Jump to content

Windows Vista [Pre-Release]

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mesa sta rar mallon einai to iso

apo ekei ta katebazw ki egw.

Na prospathisw na exigisw:

Pes katavases ta exis: vista.rar , vistapart1.rar, vistapart2.rar

i katevases: vista.rar , vista.001 , vista.002

tote to mono pou kaneis einai DEXI CLICK panw sto prwto RAR kai extract HERE!

Gia na doulepsei to extraction prepei OLA ta files na einai sto idio directory.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Den mporw na ta egkatastisw. :(

Molis anoigei i egkatastasi paw sto 2o vima, ekei pou zitaei to product key kai molis to bazw kai pataw next mou petaei ena munima gia stub problem, kai meta mou leei na min apostalei.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Κι εμένα μου έκανε κάτι περίεργα με την εγκατάσταση. Άλλες φορές δεν άνοιγε καθόλου. Τελικά τα έβαλα σε VMware και είναι οκ τώρα.

Κι εμένα μου έκανε κάτι περίεργα με την εγκατάσταση. Άλλες φορές δεν άνοιγε καθόλου. Τελικά τα έβαλα σε VMware και είναι οκ τώρα.

Και εγω τα εχω στησει.

Πως μεταφερεις αρχεια ομως απο τα XP σου στα Vista?

thanx, doulepse. :)

brike olous tous drivers ektws tou modem (sagem, auto pou einai me to ondslkit-otenet).

kai to diktuo douleuei mia xara..

Πειτε καμια καλη σελιδα να τα κατεβασουμε γιατι απο το piratebay.org κατεβαζω με 2k .

Adsl 1024k

Apo piratebay ta katevaza kai egw me 20kbps.

Και εγω τα εχω στησει.

Egw exw 2 partitions, sto ena ta xp kai ston allo ta vista, an thelw kati apo ta xp pigainw s'auto to partition kai to antigrafw.

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Λογικά σήμερα το απόγευμα θα έχει τελειώσει το dl. Θα δοκιμάσω να τα περάσω σε laptop παλιούτσικο (Athlon xp 1800 mobile @ 900 mhz, 256 megabyte ram). Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάνε :Ρ

Αν χρειαστούμε drivers χρησιμοποιούμε από XP/2000;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Emena doulepsan oloi oi drivers twn xp ektws tou modem kai tis kartas diktuou

Gia tis kartas diktuou doulepsan oi drivers twn win2003

Emena doulepsan oloi oi drivers twn xp ektws tou modem kai tis kartas diktuou

Gia tis kartas diktuou doulepsan oi drivers twn win2003

Να σου πω, σε VMWare το εχεις στησει?

Αν ναι, ξερεις πως μεταφερουμε αρχεια απο το ενα λειτουργικο στο αλλο?

Egw exw 2 partitions, sto ena ta xp kai ston allo ta vista, an thelw kati apo ta xp pigainw s'auto to partition kai to antigrafw.

αφου εχεις τα εχεις στησει σε VMWare. Πως βλεπεις το partition των VISTA απο τα XP ? :confused:

Mperdeutika me to VMWare, nomiza oti eleges na kanw mount to iso se kane VirtualDrive.

Πειτε καμια καλη σελιδα να τα κατεβασουμε γιατι απο το piratebay.org κατεβαζω με 2k .

Adsl 1024k

εγω ειμαι ο μονος που το κατεβασα σε μια νυχτα??? 38-39 καρφι με 384 αλλα δεν εχω δισκακι να το γραψω :p

εγω ειμαι ο μονος που το κατεβασα σε μια νυχτα??? 38-39 καρφι με 384 αλλα δεν εχω δισκακι να το γραψω :p

Μαλλον φιλε μο εισαι πολυ τυχερος. Πανο απο 10κ δεν επιανα. Συνηθως πηγεναι με 2-3κ.. Εχω το azureus

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

lol για αυτο εγω πεταξα στα σκουπιδια τα καθαρα προγραμματα του bit

απλα εχω το shareazza για ολα και ειδικα για το bit διοτι βρισκει και απο το δυκτιο του αλλα και απο το gnutela

Δεν χρειάζεται να το γράψεις σε DVD. Κάντο mount με το Alcohol και install απο'κει. Εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα και δούλεψε μια χαρά...

Phantom Of The Opera

Όχι ο μόνος! :P Εγώ τα κατέβασα με 512 στο βατράχι (Azureus) και είχα 45-50 σταθερά... :p Τα έγραψα σε δισκάκι κι όταν έβαλα το DVD στο PC δε μου έτρεχε το autorun γιατί δεν ήταν έγκυρη εφαρμογή Win32... Μετά το πρώτο σοκ συνηδειτοποίησα ότι αυτό ήταν λογικό καθώς είχα κατεβάσει την 64bit κι άρα και το *.exe στο οποίο οδηγούσε το autorun ήταν γραμμένο σε 64bit... :lol:

Πάντως δεν είναι κι άσχημα. Μοιάζουν βέβαια πιο πολύ σαν XP 1.5, αλλά αν σκεφτείς πόσες αλλαγές και προσθήκες έχουν να γίνουν μέχρι τη final release, φαντάζουν απίστευτα τα Vista. :)

Και εγω τα εχω στησει.

Αυτό το ψάχνω ακόμα. Λογικά δημιουργείται ένα τοπικό δίκτυο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν βρω κάτι θα ενημερώσω.

Από drivers εμένα δε μου έχει αναγνωρίσει την κάρτα δικτύου και την κάρτα ήχου. Δοκίμασα με drivers των ΧΡ αλλά δεν έγινε τίποτα. Και το κακό είναι ότι δε μπορώ να κατεβάσω από νετ και να τους στείλω μετά στα vista! :(

Από ταχύτητα κατεβάσματος, το κατέβασα με Azureus και έκανε κάτι σκαμπανεβάσματα και άργησε αρκετά να κατεβάσει. Τώρα τα ξανακατεβάζω από BitComet. Στην αρχή κατέβαζε αργά αλλά τώρα είναι στα 40 περίπου. Έχει φτάσει μέχρι και 42!!(με 384 σύνδεση)

Δεν χρειάζεται να το γράψεις σε DVD. Κάντο mount με το Alcohol και install απο'κει. Εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα και δούλεψε μια χαρά...

Kai emena mono me CloneDrive mou douleuei, apo to dvd mou evgaze problem.

θελει 64bit? δεν το καταλαβα :confused:

θελει 64bit? δεν το καταλαβα :confused:

Analogws poia ekdosi tha katevaseis.

Yparxoun gia 32 kai 64 bits.

πρωτη εντυπωση σε raid 0 πετανε στην κυριολεξια τρελο γραφικο περιβαλλον και :

system.runtime.serialization>

<xmlFormatter>

<declaredTypes>

<add type="System.Collections.Generic.SortedDictionary`2, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<knownType type="System.Collections.Generic.SortedDictionary`2+KeyValuePairComparer, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" >

<parameter index="0" />

<parameter index="1" />

</knownType>

<knownType type="System.Collections.Generic.GenericComparer`1, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<parameter index="0" />

</knownType>

<knownType type="System.Collections.Generic.KeyValuePair`2, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<parameter index="0" />

<parameter index="1" />

</knownType>

</add>

<add type="System.Collections.ObjectModel.Collection`1, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<knownType type="System.Collections.Generic.List`1, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<parameter index="0" />

</knownType>

</add>

<add type="System.Collections.Generic.SortedList`2, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<knownType type="System.Collections.Generic.GenericComparer`1, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<parameter index="0" />

</knownType>

<knownType type="System.Collections.Generic.ObjectComparer`1, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<parameter index="0" />

</knownType>

</add>

<add type="System.Collections.Generic.Dictionary`2, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<knownType type="System.Collections.Generic.GenericEqualityComparer`1, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<parameter index="0" />

</knownType>

<knownType type="System.Collections.Generic.ObjectEqualityComparer`1, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<parameter index="0" />

</knownType>

<knownType type="System.Collections.Generic.KeyValuePair`2, mscorlib, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">

<parameter index="0" />

<parameter index="1" />

</knownType>

</add>

</declaredTypes>

</xmlFormatter>

</system.runtime.serialization>

ας μου πει καποιος τι θελει να πει ο ποιητης

@hydro

Δε νομίζω να φταίει η Microsoft που σου βγάζει errors. Μάλλον η εταιρία του Raid Controller σου δεν εχει βγάλει ακόμα τους κατάλληλους drivers (και είναι λογικό, μιλάμε για έκδοση beta και καμμιά εταιρία δεν έχει βγάλει ακόμα drivers)

Μην περιμένετε να λειτουργούν ολα ΟΚ, βάλτε το να το δοκιμάσετε και να πάρετε μια πρώτη γεύση, δε νομίζω οτι το προορίζει κανείς για κυριο λειτουργικό του...

Phantom Of The Opera

καμια σχεση με raid αυτο κατι αλλο το πειραξε οταν ανοιξα το registry να δω τιποτα ενδιαφερον και τσουπ να σου ενα μηνυμα απο τον gates μαλλον βλεπουμε τον μελλον (για μια ακομη φορα) των windows

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...