Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε μένα μιάμιση με δύο μέρες κρατάει η μπαταρία.

Στο δικό μου πάντως έχει ένα service με την ονομασία nokiaserver.exe το οποίο αν το αφήσω προσπαθεί συνέχεια να βρει δίκτυο.

Έτσι μετά από κάθε επανεκκίνηση πάω και το κλείνω.

Πως να το κλείσω μια και καλή δε βρήκα.

Μήπως έχεις εγκατεστημένο το nokia pulse από την σουίτα του nokia maps;

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://img851.imageshack.us/img851/7837/scr000005x.jpg

15 ώρες και κάτι μετά την φόρτιση (λέει 13 ώρες στο screenshot γιατί το σύνδεσα με καλώδιο με το laptop για 1-2 λεπτά για να πάρω τα προηγούμενα screenshots) με 10 λεπτά ομιλίας και καμιά 10 sms.

παιδια SOS. επειδη εκανα hard reset και εχασα τις qt μπορει καποιος να μου στειλει σε pm απο που μπορω να τις κατεβασω?παω να περασω την εκδοση 4.7.2 αλλα δεν μου την περναει.

Όπως λες εσύ έχεις 1 ώρα τηλέφωνα την ημέρα ενώ εγώ 20 λεπτά. Που το παράξενο λοιπόν εσένα να κρατάει 2-2.5 μέρες ενώ εμένα 3-4 ?

Και το δικό μου τόσο κρατούσε, 3 με 3,5 μέρες .

Και λέω κρατούσε γιατί τώρα είναι νεκρό.

Η πρώτη εκτίμηση από nokia care είναι μπαταρία και ταξίδεψε για αβαρτο.

Πόσο καιρό το έχεις? Το δικό μου το έχω 9 μήνες.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

To είχα αγοράσει αρχές Δεκεμβρίου του 2010. Μάλιστα είναι το 2ο Ν8 που έχω. Το 1ο μου πέθανε την 4-5 μέρα και το Πλαίσιο μου το άλλαξε αμέσως χωρίς κουβέντα. Αφού έχει βγει η νέα επιδότηση και δεν ξέρω τι να πάρω :)

παιδια, γεια σας εχω προβλημα με το κωδικο ασφαλειας του ν8.Τον εχω αλλαξει μια φορα και θελω να το ξαναλλαξω.παω λοιπον και πληκτρολογω τον παλαιο κωδικο,μετα τον καινουργιο,και οταν μου ζηταει επιβεβαιωση του νεου κωδικου μου βγαζει"λαθος κωδικος".Προσοχη εδω τονιζω οτι ο παλαιος κωδικος ειναι ΣΩΣΤΟΣ,και το προβλημα δεν ειναι εκει αλλα στην επιβεβαιωση του καινουργιου ,στον οποιο αποκλειεται να τον γραφω λαθος. Το συγκεκριμενο προβλημα ηδη το εχω συναντησει σε 2 ν8 γνωστων μου καθως και στο δικο μου,γνωριζει κανεις κατι....? ευχαριστω:worry:

Καλησπέρα. Ένα βήμα πριν την αγορά, θα ήθελα να κάνω 2-3 ερωτήσεις σχετικά με το θέμα παραεισαγωγής, που αν και έψαξα το thread δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάλαβα σωστά.

Καταρχήν, νομίζω ότι μαγαζιά όπως kinitomania, play247 κτλ, με τόση διαφορά στην τιμή έχουν 100% παραεισαγωγές. Κάνω λάθος;

Δεύτερον, ως γνωστόν στην πρώτη αναβάθμιση αν γίνει από ovi και όχι OTA, θα χάσουμε τα Ελληνικά. Μετά έχουμε την επιλογή ή να πάμε σε ένα Nokia store και με 16 € να τα περάσουν πάλι, ή να πάμε σε λύσεις phoenix κτλ. Μέχρι εδώ οκ.

Από κει και πέρα, με όποιο τρόπο και να γίνει το πέρασμα Ελληνικών, το κινητό έχει πλέον Ελληνικό product code ή στην επόμενη αναβάθμιση θα έχουμε τα ίδια; Δηλαδή αν το πάρω σήμερα και περάσω anna, χάνω τα ελληνικά. Τα επαναφέρω με phoenix και μετά από ένα μήνα περνάω belle. Θα χρειαστεί πάλι η ίδια διαδικασία;

Τέλος, αν κατάλαβα καλά, δεν τίθεται θέμα εγγύησης

thanks

Καλησπέρα.

Από κει και πέρα, με όποιο τρόπο και να γίνει το πέρασμα Ελληνικών, το κινητό έχει πλέον Ελληνικό product code ή στην επόμενη αναβάθμιση θα έχουμε τα ίδια; Δηλαδή αν το πάρω σήμερα και περάσω anna, χάνω τα ελληνικά. Τα επαναφέρω με phoenix και μετά από ένα μήνα περνάω belle. Θα χρειαστεί πάλι η ίδια διαδικασία;

thanks

καλησπερα. με το φλασαρισμα με το phoenix ΔΕΝ αλλαζει το product code. οποτε ΝΑΙ θα χρειαστει να περασεις την belle (οταν ερθει) με το phoenix για να μη χασεις τα ελληνικα :)

υπαρχει οδηγος?:):wacko:

καλησπερα. στο δευτερο ποστ αυτου του θεματος θα βρεις οδηγο :)

edit... ακριβως την ιδια ωρα με τον georgechios η απαντηση μου

Edited by nektaria

OK, thanks.

Άρα στην περίπτωση που πέσουμε σε παραεισαγωγή, προτιμάμε την ΟΤΑ αναβάθμιση.

Εκτός των Ελληνικών δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα; Έχει αναφερθεί πχ άρνηση κάλυψης εγγύησης από τη Νokia ή κάτι παρόμοιο;

Γιατί αν είναι έτσι, δεν πιστεύω ότι αξίζει η διαφορά την τιμή.

OK, thanks.

Εκτός των Ελληνικών δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα; Έχει αναφερθεί πχ άρνηση κάλυψης εγγύησης από τη Νokia ή κάτι παρόμοιο;

ευτυχως για 'μενα δεν χρειαστηκε ποτε να μπλεξω με νοκια και εγγυηση :) οποτε δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια :)

κανενα προβλημα :) αρκει να ειναι ευρωπαικη ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

OK, thanks.

Την ΟΤΑ ξέχασε την.Δεν έχει βγεί ακόμα τίποτα.Τουλάχιστον σε έμνα που έχω Γερμανικό.Ελέγχω κάθε μέρα αλλά τίποτα.

ενα κουλό που είδα μόλις τώρα είναι ότι το κινητό μου έχει την 4.7.4 Qt χωρίς να την έχω περάσει εγώ!!!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

περασε απο εφαρμογη που την χρειαζοταν ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Την ΟΤΑ ξέχασε την.Δεν έχει βγεί ακόμα τίποτα.Τουλάχιστον σε έμνα που έχω Γερμανικό.Ελέγχω κάθε μέρα αλλά τίποτα.

Μάλιστα.

Άρα πάμε μέσω ovi και τα κάθε φορά σετάρουμε τα Ελληνικά.

κανενα προβλημα :) αρκει να ειναι ευρωπαικη ;)

Α, οκ. Thanks.

:)

Καλησπερα σε ολους..Εκανα την τελευταια αναβαθμιση την 25 σε Αννα μεσω wifi κ πριν λιγο που συνδεθηκα στον Η/Υ μεσω Οβι μου εγραψε υπολοιπο ενημερωσης Αννας 2/2.Να το κανω ή θα χασω τα ελληνικα(σημειωτεων το κινητο ειναι παραεισαγωγης κ η Αννα περασμενη σε Nokia care)...:wacko:
Poco X3 nfc 6/128

Καλησπερα σε ολους..Εκανα την τελευταια αναβαθμιση την 25 σε Αννα μεσω wifi κ πριν λιγο που συνδεθηκα στον Η/Υ μεσω Οβι μου εγραψε υπολοιπο ενημερωσης Αννας 2/2.Να το κανω ή θα χασω τα ελληνικα(σημειωτεων το κινητο ειναι παραεισαγωγης κ η Αννα περασμενη σε Nokia care)...:wacko:

καλημέρα. Όχι , με το 2/2 δεν θα χάσεις τπτ , είναι απλά κομμάτι του πακέτου εφαρμογών που δίνει η νόκια :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Επανέρχομαι στο θέμα μπαταρίας.....Μετά από 2.5 ημέρες μετά την φόρτιση η μπαταρία έχει ακόμα άλλα 31%. Το κινητό δεν έχει κλείσει ποτέ, δουλεύει συνεχώς με 3.5 G σήμα, μιλάω 20 λεπτά την ημέρα, μερικά sms καθημερινά, και ελάχιστο σερφάρισμα για να δω τα emails.

http://img683.imageshack.us/img683/4624/scr000007la.jpg

Τι γινεται Γιώργο με τη μπαταρία;Μειώθηκε η κατανάλωση με κάποιο τρόπο;Πώς;Ποιά άκδοση της Αννας φοράς;

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Φοράω την balkan 25.007. Έλεγα στα παιδιά το Σαββάτο ότι εμένα μου κρατάει η μπαταρία 3-4 μέρες και μου έλεγαν αποκλείεται....Να η απόδειξη λοιπόν. Εμένα και με την Anna 22.014 πάλι 3-4 μέρες κρατούσε. Οι ρυθμίσεις μου είναι οι standard οπότε δεν ξέρω πως γίνεται....

Στο backrgound τρέχουν 1) Menu 2) quicklang 3)Μητρώο 4) qtappbooster 5) Επαφές 6)Ρολόι 7) Μηνύματα 8) Ημερολόγιο

Edited by GeorgeChios

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...