Jump to content

Windows Vista [Pre-Release]

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Den einai final akoma omws einai se RC stadio

Ουτως η αλλως και τα vista ακομα δεν δουλευουν οπως θα θελαμε.Εξαλλου release candidate version ειναι.Ουτε καν beta.Τεσπα τη δουλεια της την κανει προκειμενου να μην αλλαζει απο Aero σε Basic το theme των Vista,καθε φορα που σερφαρετε σε java-based site (πχ. ert.gr)

Ουτως η αλλως και τα vista ακομα δεν δουλευουν οπως θα θελαμε.Εξαλλου release candiadate version ειναι.Ουτε καν beta.Τεσπα τη δουλεια της την κανει προκειμενου να μην αλλαζει απο Aero σε Basic το theme των Vista,καθε φορα που σερφαρετε σε java-based site (πχ. ert.gr)

το RC στάδιο είναι... πιο μετά από το στάδιο beta.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

ενός δουλεύεις με τα XP?

Όχι, την ώρα που δουλεύω με τα Vista. Ακόμα και στα άλλα partition που έχω (άλλους 2 χωρισμένους δίσκους) δεν με αφήνουν να αποθηκεύσω κατευθείαν στον δίσκο αλλά σε κατάλογο. Εγώ θέλω να έχω πλήρη πρόσβαση στα πάντα και όχι ηλίθιους περιορισμούς. Οι προειδοποιήσεις που βγάζουν όταν πας να κάνεις διάφορες τροποποιήσεις (π.χ. πίνακας ελέγχου, άνοιγμα κάποιων αρχείων κλπ) πως φεύγουν;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αν εννοεις τις προειδοποιησεις του user account control τοτε για απενεργοποιηση κανε τα εξης...(αντιγραφω απο το help των vista:D ) Click Start, click All Programs, click Accessories, click Run, type secpol.msc in the Open box, and then click OK.

From the Local Security Policy tree, click Local Policies, and then double-click Security Options.

Scroll down to and double-click User Account Control: Behavior of the elevation prompt for administrators in Admin Approval Mode.

From the drop-down menu, select one of the following settings:

Elevate without prompting

Apply

Αν εννοεις τις προειδοποιησεις του user account control τοτε για απενεργοποιηση κανε τα εξης...(αντιγραφω απο το help των vista:D ) Click Start, click All Programs, click Accessories, click Run, type secpol.msc in the Open box, and then click OK.

From the Local Security Policy tree, click Local Policies, and then double-click Security Options.

Scroll down to and double-click User Account Control: Behavior of the elevation prompt for administrators in Admin Approval Mode.

From the drop-down menu, select one of the following settings:

Elevate without prompting

Apply

όντως... υπάρχει και το Help. που τουλάχιστον εμένα με έχει βοηθήσει αρκετά. ειδικά στα 2Κ, XP που έχουν ΑΡΙΣΤΟ help center.

όσο για το UAC δεν συνιστώ να το απενεργοποιήσετε. τα περισσότερα πράγματα στο πισί χαλάνε επειδή δεν βλέπουμε που κάμουμε διπλό κλικ. έτσι τουλάχιστον μας τονίζει τι πάμε να ανοίξουμε.

ΔΕΝ είναι χαζοί οι προγραμματιστές.

Alex = the best!

όντως... υπάρχει και το Help. που τουλάχιστον εμένα με έχει βοηθήσει αρκετά. ειδικά στα 2Κ, XP που έχουν ΑΡΙΣΤΟ help center.

όσο για το UAC δεν συνιστώ να το απενεργοποιήσετε. τα περισσότερα πράγματα στο πισί χαλάνε επειδή δεν βλέπουμε που κάμουμε διπλό κλικ. έτσι τουλάχιστον μας τονίζει τι πάμε να ανοίξουμε.

ΔΕΝ είναι χαζοί οι προγραμματιστές.

Επειδή όμως ΟΥΤΕ εμείς είμαστε χαζοί, εγώ προσωπικά προτιμώ την ηρεμία μου από το σπάσιμο νεύρων του UAC. UAC every 10 seconds? Need a BrEaK here.

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

Επειδή όμως ΟΥΤΕ εμείς είμαστε χαζοί, εγώ προσωπικά προτιμώ την ηρεμία μου από το σπάσιμο νεύρων του UAC. UAC every 10 seconds? Need a BrEaK here.

Same here. No UAC for me - θεωρώ ότι γνωρίζω αρκετά για το τι τρέχω στον υπολογιστή μου.

στο έκαμε και ο ΙΕ6sp2? αν όχι, τότε βγάλε τον και βάλε τον πάλι (έχοντας κλειστό το antivirus)

Πριν βάλω τον ΙΕ7 χρησιμοποιούσα το Firefox.Με το που έβγαλέ όμως τον 7 επειδή και από την δουλειά μου τον χρησιμοποιώ συνέχεια και γενικά μου αρέσει και με έχει βολέψει είπα να το βάλω και στο σπίτι.Το πρόβλημα αυτό που μου παρουσιάζει το κάνει ελαχιστότατες φορές.Απλά έλεγα μην ήταν κάποιο γνωστό πρόβλημα και υπάρχει λύση.

Ευχαριστώ πάντος για την απάντηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Same here. No UAC for me - θεωρώ ότι γνωρίζω αρκετά για το τι τρέχω στον υπολογιστή μου.

εσύ και όχι οι 10^6 χρήστες.

τα Vista, ΔΕΝ φτιάχτηκαν για τρελαμένους. για αυτούς υπάρχουν πολλά λινουξοειδή σκευάσματα.

και εμένα δεν μου αρέσουν τα tray icons αλλά 98 στους 100 τα χρησιμοποιούν όλη την ώρα (δεν ξέρουν που θα βρουν το wifi αλλού).

έτσι πάνε αυτά.

να και ένα ωραίο event: http://www.microsoft.com/business/launch2007/default.mspx

Υ.Γ. έτσι είναι αυτά τα πράγματα, κάνεις κάτι για το καλό των πολλών. δεν μπορείς να σκέφτεσαι τον κάφε πορωμένο από εμάς.

7 στους 10 που θα αγοράσουν πισί με Vista από τον νέο χρόνο δεν θα ξέρουν ότι υπάρχει νέο OS μέχρι τη στιγμή που θα ανοίζουν το λαπτόπ. γιαυτούς δουλεύουν οι εταιρίες και ορθά. η πληροφορική εκπαίδευση είναι κάτι που πρέπει να προχωρίσει με διψήφιους ρυθμούς! αυτό επισημαίνουν αρκετά ιδρύματα όπως το B&M Gates, Clinton initiative etc.

μην βλέπετε μόνο το προσωπικό όφελος γιατί ΠΟΤΕ κανένας και καμία εταιρία (που θέλει να βλέπει μπροστά) δεν το βλέπει.

αν ήταν έτσι όλοι θα δουλεύαμε cmd @ Solaris και θα ήμασταν χαρούμενοι...

Alex = the best!

Επιτέλους η λύση για να δουλέψει το weather gadget:D

Απλά αντικαταστήστε το αρχείο wlsrvc.dll που βρίσκεται στο φάκελο "C:\Program Files\Windows Sidebar" με αυτό που παραθέτω εδώ και κάντε επανεκκίνηση της sidebar.

*Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον παραπάνω φάκελο, κάντε τα εξής:

1) right click "wlsrvc.dll" > Properties > security > advanced > Owner > Edit > SELECT "Administrators" > OK

2) Πηγαίνετε στα Permissions > Edit > SELECT Administrators > Edit > TICK ALLOW "Full Control "

Επιτέλους η λύση για να δουλέψει το weather gadget:D

Απλά αντικαταστήστε το αρχείο wlsrvc.dll που βρίσκεται στο φάκελο "C:\Program Files\Windows Sidebar" με αυτό που παραθέτω εδώ και κάντε επανεκκίνηση της sidebar.

*Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον παραπάνω φάκελο, κάντε τα εξής:

1) right click "wlsrvc.dll" > Properties > security > advanced > Owner > Edit > SELECT "Administrators" > OK

2) Πηγαίνετε στα Permissions > Edit > SELECT Administrators > Edit > TICK ALLOW "Full Control "

ωραιος !!!

Θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι!

εσύ και όχι οι 10^6 χρήστες.

τα Vista, ΔΕΝ φτιάχτηκαν για τρελαμένους. για αυτούς υπάρχουν πολλά λινουξοειδή σκευάσματα.

Υπάρχει μια απόσταση από αυτούς τους 10^6 που λες μέχρι αυτούς με τα λινουξοειδή. Δεν είναι τόσο δύσκολο να γνωρίζεις στοιχειωδώς τι προγράμματα υπάρχουν στο μηχάνημα σου και το να έχεις ένα λειτουργικό να κάνει το εξής:

- Are you sure you want to ... ?

- Yes.

- But are you sure?

- Yes.

- Are you really sure?

...

Δεν είναι λύση. Ούτε κάθε επιλογή της microsoft είναι σωστή. Έχει αποδείξει άπειρες φορές ότι σε πολλά θέματα, επιλέγει λάθος λύσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τακτική του: παρουσιάζω νέα χαρακτηριστικά που δεν δουλεύουν σωστά, ενώ δεν διορθώνω (ή διορθώνω εν μέρει) προβλήματα που είχε η προηγούμενη έκδοση του συγκεκριμένου software.

- Are you sure you want to ... ?

- Yes.

- But are you sure?

- Yes.

- Are you really sure?

...

και εν τέλει να σου λέει, windows has blocked potentialy unsafe content :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εν τέλει να σου λέει, windows has blocked potentialy unsafe content :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είχα καιρό να γελάσω έτσι. Είστε απίστευτοι κ οι δυό σας... :p έστω και αν ο mcde μου έχει ρημάξει τα post. ;)

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

καλά γελάστε εσείς... ;) σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι ξέρουν περισσότερα (όχι κατ'ανάγκην σωστότερα) από μια εταιρία. το ίδιο λέγανε και με την apple, ότι γιατί δεν βάζει ραδιόφωνο στα ipod? (κάποιοι στο νετ) "θα πιάσουν πάτο"... αλλά τελικά φάγανε όπως πάντα όλο το φρικασέ :)

ας τελειώσε εδώ το θέμα, το UAC αρκετοί θα το απενεργοποιήσουν (όπως και εγώ στα RC1) αλλά πολύ περισσότεροι θα το δουν ως τείχος ασφαλείας. είναι δύσκολο να κρίνεις τα πράγματα ως μη γνώστης, γίνεται όμως λιγότερο δύσκολο αν γυρίσεις το χρόνο πίσω, τότε που ΔΕΝ ήξερες (γενικά μιλάω) να κάνεις copy ένα αρχείο. επειδή αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα γιατί εμείς μπορούμε αν θέλουμε να απενεργοποιήσουμε το firewall, antivirus, defender, UAC etc αλλά για σκέψου τι γίνεται με αυτούς που δνε γνωρίζουν καν την ύπαρξη αυτών των εφαρμογών???

δεν θα αποδείξω τπτ γιατί γενικά, ο έλληνας (σύμφωνα και με ανέκδοτο @ US) δεν είναι και ο πιο ανοιχτόμυαλος τύπος.

α, από σήμερα κυκλοφορούν επίσημα

Υ.Γ. μόνο για εταιρικούς πελάτες...

Alex = the best!

καλά γελάστε εσείς... ;) σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι ξέρουν περισσότερα (όχι κατ'ανάγκην σωστότερα) από μια εταιρία. το ίδιο λέγανε και με την apple, ότι γιατί δεν βάζει ραδιόφωνο στα ipod? (κάποιοι στο νετ) "θα πιάσουν πάτο"... αλλά τελικά φάγανε όπως πάντα όλο το φρικασέ :)
Οι λόγοι για τους οποίους πούλησε και πουλάει το ipod, είναι εντελώς διαφορετική ιστορία και δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που συζητάμε εδώ... ούτε καν σαν παράδειγμα.

Οι λόγοι για τους οποίους πούλησε και πουλάει το ipod, είναι εντελώς διαφορετική ιστορία και δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που συζητάμε εδώ... ούτε καν σαν παράδειγμα.

απλά το αναφέρω για να δεις πόσα μπουμπούκια υπάρχουν στα φόρα (περίμενα να αντιληφθείς το υποκείμενο)

και ως "παλιός" ξέρω ότι υπάρχουν ακόμη περισσότεροι εκεί έξω.

αλλά δεν θα εξηγήσω το "βύθισμα" στα ελληνικά (και όχι μόνο) φόρα. ;)

και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας, και αφορισμοί του τύπου: "είναι μάπα το UAC" δεν θα πρέπει να ενισχύονται μιας και θα το διαβάζουν εκατοντάδες χρήστες που μπορεί καταλάβουν κάτι λάθος...

όταν γράφεις κάτι δημόσια (όπως εδώ) πρέπει να έχεις το θάρρος και τη γνώση της υποστήριξης της άποψής σου. αν ο καθένας έγραφε ό,τι ήθελε (όπως συνηθίζεται στον τόπο μας) δεν θα βρίσκαμε λύση αλλά θα μπλεκόμασταν όλο και περισσότερο.

τώρα αν θεωρείς ότι αυτό είναι "όμορφο" θέαμα (της "κωλο"γνωμίας και του να γράφουμε 3-4 μηνύματα περί αυτού) για ένα τεχνολογικό φόρουμ τότε οκ. ;)

ο καθένας γράφει τη γνώμη του και ανάλογως την τεκμηρίωση... αξιολογείται.

και τελειώνω: το UAC,

"In managed environments, UAC can be configured to specifically block certain applications as well. This means that IT administrators can prevent users from running applications that are known to be dangerous, of course, but they can also filter out applications such that might be undesirable at work, such as instant messaging, file sharing, and digital media solutions."

&

"In use, UAC can be annoying, and while you can turn off this feature from within the User Accounts control panel, I advise you not to do so. UAC's predecessors on other systems prove the worth of this type of protection, and the truth is, you won't really see UAC rear its ugly head all that often once your applications are all installed and your system is fully configured. The occasional minor irritation is definitely worth the peace of mind: Thanks to UAC, spyware and other malware will have a harder time silently installing themselves on your PC."

και δεν τα γράφω εγώ αλλά ένας από τους καλύτερους "παρουσιαστές" προγραμμάτων της M$. @WinInfo Daily UPDATE, Windows IT Pro Magazine, Windows IT Pro Magazine UPDATE newsletter (Και δεν είναι παιδί του Steve Ballmer...)

Υ.Γ. για κάποιους είναι άχρηστο και για κάποιους σωτήριο.

Alex = the best!

καλημέρα,

Το Σαββατοκύριακο, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση,το Launching schedule Και οι τρόποι διάθεσης των Vista - Office 2007 στους majors partners της Microsoft σε ξενοδοχείο των Αθηνών με τίτλο του Event, Where Culture Meets Potential :p

Δυστυχώς θα είναι μια κλειστή εκδήλωση και θα αφορά όπως προείπα, τους μεγάλους συνεργάτες της Microsoft.

θα προσπαθήσω να παρακολουθήσω μέρος αυτού ή να συλλέξω τέλος πάντων πληροφορίες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι απο δώ και πέρα.

Πλάκα πάντως είχε ότι με τον τύπο που μίλησα σχετικά με τα Vista. Αυτός ακόμα παίζει με την RC1 σπίτι του και με ρώταγε πως μου φαίνονται τα RTM.

Με μια λέξη.... RC1 & 2 Sucks του είπα :p

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

χθες έγινε η πανηργυρική παρουσίαση στον Nasdaq από τον Steve Ballmer.

η μετοχή της MSFT έκλησε στα $29,36 μειωμένη κατά 0,21c.

το αναφέρω μιας και η εταιρία (ως χαρτί) που εδώ και χρόνια είναι η πλέον "αντιπαθητική" στην αμερικανική ήπειρο εδώ και 6 μήνε έκαμε απίστευτο ράλυ από τα 21,45 μέχρι τα 30 δολλάρια (πολύ χαμηλότερα βέβαια από την dot net bouble @ 99-00 που ήταν στα $60 με τα split).

υπεραπόδοσε του Nasdaq και έδειξε ότι τα Vista δεν είναι ένα άλλο απλά OS αλλά αυτό που θα κυριαρχήσει στα επόμενα 2 χρόνια. ο σχεδιασμός να το χρησιμοποιούν 200εκ άνθρωποι μέχρι το τέλος του 07 φαίνεται να είναι δυνατός.

Alex = the best!

Ερωτηση.

Για καποιο λογο και αφου επαιξα πολυ με διαφορους codex για προβολη videos κλπ, δεν μου φτιαχνει πλεον Thumbnails στους φακελους με Video's.

Ξερει κανεις κατι?

Ερωτηση.

Για καποιο λογο και αφου επαιξα πολυ με διαφορους codex για προβολη videos κλπ, δεν μου φτιαχνει πλεον Thumbnails στους φακελους με Video's.

Ξερει κανεις κατι?

ακόμα και αν το επιλέξεις? ή δεν τα εμφανίζει καν?

για τι αρχεία λες και με τι κωδικοποίηση?

Alex = the best!

ακόμα και αν το επιλέξεις? ή δεν τα εμφανίζει καν?

για τι αρχεία λες και με τι κωδικοποίηση?

Ναι, ακομα και εαν τα επιλεξω. Τα αρχεια ειναι avi (Xvid, Divx), mpeg, mpg κλπ.

δεν μπορώ να καταλάβω.

τα .wmv (που έχει ως sample) τα δείχνει οκ? μήπως τα έβγαλες από την επιλογή του WMP11?

Alex = the best!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...