clarco5 Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Τα νέα μου... :cool: (από τα νέα της rayban) http://img172.imageshack.us/img172/9106/raibanocchialisole40822dh.jpg Υπάρχουν και στα παρακάτω χρώματα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 τα αγοράζω αμέσως, δωσε τιμες, λεπτομέριες, αν βγαινουν σε μεγεθη... τρο.με.ρα. σαν tom ford ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 τα αγοράζω αμέσως, δωσε τιμες, λεπτομέριες, αν βγαινουν σε μεγεθη... τρο.με.ρα. σαν tom ford ειναι!!! Aviator RB4082 Ρίξε και μια ματιά εδώ στα νέα μοντέλα ;) Γύρω στα 100-115 θα τα βρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Egw re paidia pisteuw pws ta pio oraia einai ta klasika ta rayban me xryso skeleto k prasinus fakus. An kai pia exun ginei supa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 εγω εχω αυτα που λες τα κλασσικα αλλα με ασημενιο φακο και σκελετο. σαν του ρουβα ενα πραμα... λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 εγω εχω αυτα που λες τα κλασσικα αλλα με ασημενιο φακο και σκελετο. σαν του ρουβα ενα πραμα... λολ Yperoxo giali alla dn ixera pws to exei k o sakis... Twra tha ta foraw ligotero... Ti mu to eipes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 http://www.sunglassesitaly.com/Products_Picture_bv.asp?key=766... Τα καινουρια μου γυαλακια 360 euro πανεμορφα Valentino σε μαυρο χρωμα με στρας γυρω γυρω Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 angelina poli omorfa... MEGIA SOY;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 αρκετα ομορφα..αλλα σαν λιγο ακριβα δεν ειναι oμως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 http://www.otticanet.it/prada.cfm?p_codice_occhiale=SPR54GS εγώ πήρα αυτά αλλά τα τελευταία στη σελίδα που είναι άσπρα κόκκινα.. Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 http://www.otticanet.it/prada.cfm?p_codice_occhiale=SPR54GS εγώ πήρα αυτά αλλά τα τελευταία στη σελίδα που είναι άσπρα κόκκινα.. φρίκη! τι μουφα ειναι αυτα?? δεν επαιρνες κατι καλυτερα με τοσα χρηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 φρίκη! τι μουφα ειναι αυτα?? δεν επαιρνες κατι καλυτερα με τοσα χρηματα? τι λες ρε κοπελιά?? κάτσε να τα δεις live και πες μου μετα αν ειναι μούφα!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_pap Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Γειά σας παιδιά..... Μια ερωτησούλα να κανω;...... Ξέρει κανείς αν τα γυαλιά ηλίου αλλοιώνονται;...αν ναι, μετά από πόσο καιρό; :blink: :blink: :blink: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ........:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 τι λες ρε κοπελιά?? κάτσε να τα δεις live και πες μου μετα αν ειναι μούφα!!! ενα note μονο... το paris δεν ειναι μονο γυναικειο ονομα επειδη μια τσο***α την λενε ετσι αλλα ειναι και αντρικο...thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 ενα note μονο... το paris δεν ειναι μονο γυναικειο ονομα επειδη μια τσο***α την λενε ετσι αλλα ειναι και αντρικο...thanks! sorry!!!:O Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 it's okay. don't worry :) και μεγεια το γυαλι... αν και εχουμε διαφορετικο στυλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 αρκετα ομορφα..αλλα σαν λιγο ακριβα δεν ειναι oμως?? angelina poli omorfa... MEGIA SOY;) Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!!!!!!!:) Κostaki μου αρεσαν παααρα πολυ και δεν με πειραξε που ηταν λιγακι ακριβα τα εδωσα και δεν το μετανιωσα!!!:) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!!!!!!!:) Κostaki μου αρεσαν παααρα πολυ και δεν με πειραξε που ηταν λιγακι ακριβα τα εδωσα και δεν το μετανιωσα!!!:) 360ευρώ δεν είναι λιγάκι ακριβά, είναι πολύ ακριβά για γυαλιά. Τουλάχιστον για τα δικά μου οικονομικά δεδομένα... :rolleyes: Αν σ'αρέσουν τόσο όμως, τι να πώ... με γεια σου! :) PS. Ξέρω (από προσωπική πείρα :p ) ότι αν σ'αρέσει κάτι υπερβολικά, δεν λογαριάζεις χρήματα... :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 http://www.sunglassesitaly.com/Productsview.asp?key=207 Dior γυαλακια (τα χρυσα κατω αριστερα), στο κλασικο στυλ των Rayban..τα πηρα 280€(απο 320 αρχικη)...στο site λεει οτι τα δινουν 198...anyway... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 και γιατι δεν πηρες rayban??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 και γιατι δεν πηρες rayban??:confused: τα Rayban τα πηρα περυσι (με τον ασημι σκελετο), αλλα επειδη τα φορανε ολοι πια, πηρα τα Dior (σε χρυσο)...βεβαια τα Dior εχουν πιο ωραια εφαρμογη στο προσωπο, κλεινουν πιο καλα στα ακρα και δεν αφηνουν κενα :blink: (μαλλον μονο εγω το καταλαβα αυτο)...ετσι κι αλλιως επειδη τα γυαλια τα θεωρω ενα ωραιο αξεσουαρ(περαν της προστασιας), παιρνω καθε καλοκαιρι καινουρια...αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 αα οκ τοτε..χερομαι που εχεις fetish κατι που κανει καλο στην υγεια σου..(και οχι το piercing σαν κ εμενα.. παντως απ οτι καταλαβα..παλι ray ban θα φορεθει κ φετος..καλως..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 στα rayban μπορείς να αλλάξεις φακό??? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 στα rayban μπορείς να αλλάξεις φακό??? πιθανον, αλλα οταν η τιμη τους κυμαινεται στα 100+€, ισως να μην συμφερει...λεω εγω τωρα... αα οκ τοτε..χερομαι που εχεις fetish κατι που κανει καλο στην υγεια σου..(και οχι το piercing σαν κ εμενα.. παντως απ οτι καταλαβα..παλι ray ban θα φορεθει κ φετος..καλως. piercing:blink: δηλαδη για τι ποσοτητα μιλαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 kala 350 einai polla?emena ta oakley me fakous mywpias moy bghkan..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts