george1703 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Παιδια τελικα πηρα τη memory ....Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 να ρωτησω κατι??? στα παιχνιδια "τυπου" rock band - guitar hero κτλ. χρειαζετε για να παιχτουν κ τα "αξεσουαρ" που εχουν βγαλει??? δηλ. κιθαρες κ αλλα τετοια??? Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 ναι είναι υποχρεωτικό Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannaChris Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Έχω ένα πρόβλημα...όταν συνδέω το Playstation στην πρίζα δεν λειτουργεί...Μήπως ξέρετε τι φταίει; (καλώδιο ή συσκευή) Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το συνδέσω με το ρεύμα ώστε να ανοίξει μέσω μιας άλλης υποδοχής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ούτε λαμπάκι δεν σου ανάβει στην συσκευή, τίποτα; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 καλησπέρα ξέρει κάποιος κανένα καλό mma ή ufc κ1 game για ps2 ή pc κάποιο σιτε να δώ λίστα με τα παιχνίδια και τις τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλημερα παιδια χαλασε δυστηχως το dvd rom του ps2 μου οπως εγραψα στον τιτλο και δεν μου παει η καρδια να το αποχωρηστω. Σκεφτηκα να εγκαταστησω το mcboot σε μια καρτα μνημης ωσε να εχω την δυνατοτητα να παιξω τα παιχνιδια μου απο usb stick το προβλημα μου ειναι ομως οτι η κονσολα δεν ειναι τσιπαρισμενη και δεν λειτουργει το dvd της οποτε δεν εχω την δυνατοτητα να εγκαταστησω το mcboot στην δικια μου κονσολα. Ετσι σκεφτηκα να κανω μια ερωτηση μηπως υπαρχει κανενας απο θεσσαλονικη που θα μπορουσε να μου εγκαταστησει το mcboot στην καρτα μνημης και γλυτωσω την αγορα νεας κονσολας. ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να βρεθει καποιος που να μπορεσει να βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sap21 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Αν θέλεις να τη στείλεις Αθήνα μπορώ να το περάσω εγώ στείλε μου πμ αν το αποφασίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisProHD Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παιδιά λέω να πάρω μεταχειρισμένο PS2 Slim με τσιπάκι αλλά έχω βρει μόνο το SCPH-75004.Είναι καλό αυτό το μοντέλο όσο αναφορά το laser κτλ.Επίσης έχω ακούσει για ασυμβατότητες με κάποια παιχνίδια,ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μία ερώτηση . Έχω ενα PS2 απο τα πρώτα μοντέλα Fat και φοβάμαι επειδή κάποιες φορές δεν διαβάζει τα παιχνίδια αν θα μπορούσα να κάνω κάτι να παίζει τα παιχνίδια απο usb. Η κονσόλα ειναι τσιπαρισμενη είδη ... Βέβαια δεν σας κρύβω πως θέλω να πειραματιστώ λίγο :) . Ευχαριστώ για το χρόνο σας ! Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μία ερώτηση . Έχω ενα PS2 απο τα πρώτα μοντέλα Fat και φοβάμαι επειδή κάποιες φορές δεν διαβάζει τα παιχνίδια αν θα μπορούσα να κάνω κάτι να παίζει τα παιχνίδια απο usb. Η κονσόλα ειναι τσιπαρισμενη είδη ... Βέβαια δεν σας κρύβω πως θέλω να πειραματιστώ λίγο :) . Ευχαριστώ για το χρόνο σας ! Θα πρέπει πρώτα να περάσεις το Free McBoot, είναι custom firmware και εγκαθίσταται στην κάρτα μνήμης σου ... Σου πιάνει τουλάχιστον 2Mb απ'όσο θυμάμαι ... Μετά από εκεί μπορείς να τρέξεις homebrew ... Ένα από τα homebrew που μπορείς να τρέξεις είναι ένας iso loader, που σου επιτρέπει να τρέξεις τα αντίγραφα ασφαλείας σου σε μορφή iso από κάποια usb συσκευή .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια . Μέτα από μέρες σήμερα τελικά έκανα αυτά που μου είπες και κατάφερα να βάλω το McBoot 1.8 . Έχω και μια άλλη ερώτηση . Βάζω ένα παιχνίδι σε μορφή iso σε μια USB . Tώρα λιπών πως το τρέχω ? από τις εφαρμογές που έχει μέσα η πρέπει να βάλω και καποιο άλλο προγραμματακι ; Έχει κάποιες εφαρμογές μέσα αλλά νομίζω δεν τρέχουν iso .. Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Το FreeMCBoot είναι ένα hack και πολλές φορές διάφοροι hackers έχουν βγάλει διάφορα πακέτα με το FreeMCBoot και διάφορα άλλα homebrews μέσα, οπότε δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς ποια homebrews έχεις ... Συγγνώμη :/ Δες το βιντεάκι και ψάξε κάποια παρόμοια, θα σε βοηθήσει: http://www.youtube.com/watch?v=y9JP2hCbxKQ Για να σου δώσω να καταλάβεις, ουσιαστικά το FMCB είναι ένα hack το οποίο σου επιτρέπει να τρέξεις διάφορα προγραμματάκια που δεν έχουν την ψηφιακή υπογραφή της Sony, άρα δεν θα έτρεχαν σε ένα κανονικό PS2 ... Αυτά τα προγράμματα μπορεί να είναι είτε κάποιο NES Emulator είτε ένα πρόγραμμα που να διαβάζει τα ISO αρχεία σου από μια USB συσκευή ... Οπότε τώρα που χεις το hack, τώρα θες να βρεις το πρόγραμμα ... Δοκίμασε αυτό: http://www.4shared.com/get/y9l1YBR4/OPNPS2LD.html Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Φίλε είσαι καταπληκτικος έβαλα την εφαρμογή και επαιξε τελικά . Ευχαριστώ με έσωσες από πολλες ώρες ψαξίματος , είχα βρει και κάτι άλλα , αλλά δεν ... και πάλη ευχαριστώ ! Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dante Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Το έχω κάνει, έχω αγοράσει το original καλώδιο component για playstation 2 και για playstation 3. Είναι λίγο καλύτερα από το scart στην lcd. Στην crt όμως είναι 10 φορές πάνω σε ποιότητα από ότι δείχνει σε lcd. Η γνώμη μου είναι να αγοράσεις το καλώδιο component της sony και να πάρεις μία crt 100hz. Μόνο έτσι θα ευχαριστηθείς το απόλυτο gaming για playstation 1 και 2 αλλά και για παλιότερες κονσόλες όπως sega master system sega mega drive snes nes κτλπ. :) Παράθεση I'm spacesick and dead tired... But it looks like Operation Last Dance has entered the final phase Nokia Lumia 620 - Windows Phone 8.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 μια ερωτηση για ενα playstation 2 τσιπαρισμενο...δουλευε μια χαρα μεχρι που ξαφνικα ανοιγοντας το βγαζει οθονη για ρυθμιση γλωσσας χωρας κλπ...τα βαζω αλλα δεν δειχνει να δουλευει...σαν να μην αποθηκευει τις ρυθμισεις... ξερει κανεις τι φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά!! έχω ενα ps2 που το εχω τσιπαρισμένο από το 2003. θυμαμαι οτι, για να παίξει τα παιχνίδια του, επρεπε να το μπουτάρω με εναν "ειδικό" τρόπο (του στυλ 2 φορες το power ή το eject πρωτα και μετα power) για να διαβάσει τα dvd και να παίξει. το πρόβλημα ειναι οτι δεν θυμαμαι τον συνδυασμο. ειχε κανένας παρόμοιο τσιπάκι και θυμαται τον συνδυασμο? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ μήπως βρεις κάτι εχω κι εγώ ένα ps2 slim με tsip messiah απλά βάζω δισκάκι και παίζει μαζί έχω κι έναν αντάπτορα easycap και καλώδια βίντεο-ήχου για σύνδεση με pc, για να παίζει σε 1080p led monitor αθάνατο ps2 με τις παιχνιδάρες σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 ποσα θα δινατε για ps2 και ps1 τσιπαρισμενα σε καλη κατασταση; θελω να παρω και τις 2 κονσολες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ μήπως βρεις κάτι thanks,το ειχα τσεκαρει αλλα δεν εχω ιδεα ποιο τσιπακι εχω... θα συνεχισω τις δοκιμές και καποια στιγμη θα βρεθει.:p Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 50 euro για PS 1 και περίπου 70 με 80 για PS 2 . Εξαρτάτε βεβαια και αν έχουν μαζί και άλλα παιχνίδια η περιφερειακά . Εγώ πάντως βρήκα και πήρα ένα PS 1 45 Euro το καλοκαίρι και το αγόρασα . Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 τοσα πολλα;;;; και δε παιρνω ενα ps3 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 50 euro για PS 1 και περίπου 70 με 80 για PS 2 . Εξαρτάτε βεβαια και αν έχουν μαζί και άλλα παιχνίδια η περιφερειακά . Εγώ πάντως βρήκα και πήρα ένα PS 1 45 Euro το καλοκαίρι και το αγόρασα . φιλος μου απο ebay ειχε βρει το ps1 στα 10 ευρω αλλα δεν θυμαμαι αν πηρε και κανενα παιχνιδι Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πριν ένα χρόνο αγόρασα PS2 με 1 παιχνίδι, διπλά χειριστήρια και 8αρα κάρτα μνήμης στα 40€ , τιμή μια χαρά θεωρώ για την χρήση του. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 μια γνωστη ειχε παρει το ps2 φατ πριν 2 χρονια στα 20 ευρω, ατσιπαριστο με 4 παιχνιδια αν θυμαμαι καλα και 2 χειρηστηρια ψαχνω και το βρισκω ακριβα (ενω με λιγα παραπανω υπαρχει ps3, εστω το πρωτο που βγηκε) αν δειτε καπου με χαμηλη τιμη και δε το θελετε, ριξτε μια ενημερωση. θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts