inactiveaccount25012014 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) εχω καταλαβει λαθος ή υποτιθεται οτι σημερα θα παιρναμε την αννα??? Ιουλιο λενε ορισμενοι εργαζομενοι της Nokia. Και αν :happy: Edited June 10, 2011 by gianpithio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Ιουλιο λενε ορισμενοι εργαζομενοι της Nokia. Και αν :happy: βαλε καλυτερα αυγουστο με αρχεσ σεπτεμβριου για να εισαι μεσα, γιατι μαλλον τοτε θα ερθει απο οτι ειχα ακουσει,,:lol: παιζει και οκτωμβριο ακομα καλυτερα:lol: Edited June 10, 2011 by gianpithio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ρε παιδια παω να τρελαθω. εβαλα την καρτα της συνδεσης μου στο ν8 (μεχρι τωρα του ειχα μια γουατς απ απλα για να το μαθω πρωτα). οκ δε συνδεεται με Gprs ή 3g (διαβασα το αντιστοιχο θρεντ συνδεσεων και το εχω κανει σουπερ). ομως οτι και να κανω συνδεεται συνεχως σε λαν το εχω κανει να μην ψαχνει τα γουιτζετς τα εχω εκτος συνδεσης, ολα τα εχω καλα, τα ιμειλ δεν ενεργοποιουνται ποτε, αλλα αυτο συνεχεια ειναι σε λαν. το κλεινω και στα καπακια ξανασυνδεεται. σας παρακαλω βοηθηστε με εχω τρελαθει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Σήμερα δοκίμασα το εξής. 'Εβαλα την ημερομηνία 1 μήνα μπροστά και μπήκα στο ovi store. Την 1η φορά δεν με άφησε να μπω, την 2η μου έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση 2.08.042. Μετά την εγκατάστασή της γύρισα την ημερομηνία στην κανονική και όλα λειτουργούν άψογα. Για δοκιμάστε και εσείς. Product number έχω το 059F047 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 λοιπον οσον αφορα το προβλημα μου, ηταν μαλλον η εφαρμογη whatsapp ελεινη που ακομα και οταν ηταν κλειστη ετρεχε τωρα μπαινει στο λαν μονο οποτε κανει ρισταρτ το κινητο και κατεβαζει 20 κιλομπαιτ. δε ξερω γιατι αλλα τουλαχιστον δε ξαναμπαινει ποτε αν δε του πω... εχω μια απορια ομως. καποιες φορες το βλεπω να γραφει συνδεση αδυνατη. προφανως παει να συνδεθει στο 3g. το οποιο το εχω δευτερη προτεραιοτητα μετα το λαν. οποτε μαλλον εχω λαθος ρυθμισεις απο την κοσμοτε για το ιντερνετ? ξερετε πως μπορω να βρω τις σωστες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) εχω μια απορια ομως. καποιες φορες το βλεπω να γραφει συνδεση αδυνατη. προφανως παει να συνδεθει στο 3g. το οποιο το εχω δευτερη προτεραιοτητα μετα το λαν. οποτε μαλλον εχω λαθος ρυθμισεις απο την κοσμοτε για το ιντερνετ? ξερετε πως μπορω να βρω τις σωστες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3664014#post3664014 Εδώ θα βρείς τις ρυθμίσεις για cosmote internet. *Σημείωση: Αν δεν λειτουργεί το Cosmote Internet με την παραπάνω ρύθμιση τότε δοκιμάστε να γράψετε στο πεδίο APN μόνο την λέξη internet. **Εμένα δουλεψε με APN internet. Edited June 10, 2011 by Johnious13 Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodydynamic Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 παιδια μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να κατεβασω και να εγκαταστησω την ελληνικη γλωσσα σε ενα κινητο νοκια ν8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) παιδια μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να κατεβασω και να εγκαταστησω την ελληνικη γλωσσα σε ενα κινητο νοκια ν8 Ρίξε μια ματιά στην αρχή του thread, και ειδικότερα στο 2ο post. :X Βέβαια... θα με πεις και γκρινιάρη... αλλά ρε παιδί, ρίξε και καμια ματιά πριν ποστάρεις. :X Edited June 10, 2011 by mpapad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 παιδια μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να κατεβασω και να εγκαταστησω την ελληνικη γλωσσα σε ενα κινητο νοκια ν8 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272 Ρίξε μια ματιά κι εδώ. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Η διαδικασια με το phoenix εγκαθιστα την 13v αν καταλαβα καλα...δεν υπαρχει προβλημα αν εχεις την 14 ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παιδια γεια σας! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι ενδιαφερομαι για το Ν8.Παρατηρησα οτι εχει 512Mb Rom.Τι σημαινει πρακτικα αυτο?Ρωταω γιατι C6-01,C7 και X7 εχουν 1Gb.Συγνωμη εκ των προτερων αν εχει απαντηθει αλλα οσο και αν εψαξα (ακομα και σε ξενα forum) δεν βρηκα απαντηση.Αν ξερει καποιος υπευθυνα πραγματικα με ενδιαφερει να μαθω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Η διαδικασια με το phoenix εγκαθιστα την 13v αν καταλαβα καλα...δεν υπαρχει προβλημα αν εχεις την 14 ε? :!: Ποτέ μη προσπαθήσεις να κάνεις downgrade. :!: Μπορεί να χαλάσεις το τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Παιδια γεια σας! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι ενδιαφερομαι για το Ν8.Παρατηρησα οτι εχει 512Mb Rom.Τι σημαινει πρακτικα αυτο?Ρωταω γιατι C6-01,C7 και X7 εχουν 1Gb.Συγνωμη εκ των προτερων αν εχει απαντηθει αλλα οσο και αν εψαξα (ακομα και σε ξενα forum) δεν βρηκα απαντηση.Αν ξερει καποιος υπευθυνα πραγματικα με ενδιαφερει να μαθω. καλησπερα. rom ειναι η μνημη στην οποια ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο (symbian) της συσκευης , το οποιο φυσικα καταλαμβανει καποιο χωρο. στο Ν8 χωρις να εχεις εγκατεστημενο καποιο προγραμμα εχεις περιπου 160 mb ελευθερα. στο c7 π.χ. θα εχεις περιπου 700mb. πρακτικα τωρα δεν κερδιζεις τιποτα με το c7 (και τα 500 επιπλεον mb) γιατι ολα τα παραπανω τηλεφωνα που αναφερεις, και το Ν8, εχουνε αρκετα gb μνημες μαζικης αποθηκευσης για να αποθηκευεις ότι θελεις. Edited June 10, 2011 by nektaria Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 :!: Ποτέ μη προσπαθήσεις να κάνεις downgrade. :!: Μπορεί να χαλάσεις το τηλέφωνο. Περιεργο ομως που στον οδηγο για την εισαγωγη της ελληνικης γλωσσας δεν λεει τιποτα την περιπτωση που εχουμε εγκατεστημενη την 14v... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Περιεργο ομως που στον οδηγο για την εισαγωγη της ελληνικης γλωσσας δεν λεει τιποτα την περιπτωση που εχουμε εγκατεστημενη την 14v... καλησπερα. νομιζω πως όταν γραφτηκε ο οδηγος ΔΕΝ υπηρχε η ν 14 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3664014#post3664014 Εδώ θα βρείς τις ρυθμίσεις για cosmote internet. *Σημείωση: Αν δεν λειτουργεί το Cosmote Internet με την παραπάνω ρύθμιση τότε δοκιμάστε να γράψετε στο πεδίο APN μόνο την λέξη internet. **Εμένα δουλεψε με APN internet.σε ευχαριστω πολυ φιλε. ειδα οτι οι ρυθμισεις ιντερνετ ηταν λαθος. θα τις φτιαξω. θα φτιαξω και ενα προφιλ ρυθμισεων για μμσ αυτο που δε καταλαβαινω ειναι που εχω κατι ρυθμισεις που λενε wap pανω. να τις διαγραψω? και το κινητο γραφει πανω εκει που εχω τα προφιλ συνδεσης ενα φακελο που λεει wap ειναι αλλες ρυθμισεις αυτες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε. ειδα οτι οι ρυθμισεις ιντερνετ ηταν λαθος. θα τις φτιαξω. θα φτιαξω και ενα προφιλ ρυθμισεων για μμσ αυτο που δε καταλαβαινω ειναι που εχω κατι ρυθμισεις που λενε wap pανω. να τις διαγραψω? και το κινητο γραφει πανω εκει που εχω τα προφιλ συνδεσης ενα φακελο που λεει wap ειναι αλλες ρυθμισεις αυτες? Καλημερα.που παμε για να δουμε ολα αυτα, στην συσκευη εννοω. Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 στο Ν8 χωρις να εχεις εγκατεστημενο καποιο προγραμμα εχεις περιπου 160 mb ελευθερα. στο c7 π.χ. θα εχεις περιπου 700mb. Μάλλον έχεις μπερδέψει κάτι. Σωστά λες ότι είναι η rom. Αλλά το γράμμα που δίνει το symbian είναι το Ζ και όχι το C. Οπότε δεν μπορείς να αποθηκεύσεις κάτι εκεί. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η rom είναι να τη φλασάρεις μέσω phoenix ή με τη μέθοδο της αναβάθμισης λειτουργικού της nokia. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) καλησπερα. νομιζω πως όταν γραφτηκε ο οδηγος ΔΕΝ υπηρχε η ν 14 :) νομιζω πως θελει update το phoenix για να βρει την 14v...η τελευταια που βρηκα ειναι η 2011.14.003.45843 αλλα ουτε και αυτη εχει την 14... ακυρο!!!θελει αλλαγη ο product code!! Edited June 11, 2011 by TonyN78 λαθος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 (edited) Μάλλον έχεις μπερδέψει κάτι. Σωστά λες ότι είναι η rom. Αλλά το γράμμα που δίνει το symbian είναι το Ζ και όχι το C. Οπότε δεν μπορείς να αποθηκεύσεις κάτι εκεί. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η rom είναι να τη φλασάρεις μέσω phoenix ή με τη μέθοδο της αναβάθμισης λειτουργικού της nokia. καλημερα. αν φτιαξεις ενα cfw και το γεμισεις με δικα σου προγραμματα, οταν το φλασαρεις με τον φοινικα, αυτοματα μειώνεται και η μνημη c. και αναποδα, εαν σβησεις προγραμματα της nokia στο cfw που θα φτιαξεις, αυξανετε η c. ειναι η ιδια μνημη. κατι σαν να εχει δυο partitions :) το μεγεθος της z επηρεαζει το μεγεθος της c . Edited June 11, 2011 by nektaria Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Οταν κατεβαζω καποια τραγουδια η κ ηχους κλησεων πχ. που θα πρεπει να αποθηκευονται βρε παιδια;γιατι τα εχω διασπαρτα σε ολες τις μνημες!θελω να τα εχω σε εναν φακελο για να τα βρισκω αμεσως ολα.να ειναι συμαζεμενα. Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 καλησπερα να ρωτησω κατι εμενα μεχρι τωρα οταν εμπαινα με ασυρματο στο ιντερνετ και παταγα απο το μενου ενημερωση λογισμικου δεν μου εβγαζε την αναβαθμιση 1.2 πριν απο μερικες μερες μου εβγαλε αλλα δεν με αφηνει να την κανω μεσω οτα μονο απο τον υπολογιστη θα βγει και για οτα να περιμενω ?γιατι ειναι αυστριακο κ δεν λεει να χασω τα ελληνικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 δεν αξιζει τον κοπο... εξαλλου οπου να ναι (:lol:) θα ερθει η αννα... η 1.2 δεν κανει τιποτα... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 βρε παιδια εχει παρατηρησει κανεις οτι αν θελω να ενωσω για παραδειγμα 3 video που εχω τραβηξει και να τα κανω ενα ωραιο ταινιακι με την επεξεργασια βιντεο,τοτε το αποτελεσμα ειναι οτι στην επεξεργασμενη πια ταινια ο ηχος σε πολλα σημεια προηγειται της εικονας...:O:worry::confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 ξέρει κάνεις από που θα αγοράσω το πανό πλαστικό? έσπασε εκεί στα ακουστικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts