Alexkass Δημ. January 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Οκ!Σ'ευχαριστω πολυ!Θα περιμενω λοιπον... κράτησε και την απόδειξη αγοράς για να είσαι 100% καλυμένος. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2068721,00.asp Αρκετα καλο για οποιον δε ξερει τι να διαλεξει. Ουσιαστικα μονο η βασικη δεν αξιζει. Αυτο το Volume Shadow Copy τι ειναι; █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2068721,00.asp Αρκετα καλο για οποιον δε ξερει τι να διαλεξει. Ουσιαστικα μονο η βασικη δεν αξιζει. Αυτο το Volume Shadow Copy τι ειναι; δανείζεται το όνομα του αντίστοιχου στα xp pro (που χρησιμοποιείται για backup files & folder & drivers rollback) και ιδιοτήτων των server 2003 και: Windows Shadow Copy (Previous Versions) In Windows Server 2003, Microsoft added an amazing file server feature called Windows Volume Shadow Copy that helps end users who store files on the server to recover changed or deleted files without needing to contact an administrator or submit a support call. Shadow Copy works by automatically backing up documents and other data files (or even portions of files) whenever they're edited or changed in any way. The end-user UI isn't particularly discoverable, but once you know how it works, it can prove a godsend: Simply right-click on any file for which you'd like to access a previous version, choose Properties, and then access the Previous Versions tab to navigate through a list of the previous versions of the file that are available. With Windows Vista, Microsoft has added this highly useful feature, finally, to its client-side operating system as well. Now known by the friendlier name Previous Versions, it allows end users to recover previous versions of documents, or even recover files that were ****dentally deleted. Furthermore, Previous Versions works with the Windows Backup tool mentioned previously, so if Backup has automatically backed up a copy of a data file, Previous Versions will list that version as available as well. This is an absolutely killer feature. Unfortunately, it's available only in the non-consumer versions of Windows Vista, including Vista Business, Enterprise, and Ultimate. http://www.microsoft.com/library/media/1033/windowsvista/images/features/bov_previousversion2.jpg Υ.Γ. από έναν από τους καλύτερους reviewers. (γράφει και στο windows IT Pro) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Είναι όντως πολύ εντυπωσιακό, και αρκετά παλιό... δυστυχώς δεν είναι ευρέως γνωστό από τους "πιτσιρικάδες" που παίζουν και στήνουν δεξιά και αριστερά win2k3... και το συγκαταλέγω στα πλεονεκτήματα vs Linux/Samba. Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 τιμές για anytime upgrade: (Μέσω Internet) Microsoft also announced pricing for the Windows Anytime Upgrade, which allows Windows Vista Home Basic, Home Premium, and Business customers to upgrade electronically to higher-end Vista versions. Pricing is as follows: - Vista Home Basic to Home Premium $79 - Vista Home Basic to Ultimate $199 - Vista Home Premium to Ultimate $159 - Vista Business to Ultimate $139 επίσης (κάτι που συμφέρει και μπορούν να το κάμουν ακρετοί): he Vista Family Discount program is both cost-effective and limiting. Customers who purchase Windows Vista Ultimate, the most expensive Vista version, at retail will be able to upgrade two more PCs in their home to Vista Ultimate for $49.99 each. The program is limited only to the retail versions of Vista Ultimate--both Upgrade and Full versions--and is available only for a limited time: January 30, 2007 to June 30, 2007. However, Microsoft says it will gauge consumer reaction to the program and determine whether to extend it beyond those dates. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Λοιπον παιδια εχω εναν acer 2023WLMi pentium M 725 processor(1.6GHz, 400MHz FSB, 2MB L2 cache) 512 RAM 60GB HD ATI 9700 128MB Ετρεξα το Windows Vista Upgrade Advisor και για τα HOME BASIC μου ελεγε οτι τα τρεχει.. Απλα θελω να ψαξω μια 1GB DDR333, 333MHz, PC2700, 200p SODIMM, 2.5 να βαλω στο λαπτοπ γιατι εχει γινει πολυ αργο πλεον.. Αμα βρω ισως βαλω τα business που θελουν 1Gb.. Ακουω προτασεις... **Να βαλω τα Vista?? **1GB DDR333, 333MHz, PC2700, 200p SODIMM, 2.5 που μπορω να βρω;; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Λοιπον παιδια εχω εναν acer 2023WLMi pentium M 725 processor(1.6GHz, 400MHz FSB, 2MB L2 cache) 512 RAM 60GB HD ATI 9700 128MB Ετρεξα το Windows Vista Upgrade Advisor και για τα HOME BASIC μου ελεγε οτι τα τρεχει.. Απλα θελω να ψαξω μια 1GB DDR333, 333MHz, PC2700, 200p SODIMM, 2.5 να βαλω στο λαπτοπ γιατι εχει γινει πολυ αργο πλεον.. Αμα βρω ισως βαλω τα business που θελουν 1Gb.. Ακουω προτασεις... **Να βαλω τα Vista?? **1GB DDR333, 333MHz, PC2700, 200p SODIMM, 2.5 που μπορω να βρω;; δες σε διάφορα eshops. http://www.play247.gr , http://www.edirect.gr etc βασικά το λαπτοπ σου είναι αρκετά παλιό (διετίας?) και το λογικό θα ήταν να μην βάλεις τα vista (δλδ να δώσεις 300-400 ευρώ παραπάνω) αλλά όταν αλλάξεις λαπτοπ (σύντομα?) θα έχει vista bus or home pr από το κουτί του. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 To laptop μου το ειχα αγορασει τον Οκτωβριο του 2004!!!!!(2,5 ετων δλδ) Δεν θελω τη μνημη για να βαλω τα vista,θελω τη μνημη για να το κανω καπως πιο γρηγορο.. Οσο για τα vista εχω τη δυνατοτητα να κατεβασω original μεσω της σχολης μου,απλα δεν ξερω αν θα τρεχουν! Ελπιζω αμα βρω μνημη να τρεχουν και τα βιστα.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 To laptop μου το ειχα αγορασει τον Οκτωβριο του 2004!!!!!(2,5 ετων δλδ) Δεν θελω τη μνημη για να βαλω τα vista,θελω τη μνημη για να το κανω καπως πιο γρηγορο.. Οσο για τα vista εχω τη δυνατοτητα να κατεβασω original μεσω της σχολης μου,απλα δεν ξερω αν θα τρεχουν! Ελπιζω αμα βρω μνημη να τρεχουν και τα βιστα.. Άμα βάλεις το 1 GB επιπλέον μνήμης που λες, και φτάσεις το 1.5, τότε θα είσαι εντάξει από άποψη μνήμης. Τα Vista θα μπορείς να τα εγκαταστήσεις, αλλά σίγουρα θα έχουν υποδεέστερες επιδόσεις των XP. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Άμα βάλεις το 1 GB επιπλέον μνήμης που λες, και φτάσεις το 1.5, τότε θα είσαι εντάξει από άποψη μνήμης. Τα Vista θα μπορείς να τα εγκαταστήσεις, αλλά σίγουρα θα έχουν υποδεέστερες επιδόσεις των XP. Αρα δεν υπαρχει λογος να τα βαλω,παρα μονο για να τα δω πως ειναι ε;;:confused: :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Vista Business Final - Νόμιμα activated :lol: ...live up and running !!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Τελικά πότε θα βγούν επίσημα τα vista? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Τελικά πότε θα βγούν επίσημα τα vista? 30 Ιανουαριου 2007! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Vista Business Final - Νόμιμα activated :lol: ...live up and running !!!:D στο λάπτοπ της δουλειάς βασιλιά??? για πες εντυπώσεις! @SagoniasSlutRose η απάντησή μου "κολλούσε" σε περίπτωση που δεν κατέβαζες τσάμπα το νέο λειτουργικό αλλά πλήρωνες ένα ποσό. ό,τι είνια δωρεάν αξίζει. σε αντίστοιχο pc πριν λίγες μέρες έβαλα τα vista αλλά πήγαιναν αργά (multitasking) λόγω 512MBram. με 1GB θα είνια βασιλιάς. μιας και ΔΕΝ θα σου τρώει κανέναν πόρο το aero ;) αν δεν σε ενδιαφέρει το aero (που πέρα από την όμοργη εμφάνιση και τις 2-3 ευκολίες: Live tash-thumbs, 3d-flip etc, τρωέι πολύ μπαταρία) θα είσαι μια χαρά. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 στο λάπτοπ της δουλειάς βασιλιά??? για πες εντυπώσεις! @SagoniasSlutRose η απάντησή μου "κολλούσε" σε περίπτωση που δεν κατέβαζες τσάμπα το νέο λειτουργικό αλλά πλήρωνες ένα ποσό. ό,τι είνια δωρεάν αξίζει. σε αντίστοιχο pc πριν λίγες μέρες έβαλα τα vista αλλά πήγαιναν αργά (multitasking) λόγω 512MBram. με 1GB θα είνια βασιλιάς. μιας και ΔΕΝ θα σου τρώει κανέναν πόρο το aero ;) αν δεν σε ενδιαφέρει το aero (που πέρα από την όμοργη εμφάνιση και τις 2-3 ευκολίες: Live tash-thumbs, 3d-flip etc, τρωέι πολύ μπαταρία) θα είσαι μια χαρά. Στo PC του σπιτιου για αρχη:rolleyes: . Ολα καλα πανε!:happy: ΕΙναι πιο ελαφρια απο τα Ultimate που ειχα βαλει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Τελικά αξίζουν?Είναι πολύ βαριά?Τι παραπάνω προσφέρουν εκτός απο την ανανεωμένη εμφάνιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Τελικά αξίζουν?Είναι πολύ βαριά?Τι παραπάνω προσφέρουν εκτός απο την ανανεωμένη εμφάνιση? Το εαν αξιζουν, θα πρεπει να σκεφτει ο καθενας τι του προσφερει... Ειναι ενας πιο δουλεμενος πυρηνας (kernel) με πιο ομορφη εμφανιση. Για υπολογιστη που ειναι σχετικα νεος.. (1 χρονο πριν το πολυ) παιζουν αερα...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Τελικά αξίζουν?Είναι πολύ βαριά?Τι παραπάνω προσφέρουν εκτός απο την ανανεωμένη εμφάνιση? βρε θα με τρελάνει??? :mad: ένα θρεντ με 86 σελίδες και εκατοντάδες λινκ και ρωτάς τι διαφορετικό έχουν? κάτσε 2-3 ώρες και διάβασε (στο χαλαρό) το τι γράφουμε εδώ και ό,τι δεν κατάλαβες εδώ είμαστε εμείς. αλλιώς δουλειά δεν γίνεται. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Vista Business Final - Νόμιμα activated :lol: ...live up and running !!!:D Κι εδώ επίσης, εδώ και 3 ημέρες.;) Μυρίζομαι MSDNAA ή κάνω λάθος; :p Λόγω κατοχής και XBOX 360 πάντως, τρώγομαι για την αναβάθμιση σε Ultimate. Μόλις είδα την τιμή αναβάθμισης όμως, μου κόπηκε η όρεξη. 139 euros τα θεωρώ πάρα πολλά για τις επιπλέον λειτουργίες των Ultimate. Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Κι εδώ επίσης, εδώ και 3 ημέρες.;) Μυρίζομαι MSDNAA ή κάνω λάθος; :p Λόγω κατοχής και XBOX 360 πάντως, τρώγομαι για την αναβάθμιση σε Ultimate. Μόλις είδα την τιμή αναβάθμισης όμως, μου κόπηκε η όρεξη. 139 euros τα θεωρώ πάρα πολλά για τις επιπλέον λειτουργίες των Ultimate. γενικά μόνο σημείο που τα bus με κάνουν να τα θεωρώ Must σε σχέση με τα home pro είναι η άριστη σουίτα backup. πραγματικά (από τα beta2) κάνει άριστα την δουλειά της (όπως και με τα xp pro). Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Κι εδώ επίσης, εδώ και 3 ημέρες.;) Μυρίζομαι MSDNAA ή κάνω λάθος; :p Λόγω κατοχής και XBOX 360 πάντως, τρώγομαι για την αναβάθμιση σε Ultimate. Μόλις είδα την τιμή αναβάθμισης όμως, μου κόπηκε η όρεξη. 139 euros τα θεωρώ πάρα πολλά για τις επιπλέον λειτουργίες των Ultimate. Εννοεις KMS serial ?:lol: :p :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 @geovass τι εννοείς? Microsoft Windows Vista Ultimate Limited Numbered Signature Edition (seriously) http://www.blogsmithmedia.com/www.engadget.com/media/2007/01/ultimate-limited-edition.jpg You have to be seriously freaking into Vista if you're even thinking about the Microsoft Windows Vista Ultimate Limited Numbered Signature Edition (seriously, we didn't even think Microsoft was capable of a title like that), but at least the price is on target ($259) and they claim it's signed by the man himself, Billy G. Something tells us it's just an embossed signature print or something along those lines, but either way it's down to you and 19,999 others prepared to get their fanboy on with the latest, greatest version of Windows. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 KMS (Key Management Service) Serial ειναι κατι σαν το παλιο corp key των XP. (για τις VISTA Business εκδοσεις) Στα Vista λέγεται KMS...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 και για πόσες άδειες ισχύει??? μην κρύβεις λόγια :p Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 και για πόσες άδειες ισχύει??? μην κρύβεις λόγια :p μεχρι 25 pc..., αλλα χρειαζεσε και εναν KMS Server για να κανει authentication... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts