pgetsopoulos Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 για την ακριβεια, απο τις καλυτερες που εχω πιει γενικα :) σαντορινια? ονομα? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 FIX η μαυρη...μου αρεσε ανελπιστα. Μπραβο στις Ελληνικες εταιρειες. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 πολυ καλη προσπαθεια δεν διαφωνω, μακαρι και στο μελλον τετοια, ειδατε ομως ποσο τεχνηεντως αποκρυπτεται οτι η αθηναικη εφερε την πρωτη μαυρη μπυρα στην ελλαδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 καμιά σύγκριση kozel dark με φιξ μαύρη; τη φιξ δε την εχω δει σε κάποιο σουπερ μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 καμιά σύγκριση kozel dark με φιξ μαύρη; τη φιξ δε την εχω δει σε κάποιο σουπερ μαρκετ Θα συμφωνησω αλλα επιεδη ειναι ελληνικη προσπαθεια καλο ειναι να την στηριξουμε ...πιο πολυ με φτιαχνει η guinness... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Καθημερινά έπινα kaiser, τώρα λοιπον με την κρίση (και μετά απο το "λεφτά υπάρχουν") εχω καταλήξει στην Αλφα, η οποία ειναι φτηνή και καλούτσικη, σαν καθημερινή μπύρα μου αρέσει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Από φθηνές μπύρες, γιατί δεν πίνεις και finkbrau? Στα lidl τις έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Καθημερινά έπινα kaiser, τώρα λοιπον με την κρίση (και μετά απο το "λεφτά υπάρχουν") εχω καταλήξει στην Αλφα, η οποία ειναι φτηνή και καλούτσικη, σαν καθημερινή μπύρα μου αρέσει αρκετά. Θα συμφωνησω και με τον djalma..εχει και αλλες καλες μπυρες το lidl...οσο για την αλφα ..μια χαρα μπυρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Ολες ειναι καλες μπυρες, εκτος απο τις amstel :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Σημερα δοκιμασα την καινουρια μαυρη της fix.Hταν αρκετα καλη.Εχει ιδιαιτερη γευση και αρωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) +1 απο μενα στην craft lager! Ειναι σχετικα γλυκια, οσο πρεπει βασικα. Edited June 10, 2012 by margaritagr Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Από φθηνές μπύρες, γιατί δεν πίνεις και finkbrau? Στα lidl τις έχει. Γιατι καποια στιγμη πρεπει να στηριξουμε τα Ελληνικα προιοντα.Αν δε το κανουμε τωρα ποτε; Ποσο εκνευριζομαι οταν πηγαινω σουπερ μαρκετ και βλεπω κατι τεραστιες πινακιδες με προσφορες σε μπυρες ξενες και τις Ελληνικες τις εχουν σε κατι γωνιες χωνιασμενες.Συν το οτι τις μισες Ελληνικες μπυρες αδυνατεις να τις βρεις. Πλην των "κοινων" μπυρων της Αθηναικης Ζυθοποιιας πιστευω οτι και οι Ελληνικες μικροζυθοποιιες κανουν εξαιρετικη δουλεια. @all Προσφατα δοκιμασα την Ελληνικη Septem με μελι.Αν και αρκετα πικρη για τα γουστα μου, το αρωμα απο μελι μεσα στη μπυρα ηταν απιστευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Από φθηνές μπύρες, γιατί δεν πίνεις και finkbrau? Στα lidl τις έχει. Ωραια ειναι η χρυση του lidl Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Γιατι καποια στιγμη πρεπει να στηριξουμε τα Ελληνικα προιοντα.Αν δε το κανουμε τωρα ποτε; Ποσο εκνευριζομαι οταν πηγαινω σουπερ μαρκετ και βλεπω κατι τεραστιες πινακιδες με προσφορες σε μπυρες ξενες και τις Ελληνικες τις εχουν σε κατι γωνιες χωνιασμενες.Συν το οτι τις μισες Ελληνικες μπυρες αδυνατεις να τις βρεις. Πλην των "κοινων" μπυρων της Αθηναικης Ζυθοποιιας πιστευω οτι και οι Ελληνικες μικροζυθοποιιες κανουν εξαιρετικη δουλεια. @all Προσφατα δοκιμασα την Ελληνικη Septem με μελι.Αν και αρκετα πικρη για τα γουστα μου, το αρωμα απο μελι μεσα στη μπυρα ηταν απιστευτο! Μαζί σου όσων αφορά τις ελληνικές μπύρες. Τελευταία πίνω μόνο FIX! Την Septem με μέλι την δοκίμασα κι εγώ, αρκετά καλή για το γούστο μου και θα συμφωνήσω στο σχόλιό σου για το μέλι! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 που υπάρχει(σουπερ μαρκετ) η φιξ dark στη θεσσαλονίκη; εύοσμο δε τη βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 που υπάρχει(σουπερ μαρκετ) η φιξ dark στη θεσσαλονίκη; εύοσμο δε τη βρήκα δοκιμασε στο κεντρο η στον βαρδρη ..εγω εκει βρηκα τις δυο αγαπημενες μου ....guinness και αλφα για βραδιες euro!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 δυτικά θα με βόλευε καλύτερα. αν γωρίζει κάποιος ας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 δυτικά θα με βόλευε καλύτερα. αν γωρίζει κάποιος ας πει Καλησπερα απο νεαπολη μολις εμαθα οτι ισως εχει ο μασουτης αυτο που ψαχνεις...bios 5 που ηθελα χθες ειχες παντως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Έκτος της Αλφα βρήκα σήμερα σε προσφορά στον σκλαβενιτη και την βεργινα, πήρα λοιπόν καμιά 60ρια κουτάκια για τις δύσκολες μέρες. Στους γερμαναράδες δεν παω lidl κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoi Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Φίλος των weiss (franziskaner, weihenstephaner, Hoegaarden κλπ κλπ). Κάποτε, το aldi έφερνε τις Valentin's. Τις έδινε σε 6αδα και κόστιζαν ΜΟΝΟ 6€ οι 6χ500ml !! Δυστυχώς έκλεισε, ευτυχώς είχα προμηθευθεί 4 6άδες :P Κάποτε είχα φτιάξει αυτό τον κατάλογο με τις ελληνικές μπύρες που βρήκα, αλλά το ratebeer με έστειλε αδιάβαστο :p Σήμερα, στο android market, πρώτη πρόταση ήταν το Ratebeer for android. Χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ, αλλά έχει όλες τις μπύρες που υπάρχουν στον κόσμο (ή τουλάχιστον τις περισσότερες) ανά είδος ή ανά χώρα. Για την Ελλάδα αναφέρει 50 διαφορετικές μπύρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Φίλος των weiss (franziskaner, weihenstephaner, Hoegaarden κλπ κλπ). Κάποτε, το aldi έφερνε τις Valentin's. Τις έδινε σε 6αδα και κόστιζαν ΜΟΝΟ 6€ οι 6χ500ml !! Δυστυχώς έκλεισε, ευτυχώς είχα προμηθευθεί 4 6άδες :P Κάποτε είχα φτιάξει αυτό τον κατάλογο με τις ελληνικές μπύρες που βρήκα, αλλά το ratebeer με έστειλε αδιάβαστο :p Σήμερα, στο android market, πρώτη πρόταση ήταν το Ratebeer for android. Χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ, αλλά έχει όλες τις μπύρες που υπάρχουν στον κόσμο (ή τουλάχιστον τις περισσότερες) ανά είδος ή ανά χώρα. Για την Ελλάδα αναφέρει 50 διαφορετικές μπύρες! Λογικο φαινεται να σε στειλει αδιαβαστο...εδω ακι χρονια η αθηναικη ζυθοποιια επενδυει στην ελληνικη γη με καλιεργειες βυνης και κριθαριου..προσφατα ακολουθησε το πραδειγμα της η ολυμπιακη ..τυχαιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niathan Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Pils , Fisher ή Pilsner Urquell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Craft lager, craft smoked, tripel karmeliet, duvel, leffe, kwak, corona, erdinger & hertog jan tripel ηταν τα ψωνια του σκ. την τελευταια δε την εχω ξαναπιει, αλλα διαβασα διαφορα στο ιντερνετ κι ειπα να τη δοκιμασω Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 ok, βρήκα fix dark. πολύ light για μένα. δε λέω οτι δε πίνεται. θα την προτιμούσα πολύ πιο πικρή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Kaiser Blonde δοκιμασε κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts