Conception Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 καλημερα. hard reset και format σε μαζικη μνημη Και ξαναρωτώ εγώ... όταν κάνουμε hard reset δεν γίνεται ταυτόχρονα και format στη μνήμη του τηλεφώνου; Πρέπει δηλαδή μετά να πάμε μέσω pc και να του κάνουμε από εκεί format; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Και ξαναρωτώ εγώ... όταν κάνουμε hard reset δεν γίνεται ταυτόχρονα και format στη μνήμη του τηλεφώνου; Πρέπει δηλαδή μετά να πάμε μέσω pc και να του κάνουμε από εκεί format; Βάλε *#7370# και θα κάνεις φορμάτ παντού Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Και ξαναρωτώ εγώ... όταν κάνουμε hard reset δεν γίνεται ταυτόχρονα και format στη μνήμη του τηλεφώνου; Πρέπει δηλαδή μετά να πάμε μέσω pc και να του κάνουμε από εκεί format; ναι ,γίνεται . Απλά δεν γίνεται στην micro sd. Προχθές που έκανα σε ένα νοκια c6-01 και ξέχασα να κάνω και την κάρτα, με το που μπουταρε το κινητό ξεκίνησε να εγκαθιστά ότι εφαρμογές είχα στην κάρτα και σε κάποια φάση κόλλησε σταματώντας την εγκατάσταση με αποτυχία. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Απλώς θέλω να ξέρω αν το κάνω σωστά. Εγώ όταν πέρασα την Anna, έκανα μετά hard format και κατόπιν format στην κάρτα μέσα από το κινητό... ύστερα όλα λειτουργούσαν μια χαρά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Θα ήθελα να μάθω γιατί καταναλώνει τόσο πολύ μπαταρία το κινητό μετά από την εγκατάσταση του Symbian Anna..όταν είναι κλειστό το wi fi μου κάνει σαν τρελό για να βρει και να συνδεθεί..πως το απενεργοποιώ αυτό; Η εγκατάσταση Symbian Anna 2/2 που μόλις βρήκα και εγκατέστησα λίγο πριν τι ακριβώς επιδιόρθωσε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Θα ήθελα να μάθω γιατί καταναλώνει τόσο πολύ μπαταρία το κινητό μετά από την εγκατάσταση του Symbian Anna..όταν είναι κλειστό το wi fi μου κάνει σαν τρελό για να βρει και να συνδεθεί..πως το απενεργοποιώ αυτό; Η εγκατάσταση Symbian Anna 2/2 που μόλις βρήκα και εγκατέστησα λίγο πριν τι ακριβώς επιδιόρθωσε; To 1/2 και 2/2 είναι πακέτα εφαρμογών , δεν είναι διορθώσεις. Το service pack ειναι διόρθωση. Στο ερώτημα σου για την μπαταρία πρέπει να σου πω πως αντιμετωπίζω εγώ και όλοι μας εδώ μεσά το ίδιο πρόβλημα .. Έχει ανέβει πολύ η κατανάλωση της, αλλά προσωπικά το προτιμώ απο το να έχω ένα κινητό που να λαγκάρει. Με τις νέες εκδόσεις και τα service pack το κινητό λειτουργεί όπως πρέπει :) . Για το wifi πατάς πάνω αριστερά στην συντόμευση στο homescreen ή απο το μενού μέσα το εικονίδιο του wifi. Εκεί πατάς επιλογές και μετά ρυθμίσεις. Θα βάλεις εκεί μέσα τις ρυθμίσεις που σου ταιριάζουν καλύτερα :) Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Πόσο σας κρατάει δηλαδή η μπαταρία ρε παιδιά ? Εμένα μου κρατάει 3-4 μέρες και δεν κλείνει ποτέ είναι πάντα στο 3.5G και 20+ λεπτά ομιλία την ημέρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Πόσο σας κρατάει δηλαδή η μπαταρία ρε παιδιά ? Εμένα μου κρατάει 3-4 μέρες και δεν κλείνει ποτέ είναι πάντα στο 3.5G και 20+ λεπτά ομιλία την ημέρα Φαντάζομαι το κλείνεις το βράδυ. 3-4 ημέρες είναι πάρα πολύ ! Εμένα 24 ώρες περίπου , το κάνω Monitoring με το battery monitor 2.1 της Νοκια. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Το κινητό δεν κλείνει ποτέ.....φίλε μου, και το έχω και 1 χρόνο (οπότε λογικά η μπαταρία θα έχει πέσει έστω και λίγο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Το κινητό δεν κλείνει ποτέ.....φίλε μου. H ρύθμιση της οθόνης (φωτεινοτητα) ειναι στο μέγιστο? Έχεις και wifi συνέχεια με Push mail ? Αν ναί τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου. Άν δεν σου είναι κόπος, ανέβασε μας τις ρυθμίσεις που έχεις γενικά για να κάνουμε ανάλογες δοκιμές. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) Η οθόνη είναι τέρμα και μάλιστα με mod που έχω βάλει είναι ακόμα ποιο φωτεινή από το φυσιολογικό. WiFi έχω βάλει μόνο όταν χρειάζεται, και όχι να είναι συνεχώς ανοιχτό. Push mail δεν το έχω βάλει μιας και όταν θέλω μπαίνω από τον browser. Έχω βάλει την 25.007 δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αυτό. Στην προβολή έχω βάλει φουλ την φωτεινότητα αλλά έτσι και αλλιώς και στο ελάχιστο και να την βάλω δεν αλλάζει λόγω του mod. Χρονικό όριο φωτισμού 20 sec Edited November 12, 2011 by GeorgeChios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Η οθόνη είναι τέρμα και μάλιστα με mod που έχω βάλει είναι ακόμα ποιο φωτεινή από το φυσιολογικό. WiFi έχω βάλει μόνο όταν χρειάζεται, και όχι να είναι συνεχώς ανοιχτό. Push mail δεν το έχω βάλει μιας και όταν θέλω μπαίνω από τον browser. Έχω βάλει την 25.007 δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αυτό. Ε τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με την δική μου μπαταρία.. Mα και εγώ την 025.007 balkans φοράω. Τί να πώ, είναι και στην άλλη άκρη της πόλης το Νοκια care που εμπιστεύομαι για να το πάω. Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 H ρύθμιση της οθόνης (φωτεινοτητα) ειναι στο μέγιστο? Έχεις και wifi συνέχεια με Push mail ? Αν ναί τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου. Άν δεν σου είναι κόπος, ανέβασε μας τις ρυθμίσεις που έχεις γενικά για να κάνουμε ανάλογες δοκιμές. οχι ρε , τι να εχει το δικο σου. 2 μερες κραταει το Ν8. και αν το δουλευεις συνεχεια, 1μιση μερουλα/ Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) 3-4 ΜΕΡΕΣ? πολυ το βλεπω και εγω, εχουν περασει 4 απο τα χερια μου κανενα με τετοια αυτονομια. και εγω καπου στις 2,5 μερες με οικονομικες ρυθμησεις θα ελεγα Edited November 12, 2011 by tsamadas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 http://img194.imageshack.us/img194/205/scr000001kk.jpg Το είχα φορτίσει την Τετάρτη το απόγευμα και το έβαλα στις σήμερα στις 6 το απόγευμα ενώ ήταν στο 25% η μπαταρία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 τα εβαλα και τα2 να φορτιζουν, δεν ηταν αδιες η μπαταριες αλλα για να δω τι θα μου γραψει οταν ειναι φουλ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 http://img194.imageshack.us/img194/205/scr000001kk.jpg Το είχα φορτίσει την Τετάρτη το απόγευμα και το έβαλα στις σήμερα στις 6 το απόγευμα ενώ ήταν στο 25% η μπαταρία. Σε παρακαλώ , ανέβασε τις ρυθμίσεις σου όλες. Με έχεις προβληματίσει πολύ! Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 τηλεφωνα ποση ωρα περιπου μεσα στη μερα? κανενα παιχνιδακι? ιντερνετ μπαινεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Τηλέφωνα 20 λεπτά την ημέρα...παιχνίδια καθόλου, ιντερνετ ναι να δω τα emails αλλά μέσω του browser. http://img404.imageshack.us/img404/1821/scr000001f.jpg http://img820.imageshack.us/img820/4339/scr000002qn.jpg http://img703.imageshack.us/img703/924/scr000004um.jpg http://img204.imageshack.us/img204/7479/scr000003ae.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 με τηλεφωνα μισαωρο την ημερα, λιγες πιστες angry birds, λιγο twitter, λιγο browsing και emails ανανεωση καθε μιση ωρα, με φωτεινοτητα στο φουλ, μου κραταει αρκετες μερες και μενα... Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Με προβληματίσατε και είπα να βάλω κι εγώ το Battery Monitor για να δω τι γίνεται! Αν και δεν έχω πρόβλημα μπαταρίας, τόσες μέρες με τέτοια χρήση που λέτε δε νομίζω να μου κρατάει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 λοιπον, το battery monitor και εμενα τα ιδια μ γραφει σχεδον καθε φορα.. αλλα ποτε δεν ισχυουν ακριβως.. εχει να κανει κ με το τι χρηση κανεις.. εγω με σχεδον μια ωρα τηλ την ημερα, καμια 10αρια μηνυματα το πολυ και κανα 20λεπτο ιντερνετ, χωρις ασυρματο ανοιχτο μονιμα και χωρις μειλ βγαζω στην καλυτερη (στην πολυ καλυτερη) 2μιση μερες.. phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Όπως λες εσύ έχεις 1 ώρα τηλέφωνα την ημέρα ενώ εγώ 20 λεπτά. Που το παράξενο λοιπόν εσένα να κρατάει 2-2.5 μέρες ενώ εμένα 3-4 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Εμενα 2 μερες κραταει, μονο οταν εχω βαλει "οικονομια μπαταριας" εχει κρατησει πανω απο 2μερες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) όταν είναι κλειστό το wi fi μου κάνει σαν τρελό για να βρει και να συνδεθεί Στο δικό μου πάντως έχει ένα service με την ονομασία nokiaserver.exe το οποίο αν το αφήσω προσπαθεί συνέχεια να βρει δίκτυο. Έτσι μετά από κάθε επανεκκίνηση πάω και το κλείνω. Πως να το κλείσω μια και καλή δε βρήκα. Σε παρακαλώ , ανέβασε τις ρυθμίσεις σου όλες. Με έχεις προβληματίσει πολύ! Μην τρελαίνεσαι. Σε κάθε άνθρωπο έχει και διαφορετική συμπεριφορά. Στο δικό μου πχ όπως πάρα πολλές φορές έχω πει κρατάει 1,5 μέρα το πολύ 2 αν δεν το δουλεύω καθόλου. Εξάλλου το battery monitor της nokia δεν είναι και από τα πιο ακριβή. Edited November 12, 2011 by mpapad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts