Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά είναι ο νέος browser (τουλάχιστον σε σχέση με τον παλιό). Έχεις το ίδιο πρόβλημα και με wifi? Για ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις.

δεν ξερω απο ρυθμισεις κτλ...δεν θελω να το πειραξω μηπως και το ξεκανω...χαχαχ

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ......

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με καποιο μαγικο τροπο ανοιξε το κινητο! Τωρα μπορω να βρω τον κωδικο μου;

Δοκιμασα με το Nemesis αλλα δε λειτουργει.

Άσε τα μαγικά τόρα που άνοιξε και κάνε backup τα δεδομένα σου προτού ξανά κλειδώσει :p

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Αν έβαλες το nokia store σε beta που ήταν και προσπάθησες να αγοράσεις κάτι μεσω λογ. τηλεφώνου, είχε bug και εσβηνε τα μηνύματα.

Πλάκα κάνεις...ναι, αυτό είχα! Τι κουλό bug ήταν αυτό;;; Ελπίζω τώρα που έχουμε το επίσημο store να μην βγάζει τέτοια προβλήματα...

Με καποιο μαγικο τροπο ανοιξε το κινητο! Τωρα μπορω να βρω τον κωδικο μου;

Δοκιμασα με το Nemesis αλλα δε λειτουργει.

Πάρε backup και φλάσαρέ το με το Phoenix. Κι εγώ έτσι επανέφερα τον κωδικό συσκευής. Για την ακρίβεια ο κωδικός σβήνει εντελώς και θα χρειαστεί να βάλεις άλλον από την αρχή, δηλαδή δεν μπαίνει ο κλασσικός 12345. Τουλάχιστον σε PR1.2 έτσι είναι, δε δοκίμασα αν δουλεύει σε Anna.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάρε backup και φλάσαρέ το με το Phoenix. Κι εγώ έτσι επανέφερα τον κωδικό συσκευής. Για την ακρίβεια ο κωδικός σβήνει εντελώς και θα χρειαστεί να βάλεις άλλον από την αρχή, δηλαδή δεν μπαίνει ο κλασσικός 12345. Τουλάχιστον σε PR1.2 έτσι είναι, δε δοκίμασα αν δουλεύει σε Anna.
Θα χασω τα ελληνικα; Το κινητο ειναι παραεισαγωγης!! Πως ακριβως θα το φλασαρω;

Θα χασω τα ελληνικα; Το κινητο ειναι παραεισαγωγης!! Πως ακριβως θα το φλασαρω;

Για ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα. Έχει αρκετά πράγματα εκεί.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Οποιος ξερει εαν χανω τα ελληνικα, ας μου απαντησει παρακαλω.

[imgalign]http://www.myphone.gr/gallery/data/3299/change_pc.png[/imgalign]

Οδηγός για εργοστασιακό φλασάρισμα του Ν8

Έχει παρατηρηθεί ότι μετά από hard reset στο N8 χάνονται τα Qt libraries τα οποία είναι απαραίτητα για την λειτουργία του Ovi Store και Ovi Maps καθώς και κάποιες άλλες εφαρμογές και widget και ότι η επαναφορά τους δεν είναι δυνατή ούτε με εγκατάσταση εκ νέου του λογισμικού.Η διαδικασία για να επαναφέρουμε όλα αυτά στην αρχική κατάσταση είναι αρκετά επίπονη και χρονοβόρα ενώ σε αρκετές περιπτώσεις είναι αδύνατη η ανάκτηση πολλών αρχείων, γι'αυτό δημιουργήθηκε ο παρακάτω οδηγός έτσι ώστε να μπορέσουμε να επαναφέρουμε το τηλέφωνο στην αρχική κατάσταση, δηλαδή έτσι όπως ήταν όταν το ανοίξαμε για πρώτη φορά.

Ευχαριστούμε το μέλος Spyr0s για την δημιουργία του οδηγού.

Εχω κρατησει φουλ backup και απο την μνημη μαζικης αποθηκευσης και απο την μνημη του κινητου τηλεφωνο. Παλι δε θα μπορεσουν να ανακτηθουν τα παραπανω αρχεια; Αποκλειεται ο μοναδικος τροπος επαναφορας να ειναι το φλασαρισμα. Ισως ειναι το μοναδικο κινητο στο οποιο απαιτειται κατι τετοιο.. Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Θα χασω τα ελληνικα με το φλασαρισμα ή οχι; Κανεις δε μπορει να απαντησει; Το κινητο ειναι παραεισαγωγης.

κατέβασα την Αννα μέσω ΟΤΑ αλλά παρόλο που φαίνεται στις ενημερώσεις, δεν την κάνει install. είναι ουγγρικό το κινητό... ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;;; φαινεται ακόμα ότι εχω το release 1.1 (sw version: 013.016).

ευχαριστώ...

Βάλε ελληνικό Firmware αφού θα φλασάρεις και έτσι δεν θα τα χάσεις !!!

Υπαρχει καποιος οδηγος για να το κανω αυτο και να βαλω και την Αννα για να μη χρειαζεται να ξαναμπλεκω;

Τι κινδυνοι υπαρχουν απο το φλασαρισμα του κινητου; Μπορει να χαλασει;

Υπαρχει καποιος οδηγος για να το κανω αυτο και να βαλω και την Αννα για να μη χρειαζεται να ξαναμπλεκω;

Τι κινδυνοι υπαρχουν απο το φλασαρισμα του κινητου; Μπορει να χαλασει;

Για όλα όσα ρωτάς και πολλά άλλα η απαντήσεις είναι εδώ:

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Hardware FAQ

και εδώ:

Οδηγός για εργοστασιακό φλασάρισμα του Ν8

Edited by antheod

Ακολουθώντας τον οδηγό η έκδοση που θα κατεβάσει θα είναι η ελληνική ή θα έχω κάποια αγγλική όπως τώρα? και υπάρχει κάποια σπασμένη Άννα?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Ακολουθώντας τον οδηγό η έκδοση που θα κατεβάσει θα είναι η ελληνική ή θα έχω κάποια αγγλική όπως τώρα? και υπάρχει κάποια σπασμένη Άννα?

Στο σημείο Tools -> Data Package Download πρέπει να βάλεις εσύ ένα από τα Ελληνικά product code που υπάρχουν στην αρχή του θέματος, μετά να κάνεις Check availability και μετά Download

Παιδια σημερα μου εβγαλε< σφαλμα συστηματος >! Τι να κανω;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Ρε παιδια , πανω που με τις αναβαθμισεις ειχα τελειωσει με αυτο το προβλημα , τωρα εχω ξανα αυτο που συνδεεται μονο του σε οικειο wifi δικτυο , εχοντας κανει τις ρυθμισεις! Τι να κανω? :confused:
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Στο σημείο Tools -> Data Package Download πρέπει να βάλεις εσύ ένα από τα Ελληνικά product code που υπάρχουν στην αρχή του θέματος, μετά να κάνεις Check availability και μετά Download
Εμενα που ειναι παραεισαγωγης τι product code θα βαλω; Εχω μπερδευτει αρκετα, και επισης φοβαμαι μη χαλασω το κινητο!!

Στο N82 και στα προηγουμενα νοκια που ειχα, απλα πατουσα τον κωδικο για hard format και ολα ηταν μια χαρα.. Εδω γιατι οχι;

για ψαχτείτε λίγο ρε παιδιά, πριν απο λίγο διάβασα το εξής:

Symbian Anna v25.007 via OTA

Now a new official update for Symbian Anna, it is

Version v25.007 for Nokia N8, but also is expected to reach a

all Symbian Anna as the C7, E7, X7 and C6-01.

This version is available for now only via OTA (via

* # 0000 #), integrates the new version of Nokia Store 3.16 and corrects certain

v22 errors. In other changes are not known but

στον ούγγρο μου δεν ήρθε πάντως τίποτα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* # 0000 #), integrates the new version of Nokia Store 3.16 and corrects certain

oυτε και εγω με ελληνικο Ν8 ειδα κατι.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδία προσπαθω να εγκαταστήσω το skype απο χθες over the air και και ενω μου κάνει λήψη του προγράμματος το οποίο είναι 4,1 MB ...οταν φτάνει η λήψη στο τέλος της μου βγάζει μήνυμα "Αδύνατη η ολοκλήρωση της εγκατάστασης,λάβετε ξανά το αρχείο"....Όσες φορές και να το κατεβάσω δεν μου κάνει εγκατάσταση..

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το περάσω; Άλλες εφαρμογές μου τις εγκαθειστά κανονικά, σε αυτή στο τέλος κολλάει..

Καμιά βοήθεια;

Παιδία προσπαθω να εγκαταστήσω το skype απο χθες over the air και και ενω μου κάνει λήψη του προγράμματος το οποίο είναι 4,1 MB ...οταν φτάνει η λήψη στο τέλος της μου βγάζει μήνυμα "Αδύνατη η ολοκλήρωση της εγκατάστασης,λάβετε ξανά το αρχείο"....Όσες φορές και να το κατεβάσω δεν μου κάνει εγκατάσταση..

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το περάσω; Άλλες εφαρμογές μου τις εγκαθειστά κανονικά, σε αυτή στο τέλος κολλάει..

Καμιά βοήθεια;

googlαρέ το λίγο, θα το βρεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ελπιζω να ερθει για το ελληνικο της βοντα γιατι 5 φορες δεν μπορεσα να βαλω αννα με ovi suite :mad:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...