zafos90 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 καλησπερα οταν ενα προιον παραγεται στην ελλαδα με ελληνικες πρωτες υλες οπως η αλφα η αμστελ κ.α. τι ειναι για σενα ? ρωτα λοιπον για τον μυθο που συσκευαζει και ειμαι στην διαθεση σου για μπυροκουβεντα. Το "πανε ρωτα" μονο ως σοβαρο επιχειρημα δεν μπορω να το λαβω.Αν εχεις πηγες για το που συσκευαζει η Μυθος ευχαριστως να τις διαβασω.Παρατηρω οτι ριχνεις πολλες μπιχτες ποτε για τη Μυθος ποτε για τη Βεργινα και διαφορες αλλες μπυρες που δε παραγει η αθηναικη ζυθοποιια.Αν εχεις καποιο συμφερον και προωθεις μπυρες της αθηναικης ζηθοποιιας κρατα το εξω απο το φορουμ.Οσο για την αμστελ, πρωτον δεν ειναι μπυρα και δευτερον ειναι ξενο trademark οποτε μεγαλο μερος των χρηματων φευγει εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Εγώ χθες ήπια Tuborg. Ελαφριά μπύρα με μόλις 4,6 αλκοόλ, αλλά με ιδιαίτερη γεύση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 erdinger κορυφαια μπυρα +100000 και μετά για μένα arcobrau, πολύ καλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Ηπια σημερα μια craft weiss.Αρκετα καλη,αλλα σαν την erdinger και την paulaner δεν ειναι. Εγώ χθες ήπια Tuborg. Ελαφριά μπύρα με μόλις 4,6 αλκοόλ, αλλά με ιδιαίτερη γεύση. Η tuborg σοδα δεν ειναι?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Υπάρχει με την ίδια επωνυμία και μία εταιρία μπύρας, αλλά μόνο στην Βουλγαρία έτυχε να δοκιμάσεω εγώ πριν πολλούς μήνες. http://www.tuborg.com/history.php Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Υπάρχει με την ίδια επωνυμία και μία εταιρία μπύρας, αλλά μόνο στην Βουλγαρία έτυχε να δοκιμάσεω εγώ πριν πολλούς μήνες. http://www.tuborg.com/history.php Η μπύρα είναι Δανική. Υπάρχει και στην Βουλγαρία όπως και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Εγώ χθες ήπια Tuborg. Ελαφριά μπύρα με μόλις 4,6 αλκοόλ, αλλά με ιδιαίτερη γεύση. που την βρηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 που την βρηκες? Χθες στη Βουλγαρία, αλλά έχω πιει και στη Ρουμανία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 δοκιμασα μπιος 5....σκουροχρωμη μπυρα...πολυ προσεγμενη μπυρα με ωραιο μπλεντ,λιγο αφρο,φοβερο αρωμα,γαργαλιστικη γευση αλλα λιγο πικρη για μενα.πολυ καλη δουλεια απο την μικροζυθοποιια . εχοντας δοκιμασει ολα τα χρωματα μαλλον εχω καταλαβει οτι μαρεσουν οι ξανθες πιλς - λαγγερ!! και ορισμενες weiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 δοκιμασα μπιος 5....σκουροχρωμη μπυρα...πολυ προσεγμενη μπυρα με ωραιο μπλεντ,λιγο αφρο,φοβερο αρωμα,γαργαλιστικη γευση αλλα λιγο πικρη για μενα.πολυ καλη δουλεια απο την μικροζυθοποιια . εχοντας δοκιμασει ολα τα χρωματα μαλλον εχω καταλαβει οτι μαρεσουν οι ξανθες πιλς - λαγγερ!! και ορισμενες weiss Καλη η βιος 5 ..καλη ομως και η πειραικη weiss πολυ καλη προσπαθεια και μπραβο τους !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) ειχα προγραματισει να ειναι η επομενη δοκιμη μου! τα μεγαλα οινοπνευματα συναντιωνται:lol: μετα θα δοκιμασω κραφτ και μετα την βολκαν.για το τελος θα αφησω την μαγκνουμ-ροδος-septem.αυτες μπορω να βρω σε σουπερ μαρκετ απο ελληνικες ζυθοποιιες. Edited September 10, 2012 by protoporos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μόλις κτύπησα μία (δύο ήθελα να πω) budweiser draft. Άπαιχτη!:happy: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Μόλις κτύπησα μία (δύο ήθελα να πω) budweiser draft. Άπαιχτη!:happy: Σωστός ο φίλος! Από τις καλύτερες επιλογές και πολύ ποιοτική κατά τη γνώμη μου! Υ.Γ. Πέσε και μια ωρίτσα για ύπνο τώρα! :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 να διορθωσω ενα λαθος που εκανα ...η μπιος δεν ειναι μικροζυθποιια οπως εγραψα αλλα προιον της αθηναικης. βρηκα ενα εναδιαφερον αρθρο για την βολκαν στο σαιτ all4beer.com ια σημαντική ιδιαιτερότητα αποτελεί το γεγονός ότι η Volkan αποτελεί το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν της (μη κυβερνητικής, μη κερδοσκοπικής, μη πολιτικής) κίνησης GDF (Greece Dept Free), κάτι που σημαίνει ότι οι μπύρες Volkan, όταν κυκλοφορήσουν, θα προσφέρουν το 50% των κερδών τους για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους (Σχετικό video στο Υoutube εδώ).Η κανονική κυκλοφορία των ζύθων Volkan υπολογίζεται να γίνει το καλοκαίρι του 2012. για οποιον θελει να διαβασει ολο το αρθρο για την παρουσιαση ολων των ελληνικων ζυθποιιων που παραγουν ελληνικες η' ελληνικες αλλα ξενων συμφεροντων μπυρες μπορει να το κανει στο λινκ http://www.all4beer.com/a4b/index.php?option=com_content&task=view&id=487&Itemid=206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Εκει αμα πεις; οτι σου αρεσει η αμστελ σε κυνηγανε ..οσο για τις bud ...καλες αλλα η ουσια ειναι οτι πηραν την φιρμα της τσεχικης bidweieser....που μαζι με την kurcovise ειναι τα ντοπια καμαρια τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 ΠΡΩΤΟΝ δεν με διαβαζεις αν με διαβαζες θα λεγες αλλα πραγματα δευτερον μετα τις φημες για την προσπαθεια μειωσης των αλλων προιοντων απο την αθηναικη ποιο το προβλημα αν ακουσεις οτι η ταδε ζυθοποιια εχει δανεια αγυριστα ενω η αλλη που λεει οτι ειναι ελληνικη συσκευαζει στην βουλγαρια; φημες οι μεν φημες και οι δεν σωστα ? οσο για το οτι τα κερδη των πλυεθνικων πανε εξω να σε ενημερωσω οτι εχω σπουδασει εγω και αρκετοι της ηλικιας μας απο χρηματα που πληρωνουν τετοιες εταιρειες που στηριζουν αν οχι ολες την ελληνικη οικονομια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Δοκιμασα τη septem με το μελι, πολυ καλη... Send from my Atrix using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 ΠΡΩΤΟΝ δεν με διαβαζεις αν με διαβαζες θα λεγες αλλα πραγματα δευτερον μετα τις φημες για την προσπαθεια μειωσης των αλλων προιοντων απο την αθηναικη ποιο το προβλημα αν ακουσεις οτι η ταδε ζυθοποιια εχει δανεια αγυριστα ενω η αλλη που λεει οτι ειναι ελληνικη συσκευαζει στην βουλγαρια; φημες οι μεν φημες και οι δεν σωστα ? οσο για το οτι τα κερδη των πλυεθνικων πανε εξω να σε ενημερωσω οτι εχω σπουδασει εγω και αρκετοι της ηλικιας μας απο χρηματα που πληρωνουν τετοιες εταιρειες που στηριζουν αν οχι ολες την ελληνικη οικονομια . Αν αναφερεσαι σε μενα παρακαλω να κανεις παραθεση το μηνυμα μου ή να γραφεις το ονομα μου πριν το κειμενο σου. Το λοιπον, αν εχεις κατι να πεις σε ειπα και πριν, ευχαριστως να σε ακουσω.Μιλα συγκεκριμενα και με πηγες. Τα "ακουσα", "μου ειπανε", "βγηκανε φημες" δεν τα διαβαζω καν.Οι πολυεθνικες δεν στηριζουν την Ελληνικη οικονομια.Βγαζουν κερδος απο αυτην.Οποτε προτιμω να πινω Ελληνικες μπυρες και οχι ξενες που παραγονται απο Ελληνες.Ασε που amstel και heineken δε πινονται.. Τωρα το οτι εσυ πιστευεις πως χαρις τις πολυεθνικες καταφερες να σπουδασεις δε το σχολιαζω καν.. Αν δεν ηταν οι αλλες ζυθοποιιες η αθηναικη ακομα θα εισηγαγε και θα παρηγαγε μονο ξενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 περικινς εαν αναφερεσαι σε μενα και λες για το σαιτ που παρεθεσα οτι ''αν πεις εκει οτι σου αρεσει η αμστελ σε κυνηγανε'',εχω να πω οτι δεν το ηξερα αλλα...συμφωνω μαζι τους ρε φιλε.η κλασσικη αμστελ καθως και χαινεκεν και για μενα δεν ...πινονται.για να το λενε τοσοι σημαινει οτι δεν λενε !!!....αντιθετα η αμστελ η πριμιουμ πιλς ειναι μπυραρα!!! θυμασαι που το εγραψα πριν κατι ποστ. ζαφος90 φανταζομαι εννοει οτι συμβαλει η ξενη επενδυση στην οικονομια μας με τις θεσεις εργασιας που προσφερει καθως και την εισφορα σε φορους στην ελλαδα. τωρα ηθελα να αναφερθω και στους 2 σας. αν και συμφωνω μαζι σας γενικα ειχα πει οτι καλο ειναι να μην φανατιζομαστε.η μπυρα ειναι θεμα γουστου.ειναι μια απολαυση.ο καθενας οτι του αρεσει.αυτο θα επρεπε να ειναι το κριτηριο για μια απολαυση και οχι ελληνικες εξαρσεις.δλδ εαν πινεις μια μπυρα που ειναι καλυτερη απο την ελληνικη θα την αφησεις για να πιεις μια χειροτερη ελληνικη ,επειδη ειναι ελληνικη? λυπαμαι αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι.δεν κανουμε εξωτερικη πολιτικη στην μπυρα.ειμαστε πολιτες του κοσμου με μοντερνες αποψεις και ελευθερη αγορα.και πανω απο ολα ειμαστε γευσιγνωστες.και σαν τετοιοι δεν πρεπει να αποκλειουμε την καλη γευση απο οπου και εαν προερχεται.δεν εχει νοημα αλλιως.εαν βεβαια σου αρεσουν τοσο πολυ οι ελληνικες να τις προτιμησεις γιατι ειναι καλυτερες οχι ομως γιατι εισαι εναντιον των ξενων.δικο σας θεμα βεβαια,ομως δεν μιλαμε για ιδεολογιες ,αλλα μονο για μπυρες.μιλαμε για κατι που μας ενωνει.που ενωνει τα εθνη.και ειναι λιγα σημερα τα πραγματα που μας ενωνουν. και το βρισκω και λιγο αδικο και υποτιμητικο να στηριζω εναν κακο επαγγελματια της ελλαδας οπως εχω πει και να μην στηριζω εναν πολυ καλο ξενο ζυθοποιο που εβαλε ολη την τεχνη του και το μερακι του για να δημιουργησει και για να μοιρασει μια απολαυση και μια ιδεα σε ολο τον κοσμο.το ιδιο και για το αντιστροφο ισχυει. ας επιβραβευσουμε λοιπον και ας στηριξουμε τους καλους ζυθοποιους και τα καλα προιοντα απο οπυ και εαν προερχονται και οχι τις εθνικοτητες.δεν ειμαστε σε συραξη.αυτα ειναι βλακεις των πολιτικων.να καταναλωνουμε ελληνικα προιοντα σων και καλα επειδη ειναι αχρηστοι αυτοι και απετυχαν να εφαρμοσουν την σωστη πολιτικη εισαγωγων-εξαγωγων στην πατριδα μας εδω και παρα πολλα χρονια και προσπαθουν να μας κανουν εμας θυματα των αστοχιων τους βαζοντας με καμπανιες να κανουμε ενα ''εμπαργκο''.δεν ειναι σωστο.εγω αμστελ και χαινεκεν δεν πινω.στην θεση τους θα επινα μια μετρια μπυρα οπως αλφα και φιξ.δεν με τρελλαινουν αλλα δεν ειναι και ασχημες.ειναι ομως καλυτερες απο τις προηγουμενες.ομως θα αφηνα ευχαριστως την φιξ και την αλφα για μια αμστελ πριμιουμ πιλς,οπως και για μια βιος5 η' σεπτεμ.ας σταματησουμε εδω αυτην την αντιπαραθεση που ξεκινησατε. εδω ειμαστε ολοι για να γραψουμε και να εκθειασουμε την γευση,οχι την οικονομια το παραγωγικο μοντελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ιταλικη ειναι ? μονο περονι και μορετι εχω δοκιμασει απο ιταλια ...πιο γεματη γευση η μορετι Βελγική και είναι με γεύση φράουλα. Τελικά βρήκα μία κάβα στην καλλιθέα, όπου κατόπιν παραγγελίας (από το άλλο της κατάστημα) μπορεί να μου την προμηθεύσει. Ωστόσο είχε κάποιες άλλες τις ίδιας "οικογένειας" ( με άρωμα/γεύση φράουλα) βελγικές κι αυτές που τις δοκίμασα αλλά σαν τη Fruli δεν είναι. Μάλιστα τη μία από αυτές τις 2 μπύρες, τη βρήκα μόλις στο ΑΒ σε πολύ καλύτερη τιμή από αυτή της κάβας. όνομα μπύρας : Timmermans Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 περικινς εαν αναφερεσαι σε μενα και λες για το σαιτ που παρεθεσα οτι ''αν πεις εκει οτι σου αρεσει η αμστελ σε κυνηγανε'',εχω να πω οτι δεν το ηξερα αλλα...συμφωνω μαζι τους ρε φιλε.η κλασσικη αμστελ καθως και χαινεκεν και για μενα δεν ...πινονται.για να το λενε τοσοι σημαινει οτι δεν λενε !!!....αντιθετα η αμστελ η πριμιουμ πιλς ειναι μπυραρα!!! θυμασαι που το εγραψα πριν κατι ποστ. ζαφος90 φανταζομαι εννοει οτι συμβαλει η ξενη επενδυση στην οικονομια μας με τις θεσεις εργασιας που προσφερει καθως και την εισφορα σε φορους στην ελλαδα. τωρα ηθελα να αναφερθω και στους 2 σας. αν και συμφωνω μαζι σας γενικα ειχα πει οτι καλο ειναι να μην φανατιζομαστε.η μπυρα ειναι θεμα γουστου.ειναι μια απολαυση.ο καθενας οτι του αρεσει.αυτο θα επρεπε να ειναι το κριτηριο για μια απολαυση και οχι ελληνικες εξαρσεις.δλδ εαν πινεις μια μπυρα που ειναι καλυτερη απο την ελληνικη θα την αφησεις για να πιεις μια χειροτερη ελληνικη ,επειδη ειναι ελληνικη? λυπαμαι αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι.δεν κανουμε εξωτερικη πολιτικη στην μπυρα.ειμαστε πολιτες του κοσμου με μοντερνες αποψεις και ελευθερη αγορα.και πανω απο ολα ειμαστε γευσιγνωστες.και σαν τετοιοι δεν πρεπει να αποκλειουμε την καλη γευση απο οπου και εαν προερχεται.δεν εχει νοημα αλλιως.εαν βεβαια σου αρεσουν τοσο πολυ οι ελληνικες να τις προτιμησεις γιατι ειναι καλυτερες οχι ομως γιατι εισαι εναντιον των ξενων.δικο σας θεμα βεβαια,ομως δεν μιλαμε για ιδεολογιες ,αλλα μονο για μπυρες.μιλαμε για κατι που μας ενωνει.που ενωνει τα εθνη.και ειναι λιγα σημερα τα πραγματα που μας ενωνουν. και το βρισκω και λιγο αδικο και υποτιμητικο να στηριζω εναν κακο επαγγελματια της ελλαδας οπως εχω πει και να μην στηριζω εναν πολυ καλο ξενο ζυθοποιο που εβαλε ολη την τεχνη του και το μερακι του για να δημιουργησει και για να μοιρασει μια απολαυση και μια ιδεα σε ολο τον κοσμο.το ιδιο και για το αντιστροφο ισχυει. ας επιβραβευσουμε λοιπον και ας στηριξουμε τους καλους ζυθοποιους και τα καλα προιοντα απο οπυ και εαν προερχονται και οχι τις εθνικοτητες.δεν ειμαστε σε συραξη.αυτα ειναι βλακεις των πολιτικων.να καταναλωνουμε ελληνικα προιοντα σων και καλα επειδη ειναι αχρηστοι αυτοι και απετυχαν να εφαρμοσουν την σωστη πολιτικη εισαγωγων-εξαγωγων στην πατριδα μας εδω και παρα πολλα χρονια και προσπαθουν να μας κανουν εμας θυματα των αστοχιων τους βαζοντας με καμπανιες να κανουμε ενα ''εμπαργκο''.δεν ειναι σωστο.εγω αμστελ και χαινεκεν δεν πινω.στην θεση τους θα επινα μια μετρια μπυρα οπως αλφα και φιξ.δεν με τρελλαινουν αλλα δεν ειναι και ασχημες.ειναι ομως καλυτερες απο τις προηγουμενες.ομως θα αφηνα ευχαριστως την φιξ και την αλφα για μια αμστελ πριμιουμ πιλς,οπως και για μια βιος5 η' σεπτεμ.ας σταματησουμε εδω αυτην την αντιπαραθεση που ξεκινησατε. εδω ειμαστε ολοι για να γραψουμε και να εκθειασουμε την γευση,οχι την οικονομια το παραγωγικο μοντελο. καλησπερα θα συμφωνησω οτι οι μπυρες ειναι θεμα γουστου αλλα το αν η μπυρα ειναι καλυτερη η οχι το κρινει προσωπικα ο ουρανισκος μου ..για τα υπολοιπα δηλωνω οτι αν σκεφτοντουσαν οι ποιλιτικοι οπως εσυ να εισαι σιγουρος οτι θα ειχαμε κατακτησει τον κοσμο ..και οχι απαραιτητα για κακο σκοπο ...συμπληρωνω λεγοντας οτι δεν μας θελουν μονιασμενους ...συγχαρητηρια παντως για τις αποψεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Αν αναφερεσαι σε μενα παρακαλω να κανεις παραθεση το μηνυμα μου ή να γραφεις το ονομα μου πριν το κειμενο σου. Το λοιπον, αν εχεις κατι να πεις σε ειπα και πριν, ευχαριστως να σε ακουσω.Μιλα συγκεκριμενα και με πηγες. Τα "ακουσα", "μου ειπανε", "βγηκανε φημες" δεν τα διαβαζω καν.Οι πολυεθνικες δεν στηριζουν την Ελληνικη οικονομια.Βγαζουν κερδος απο αυτην.Οποτε προτιμω να πινω Ελληνικες μπυρες και οχι ξενες που παραγονται απο Ελληνες.Ασε που amstel και heineken δε πινονται.. Τωρα το οτι εσυ πιστευεις πως χαρις τις πολυεθνικες καταφερες να σπουδασεις δε το σχολιαζω καν.. Αν δεν ηταν οι αλλες ζυθοποιιες η αθηναικη ακομα θα εισηγαγε και θα παρηγαγε μονο ξενες. το τι θα ηταν η αθηναικη φιλε και εσυ και εγω δεν ξερουμε τιποτα εκτος αν εισαι 100 χρονων. οσο για το σπουδαγμα ναι εχω φιλους που οι γονεις τους ακομα δουλευουν στην αθηναικη και ετσι μεγαλωσαν και σπουδασαν τα παιδια τους εχω φιλους και γνωστους που δουλευουν στην βορεια ελλαδα για την καλιεργεια ελληνικου κριθαριου ..ναι δεν ειμαι ο μονος που μου αρεσει η αμστελ δοκιμαζω ομως ολες τις μπυρες διοτι μαρεσει η ΓΕΥΣΗ της μπυρας γενικοτερα και δεν κρυβομαι απο τυχαρπαστους του χωρου που με δανεια αγυριστα και επενδυσεις καγιεν και μυκονο εκαναν την χωρα μου μ....λο οχι φιλε μου δεν θα ξαναψωνισω τετοιυς ελληνες επιχειρηματιες . Το τελευταιο νομιζω οτι το ξερεις καλα. συγγνωμη αν παραφερθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill69 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Βελγική και είναι με γεύση φράουλα. Τελικά βρήκα μία κάβα στην καλλιθέα, όπου κατόπιν παραγγελίας (από το άλλο της κατάστημα) μπορεί να μου την προμηθεύσει. Ωστόσο είχε κάποιες άλλες τις ίδιας "οικογένειας" ( με άρωμα/γεύση φράουλα) βελγικές κι αυτές που τις δοκίμασα αλλά σαν τη Fruli δεν είναι. Μάλιστα τη μία από αυτές τις 2 μπύρες, τη βρήκα μόλις στο ΑΒ σε πολύ καλύτερη τιμή από αυτή της κάβας. όνομα μπύρας : Timmermans Καλή ποιοτικά και με ήπια γεύση, ότι πρέπει για γυναίκα. Από αλκοόλ πως πάει όμως; Δεν θυμάμαι καν αν κοίταξα. Παράθεση Μια μέρα θέλω να γίνω σαν τον Kabamaru ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) εχθες δοκιμασα σεπτεμ πιλς.πολυ καλη μπυρα.αυτο που παρατηρω ειναι οτι οι ελληνικες μπυρες εχουν λιγοτερο αφρο που φευγει και πιο γρηγορα.επισης οτι η γευση τους ειναι καλυτερη οχι οταν τις ανοιγεις αλλα μετα απο λιγο που πεφτει ο αφρος.ωραια αρωματα αφησε στον ουρανισκο.δεν μου φανηκε σαν τις κλασικες πιλς. μιας και αναφερθηκε απο ιταλικες εχω δοκιμασει περονι και μου αρεσε πολυ.ξανθια,ελαφρια με πολυ ωραια γευση και πολυ δροσιστικη για καλοκαιρι.ευχαριστη μπυρα που συνδυαζεται τελεια με ψητα! Edited September 13, 2012 by protoporos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ήπια με Leffe, κόκκινη βελγίδα, αλλά δεν μπορώ να πιώ ότι με συγκίνησε ιδιαίτερα.:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts