roots Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Ευχαριστωωωωωωωωωω..ειστε υπεροχοι ολοι εδω μεσα..γιουπιιιιιιιιιιιι.. τα σπαει νομιζω..πολυ ομορφο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 εγω ακομα να μπω προσπαθω..μετα το wifi που ηθελα να ανοικσο κανει συνεχεια επανεκινησεις μονο του..φτανει μεχρι εκει για να βαλω το pin ξανα και κανει επανεκινηση..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 εγω ακομα να μπω προσπαθω..μετα το wifi που ηθελα να ανοικσο κανει συνεχεια επανεκινησεις μονο του..φτανει μεχρι εκει για να βαλω το pin ξανα και κανει επανεκινηση..:wacko: Δεν ξεκίνησες από το σωστό fw version. Κανε update με το seus και πήγαινε στη 2.1.1.A.0.6. Μετά root->xrecovery->flash rom->factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 αχ ποιο ειναι το σωστο fw version..συγνωμη αλλα ειμαι σκραπας απο αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 καλα..δε μπορω να βαλω το αλλο λογισμικο..κανει συνεχεια επανεκινησεις και δε το αναγνωριζει το τηλεφωνο μου..μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω??πωπω πως εμπλεξα παλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 εχοντας κλειστη την συσκευη σου ανοιξε το SEUS στο pc και οταν σου ζητηθει κρατα στο κινητο το back πατημενο και συνδεσε το με το pc μεσω usb.λογικα θα το αναγνωρισει για να μπορεσεις να flashαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 εχοντας κλειστη την συσκευη σου ανοιξε το SEUS στο pc και οταν σου ζητηθει κρατα στο κινητο το back πατημενο και συνδεσε το με το pc μεσω usb.λογικα θα το αναγνωρισει για να μπορεσεις να flashαρεις. Δεν είναι και εύκολο να την κλείσει τώρα...πρέπει να το συνδέσει στο SEUS και να κανει reset με το μεσαίο κουμπί το δεξί κουμπί και το power. Λίγο δύσκολο αλλα δεν έχει άλλη επιλογή.. Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 ενταξει..αυτο το καταφερα..αλλα παλι τα ιδια..εκανα το update απο το seus,εκανα root με το z4root,xrecover,partition tools,factory reset(full wipe)..αλλα οταν παω να ανοιξω το wifi κολαει και κανει επανεκινησεις μεχρι να ξανακανω factory reset..δεν ανοιγει το wifi και κολαει ο τοπος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trap_1 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 ενταξει..αυτο το καταφερα..αλλα παλι τα ιδια..εκανα το update απο το seus,εκανα root με το z4root,xrecover,partition tools,factory reset(full wipe)..αλλα οταν παω να ανοιξω το wifi κολαει και κανει επανεκινησεις μεχρι να ξανακανω factory reset..δεν ανοιγει το wifi και κολαει ο τοπος.. Δες λίγο αν έχεις την 2.1.1.A.0.6. και αν έχεις και το εικονίδιο του superuser γιατί με το z4root νομίζω δεν γίνετε. Παράθεση Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 το superuser το εχω..το αλλο δε ξερω απο που να το δω αλλα και πριν απο το z4root το ειχα κανει χειροκινητα αλλα παλι το ιδιο..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trap_1 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 (edited) το superuser το εχω..το αλλο δε ξερω απο που να το δω αλλα και πριν απο το z4root το ειχα κανει χειροκινητα αλλα παλι το ιδιο..:( Ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο βλέπεις τι έχεις.. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το titanium να δούμε έχεις δικαιώματα? Edited March 5, 2011 by trap_1 Παράθεση Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Δες λίγο αν έχεις την 2.1.1.A.0.6. και αν έχεις και το εικονίδιο του superuser γιατί με το z4root νομίζω δεν γίνετε., με το z4root στην 0.6 σιγουρα δεν γινετε.χρειαζεται το superoneclick 1.5.5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 το titanioum δε μπορω να το βαλωεπειδη δεν εχω wifi..δηλαδη να δοκιμασω με την ιδια διαδικασια με το superoneclicκ 1.5.5.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trap_1 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 το titanioum δε μπορω να το βαλωεπειδη δεν εχω wifi..δηλαδη να δοκιμασω με την ιδια διαδικασια με το superoneclicκ 1.5.5.0? Ναι έτσι όπως τα λες!!! Αν τα κάνεις όλα σωστά θα είσαι οκ. Θέλει ακριβώς τα βήματα γιατί αν κάνεις κάτι λάθος μετά υπάρχουν διάφορα προβληματάκια. :dash: Παράθεση Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 οκ..ξεκιναω τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 κατεβασα το 1.7 superoneclick..για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 τωρα το βρηκα..λοιπον απο το seus μου κατεβαζει μονο την εκδοση 2.0.A.0.504.. πως μπορω να κατεβασω την αλλη??γιατι με το superuser δε μπορει να βαλει το busybox στο titanium σε αυτη την εκδοση..αν και βγαζει το εικονιδιο superuser..γρρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Κατέβασε αυτό το build.prop http://www.upload.ee/files/1171514/build.prop.html και πέρασε το στο /system/. Π.χ. με τον root explorer. Μετά reboot, και βάλε το seus ή το pc companion να σου κάνει update. Λογικά θα σου περάσει το latest. τωρα το βρηκα..λοιπον απο το seus μου κατεβαζει μονο την εκδοση 2.0.A.0.504.. πως μπορω να κατεβασω την αλλη??γιατι με το superuser δε μπορει να βαλει το busybox στο titanium σε αυτη την εκδοση..αν και βγαζει το εικονιδιο superuser..γρρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 παιδια παιζει κανενα bug με τα mms?ρωταω γιατι εχω προσπαθησει επανηλειμενως να στειλω αλλα ματαια.πηρα και στην cosmote τηλ μου δωσανε τις ρυθμισεις τις περασα και χειροκινητα αλλα τιποτα.οι ρυθμισεις ειναι οι παρακατω.αν εχω καπου λαθος παρακαλω διορθωστε με. menu>ρυθμησεις>ασυρματο και δικτυα>δικτυα κιν.τηλεφωνιας>ονοματα σημειου προσβασης >cosmote mms.... ονομα>Cosmote_MMS APN>mms διακομ.μεσολαβησης> κενο θυρα>κενο ονομα χρηστη>κενο κωδικος προσβ.>κενο διακομιστης>κενο MMSC>http://mmsc.cosmote.qr:8002 διακομ.μεσολαβ.>010.010.010.020 θυρα mms>8080 MCC>202 MNC>01 τυπος ελεγχου ταυτοτ.>κενο τυπος APN>mms Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα MMS. Ξέρει κανείς κάτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 μπα..παλι το ιδιο..τεσπα..θα το δοκιμασω και με αυτο αλλη μια και θα το παρατησω..δε θα ανανεωθω..σνιφ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Beta 1 is available! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 πολύ καλή δουλεία!!!!μπράβο!!! μου λύσατε τα χέρια που πιάνει το t9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Beta 1 is available! πολυ καλη δουλεια :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Beta 1 is available! Τί αλλάζει? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα MMS. Ξέρει κανείς κάτι ; Τελικά το πρόβλημα με τα MMS το έλυσα. Με την Cyanogen υπήρχαν πλέον στις ρυθμίσεις δικτύου δύο σημεία πρόσβασης για MMS. To Cosmote GR MMS και το Cosmote MMS. Το σωστό είναι το Cosmote MMS (με APN mms - όλα με μικρά). Το Cosmote GR MMS είχε λάθος APN (Mms - το πρώτο m κεφαλαίο) και δημιουργούσε πρόβλημα. Εσβησα το Cosmote GR MMS και κράτησα μόνο το Cosmote MMS και τώρα είμαι OK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts