DaRk_dOg Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εγώ την έχω καταβρεί με την ΙRIDIUM. Υπάρχει κάποιος που πήγε απο την IRIDIUM στην froyo για να πει εντυπώσεις? Επίσης το 2.2 τι είναι...??? Βασίζεται στην 2.2 ή είναι 2.1 που απλά μοιάζει στην 2.2...? Αυτές τις μέρες χρησιμοποιώ και εγώ την miniCM και αν και είναι alpha ακόμα, είναι σταθερότατη! Ελάχιστα bug, ταχύτητα και χαρακτηριστικά που πραγματικά έλειπαν από το mini. Βασίζεται στην 2.2 αλλά σε Cyanogen build (έχει απίστευτη παραμετροποίηση και ρυθμίσεις). Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) Αυτές τις μέρες χρησιμοποιώ και εγώ την miniCM και αν και είναι alpha ακόμα, είναι σταθερότατη! Ελάχιστα bug, ταχύτητα και χαρακτηριστικά που πραγματικά έλειπαν από το mini. Βασίζεται στην 2.2 αλλά σε Cyanogen build (έχει απίστευτη παραμετροποίηση και ρυθμίσεις). Κάνω backup και δοκιμάζω και εγώ τότε. Πάντως το mini το έχω φθάσει σε σημείο με την IRIDIUM να κρατά χαλαρά 5-6 μερούλες...αυτό με καίει πιο πολύ. κάνω απλά Install το zip και τέλειωσα η να πειράξω και κάτι άλλο? Ευχαριστώ D_d...! Edited March 2, 2011 by geoxraslap Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) το εγκατέστησα αλλα δεν έχω τηλέφωνο... Δεν υπάρχει εφαρμογή phone, και στο autokiller βλέπω 125 Mb free ram... Edited March 2, 2011 by geoxraslap Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 το εγκατέστησα αλλα δεν έχω τηλέφωνο... Δεν υπάρχει εφαρμογή phone, και στο autokiller βλέπω 125 Mb free ram... Έκανες full wipe πριν την εγκατάσταση? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Κάνω backup και δοκιμάζω και εγώ τότε. Πάντως το mini το έχω φθάσει σε σημείο με την IRIDIUM να κρατά χαλαρά 5-6 μερούλες...αυτό με καίει πιο πολύ. κάνω απλά Install το zip και τέλειωσα η να πειράξω και κάτι άλλο? Ευχαριστώ D_d...! Oχι. Κανεις update με SEUS για να πας στην 06 Κανεις root με το SuperOneClick (θα εχει χαθει με την αναβαθμιση) Βαζεις το xrecovery (θα εχει χαθει με την αναβαθμιση) Βαζεις την 2.2 Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εντάξει έκανα full wipe και είμαι οκ τώρα... Αλλα πολύ επανεκινηση πε παιδάκι μου... Να περάσω την 06 λέτε? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εντάξει έκανα full wipe και είμαι οκ τώρα... Αλλα πολύ επανεκινηση πε παιδάκι μου... Να περάσω την 06 λέτε? !!! Ωπα rewind. Όπως είπε και ο Diamandis, πας καρφί για .06 για την miniCM. Το λέει και στο αρχικό post στα requirements. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Την καλημερα μου λεβεντες, μια απορια εχω...............πηγαινω ρυθμισεις - υπηρεσιες που εκτελουνται και εκει βλεπω καποιες εφαρμογες σε εκτελεση και διπλα το χρονο της εκτελεσης, εχω κανει διακοπη σε μερικες εφαρμογες και διαπιστωσα οτι η μπαταρια δεν καταναλωθηκε σχεδον καθολου σε διαστημα 10 ωρων, ηταν περιπου στο 95% και μετα απο 10 ωρες στο 90%, υπαρχει καποιο προβλημα αν κανω διακοπη εκτελεσης εφαρμογων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω... Στην 0.6 με z4root κάνω δουλειά?αν όχι πιο superoneclick χρησιμοποιώ? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω... Στην 0.6 με z4root κάνω δουλειά?αν όχι πιο superoneclick χρησιμοποιώ? superoneclickv1.6.5 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω... Στην 0.6 με z4root κάνω δουλειά?αν όχι πιο superoneclick χρησιμοποιώ?Παρακάλω μην γεμίζουμε το τόπικ με άσχετα ερωτήμα πλην της 2.2. Υπάρχει άλλο τόπικ γ'αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Όλα οκ με την Rom... Eκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά λειτουργική και λίγο πιο ελαφριά απο την IRIDIUM.. Περισσότερες απόψεις σε καμιά βδομάδα... Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) παρατήρησα ότι δεν μπορώ να γράψω με τ9 στα ελληνικά...ξέρει κανείς γιατί; επίσης δεν μπορώ να βρω τις επαφές μου...μου λέει ότι δεν τις έχει και να πάω στο account για να τους κάνω εισαγωγή αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.. Edited March 2, 2011 by clepto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 παρατήρησα ότι δεν μπορώ να γράψω με τ9 στα ελληνικά...ξέρει κανείς γιατί; επίσης δεν μπορώ να βρω τις επαφές μου...μου λέει ότι δεν τις έχει και να πάω στο account για να τους κάνω εισαγωγή αλλά δεν το βρίσκω πουθενά..Προς το παρων η rom δεν υποστηριζει τ9 ελληνικα. Αναμενουμε αυτη τη λειτουργια στο επομενο update. Ειχες κανει sync με gmail για τις επαφες σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 όχι πως το κάνω; πότε περίπου περιμένουμε το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 όχι πως το κάνω; πότε περίπου περιμένουμε το update; Aν δεν ειχες κανει πριν sync τις επαφες σου τοτε τις εχασες! Δεν γνωριζω ακομα ημερομηνια,αλλα σιγουρα συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 παιδια εγκατεστησα την ελληνικη γλωσσα αλλα στο πληκτρολογιο της συσκευης μονο αγγλικα γραφει παρολο που εχει εμφανιστει το μενου αλλαγης γλωσσας!!!μιλαω για το hardware πληκτρολογιο στο pro.καμμια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 παιδια εγκατεστησα την ελληνικη γλωσσα αλλα στο πληκτρολογιο της συσκευης μονο αγγλικα γραφει παρολο που εχει εμφανιστει το μενου αλλαγης γλωσσας!!!μιλαω για το hardware πληκτρολογιο στο pro.καμμια λυση?? Part 1: Ρίχνεις μια προσεκτική ματιά στον τιτλο του thread. Part 2: Πηγαίνεις στο ανάλογο thread για mini pro Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 έκανα restore πως κάνω sync; πήγα στις επαφές και πάτησα αποστολή επαφών στο gmail...αυτό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 έκανα restore πως κάνω sync; πήγα στις επαφές και πάτησα αποστολή επαφών στο gmail...αυτό είναι; ειχες ανοιχτο wifi για να κανει sync? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 ναι... και πως θα τις κάνω sync μετά με το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 ναι... και πως θα τις κάνω sync μετά με το κινητό; Oταν βαλεις τη 2.2 θα πας ρυθμισεις-λογαριασμοι και συγχρονισμος-εκει θα πατησεις το λογαριασμο σου στο gmail και θα κανεις sync επαφων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Το ext3 το έχω 2gb αλλά στο Τib λέει ελεύθερα 64mb Τι γίνεται? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Oταν βαλεις τη 2.2 θα πας ρυθμισεις-λογαριασμοι και συγχρονισμος-εκει θα πατησεις το λογαριασμο σου στο gmail και θα κανεις sync επαφων. το έκανα και η μόνη επαφή που πέρασε ήταν το email του αδερφού μου... πήγα στις επαφές πάτησα μενού και πάτησα εισαγωγή και τις πέρασα όλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts