Jump to content

Windows Vista [Pre-Release]

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου εγω τα εκαψα 3 φορες για να καταφερω να τα μπουταρω..τα εκαψα με nero και στα 4x "βασικο αυτο" γιατι στα 8 & 16x που δοκιμασα πρωτα

δεν ελεγε να μπουταρει.

Για drivers ρε παιδια δεν μπορει να με βοηθησει καποιος? δεν εχει κανεις σας speedtouch η netmode?

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό έχω κάνει αλλά μου βγάζει το μύνημα "Disk Boot failure, insert system disk and press enter."

το ίδιο μου έκανε και με το CD των XP. τι πρέπει να κάνω πια με αυτά τα vista!!! Δε θέλουν να εγκατασταθούν!!!!!!!

Το σύστημά σου πρέπει να είναι σε NTFS για να μην έχεις πρόβλημα με εγγραφή τόσο μεγάλων αρχείων (όπως το αρχείο που σου κάνει το πρόβλημα).

Φυσικά πρέπει να καλύπτεις και τις ελάχιστες απαιτήσεις του λειτουργικού, αλλά υποθέτω ότι αυτό το γνωρίζεις:)

Ακριβώς. Αν και δεν σημαίνει αυτό ότι τα Vista δεν είναι "καλό λειτουργικό", το αντίθετο μάλιστα, υπάρχουν εξαιρετικά ανεπτυγμένα και αλλαγμένα κομμάτια, ιδίως σε τομείς ασφαλείας. Κατ' εμέ, είναι τελείως διαφορετικό το λειτουργικό και η αντίληψη του λειτουργικού για τις εφαρμογές και το υλικό στα Vista. Πολύ καλό αυτό.

Υπάρχει και το δόγμα όμως που λέει (δεν βγάζω τον εαυτό μου εκτός, το αντίθετο...) ότι ο Fiji πυρήνας θα είναι σαν ένα νέο Λειτουργικό Σύστημα ΠΟΛΥ πιο ανεπτυγμένης χρηστικότητας (and trust me θα χειρίζεται -άψογα- τους πόρους). Για την ακρίβεια, πιστεύω πως πιο μεγάλη θα είναι η αλλαγή από τα Vista στα "Vista R2" Fiji, και λιγότερο από τα Vista R2 Fiji στα νέα Windows που θα κυκλοφορήσουν (υπολογίστε 3ετία περίπου) υπό το όνομα Vienna.

σίγουρα, αλλά γιατί κάποιος να μείνει στο χθές?

όταν είχαν βγει τα XP και έπεζαν μια χαρά σε 256ΜΒ RAM 500άρηδες και 800άρηδες για ποιο λόγο να μείνει κάποιος στα 98/Me? στα 2Κ να το καταλάβω μιας και ήταν πιο ελαφριά αλλά πιο σταθερά (για τότε).

δεν μπορώ να φανταστώ να ΜΗΝ θέλει κάποιος ένα λειτουργικό καλύτερο από τα XP, χωρίς να χάνει τπτ.

βέβαια αν το ΙΕ7 δεν εμφανίζει το σάιτ της τράπεζάς του ή τα Vista δεν βρίσκουν οδηγούς για την kodak μηχανή slides του τότε ας μείνει με τα XP, όπως θα κάνουν τόσες και τόσες εταιρίες που θα μεταβούν στα Vista προς το τέλος του 2007 (για συμβατότητες και όχι μόνο).

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

σίγουρα, αλλά γιατί κάποιος να μείνει στο χθές?

όταν είχαν βγει τα XP και έπεζαν μια χαρά σε 256ΜΒ RAM 500άρηδες και 800άρηδες για ποιο λόγο να μείνει κάποιος στα 98/Me? στα 2Κ να το καταλάβω μιας και ήταν πιο ελαφριά αλλά πιο σταθερά (για τότε).

δεν μπορώ να φανταστώ να ΜΗΝ θέλει κάποιος ένα λειτουργικό καλύτερο από τα XP, χωρίς να χάνει τπτ.

βέβαια αν το ΙΕ7 δεν εμφανίζει το σάιτ της τράπεζάς του ή τα Vista δεν βρίσκουν οδηγούς για την kodak μηχανή slides του τότε ας μείνει με τα XP, όπως θα κάνουν τόσες και τόσες εταιρίες που θα μεταβούν στα Vista προς το τέλος του 2007 (για συμβατότητες και όχι μόνο).

Ναι φιλε μου εχεις δικιο σε αυτο που λες , αλλα σκεψου ομωςς οτι υπαρχουν ακομα ορισμενα προγραμματα που δουλευουν μονο σε 98...Π.χ ο θειος μου που ειναι πολυτικος μηχανικος εχει μερικα προγραμματα τα οποια δεν παιζουν ουτε σε 2000 ουτε σε xp..Τωρα θα μου πεις υπαρχουν και οι αναβαθμισεις αυτων των προγραμματων..Αλλα μερικοι δεν θελουν να τα αλλαξουν διοτι εχουν μαθει να τα δουλευουν...

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά μήπως τα dvd τα καίτε σαν non-bootable???Γιατι νομίζω πως αν ανοίξεις την εικόνα να βάλεις κάτι μέσα χαλά το bootable.Αλλα πέρα απαυτό δες τε και αυτό!!!
tempelis :cool:

Ναι φιλε μου εχεις δικιο σε αυτο που λες , αλλα σκεψου ομωςς οτι υπαρχουν ακομα ορισμενα προγραμματα που δουλευουν μονο σε 98...Π.χ ο θειος μου που ειναι πολυτικος μηχανικος εχει μερικα προγραμματα τα οποια δεν παιζουν ουτε σε 2000 ουτε σε xp..Τωρα θα μου πεις υπαρχουν και οι αναβαθμισεις αυτων των προγραμματων..Αλλα μερικοι δεν θελουν να τα αλλαξουν διοτι εχουν μαθει να τα δουλευουν...

Με αυτό το σκεπτικό θα είχαμε ακόμα το DOS.

Υπάρχει πάντα η λύση των partitions. Ένα με το κύριο λειτουργικό (vista) και ένα με το λειτουργικό που για κάποιους λόγους εξυπηρετεί κάποιον σαν τον θείο σου(Win95/98/Me/2000/XP).

Ok το ξαναέγραψα το dvd, έκανα boot απ'το cd,ξεκίνησε η εγκατάσταση.

Τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα δεν λειτουργεί σωστά η ΑΤΙ 9800pro.δεν μπορώ ν'ανοίξω το control center.του εγκατέστησα την τελευταία εκδοση,τους 6.10 και πάλι τίποτα...

Το bluetooth δε μου το αναγνώρισε.

αυτά, προς το παρών.

Πάντως μου τι δίνουν οι τόσες προειδοποιήσεις, μπορώ με κάποιο τρόπο να τις απενεργοποιήσω???

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Τελικά δεν γίνεται αναβάθμιση απο RC1 σε RTM. Κατα την εγκατάσταση μου βγάζει οτι είναι corrupted. Mάλλον πάμε για καθαρή εγκατάσταση. Αντε πάλι απο την αρχή.

λοιπόν έχω 2 συγγενείς σε κατασκευαστικές και έναν πολύ καλό φίλο αρχιτέκτονα (σχεδιαστής) και έχω καταλάβει ότι:

σχεδόν όλες οι εφαρμογές από το 2004 μετά παίζουν μια χαρά σε NTFS system και σε NT kernel.

από την εποχή των CAD σε DOS έχουν αλλάξει πολλά.

πριν 6 χρόνια κάποιος γνωστός μου μεγάλης ηλικίας και καλό ΠΜ (ΕΜΠ) μου είπε για ποιο λόγο να κάμει Migrate σε PC... τότε ίσως φαινόταν οκ... σήμερα απλά ΤΡΕΛΟ.

αν διάβασες όλο μου το μήνυμα γράφω:

που δεν ισχύει μόνο για "εταιρίες" αλλά για όλους τους πελάτες.

Alex = the best!

Το αρχείο iso που έχω πως το γράφω σε dvd για να κάνω καθαρή εγκατάσταση?

Υπάρχουν πολλά προγράμματα!!!Νero,Αλκοχολ κτλ!!

Υπάρχουν πολλά προγράμματα!!!Νero,Αλκοχολ κτλ!!

Αυτά τα ξέρω κι εγώ. Ρωτάω αν θέλει κάποια επιλογή για να γίνει boot dvd ή απλά το γράφουμε σαν iso.

Απαυτά δεν μπορείς να το κανεις(νομίζω).Το αν ειναι bootable ή οχι ένα cd-dvd ορίζεται όταν δημιουργείς την εικόνα από προγράμματα όπως MagicISO,PowerISO,UltraISO.Εχει νομιζω μια επιλογή Create bootable image file.Με Αλκοχολ και λειπα προγράμματα απλά το γράφεις.

Απαυτά δεν μπορείς να το κανεις(νομίζω).Το αν ειναι bootable ή οχι ένα cd-dvd ορίζεται όταν δημιουργείς την εικόνα από προγράμματα όπως MagicISO,PowerISO,UltraISO.Εχει νομιζω μια επιλογή Create bootable image file.Με Αλκοχολ και λειπα προγράμματα απλά το γράφεις.

OK τα κατάφερα με το magicISO το οποίο μπορεί και γράφει κιόλας.

παίζει το virtualPC 2004 SP1 στα Vista? αν ναι τότε λύνει αρκετά προβλήματα.

Alex = the best!

Τα Vista που δινει το περιοδικο RAM τι εκδοση ειναι?Μηπως ειναι η Bill Gates για να μην μπλεξω με το rapishare...
RC1 δίνει.

λοιπόν έχω 2 συγγενείς σε κατασκευαστικές και έναν πολύ καλό φίλο αρχιτέκτονα (σχεδιαστής) και έχω καταλάβει ότι:

σχεδόν όλες οι εφαρμογές από το 2004 μετά παίζουν μια χαρά σε NTFS system και σε NT kernel.

από την εποχή των CAD σε DOS έχουν αλλάξει πολλά.

πριν 6 χρόνια κάποιος γνωστός μου μεγάλης ηλικίας και καλό ΠΜ (ΕΜΠ) μου είπε για ποιο λόγο να κάμει Migrate σε PC... τότε ίσως φαινόταν οκ... σήμερα απλά ΤΡΕΛΟ.

αν διάβασες όλο μου το μήνυμα γράφω:

που δεν ισχύει μόνο για "εταιρίες" αλλά για όλους τους πελάτες.

Ναι αλλα π.χ μερικοι ομως ακομα δουλευουν το autocad R14..Σωστα αυτα που λες ...Οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω ναι μπορει να γινει και με partition:)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδια δεν ξερω εσεις τι λετε,αλλα αξιος οποιος ασχοληθηκε για την κατασκευη τους,ειναι φοβερα,μολις τελειωσα εγκατασταση και εχω μεινει αναυδος.:up:

edit:Τα ,autocad land-map,bryce,architectural desctop,sync με s100 αψογα,PDVD7,nero 7.5,SPSS 13,Office 2007 pro plus,μονο το azureus δεν λειτουργει(αλλα βεβαια υπαρχει παντα bitcomet :) )

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ.....

Τελικα βλακιες κατεβαζαμε???? H εκδοση που εβγαλε σημερα η MS στο MSDN και τη προσφερει δωρεαν σε οσους ειχαν βρει bugs ειναι διαφορετικη σε μεγεθος απο την Billgates....

Ξερει κανεις περισσοτερα??

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Τελικα βλακιες κατεβαζαμε???? H εκδοση που εβγαλε σημερα η MS στο MSDN και τη προσφερει δωρεαν σε οσους ειχαν βρει bugs ειναι διαφορετικη σε μεγεθος απο την Billgates....

Εχεις να μας δωσεις καποιο link?

iphone 3G & Nokia N82 owner

Οταν λες διαφορετικη?μηπως εννοεις την 64bit εκδοση και εχει γινει λαθος?Ετσι κ αλλιως η 64αρα ειναι μεγαλυτερη.:cry: :cry:

Εχει κανεις υπ οψιν καθολου τι διαφορες εχουμε με εκεινη απο το MSDN?Δηλαδη διαφορες μεγαλες, ή χε...κε η φοραδα στ 'αλωνι???

Παντως στην Gates δεν καταφερα ουτε intellipoint ουτε intellitype να κανω install.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...