Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα θα ήθελα τι βοήθεια σας ψάχνω από σήμερα το πρωί να βρω λύση αλλα δυστυχώς δεν έχω καταφέρει τίποτα ακόμα αγόρασα πριν λίγες μέρες ένα nokia n8 από ένα φίλο το τηλέφωνο είναι καινούργιο με το που το αγόρασε το πούλησε γιατί δεν τον βόλευε....

πέρασα σήμερα λοιπόν την καινούργια έκδοση την λεγομενη belle κατέβασα το pc suite και το pc software update για να κάνω το update τα έτρεξα και μου ζήταγε την καινούργια έκδοση την κατέβασα την 3.3.86 ( ήτανε στα αγγλικά ) και ξεκίνησα την διαδικασία για το update πιστεύοντας πως θα μου έχει και την ελληνική γλώσσα αλλα όταν τελειωσε η διαδικασία παρατήρησα πως είχανε εξαφανιστεί τα ελληνικά και δεν τα είχε ούτε στις ρύθμισις... θέλω λοιπόν την βοήθεια σας να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι ώστε να βάλω ελληνικά η άμα δεν γίνετε να βάλω ελληνικά να βάλω την παλιά έκδοση που είχα.... το πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζω αγγλικά και με δυσκολεύει παρα πολύ η συσκευή τώρα και είναι κρίμα να την πετάξω για τέτοιο λόγο.. θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε λίγες οδηγίες τι μπορώ να κάνω μπας και καταφέρω να βάλω ελληνικά στη συσκευή... και να μου πείτε αν "φτιαχνετε" μετε την ( πατάτα ) που έκανα

σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν παραβαίνω κάποιον από τους κανόνες σας δεν το έκανα σκόπιμα...

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Δεν έχεις κάνει κάτι μόνιμο. Απλά ο φίλος σου πήρε συσκευή που δεν προοριζόταν για την Ελληνική αγορά, γι' αυτό και χάθηκαν τα Ελληνικά μετά από την αναβάθμιση. Νομίζω ότι αυτό θα σε βοηθήσει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272. :) Αν δεν τα καταφέρεις, μπορείς να πας σε ένα κατάστημα Nokia Care και να σου περάσουν εκείνοι τα Ελληνικά, αλλά με κόστος 16€.

@alexpapad, εννοείς μέσω του Ν8, να περάσεις τη Belle και στο C6-01; Δε νομίζω να γίνεται. Αν εννοείς όμως να την ξανακατεβάσεις, λογικά θα γίνεται. :)

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά σας. Σε ποιον φάκελο αποθηκεύονται οι λήψεις από τον default browser του N8?

Κατέβασα ένα update για το angry birds και δεν μπορώ να βρω που το έχει αποθηκεύσει.

Ευχαριστώ!!!

καλημερα

οταν μου εβαλαν τα ελληνικα στο καταστημα της νοκια (το τηλ. εχει γερμανικο κωδικο) μου ειπαν να μην κανω update στο τηλ. γιατι θα χασω τα ελληνικα

Μπορειτε να μου πειτε για ποια update ισχυει αυτο ??

δηλ. οταν παταω ενημ.λογισμικου που βγαζει να κανω ενημερωση σε

-Ν8 λογισμικο συσκευης

-Ενημερ. Symbian Anna 1/2

-Ενημερ. Symbian Anna 2/2

-Κοινωνικα δυκτια

-MobileBoxPro v1.3.1

-Symbian Anna service pack

-Χαρτες Nokia-με ενσωματωμενη οδηγικ.....

περιμενω να μου πειτε τι να κανω , για να μην δωσω παλι 20 ευρω αν χασω τα ελληνικα

ευχαριστω

Edited by gk33

Χθές το βράδυ πέρασα κι εγω την επίσημη belle στο Cosmote branded κινητό μου με το ΝΟΚΙΑ suite.

Ουτε format έκανα,ούτε reset (soft/hard).

Ολα λειτουργούν άψογα σε σημείο που δεν πιστεύω στα μάτια μου μ'όλα αυτα που διαβάζω.

Για να πω την αλήθεια η συσκευή μάλλον έκανε απο μόνη της soft reset γιατί κάποιες ρυθμίσεις έπρεπε να τις ξαναβάλω απο την αρχή.

Μένει τωρα να συνηθίσω την belle...

Υ.Γ.

Καπου πήρε το μάτι μου οτι με τη Belle κάποιοι είδαν αυξημένη αυτονομία.

Ισχύει αυτό;

Edited by LAGGI

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Εγώ είδα πολύ μείωση στην μπαταρία.Έπεσε τουλάχιστον στο μισό. :mad:

Έβαλα επίσημη belle σε γερμανικό Ν8.

http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=155&p=12291 ξερετε αν προιοντα τετοιου ειδους κανουν δουλεια σε οτι εχει να κανει με τις γραντζουνιες;;υπαρχει περιπτωση να χαλασουν την ευασθησια της οθονης;;
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

καλημερα

οταν μου εβαλαν τα ελληνικα στο καταστημα της νοκια (το τηλ. εχει γερμανικο κωδικο) μου ειπαν να μην κανω update στο τηλ. γιατι θα χασω τα ελληνικα

Μπορειτε να μου πειτε για ποια update ισχυει αυτο ??

δηλ. οταν παταω ενημ.λογισμικου που βγαζει να κανω ενημερωση σε

-Ν8 λογισμικο συσκευης

-Ενημερ. Symbian Anna 1/2

-Ενημερ. Symbian Anna 2/2

-Κοινωνικα δυκτια

-MobileBoxPro v1.3.1

-Symbian Anna service pack

-Χαρτες Nokia-με ενσωματωμενη οδηγικ.....

περιμενω να μου πειτε τι να κανω , για να μην δωσω παλι 20 ευρω αν χασω τα ελληνικα

ευχαριστω

Για πειτε μου αν κανω όλες τις παραπανω αναβαθμίσεις μέσω wi-fi ,

δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η ελληνική γλώσσα ,οπως λεει ο mpanos στον οδηγο του ??

Σε αναβαθμισεις μεσω wifi δεν χανονται με τιποτα τα Ελληνικα, μονο μεσω ovi suite συμβαινει αυτο. :)

Καλησπέρα! :) Από τη μέρα που αναβάθμισα σε Belle έχω μικρότερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με την Anna... Περίπου μία μέρα λιγότερη.... Μετά από συζήτησή μου με ένα από τα παιδιά εδώ στο forum, μου συνέστησε να εγκαταστήσω το Battery Info, από Nokia Store και μου είπε πως αν η ένδειξή του ήταν κάτω από 1200mAh μετά από πλήρη φόρτιση, ότι έχει αρχίσει να "ψοφάει" η μπαταρία μου... Εγκατέστησα το εν λόγω app και έπαιζα με το κινητό μου μέχρι που έσβησε, για να το δοκιμάσω.. Πριν 5 λεπτά ολοκληρώθηκε η φόρτιση, το άνοιξα και μετά από ένα power on μου έγραφε 100% και 1168mAh... Έσβησα το κινητό και το ξανάνοιξα, σκεπτόμενος κάποια ασυμβατότητα της εφαρμογής με το καινούριο λογισμικό. Στο 2ο power on ( και περίπου 10 λεπτά stand by) η ένδειξη είναι 98% και 1128mAh.... Έχω θέμα με τη μπαταρία μου;.... :(

P.S.1: Με την Anna δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με τη μπαταρία και μου έβγαζε και 3 μέρες σε μερικές περιπτώσεις... :worry:

P.S.2: Συγγνώμη για το μεγάλο post.... :O

Huawei Nova 5T

Ένα μεγάλο ευχαριστω στον alexpapad. έβαλα την μπέλε του

"λογοσκον" την slim και πετάει..:D

Τιποτα φιλε μου...Δεν χρειαζεται να ευχαριστεις :) Γι'αυτο ειμαστε στο φορουμ ,για να αλληλοβοηθιομαστε ... Και γω δεν θα ηξερα τιποτα χωρις την πολυτιμη βοηθεια του moralas και του atlantian :p

Οσον αφορα τον opera σας κολλαει και σας ελαφρως και αργει να φορτωσει ή το κανει μονο σε μενα??:confused:

Καλησπέρα! :) Από τη μέρα που αναβάθμισα σε Belle έχω μικρότερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με την Anna... Περίπου μία μέρα λιγότερη.... Μετά από συζήτησή μου με ένα από τα παιδιά εδώ στο forum, μου συνέστησε να εγκαταστήσω το Battery Info, από Nokia Store και μου είπε πως αν η ένδειξή του ήταν κάτω από 1200mAh μετά από πλήρη φόρτιση, ότι έχει αρχίσει να "ψοφάει" η μπαταρία μου... Εγκατέστησα το εν λόγω app και έπαιζα με το κινητό μου μέχρι που έσβησε, για να το δοκιμάσω.. Πριν 5 λεπτά ολοκληρώθηκε η φόρτιση, το άνοιξα και μετά από ένα power on μου έγραφε 100% και 1168mAh... Έσβησα το κινητό και το ξανάνοιξα, σκεπτόμενος κάποια ασυμβατότητα της εφαρμογής με το καινούριο λογισμικό. Στο 2ο power on ( και περίπου 10 λεπτά stand by) η ένδειξη είναι 98% και 1128mAh.... Έχω θέμα με τη μπαταρία μου;.... :(

P.S.1: Με την Anna δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με τη μπαταρία και μου έβγαζε και 3 μέρες σε μερικές περιπτώσεις... :worry:

P.S.2: Συγγνώμη για το μεγάλο post.... :O

εξαρταται τι κανεις,τι τρεχει στο κινητο κτλ.εμενα μου ειναι ιδια η αυτονομια.ασε που τωρα με την ευκολια να κλεινω wifi και data, (αναλογα αν ειμαι σπιτι ή εξω) γλιτωνω κ αλλη ενεργεια.πρωτα τα ειχα ολα ανοιχτα.

απο εκει και περα,δεν νομιζω οτι υπαρχει κινητο που θα δεις 1200,ειδικα αν δεν ειναι καινουριο.θα τη βαλω και γω καποια στιγμη (νομιζω δεν ειναι δωρεαν και τωρα δε θελω να πληρωσω) και θα πω τι βλεπω.παρολα αυτα μηπως επειδη το λιωνεις λογω ανανεωσης λογισμικου τα αδειαζει γρηγορα?εμενα μου βγαζει και 3 μερες,αλλα αν λιωσω λιγο οπερα και 2-3 αλλες πεφτει στη μια μερα.

επισης κανε μερικες σωστες φορτισεις,δηλαδη αστο να αδειαζει αρκετα και κλεινε το,φορτιζε το και μετα ξανα το ιδιο.να δεις ποσες μερες θα σου βγαζει.οσο και να λενε οτι δεν παθαινουν τιποτα οι λιθιου,εγω σε κινητα που τα χειριστηκα ετσι ειχαν καλυτερη αποδοση.και πιο ομαλη συμπεριφρα,δεν εδειχνε οτι ειναι στο 50% και μετα αδειο,οπως αλλα που τα φορτιζα οπως ναναι

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτή γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish.

Edited by impreza_sti

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εξαρταται τι κανεις,τι τρεχει στο κινητο κτλ.εμενα μου ειναι ιδια η αυτονομια.ασε που τωρα με την ευκολια να κλεινω wifi και data, (αναλογα αν ειμαι σπιτι ή εξω) γλιτωνω κ αλλη ενεργεια.πρωτα τα ειχα ολα ανοιχτα.

απο εκει κ περα,δεν νομιζω οτι υπαρχει κινητο που θα δεις 1200,ειδικα αν δεν ειναι καινουριο.θα τη βαλω κ γω καποια στιγμη (νομιζω δεν ειναι δωρεαν κ τωρα δε θελω να πληρωσω) κ θα πω τι βλεπω.παρολα αυτα μηπως επειδη το λιωνεις λογω ανανεωσης λογισμικου τα αδειαζει γρηγορα?εμενα μου βγαζει κ 3 μερες,αλλα αν λιωσω λιγο οπερα κ 2-3 αλλες πεφτει στη μια μερα.

επισης κανε μερικες σωστες φορτισεις,δηλαδη αστο να αδειαζει αρκετα κ κλεινε το,φορτιζε το κ μετα ξανα το ιδιο.να δεις ποσες μερες θα σου βγαζει.οσο κ να λενε οτι δεν παθαινουν τιποτα οι λιθιου,εγω σε κινητα που τα χειριστηκα ετσι ειχαν καλυτερη αποδοση.κ πιο ομαλη συμπεριφρα,δεν εδειχνε οτι ειναι στο 50% κ μετα αδειο,οπως αλλα που τα φορτιζα οπως ναναι

Κατ' αρχήν, σ΄ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. :) Τίποτα δεν τρέχει.. Έχω το App Stop και κλείνω ό,τι και αν τρέχει. Μόνο το QtAppBooster παραμένει, όσες φορές και αν το "σταματήσω", οπότε το αφήνω. Την πρώτη μέρα το έλιωσα, για να στήσω τα μενού, που έγιναν μπάχαλο. Αυτό για τις φορτίσεις, το σκέφτηκα κι εγώ και είδα που το είχε γράψει και κάποιος στο Nokia Conversations. Ελπίζω μετά από 2 - 3 φορτίσεις να "ισιώσει"... :worry:

P.S.: Ναί, το Battery Info κάνει 1,23€.

Huawei Nova 5T

μια μικρή βοήθεια. έχω την μπελλε πως μπορώ να κάνω το κινητό να μην συνδέεται ποτε στο internet μέσου κινητής τηλεφωνίας

Κατέβασε την Status/Notification ( ? ) bar και "πάτα" το κουμπί Mobile Data ( το πρώτο από αριστερά ) να δείχνει off ( χωρίς να "φωτίζεται" μπλε ). :)

Αν δε σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις ποτέ το internet του παρόχου σου,νομίζω ότι μπορείς να σβήσεις το σημείο πρόσβασης που σου έχουν στείλει ή έχεις διαμορφώσει εσύ ο ίδιος.

Huawei Nova 5T

Έχω ένα Γερμανικό Ν8 που μου ήρθε με περασμένα ελληνικά και δεν έχω όρεξη για φοίνικες κτλ.

Ξέρει κανείς αν θα βγει ΟΤΑ ενημέρωση σε belle?

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Πλησιαζει :

http://europe.nokia.com/find-products/nokia-belle-update/nokia-belle-update-availability?intc=ncompromolp-fw-ilc-ftr-footerlink1_708x14-avail-ncompromolp-eu-en-1todtmt50aede : Country Variant Greece N8-00 059F047 Waiting for approval

Αντε να δουμε αυτο το approval ποσο θα κρατησει...

Edited by Doukas_F

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Παρακαλώ να μην θεωρηθεί διαφημιση αλλά το Ν8 πωλείται στην Media Markt 279 για όσα τεμάχια υπάρχουν.;) Μόλις το διάβασα στο φυλλάδιο τους

υπάρχει κανείς με το "πρασινο" ν8 με το code 059F061?

στην λίστα της νοκια δεν υπάρχει διαθέσιμη η μπελ ούτε είναι στα pending...

ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?

συγγνώμη αν ενοχλώ συνεχεια αλλα έχω χάσει το μπούσουλα.πάνω πάνω δεξιά που δείχνει την μπάρα τις μπαταρίας διπλα δείχνει και το σήμα τις κεραίας,γιατί όμως διπλα από το σήμα, το σχήμα τις κεραίας έχει δυο διακεκομμένες γραμμές από κάτω?

συγγνώμη αν ενοχλώ συνεχεια αλλα έχω χάσει το μπούσουλα.πάνω πάνω δεξιά που δείχνει την μπάρα τις μπαταρίας διπλα δείχνει και το σήμα τις κεραίας,γιατί όμως διπλα από το σήμα, το σχήμα τις κεραίας έχει δυο διακεκομμένες γραμμές από κάτω?

Συρε το δαχτυλο σου απο πανω μερος της οθονης προς τα κατω και δες τις συνδεσεις σου ,καπου εχεις συνδεθει και απο κατω προς τα πανω ξανακλεινεις:) δες και στις ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα...

Edited by bikos68
Jason the Greek

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...