perikins Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 La trappe double , κόκκινη είναι. Μαναστιριακη, την εχει και ο θανοπουλος!. οι μοναστηριακες ειναι καλες μπύρες, οχι για χειμωνα κατα την γνωμη μου. Καλοκαιρινες ειναι η sol, corona miller και η αμστελ pulse για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Τωρα τελευταια το εχω ριξει στις Ιταλικες,λογω του τοπου διαμονης. Παλια Βecks..αλλα τις εκοψα λογω γενικοτερου εμπαργκου προς τα γερμανικα προιοντα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Καλησπέρα και καλη εβδομαδα, δοκιμασα fix black δεν μου αρεσε και παρεμενω οπαδος σε κραφτ και guinness Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Πολύ την βλέπω να παίζει αυτή η κράφτ. Αν δεν κάνω λάθος ειναι Ελληνική; Υπάρχει στα supermarket; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Πολύ την βλέπω να παίζει αυτή η κράφτ. Αν δεν κάνω λάθος ειναι Ελληνική; Υπάρχει στα supermarket; Είναι ελληνική, μικρό-ζυθοποιία. Βεβαίως υπάρχει στα super market, την εχω δει σίγουρα στο ΑΒ Βασιλόπουλος. Προσωπικά, από Kraft προτιμώ την Weiss , πολύ ωραία μπύρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 φιξ μαυρη ονειροοοοοο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Είναι ελληνική, μικρό-ζυθοποιία. Βεβαίως υπάρχει στα super market, την εχω δει σίγουρα στο ΑΒ Βασιλόπουλος. Προσωπικά, από Kraft προτιμώ την Weiss , πολύ ωραία μπύρα. συμφωνω νικολα και η βεργινα weiss ειναι πολυ καλη και ελληνικη, απο lager προσωπικα πινω τελευταια amstel premium pilsener Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Πολύ την βλέπω να παίζει αυτή η κράφτ. Αν δεν κάνω λάθος ειναι Ελληνική; Υπάρχει στα supermarket; Απο τις καλυτερες Ελληνικες.Δοκιμασε οπωσδηποτε weiss και μαυρη.Ειδικα η μαυρη με αρωμα καφε ειναι απιστευτη.Οι pilsner και lager δε με τρελαναν.Η κοκκινη, καλουτσικη. Θα τις βρεις στα περισσοτερα σουπερ μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Πριν κάτι μέρες πήρε το μάτι μου σε ενα SUPERMARKET μία μπύρα ονόματι Pils Hellas. Κυκλοφορεί καιρό; Δεν θυμάμαι να την είχα ξαναπετύχει κάπου... Την έχει δοκιμάσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Πριν κάτι μέρες πήρε το μάτι μου σε ενα SUPERMARKET μία μπύρα ονόματι Pils Hellas. Κυκλοφορεί καιρό; Δεν θυμάμαι να την είχα ξαναπετύχει κάπου... Την έχει δοκιμάσει κάποιος; Oχι πετρο αλλα κοιτα για την μαgnus.. καλη και ελληνικη. Κοκκινη κραφτ ειναι απιστευτη ...και mcfarland αν και εισαγομενη. δοκιμασα την newcastlebrown ale σε συγκριση με την αντοιστιχη της κραφτ ομολογω εντυπωσιαστηκα Απο τις καλυτερες Ελληνικες.Δοκιμασε οπωσδηποτε weiss και μαυρη.Ειδικα η μαυρη με αρωμα καφε ειναι απιστευτη.Οι pilsner και lager δε με τρελαναν.Η κοκκινη, καλουτσικη. Θα τις βρεις στα περισσοτερα σουπερ μαρκετ. mcfarland δοκιμασες ? Απο τις καλυτερες Ελληνικες.Δοκιμασε οπωσδηποτε weiss και μαυρη.Ειδικα η μαυρη με αρωμα καφε ειναι απιστευτη.Οι pilsner και lager δε με τρελαναν.Η κοκκινη, καλουτσικη. Θα τις βρεις στα περισσοτερα σουπερ μαρκετ. φίλε καλησπερα διαλεξε την smoked θα παθεις πλακα, δεν εχω πιει κατι παρομοιο χρόνια τωρα, απο λαγκερ σου προτεινω και την amstel premium που προσωπικα μου αρεσε πολυ. Edited July 30, 2012 by vampyre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 +1 για την κραφτ. Πίνω αρκετο καιρο και μπορώ να πω οτι είναι από τις λίγες που με ενθουσίασαν τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Πριν κάτι μέρες πήρε το μάτι μου σε ενα SUPERMARKET μία μπύρα ονόματι Pils Hellas. Κυκλοφορεί καιρό; Δεν θυμάμαι να την είχα ξαναπετύχει κάπου... Την έχει δοκιμάσει κάποιος; Σαββατο βραδυ δοκιμασα Pils Hellas βαρελισια.Στις 6 σταματησα:) Παρα πολυ καλη ομολογω. mcfarland δοκιμασες ? Εννοειται η καλυτερη κοκκινη. φίλε καλησπερα διαλεξε την smoked θα παθεις πλακα, δεν εχω πιει κατι παρομοιο χρόνια τωρα, απο λαγκερ σου προτεινω και την amstel premium που προσωπικα μου αρεσε πολυ. Τη δοκιμασα τη smoked.Καλουτσικη. Edited July 30, 2012 by zafos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Σαββατο βραδυ δοκιμασα Pils Hellas βαρελισια.Στις 6 σταματησα:) Παρα πολυ καλη ομολογω. Εννοειται η καλυτερη κοκκινη. Τη δοκιμασα τη smoked.Καλουτσικη. Ειδες ομως διαφορα ? για αυτο γουσταρω την μπυροκουβεντα σε αλλον αρεσει αυτη σε αλλον αλλη καποιος βλεπει την αλφα και την αμστελ καροτοζουμο..εμενα μοπυ αρεσουν..οπως εγω βλεπω την φιξ και την lager της βεργινα ..για την weiss αληθεια την εχεις πιει ? της βεργινα εννοω Μετα απο ενα πολυ καλο γευμα ταιριαζειο μια μπυρα με γεματη γευση ..amstel premium ..κλαπ και την ανοιξα!!! Σημερα δοκιμασα την sol χθες corona αυριο carib ...η sol με εκπλησει ευχαριστα .για .την corona δεν χρειαζεται να πω πολλα Edited August 3, 2012 by vampyre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Χθες δοκίμασα μία μπύρα ονόματι ΕΡΜΗΣ GOLD από τα LIDL. Πρέπει να είναι σχετικά καινούργια γιατί δεν θυμάμαι να την είχα δει άλλη φορά. Καλούτσικη ήταν :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 για οσους εχουν ταξιδεψει εξωτερικο και ηπιαν στις βορειες χωρες μπυρες χυμα απο βαρελια και μαρκες παραγωγων που δεν τους ξερει παρα μονο η τοπικη κοινωνια τοτε ολες αυτες για τις οποιες μιλαμε θα τους φιανονταν νεροζουμια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Χθες δοκίμασα μία μπύρα ονόματι ΕΡΜΗΣ GOLD από τα LIDL. Πρέπει να είναι σχετικά καινούργια γιατί δεν θυμάμαι να την είχα δει άλλη φορά. Καλούτσικη ήταν :D :D :D Η μπύρα αυτή παρασκευάζεται για λογαριασμό της παραπάνω αλυσίδας.την εχω δοκιμασει και ειναι οντως καλουτσικη.εχω περιπου 2 μηνες που την εχω δει στην αγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Σημερα δοκιμασα την sol χθες corona αυριο carib ...η sol με εκπλησει ευχαριστα .για .την corona δεν χρειαζεται να πω πολλα η σολ μου θυμιζει καποια στη γευση της αλλα δε μπορω να προσδιορισω ποια!:confused: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 η sol ειναι μπυραρα!!! ειναι η τελεια καλοκαιρινη μπυρα.ειναι η μονο ελαφρια μπυρα που νομιζεις οτι θα ειναι τοσο ελαφρια σαν ανψυκτικο οπως ειναι οι αλλες,οτι μολις που θα καταλαβαινεις οτι θα εχει γευση μπυρας οπως οι αλλες του ειδους,....αλλα...μολις την δοκιμασεις αμεσως καταλαβαινεις οτι διαφερει απο τις αλλες.ειναι μεν ελαφρια και δροσερη αλλα σε αντιθεση με τις αλλες εχει γεματη γευση,τοσο γεματη που ουτε καποιες ξανθες φθηνες δεν εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Μακράν η αγαπημένη μου μπύρα είναι η McFarland. Κόκκινη με μαγευτικά αρώματα φρούτων και γλυκόπικρη γεύση. Κατά τα άλλα μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορες μπύρες και όποτε μπορώ να τις συνδιάζω ανάλογα με το φαγητό - συνοδευτικό μου. Πρόσφατα δοκίμασα και τη Beck's η οποία με άφησε τρομερά ικανοποιημένο! Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Δοκιμασα την rochefort 10.Τρομερη μοναστηριακη, με πολυ γλυκια γευση, αρωμα δαμασκηνου και αλλων φρουτων καθως και καραμελας και ελαφρως δυνατουτσικη (11,3 % vol) αλλα πινεται αρκετα ευχαριστα.Τελικα δεν υπαρχουν καλυτερες απο τις μοναστηριακες τελος :D Αν τη βρειτε δοκιμαστε τη οπωσδηποτε:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Βεργινα Weiss... το κάτι άλλο!!! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Heineiken:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) σημερα ηπια αμστελ πιλσενερ...ενα εχω να πω ,που το λεει και η εταιρια μεσα στην ιστοσελιδα της.επιτελους ξαναευφεραν την σωστη μπυρα!!! αυτο που πιναν καποιοι τοσα χρονια ηταν νεροζουμι. ομως αυτη ειναι μπυραρα.γιατι περιμεναν κατι αιωνες για να ξαναφτιαξουν μια σωστη μπυρα?? Edited August 16, 2012 by protoporos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Μια ειναι η μπυρα...finkbrau by liddle σε γυαλινο :D:D Χωρις πλακα, η pilsener ειναι πολυ καλη, απο τις αγαπημενες μου :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel_cy Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Carlsberg και τα μυαλά στο μίξερ!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts