότι πήγαμε στα XP.... Προσωπικά δέν πέρασα στα XP αμέσως (είχα μια μεταβατική περίοδο με 98 & XP... ούτε λόγος για Millenium) για τις επιδόσεις. Το SUPER PC μου στα Win98 έπαιζε όλα τα παιχνίδια με 60-70 FPS και στα XP ζορίζονταν να βγάλει 35 FPS. Το μέσο PC που έχω τώρα έχει μικρό αντίκτυπο στις επιδόσεις, πιό συγκεκριμένα παρατήρησα 2-6 FPS λιγότερα, τρέχοντας Aero, Antivirus και Resource Monitor...

Όσο για το θέμα των δωρεάν update σε Vista, για τις μεγάλες εταιρίες είναι όντος θέμα τoυς. Για όσους πάντως αγοράζουν PC από μή επώνυμο κατασκευαστή (build to order) με άδεια OEM, τότε προμηθεύονται μια κάρτα για το δωρεάν update....

Το θέμα δεν είναι να δίνει οδηγίες οι MS για τον IE7. To θέμα είναι να ακολουθεί ο browser που έφτιαξε, τα standards. Σ'αυτό βέβαια έχει πολύ κακό παρελθόν.

για το θέματου ΙΕ7 έχεις κάποιο λάθος.

δεν επιτρέπεται σοβερές τράπεζες να μην έχουν φτιάξει τη σελίδα τους να δουλεύει στον browser Mr. 90%.

αυτό τα λέει όλα. πάντα μα πάντα πας με ποσοστά! (market share)

Alex = the best!

για το θέματου ΙΕ7 έχεις κάποιο λάθος.
Ε δε νομίζω ότι είναι λάθος όταν λέω ότι η Microsoft ξεκίνησε την κατάσταση με τα sites που φαίνονται σωστά μόνο με IE και δεν ακολουθούν τα standards.

δεν επιτρέπεται σοβερές τράπεζες να μην έχουν φτιάξει τη σελίδα τους να δουλεύει στον browser Mr. 90%.
Αυτά τα πράγματα έχουν κόστος και επιπλέον δεν τρέχουν όλοι να βάλουν τα Vista, ή τον ΙΕ7 επειδή σφυράει η Microsoft.

Ε δε νομίζω ότι είναι λάθος όταν λέω ότι η Microsoft ξεκίνησε την κατάσταση με τα sites που φαίνονται σωστά μόνο με IE και δεν ακολουθούν τα standards.

Αυτά τα πράγματα έχουν κόστος και επιπλέον δεν τρέχουν όλοι να βάλουν τα Vista, ή τον ΙΕ7 επειδή σφυράει η Microsoft.

ξέρεις πολλά τερματικά που να μην έχουν Windows, IE? εγώ όχι.

ο λόγος είναι παλιός... υποστήριξη.

ο ΙΕ7 είναι αναπόσταστο κομμάτι των 6000. αν δεν σου κάνει δεν τα βάζεις.

δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο.

τέσπα επειδή εδώ μιλάμε για real migration ας το αφήσουμε εδώ μιας και οι περισσότεροι είμαστε Vista- geeks.

Alex = the best!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...