Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό προσπαθούσα να κάνω αλλα δεν γίνετε δεν ξέρω μήπως το κάνει με το update τις κάμερας που έχει βγει γνωρίζει κάποιος κάτι το έχει bali?

δεν το έχω βάλει ακόμα γιατί είναι beta και φοβάμαι λιγάκι

spacer.png

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό προσπαθούσα να κάνω αλλα δεν γίνετε δεν ξέρω μήπως το κάνει με το update τις κάμερας που έχει βγει γνωρίζει κάποιος κάτι το έχει bali?

μην σε φοβιζει. Ουσιαστικα ολα beta ειναι. Αφου συνεχως βγαινουν βελτιωσεις. Το βαζεις και υπαρχουν 2 ενδεχομενα. Το ενα ειναι να δουλευει αψογα (οπως στο δικο μου Ν8) και η αλλη περιπτωση(στο Ν8 του πατερα μου) ειναι να σου βγαλει οταν πας να βγαλεις φωτογραφια το κειμεο "System error" , και απλα κανεις remove την εφαρμογη και γινονται ολα οπως πριν.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Όπως είπε κι ο φίλος πριν από δύο post ποτέ δεν είχε αυτή τη δυνατότητα το ν8 και δεν την έχει ούτε με το update της κάμερας.

Καλησπέρα κι από μένα!!!Πρόσφατα αγόρασα το nokia n8 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη-τολμώ να πω πως είναι τέλειο για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον-αλλά τώρα τελευταία έχω το εξής προβληματάκι:Το κινητό συνδέεται αυτόματα με ασύρματα δίκτυα όταν βρίσκομαι σε σημεία που αυτά είναι προσβάσιμα κι όταν δεν βρίσκει κάποιο συνδέεται με το ιντερνετ του δικτύου που ανήκω(συγνώμη για την ορολογία αλλά είμαι ολίγον τι άσχετη με αυτά)...Ανησυχω μήπως με αυτή του την σύνδεση χρεώνομαι επιπλέον...Δεν μπαίνω στο ιντερνετ αλλά μια μέρα όταν το κατάλαβα είχαν περάσει ήδη 5(!!!) ώρες μέχρι να το καταλάβω και να το αποσυνδέσω αμέσως...Υπάρχει τρόπος να μην συνδέεται γενικότερα το κινητό αυτόματα με οποιοδήποτε δίκτυο βρίσκει είτε από κάποιο wifi είτε από την κινητή εταιρεία μου?

Καλησπέρα κι από μένα!!!Πρόσφατα αγόρασα το nokia n8 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη-τολμώ να πω πως είναι τέλειο για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον-αλλά τώρα τελευταία έχω το εξής προβληματάκι:Το κινητό συνδέεται αυτόματα με ασύρματα δίκτυα όταν βρίσκομαι σε σημεία που αυτά είναι προσβάσιμα κι όταν δεν βρίσκει κάποιο συνδέεται με το ιντερνετ του δικτύου που ανήκω(συγνώμη για την ορολογία αλλά είμαι ολίγον τι άσχετη με αυτά)...Ανησυχω μήπως με αυτή του την σύνδεση χρεώνομαι επιπλέον...Δεν μπαίνω στο ιντερνετ αλλά μια μέρα όταν το κατάλαβα είχαν περάσει ήδη 5(!!!) ώρες μέχρι να το καταλάβω και να το αποσυνδέσω αμέσως...Υπάρχει τρόπος να μην συνδέεται γενικότερα το κινητό αυτόματα με οποιοδήποτε δίκτυο βρίσκει είτε από κάποιο wifi είτε από την κινητή εταιρεία μου?

ψαξε το στις ρυθμισεις της συνδεσιμοτητας. Εκει εχει αυτα που ζητας. Στον πατερα μου πχ που εχει 0mb τον μηνα του το χω κανει να συνδεεται μονο οταν βρισκει wi-fi .

Oneplus 5 - 128GB

Κατ' αρχην καλως ηρθες στην παρεα μας και καλοδουλευτο το κινητο:)

Ειχα κι εγω αντιστοιχο προβλημα στην αρχη οταν το πηρα αλλα με τις ακολουθες ρυθμισεις ολα εστρωσαν!

Πας > Ρυθμισεις > Συνδεσιμοτητα > Ρυθμισεις > Αλλαγη σε wlan και επιλεγεις ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ

Χρηση δεδομενων σε χωρα προελευσης > Επιλεγεις ΜΟΝΟ WLAN (για να μην συνδεεται στο δικτυο σου)

Χρηση δεδομενων στο εξωτερικο > Επιλεγεις ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΝΤΑ.

Εγω με αυτες τις ρυθμισεις ενα χρονο τωρα που εχω το κινητο ειμαι ok;)

Εγω βασικα εχω διαγραψει τις ρυθμισεις για wap για να μην μπαινει απο το δικτυο μου και να χρεωνομαι!:p

παιδια υπαρχει καποιος file explorer να μας δειχνει και μικρογραφιες απο τις εικονες που εχουμε??? θελω δηλαδη να κανω φακελους με παλιες φωτο που εχω και να φτιαξω φακελους δικουσ μου. δεν θελω να τα βλεπω ολα τυφλοσουρτι στην εκθεση...

παιδια υπαρχει καποιος file explorer να μας δειχνει και μικρογραφιες απο τις εικονες που εχουμε??? θελω δηλαδη να κανω φακελους με παλιες φωτο που εχω και να φτιαξω φακελους δικουσ μου. δεν θελω να τα βλεπω ολα τυφλοσουρτι στην εκθεση...

καλημερα. νομιζω πως το Folder Gallery κανει την δουλεια που θελεις :)

Καλησπέρα,

εδω και καμμιά 10αριά μέρες όταν το τηλέφωνο είναι σε κατάσταση προστασίας οθόνης (είτε leeping screen είτε με το μεγάλο ρολόι) καθυστερεί πολύ σε απόκριση στο πάτημα του κουμπιού του μενού. Στην αρχή έκανε αρκετή ωρα μέχρι το κουμπί "Ξεκλείδωμα" να μπορεί να πατηθεί και και τις τελευταίες ημέρες κάνει 1-3 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί του κουμπί. Έχετε καποια ιδέα;

Καλησπέρα,

εδω και καμμιά 10αριά μέρες όταν το τηλέφωνο είναι σε κατάσταση προστασίας οθόνης (είτε leeping screen είτε με το μεγάλο ρολόι) καθυστερεί πολύ σε απόκριση στο πάτημα του κουμπιού του μενού. Στην αρχή έκανε αρκετή ωρα μέχρι το κουμπί "Ξεκλείδωμα" να μπορεί να πατηθεί και και τις τελευταίες ημέρες κάνει 1-3 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί του κουμπί. Έχετε καποια ιδέα;

Κάνε ένα hard reset και θα στρώσει...

Είναι εφικτό να κάνω προσθήκη επαφών στο λογαριασμό gmail από οποιονδήποτε από τους διαθέσιμους browsers; Δεν εννοώ να κάνω συγχρονισμό των επαφών μου, αλλά να μπω και να προσθέσω χειροκίνητα μια επαφή στο gmail. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει με τον Ιστό, τον Opera mobile, τον Opera mini, με τον ενσωματωμένο e-mail client και την java εφαρμογή Gmail που κατέβασα από το site της Google. Τίποτα. Μόνο να δω τις επαφές μου μπορώ, όχι να προσθέσω επιπλέον.

Έχει καταφέρει κάποιος κάτι τέτοιο; :what:

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Anna service pack διαθέσιμο μεσω ΟVΙ SUITE. Δεν την έβγαλε με την πρωτη προσπαθεια ενημερωσης λογισμικού αλλα με την δευτερη

Έχεις ελληνικό product code; γιατί σε μένα δεν το βγάζει.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

γεια σας παιδια.θα ηθελα να ρωτησω αν ο μετρητης δεδομενων του κινητου μετραει σωστα κ 2ον λιγοτερα kb καταναλωνει ο opera mini η o browser του κινητου?εχω την anna δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο....ευχαριστω

γεια σας παιδια.θα ηθελα να ρωτησω αν ο μετρητης δεδομενων του κινητου μετραει σωστα κ 2ον λιγοτερα kb καταναλωνει ο opera mini η o browser του κινητου?εχω την anna δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο....ευχαριστω

ο οπερα μινι , μακραν λιγοτερα.

Oneplus 5 - 128GB

Έχεις ελληνικό product code; γιατί σε μένα δεν το βγάζει.

Ούτε εμένα το βγάζει σε 2 υπολογιστές που το σύνδεσα (κι εγω ελληνικό product code έχω - branded cosmote)....

Μια ερώτηση μόνο όποιος ξέρει...Πριν βάλω την Anna είχα την pr.1,2 και οταν άνοιγα κάποια σελίδα με το Nokia browser ή τον Opera, μπορούσα να κάνω μεγέθυνση ή σμίκρυνση με τα δύο δάχτυλα στην οθόνη...

Τώρα με την Anna δεν έχω τη δυνατότητα αυτή.. Ξέρει κανείς το λόγο; Η δυνατότητα αυτή δεν υπάρχει στην Anna ή είναι θέμα του δικού μου κινητού...

Όποιος το έχει αντιμετωπίσει, ας μου πει 2 κουβέντες..

Ούτε εμένα το βγάζει σε 2 υπολογιστές που το σύνδεσα (κι εγω ελληνικό product code έχω - branded cosmote)....

Μια ερώτηση μόνο όποιος ξέρει...Πριν βάλω την Anna είχα την pr.1,2 και οταν άνοιγα κάποια σελίδα με το Nokia browser ή τον Opera, μπορούσα να κάνω μεγέθυνση ή σμίκρυνση με τα δύο δάχτυλα στην οθόνη...

Τώρα με την Anna δεν έχω τη δυνατότητα αυτή.. Ξέρει κανείς το λόγο; Η δυνατότητα αυτή δεν υπάρχει στην Anna ή είναι θέμα του δικού μου κινητού...

Όποιος το έχει αντιμετωπίσει, ας μου πει 2 κουβέντες..

Σε μένα μια χαρά λειτουργεί στο νοκια browser. σε οπερα δεν ξερω γιατί έκανα φορμάτ μετά την Άννα και δεν τον ξαναέβαλα.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Symbian Anna

Έκδοση

025.007

Ημ/νία έκδοσης

16/09/2011

Προσαρμοσμένη έκδοση

025.007.00.01

Κωδικός προϊόντος

0599902

Μόλις σήμερα την πέρασα. Λίγο πιο γρήγορο και με ομαλότερη κίνηση.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Σε μένα μια χαρά λειτουργεί στο νοκια browser. σε οπερα δεν ξερω γιατί έκανα φορμάτ μετά την Άννα και δεν τον ξαναέβαλα.

Τελικά σε αυτό που ρώτησα πιο πάνω και μου απαντάει και ο φίλος.. η μεγέθυνση ή σμίκρυνση με τα δύο δάχτυλα στην οθόνη λειτουργεί κανονικά σε maps, φωτογραφίες και Opera ενω στο Nokia browser δεν λειτουργεί....

Ξέρει κανένας φίλος τι ρύθμιση να βάλω στο Nokia browser για να έχει και αυτή τη λειτουργία της μεγέθυνσης ή σμίκρυνσης με τα δύο δάχτυλα στην οθόνη;

Ευχαριστώ..

Symbian Anna Service Pack το αναφέρει . Ζητάει και restart για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης .

Symbian Anna

Έκδοση

025.007

Ημ/νία έκδοσης

16/09/2011

Προσαρμοσμένη έκδοση

025.007.00.01

Κωδικός προϊόντος

0599902

Μόλις σήμερα την πέρασα. Λίγο πιο γρήγορο και με ομαλότερη κίνηση.

OTA ή μέσω SUITE ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OTA ή μέσω SUITE ?

Μέσω το του OVI SUITE.

Μέσω ΟΤΑ μου έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση και όταν πάτησα για να την κάνει,

μου έβγαλε μήνυμα ότι γίνεται μέσω μόνο μέσω OVI SUITE.

Έπειδή δε ολοκληρώθηκε την δεύτερη φορά, μου έβγαλε μήνυμα ότι θα πρέπει να έχω την τελευταία έκδοση του OVI SUITE για να γίνει.

Έτσι αναβάθμισα και το OVI SUITE πριν εγκατασταθεί με επιτυχία.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...