Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο το χα βαλει μολις το πρωτοπηρα και δεν φαινεται πουθενα :p ε, και το ξεχασα :rolleyes:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα ρε παιδια μου βγαζει μια αναβαθμιση ολοκληρου λογισμικου στο ν8. εχω ποεραει και τα 2 απντειτς και το σερβις πακ και τωρα μου βγαζει αναβαθμιση μεσω υπολογιστη να κανω. ειναι δυνατον?

Λύστε μου μια απορία. Κάπου εδώ στο forum του Ν8 διάβασα πρόσφατα ότι με την αναβάθμιση Anna δεν θα χάνουμε τις Qt libraries, με αποτέλεσμα τα OVI Store και Maps να λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Χτες έκανα το πρώτο μου reset μετά από την εγκατάσταση της Anna, που αρχικά την είχα περάσει από πάνω. Κλασσικά έλειπαν τα δύο εικονίδια του καταστήματος και των χαρτών. Παρατήρησα ότι μόνο μετά από σύνδεση στον υπολογιστή μου (που έτσι κι αλλιώς θα χρησιμοποιούσα για να βάλω και το Anna Service Pack), μου έβγαλε διαθέσιμες και αναβαθμίσεις για κατάστημα και κοινωνικά δίκτυα. Μετά απ' αυτό φυσικά είχα και χάρτες και κατάστημα.

Είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή ή κάτι άλλο παίζεται; Δηλαδή ουσιαστικά είμαστε εξαρτώμενοι από τον υπολογιστή για κάθε reset; Στην περίπτωση που είμαστε εκτός έδρας και φάει κάποιο ανεπανόρθωτο κόλλημα το κινητό και αναγκαστούμε να κάνουμε reset, δεν θα έχουμε αυτές τις δύο εφαρμογές; :what: :blink:

Η χαζομάρα μου είναι ότι πριν τη σύνδεση στο OVI Suite, δε δοκίμασα να εγκαταστήσω τους δύο installers που έτσι κι αλλιώς κουβαλάω πάντα μαζί μου στη microSD (μαζί με τους εκατοντάδες installers των υπόλοιπων εφαρμογών), κι έτσι δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να μπουν χωρίς να έχω ανάγκη τον υπολογιστή. ;)

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Λύστε μου μια απορία. Κάπου εδώ στο forum του Ν8 διάβασα πρόσφατα ότι με την αναβάθμιση Anna δεν θα χάνουμε τις Qt libraries, με αποτέλεσμα τα OVI Store και Maps να λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Χτες έκανα το πρώτο μου reset μετά από την εγκατάσταση της Anna, που αρχικά την είχα περάσει από πάνω. Κλασσικά έλειπαν τα δύο εικονίδια του καταστήματος και των χαρτών. Παρατήρησα ότι μόνο μετά από σύνδεση στον υπολογιστή μου (που έτσι κι αλλιώς θα χρησιμοποιούσα για να βάλω και το Anna Service Pack), μου έβγαλε διαθέσιμες και αναβαθμίσεις για κατάστημα και κοινωνικά δίκτυα. Μετά απ' αυτό φυσικά είχα και χάρτες και κατάστημα.

Είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή ή κάτι άλλο παίζεται; Δηλαδή ουσιαστικά είμαστε εξαρτώμενοι από τον υπολογιστή για κάθε reset; Στην περίπτωση που είμαστε εκτός έδρας και φάει κάποιο ανεπανόρθωτο κόλλημα το κινητό και αναγκαστούμε να κάνουμε reset, δεν θα έχουμε αυτές τις δύο εφαρμογές; :what: :blink:

Η χαζομάρα μου είναι ότι πριν τη σύνδεση στο OVI Suite, δε δοκίμασα να εγκαταστήσω τους δύο installers που έτσι κι αλλιώς κουβαλάω πάντα μαζί μου στη microSD (μαζί με τους εκατοντάδες installers των υπόλοιπων εφαρμογών), κι έτσι δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να μπουν χωρίς να έχω ανάγκη τον υπολογιστή. ;)

Δεν είναι απαραίτητη η χρήση υπολογιστή. Απλά εγκατέστησα το nokia store και nokia maps όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Αν τα έχεις μέσα στην sd είσαι κομπλέ.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Εμένα ακομα δεν μου βρίσκει το Anna Service Pack..........

Ακόμη δεν μου βγαίνει στο ovi suite αυτό το update...Το μόνο που μου βγάζει είναι 2 ενημερώσεις που δεν θέλω να βάλω (Galaxy on fire & Real golf)..

Δεν έπρεπε να έχει βγει και σε μένα; Το κινητό μου είναι Ελληνικό branded Cosmote.. Κάποιος φίλος μου προτεινε σε προηγούμενο post να επανεκκινήσω κινητό και pc γιατί τρώει κολλήματα το ovi suite..Το έκανα μα τίποτα...

Αν ξέρει κάποιος φίλος ας μου πει μια γνώμη...

Μάλλον δε είναι ακόμα διαθέσιμο για branded Cosmote και γ΄ αυτό δε σου το βγάζει.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

εχω πρόσθεση ένα λογαριασμό email (στο gmail) παρατηρώ ότι συνδέεται με ip από αμερική . Επιπλέον αν στείλω ένα email από το κινητό από τον λογαρισμό μου gmail σε άλλο λογαριασμό gmail αργεί να παραδοθεί . Πράγμα παράλογο μιας και αν το στείλω από την σελίδα της εταιρίας πάει αμέσως .

Το έχε. Παρατηρήσει κανένας άλλος ?

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Μάλλον δε είναι ακόμα διαθέσιμο για branded Cosmote και γ΄ αυτό δε σου το βγάζει.

Όντως ετσι πρέπει να είναι....Το έψαξα και με το Nokia Software Updater όπως μας έγραψε ο φίλος badwolf στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319043&page=2 και μου βγάζει πως έχω την τελευταία έκδοση που είναι η 022.014 ....

Αρα για την 025.007 θα κάνω λίγο υπομονή.....

Όντως ετσι πρέπει να είναι....Το έψαξα και με το Nokia Software Updater όπως μας έγραψε ο φίλος badwolf στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319043&page=2 και μου βγάζει πως έχω την τελευταία έκδοση που είναι η 022.014 ....

μπορει να μην βγει καν για το ελληνικο Product code. Oπως και η PR1.2

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

μπορει να μην βγει καν για το ελληνικο Product code. Oπως και η PR1.2

Όχι ρε συ, εγω που πήρα το Ν8 το Μαϊο την φόραγε κανονικά την PR1.2....Βεβαια είχα ακούσει να λένε αυτό που μου είπες κι εσυ μόλις τώρα...Είχα PR1.2 και πρόσφατα έβαλα την Άννα..

Τώρα για το Anna service pack update διαβάζω πως το εχουν βάλει αρκετά παιδιά που έχουν Ελληνικό Product code...Δεν ξέρω όμως αν βάζοντας την μετατρέπεται το 022.014 σε 025.007..Για να τους εχει έρθει σε αυτούς..θα έρθει και σε μένα που εχω Ελληνικό Product code..

Θέλω να πιστεύω..

Όχι ρε συ, εγω που πήρα το Ν8 το Μαϊο την φόραγε κανονικά την PR1.2....Βεβαια είχα ακούσει να λένε αυτό που μου είπες κι εσυ μόλις τώρα...Είχα PR1.2 και πρόσφατα έβαλα την Άννα..

Τώρα για το Anna service pack update διαβάζω πως το εχουν βάλει αρκετά παιδιά που έχουν Ελληνικό Product code...Δεν ξέρω όμως αν βάζοντας την μετατρέπεται το 022.014 σε 025.007..Για να τους εχει έρθει σε αυτούς..θα έρθει και σε μένα που εχω Ελληνικό Product code..

Θέλω να πιστεύω..

μηπως το κινητο σου ειναι με Product code balkans ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ο αδερφός μου έχει Ελληνικό Ν8 και μόλις τώρα του έβαλα το Anna service pack update και έχει ακόμα έκδοση 22.014.

Ρε παιδιά ρίξτε καμιά ιδέα , εντελώς ξαφνικά και χωρίς να εχω περάσει ποτέ mod κάμερας, δεν ανοίγει η κάμερα ούτε από το πλαινό κουμπί ούτε μέσα από το μενού από το αντίστοιχο εικονίδιο, το πατάω λοιπόν μου βγάζει μία κενή οθόνη και επανέρχεται στην αρχική οθόνη!:worry:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εχεις βαλει την αναβαθμιση της καμερας απο betalabs ?

εχεις βαλει την αναβαθμιση της καμερας απο betalabs ?

ναι την εχω βάλει αλλά εδώ και καιρό, όχι πρόσφατα

edit

την έβγαλα αλλά τίποτα, τα ιδια κάνει

Edited by taliban

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

εχεις την 25 ? αν ναι, δες αυτο... http://betalabs.nokia.com/apps/camera-update?req=true

edit: ξαναπερνα την...

Edited by pgetsopoulos

Καλησπέρα,

λόγω κάποιων μικρών καθυστερήσεων στην επαναφορά από την προφύλαξη οθόνης σε κάποια από τις κεντρικές οθόνες αποφάσισα να κάνω ένα hard reset. Αφού έκανα ένα backup ξεκίνησα την διαδικασία αλλά πριν πλκτρολογήσω το γνωστόι κωδικό αποφάσισα να βγάλω την κάρτα μνήμης (φοβούμενος ηλιθιωδώς μην σβηστεί τίποτα) χωρίς να κάνω την ασφαλή διαιδικασία. Αφού τελείωσε το reset επανέφερα το περιεχόμενο και μετά την κάρτα αλλά μόλις την έβαλα μέσα μου βγάζε μια μπαρα εγκαταστασης και γράφει "προετοιμασία εγκατάστασης" αλλά η μπάρα μένει στη μέση και μπλοκάρει το τηλέφωνο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι lock & unlock. Επίσης εκεί που είναι το ρολόι μου βγάζει ένα κομμάτι μαύρης οθόνης και γράφει Swype. καμμιά ιδεά;

εχεις την 25 ? αν ναι, δες αυτο... http://betalabs.nokia.com/apps/camera-update?req=true

edit: ξαναπερνα την...

δεν εχω την 25 στην 22 είμαι ακόμα, αλλά θα το κάνω να δούμε

Καλησπέρα:)

Και γω την τελευταία έκδοση έχω την 022.014, με το sp της anna που έβαλα δεν άλλαξε σε 025.007.Πιστεύω ότι είναι λογικό που δεν αλλάζει, γιατί δεν είναι το sp μία νέα έκδοση, αλλά μία μικρή διόρθωση στην υπάρχουσα έκδοση.

Το κινητό μου έχει Ελληνικό product code αλλά δεν είναι branded. Ίσως το δικό σου είναι branded γι αυτό να μην σου δίνει το sp.:)

Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;)

Καλησπέρα:)

Και γω την τελευταία έκδοση έχω την 022.014, με το sp της anna που έβαλα δεν άλλαξε σε 025.007.Πιστεύω ότι είναι λογικό που δεν αλλάζει, γιατί δεν είναι το sp μία νέα έκδοση, αλλά μία μικρή διόρθωση στην υπάρχουσα έκδοση.

πολυ σωστος, ετσι ακριβως ειναι

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Οπως έχει ήδη απαντηθεί και από άλλα παιδιά, το service pack δεν αλλάζει την έκδοση του firmware.

Επίσης το βγάζει και στην 22 και στην 25.

Και από όσο έχω καταλάβει θα το πάρουν όλοι, αργά ή γρήγορα.

Καλησπέρα,

λόγω κάποιων μικρών καθυστερήσεων στην επαναφορά από την προφύλαξη οθόνης σε κάποια από τις κεντρικές οθόνες αποφάσισα να κάνω ένα hard reset. Αφού έκανα ένα backup ξεκίνησα την διαδικασία αλλά πριν πλκτρολογήσω το γνωστόι κωδικό αποφάσισα να βγάλω την κάρτα μνήμης (φοβούμενος ηλιθιωδώς μην σβηστεί τίποτα) χωρίς να κάνω την ασφαλή διαιδικασία. Αφού τελείωσε το reset επανέφερα το περιεχόμενο και μετά την κάρτα αλλά μόλις την έβαλα μέσα μου βγάζε μια μπαρα εγκαταστασης και γράφει "προετοιμασία εγκατάστασης" αλλά η μπάρα μένει στη μέση και μπλοκάρει το τηλέφωνο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι lock & unlock. Επίσης εκεί που είναι το ρολόι μου βγάζει ένα κομμάτι μαύρης οθόνης και γράφει Swype. καμμιά ιδεά;

Δεν έκανες τίποτα λάθος, μην ανησυχείς. Απλά εγκαθιστά ξανά ότι είχες στην κάρτα μνήμης (παρόλο που τα apps είναι στην κάρτα μνήμης, πρέπει να ενημερωθεί το μητρώο και άλλα αρχεία στο C: ). Αν έχεις πολλές εφαρμογές, αυτό θα πάρει πολλή ώρα. Απλά άφησέ το και περίμενε μέχρι να τελειώσει.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...